Ärligt talat, så är det.. oerhört jobbigt att ha skilda föräldrar.
Mina föräldrar är okapabla till att kommunicera och där kommer saker som tillhör oss - barnen i kläm ..
Min pappa .. kan inte tvätta kläder. Han har krympt flera av mina tröjor och blekt två av mina jeans... Och mamma, på den delen är hon bättre.. Men hela tiden ska jag alltså ta med kläderna jag använder hos pappa tillbaka till mamma för att hon ska tvätta dem rätt men då tänker jag istället bara - kan jag inte få tvätta det själv?
Well, nej.. Nu har vi gjort så att idag delade vi upp våra kläder.
Hälften av min brors garderob är hos pappa och hälften hos mamma, likadant är det för mig..
Och det är bättre, för dem .. för nu är deras konversation helt avbruten - de behöver inte diskutera pengar eller kläder eller .. de behöver bara inte dela någonting.
Men allting för oss delas, allting för ossssss barn ska komma i klämm(känn inte dig skyldig nu mamma, det är ingenting jag menar illa emot dig. .)  - Jag bara tänker... hur skönt hade det inte varit om jag hade haft en egen lägenhet där jag haft en enda garderob med alla mina kläder och haft en egen jävla tvättmaskin så att jag kan tvätta själv?
Sedan några år tillbaka har jag varit fullkomligt redo för att ta steget ut för eget ansvar. Att där är mycket man ska lära sig och vara försiktig med vet jag självklart också, det är inte så lätt som det låter. Men det är fortfarande.. något som min själ skrikit efter  i flera  år. Ett eget ställe där jag kan göra det till vad jag är. Där jag kan ha en egen tvättmaskin, egen garderob, egen säng, eget kök, egen mat, eget badrum .. En lägenhet där jag kan ligga hur länge jag vill och morna mig i sängen och gå upp och göra mig maten jag är sugen på i egen takt och sedan lägga mig i ett skönt bad med lite tända ljus och lugnande musik i bakgrunden för att sedan gå upp och välja några kläder jag lagt fram .. En egen lägenhet där jag kan gå upp mitt i natten och göra mig te och sedan sätta mig och skriva i flertal timmar utan att någon säger till mig vad som är fel med att vara nattuggla och att jag behöver min sömn .. Ett eget ställe där jag kan göra det jag behöver för att må bättre.
Jag vill ha en lägenhet där jag kan leva som jag är.
Jag vet att det låter så oerhört egoistiskt och kanske även omoget för att komma från en sextonåring.. Ni vuxna förstår säkert min längtan men skrattar åt min naivitet och tänker att jag kommer vakna om ett par år till .. Men det ni inte vet är att jag inte hör hemma här.. Inte just i Höllviken .. men jag här, i min ålder.. Jag har aldrig passat in. Jag har aldrig haft... vänner som jag känt "Det här är rätt för mig"... Jag har aldrig känt mig lika triggad till att gå ut på samma ställen som andra ungdomar i min närhet gör. Folk som vet detta säger hela tiden att jag ska "ta det lugnt" och att "min tid kommer"... men grejen är att jag har inte bråttom. Jag är bara.. inte ens vilsen, men jag är... ensam .. kanske? Även om jag står i ett rum som är fyllt av bekanta ansikten, så gör det inte att jag känner mig som dem. Jag vill inte säga att jag känner mig som dem.. eller att de är vissa människor. Men jag har bara inte funnit.. just människor som nära mig som jag vet "hör ihop" med mig..
Folk ... särskilt vuxna, har alltid tagit mig som att jag är äldre än jag är. Och det är ingenting jag pratar om för att skryta, utan det är för att förklara... att det känns som att jag har fötts.. i fel dimension.. Och det är något som irriterar mig ofta nu, gör mig okapabel till att vara trevlig emot människor som varje dag är omkring mig.
Jag är nära min familj varje dag och .. jag kan vara ledsen, sur, tyst, trött eller enbart oläsbar .. och det gör dem frustrerade .. för att "de når inte mig"... och vad de inte har förstått är att jag inte vill att dem ska det. Jag kan inte gå runt och se ledsen,sur,trött eller enbart oläsbar ut utan att människor ska lägga sig i. Och ja, det är jättegulligt att man har människor som bryr sig och jag är tacksam för det. Men hade jag velat prata med någon så hade jag gjort det. Det är bara så att.. Man har dagar då man är OFF. . Dagar då man bara vill att människor ska lämna en ifred, ge en lite space..För det är den jag är. Och det är så svårt för många. Och för familjen .. jag vet inte om det skadar dem, men det gör dem först frustrerade och sedan aggressiva.. De reagerar ett steg i taget och när jag inte visar någon känsla... så funkar det inte. Vi lever under samma tak och då måste man vara trevlig och gullig och dittan och dattan om man inte vill ha problem ... Om ni inte kan ta det - lämna mig ifred då.
Därför... hade det varit så skönt att få ta ett eget steg ut i världen utan människor som fortfarande drar i en.
2,5 år till .. och sedan är det slut med livet här.
Och jag kan inte vänta, tills jag får andas med egna lungor.. och med egen luft.



Inför flytten på måndag är det enbart städning och packning som gäller.. och det har jag gjort sedan jag vakna och mamma har hållt på hela veckan , tycker så synd om henne :(
Ännu mer otur hade vi igår.. då vi precis är klara med städningen får ett samtal hem där de berättat att min lillebror ramlat på bryggeriet(han åker skateboard och hade alltså ramlat med den ..) .. Han hade åkt på en ramp rakt upp i luften och landat med en hårdsmäll och ambulans tillkallades.. så det var raka vägen för mig och mamma till sjukhuset, sen körde mormor mig till bussen och mamma och johannes fick spendera nästan hela kvällen på sjukhuse.. usch, ännu mer stress för mamma... plus hon fick ingen mat - förrän 22 , de på santa lucia var vänliga nog med att vänta tills mamma och johannes kom med bussen så att de fick vars en pizza! Gulligt!
Han har inte skadat sig så allvarligt - ingen bruten rygg, inget krossat bäcken eller någonting, men han fick en hård smäll på bäckenet och någonting mellan skinnet och skelettet gick sönder, lite värre än en stukning ungefär och han hoppar på kryckor.. meen kommer bli bra inom några dagar.

Idag ska jag se Jurassic Park med Adam, märker att alla åker på Halloween-fester hit och dit, men någon inbjudan till mig har inte kommit^^, men jag klarar mig ändå . .

Hoppas annars ni får en bra lördag och en fortsatt trevlig helg.
Puss och kram,
Louise.


Gooomorron gooomorrron,
nej vi har faktiskt varit vakna sedan 11 men vi har hjälpt mamma plocka undan och packa och sådär.. vi har burit in ifrån förrådet och borsta i förrådet och nu är vi helt slut, hahah, tänk då hur mamma känner sig efter en vecka av städning.. usch, stackars min mamma ..
men micke och carina har kommit förbi med lite fika, och mormor är påväg så får hon lite hjälp och lite paus^^

Nu äter matilda clementin bredvid mig och jag ska bara hjälpa mamma idag och ikväll, vet jag inte vad som händer.
Ni som är i min närhet kan ju höra av sig om ni är sugna på att göra något roligt:)

Ha en riktigt trevlig helg!

(bild tagen av mig vid havet igår.. allting låg.. så sjukt vackert igår, vattnet helt stilla, solen perfekt.. himlen full av moln men allting var helt.. stilla. rent,stilla och vackert - bilden är inte omgjord!)
Heej people, börjar ni bli trötta?
jag känner lite både och .. inte trött, utan uttråkad men samtidigt igång och ändå vill jag lägga mig.
har iallafall haft en vääärlds härlig kväll hos matilda med frida,matilda och adam! Vi spelade "med andra ord" ... och där syntes ju verkligen IQ:n .. hahah!

Nu ligger vi här hemma, ser tv, adam halvsover, matilda snookar facebook och jag bara.. bara bloggar.
Haha, så mycket liv har vi .
Men vi ska nog lägga oss och mysa snart, matilda och jag.. och sen ska vi väl sova gott och sen blir det ännu en pack och städningsdag imorgon!

Har ni något speciellt ämne ni skulle vilja höra mig skriva om?
Just let me know and I will!

Nu ska vi följa adam hem . .
Sov gott!
Puss och kram/
Louise.


så länge får  ni några av dagens bilder:)






Har tagit jättttte många fina bilder med Adam idag!
Har lite bråttom, ska ut med vovven och sen blir det filmkväll med Frida,Adam&Matilda hos Matilda!
Ha det så braaa!
Lägger upp en nu, och resten sen^^,



Idag vaknade jag lite tidigare, skönt tror jag..
jag ska gå ned och göra mig någon god frukost, just vad vet jag inte än..
fick ett sms av Adam precis däremot, han är påväg ned till Höllviken så han kommer förbi mig idag:)

Bortsett från det.. så kommer väl torsdag vara torsdag.
Lång. Tom. Tråkig. Men samtidigt ganska skön...
Det är bra vårväder... så kanske blir lite fotograferande eller bara en runda i regnet..
Anyway , ha en bra dag=)


Jag vet inte riktigt vilka ord jag kan använda för att göra Michael rättvis .. Jag tror inte några gör det.
Men när man kom in där på bion idag så förväntade jag mig, en dokumentär.. någonting han gett gensvar på i tidningar eller bara.. hur hans liv e bakom kamerorna samt hur han mår på scen ..
Men det var ingenting av det, inga rykten, inga piller, sjukdomar .. ingenting som vi ständigt läser om, utan det hela handlade om hans musik. Hans levande själ. Hans tid. Det handlade helt om honom.
Det börjar med texter som rullar upp, berättandes om han död ... och hur materialet av deras genrep för turnen "This is it" inspelades... och det som visades var magiskt.
Michael tog med oss till ställen .. som ingen tagit oss till förut. Känslor som vi har men väldigt ofta glömmer bort. För varje låt som han började nynna på, dansa till eller bara.. ge en signal till - gav en viss känsla. Men när jag satt där och förväntade mig att ständigt sitta med tårar i ögonen .. så satt jag istället med ett enda stor leende.
Att se Michael så levande var nog det mest givande man sett.
Så fort Michael hade musik så var han igång, ifrån topp till tå, inifrån och ut.
Man såg..Man kände..Man hörde..  hur Michael kände varenda steg, kunde varenda ton .. Han var stegen, han var rösten, han var musiken .. Han är The King of Pop.
Allting som Michael gjorde, var med så mycket känslor.. och med så mycket ärlighet att man blev... hänförd.
Och att veta att Michael fick se människor som inspirerades av honom fick en att känna ett viss lugn.Han var lycklig, varenda sekund på scen log han, gnistrade inifrån och ut.
Han såg människors läran i hans danssteg, i hans musik, i hans röst, i hans texter .. Han kände publikens närvaro i varenda låt, han skrev låtar som han gjorde för oss..Allting som skulle göras skulle göras av honom för det är gjort av honom - det ska höras av honom, det ska ses av honom, det ska förstås av honom.. Det är han. Och en enda människa kan ge så mycket världen över.  Han gav något unikt, han gav oss någonting innan annan någonsin kommer kunna ge oss, han har gett oss någonting som föralltid kommer leva vidare.
Han är en levande legend.
Hans sista koncerter hade inte gjort en enda människa besviken utan fått en att känna magi över förväntningar, det är .. så förlorat för alla människor i världen att inte få se det han skulle ge oss. För det var läran kring vår vardag , det var kärlek , det var det omöjliga som blev möjligt, det var det häftiga, det var det vackra, det var det lyckliga och det var det känsliga... Han gav någonting i allt.. och .. Ingen kan göra som Michael Jackson. Ingen kan bli Michael Jackson.

Så sov gott Michael, be proud! And god bless you!

Rest in peace, King Of Pop.
Ja, det  blev ju lite mer shopping än mormor förväntade sig.. men
tack,tack,tack,tack mormor, tusen gånger om, tack för allt^^

Hittade två par sköna skor, ett annat par som jag så gääärna ville ha men som jag omöjligt hade klarat att gå i=(
Men fick benvärmare och legging till! så nu har jag några sköna skor att ha på mig på bion ikväll^^
åh, på tal om den så måste jag börja göra mig i ordning!






(Också vantarna jag fick av pappi häromdagen)


Heeei mina läsare=)
Är allt bra med er? Har lovet varit skönt eller känns det segt med vintertid?
Jag älskar vintern, men tiden går så långsamt.. det är som att den ... stannat men ändå .. fortsätter den på något sätt?


Nu ska jag in i duschen och sen ska jag till stan och köpa stövlar med mormor,
vad vore jag utan henne? och morfar? jag vet inte vad jag hade gjort utan dem, de gör så mycket för mig..
och för mamma och min lillebror... Kan aldrig tacka dem nog!

Efter det blir det direkt till bion med Malin&Venessa,
vi ska se "This is it  - Michael Jackson".. vet inte riktigt vad jag förväntar mig av den filmen .. eller om det blir mer som en dokumentär eller om man får se en mer personlig Michael .. så ska bli intressant .

Denna låten har jag haft på repeat sedan igår, helt underbar;
Rosyln - bon iver and st.vincent

Jaaaa, jag har varit heelt seg på uppdatering idag, ber verkligen om ursäkt:(
Men för att jag varit så dum så tänkte jag att jag kommer med lite gooa uppdateringar och bilder istället, vad säger ni om det?


Jo,idag blev det nämligen ingenting med min klass men istället blev det en heldag med Frida och Matilda!
Först var jag nere vid havet, tog lite bilder som jag ger något smakprov på såhär. . .
sen hämtade matilda och frida mig så åkte vi till vellinge blomman för att leta efter en halloween-kostym för någon "halloween-fest" de ska på i helgen . . . haha och trots att vi hade så sjjjjjjjjjukt rolig där så fann vi ingen bra kostym .. däremot fann vi en vääääldigt läskig halloween-gång och ärligt - det tog aldrig slut, spindlarna rörde sig precis intill en(stora gossedjursspindlar alltså!) och väggarna rörde sig och blöörh... I N T E O K E J! hahha ,men kul hade vi iallafall(a)Så vi åkte vidare till Mobilia .. gick igenom alla möjliga affärerar - allt ifrån BR till h&m till stadium och allt, men nä, inget för oss där heller.. blev lite snabbmat på mcdonalds(jag vet,jag vet, så dumt av mig!!!! men jag var hunrig så dt blev hamburgare:( )
Sen åkte vi vidare till Toys'R'us och där fann vi en massssssa utstyrslar.. men något för dem? Nja, inte där heller.. sen åkte vi vidare genom stan och rundade rundellen i flera varv... hahah, jag vet inte hur många det blev men sen körde vi till det nya IKEA och sprang igenom! Kan berätta för er att vi han en enda våning på knappa 20 minuter innan de stängde. .1 våning, plus bara hälften av den våningen .. för att vi visste inte att det drog sig i längden eller att det fanns två våningar till!
Men lite korv och pizza för 5 kronor fanns det där - tror ni jag åt? Nej, nej sade jag till mig själv denna gången och tog bara en dricka istället!
Sen körde fridius hem oss till Höllviken där matilda först solade, sen såg vi en del av desperate housewives och sen åkte matilda hem .. nu ligger jag här, så trött att jag inte kan hålla ögonen öppna och med kramp i magen!
Ja.. jag har ju det fortfarande:(

Menmen, här kommer lite härliga bilder ifrån dagens äventyr! Enjooooy!
(Bilderna jag tog vid havet..)




Vellinge Blomman(man börjar längta efter julen!)



Toys'R'us! mohahhaa.. scary Frida! hahaha! två vuxna blir återigen barn^^
Buuuuustiiime!





Jag hann inte deppa länge över att inte få gå på denna koncerten .. för att det verkar faktiskt bli av!
Min kusin,som jag egentligen verkligen hade velat gå med:( kan inte riktigt få svar förrän om ett tag, och då finns det ju chans att biljetterna är slut.. så nu har jag ett par bekanta som ska över ifrån skåne till Danmark och se dem och de bjöd med mig - och tack vare mina helt underbara, bästa föräldrar fick jag åka med dem!
Så idag bokar jag en ståplats till Tokio Hotel för deras koncert i Danmark den 1a Mars!
Hela meningen med att gå på deras koncert egentligen är att se dem i Sverige.. nu när dem är här, jag vill ge dem stöd ifrån vårt land och uppleva den första koncerten någonsin.. tänk globen! att få va där.. menmen, det är väl en upplevelse man aldrig kommer få .. jag är glad över att jag får se dem överhuvudtaget och jag hoppas att min älskade Matilda kommer kunna komma med i efterhand och att det finns någon biljett kvar då . . .

annars har jag legat vaken och läst nu ett par timmar, sov inte bra i natt... jag vaknade flertal gånger och bara vände och vred på mig, och hade tanken av att någonting fattades..
men .. nu tänkte jag gå ned och äta och sen göra mig i ordning och sen blir det en dag i stan med mina älskade vänner - shannon,julia,julia,amanda,danni,sophie&nikko=)

I'll be in touch!

xoxo. Missnorman


Jag känner hur gropen av tårarna ligger i halsen ..
Jag må inte älska just detta bandet som jag gjorde för ett par år sedan, men jag älskade detta bandet väldigt högt i 3 år, jag planerade in 3 koncerter .. essen - fick inte plats i bilen, dortmund - inställt, stockholm - inställt..
Och nu när de kommer till Sverige för första gången någonsin och jag trodde med självklarthet att jag skulle kunna gå så blev det helt plötsligt en omvändning..
Pengar är svårt för många, men för mig är det bara att samla ihop - det är ju ändå i mars, men problemet är inte pengarna där.. utan det är att biljetterna tar slut. Globen på 16.000 biljetter är redan slutsålt och ett par tusen med dåliga platser finns enbart kvar i Göteborg.. Så varför ska jag inte gå?
Jag hade min kusin som underbart nog ställde upp i början, men tyvärr inte kunde pga pengar. ..
och vad ska jag göra? Gå själv? Nej ..
Och jag har hört med andra redan - alla har redan fullt i bilen eller så vill deras föräldrar inte ta ansvar för fler ungar .. och jag har ingen annan som jag får åka med utan föräldrar mer än föräldrar ..
så vad gör jag!?
Jag ligger kvar här hemma och än en gång kommer jag ligga och gråta den dagen de spelar i Sverige och tänka på mina vänner som än en gång ser dem ... Jag har inte sett dem en enda gång men bett om det tiotal gånger.. och när de väl kommer och jag får tillåtelse.. så går livet emot mig!?
VARFÖR SKA LIVET STÄNDIGT GÅ EMOT MIG!?

Nu har vi åtminstone packat ned mitt rum, tomt .. och konstigt blev det, men samtidigt så ser jag verkligen fram emot att få bort allt skit och göra ett nytt .. fint och mer "personligt" rum på det nya stället.
Nu ser jag scary movie 3, haha och jag skrattar faktiskt! Hahah,totalt meningslös film men ger en ett skratt på läpparna!

Hmm .. ligger fortfarande med kramp i magen, lite torr i halsen och lite trötter.. så .. blir nog somna tidigt för mig ikväll, ska nog läsa ut "om jag kunde drömma".. och drömma.. det gör jag hela tiden .




















Sov gott allihopa, hoppas ni som arbetar haft en hyfsat bra dag och får slappna av så mycket som ni behöver. Och ni andra - ha ett härligt lov.
Good night, sweet dreams.
hihi, ja.. jag har precis ätit två majskolvar med smältsmör och salt.. Muuums!
Nu har jag äntligen lov, är på superhumör trots att jag precis gråtit sönder till extreme home makeover. .^^,
Det öser ned regn utanför just nu, funderar på att öppna dörren och låta den rena luften dra sig in en stund..
Nu tänkte jag lägga mig och vila en stund, och sen verkar det som att jag ska åka hem till min älskade Michelle och spendera kvällen med henne vilket jag verkliiigen ser fram emot!
Har saknat min älskling!
Vad ska ni göra?

Berätta vad ni tycker om och göra på fritiden så kanske jag får lite
tips utöver det!
Ha en superbra dag!

Ja, jag ligger hemma med kramp i magen nu:(
Var i skolan ett par timmar, fick god frukost, kanelkringla, lekte lite lekar och umgicks med mina vänner.. Åkte hem innan matten, kunde göra matte fram till sidan 84 istället:)

Så jag ska lägga mig och vila en stund och sedan göra 4 sidors matte.
Have a nice day,
xoxo. Missnorman
Godmorgon alla sjusovare!
Har ni sovit gott?

Titta vad som stod och väntade på mig i vardagsrummet när jag kom ned!>
Tack min underbara mamma, jag älskar dig väldigt,väldigt mycket(LL)

Mmm,medan många av er ligger hemma och har det varmt och skönt under sängen sitter jag och gör mig i ordning, redo för att gå till skolan.. först mentorsmys och sedan matematik, suck ... inte alls sugen, men får iallafall spendera mer tid med mina klasskamrater^^


Hoppas ni alla får en riktigt bra dag och att ni får en bra på början på ert lov^^

Har precis ätit, hjälpt mamma städa bakom ugnen, packat upp och lite sådana saker.. Medan ni andra lyckligtvis har lov och ligger och sover imorgon bitti så sitter jag i skolan - först mentorsmys med lekar och liknande .. sen blir det 2 timmars matte.. och sen ska jag hem och packa och städa inför flytten.

Längtar till framtiden.
sweet dreams.
Missnorman
(Det tog lite längre tid att svara på alla frågor, men nu är jag klar iallafall! Tusentals tack för allla frågor - ni har verkligen frågat extremt bra frågor och jag har haft svårt för många, vissa kunde jag inte ens ge  "rätt" svar på - so good job!)

M frågade:Hur tror du att ditt liv ser ut om exakt 1 år?

Svar; Det är en väldigt svår fråga.. Mitt liv om ett år är .. nog ganska likt sig som det är nu. Förhoppningsvis har jag nått min drömvikt och mår bättre och.. har börjat skriva på något som jag är fast på. Eftersom jag fortfarande går i skolan om ett år så hoppas jag att jag i bästa fall fått något sorts fast jobb och börjat samla in pengar till flytten året efter.. Men tyvärr kommer mitt liv nog sig vara sig … likt.

 

Anonym frågade; Varför denna fixering av Twilight?

Inte för att jag själv har sett den, men den måste ju tydligen vara väldigt bra! Sen så Love Actually, den har jag sett, den är bra! Men vad är det som är så bra med dem som gör att du kan se dem om och om och om igen?

Svar: Återigen… en väldigt svår fråga. Man har saker som lyckas träffa ens svaga punkt utan att det gör ont. Filmer som Love Actually fångar de finaste situationerna vi ofta har omkring oss men aldrig tänker på. Den framkallar en lycka som är väldigt svår att få fram, men jag känner den varenda gång jag ser den! Och filmer som Braveheart.. en film som varenda gång kan få mig att få fram den svåraste känslan av att förlora någon, ständigt ha ett sår i hjärtat – ändå är hjärtat helt och man lever för det enda ingen kan ta ifrån en, sin frihet. Och just Twilight…Twilight var en film jag såg som jag innerligt föll för på grund av skådespeleriet .. och hur jag kände igen de äkta känslorna. Men att jag läste boken efter, förstärkte det hela. Och efter en bok blev det flera och författarens sätt att fånga sådana saker som vanligtvis är obeskrivligt har nog gjort att jag fått klarare ögon för det som varit otalt för mig förut. Det är väl … Det är väl så att man har olika saker som fastnar på en i livet, precis som olika intressen. Jag vet inte varför, men det har gett något… som påverkar mig. När jag såg Twilight första gången så hade jag pojkvän. Innan dess… har kärleksfilmer, allt som allt aldrig tilltalat mig. Jag förstod inte varför alla älskade filmer som the notebook – walk the line och liknande.. Men när jag träffade denna killen och kände hur jag var lyckligare på ett tryggare och varmare sätt än innan .. så förstod jag plötsligt hur Bella(tjejen i Twilight) kände sig när hon träffade Edward(killen i twilight). Jag förstod hur hon vid första ögonblicket kände hur livet fick en blixt som förändring.. och jag förstod hur hon kände när hon såg in i hans ögon och såg det vackraste hon varit med om, så överbemannad av det han gav henne. Likväl, förstod jag hur det var när hon trodde att hon skulle svimma varenda gång han kysste henne.. då luften plötsligt försvann från hennes lungor.. alla tankar blev till ett enda murr.. men hur hon mådde så bra. De blev som magneter – hon skulle inte röra sig så om det inte vore för honom. Hon  visste att hennes liv aldrig skulle bli detsamma igen. Det är en kärlekshistoria.. Och tvåan … New moon .. Är uppföljaren som visar hur det är att leva utan den .. Det är en igenkännelse för varenda människa som någonsin blivit lämnad av vad man kallar sin första kärlek.. Och när jag läste den boken så var där så mycket känslor som författaren lyckats få fram som jag innan tyckt vara okapabla till att uttrycka som är så sanna men som gör så ont.. Det är så svårt att beskriva men där är olika saker i ens liv som har en kapacitet till att fånga något personligt och det är vad de gör för mig.. Och jag tror att efter man träffat sin första ”kärlek” så förstår man plötsligt innebörden av vad de meddelar – även om det är tillgjort på film.

Anonym frågar; När drog du din första fylla?

Svar; Ehm, detta är egentligen lite…. Konstigt att meddela ut på en blogg där även vuxna människor läser min blogg, men jag vet också om att de precis som jag varit ungdomar själv och gjort liknande.. Min första riktiga fylla var nog hemma hos min kusin, någonstans i April detta året. När jag bodde hemma hos henne i 5 dagar. Andra tillfället har man varit lite sådär halvflummig och smådruckit.. Men det var nog min första riktiga fylla och min första riktiga bakfylla..

 

Anonym frågar; Har du gillat alla du haft sex med?

Svar; Lite för privat för att peka ut någon tror jag men jag kan vara ärlig. -  Ja.. Gilla gjorde jag, men inte mer än så med vissa..

 

Anonym frågar; Hur många har du haft sex med?

Svar; Hm .. Lite för personligt för att lägga ut inför människor som kan se det ifrån hela Sverige. Det är liksom en privat sak som enbart anrör mig:) Men alltför många är det inte:)

Elin; Om du hade fått önska dig en enda sak, vad skulle det vara då?

Svar; Oj … Gud vad svåra frågor ni ställer mig, men det är bra! Jag ska verkligen känna efter på denna frågan. Jag tror.. att om jag hade fått önska mig en enda sak .. Där är ju tusen saker man önskar i en sådan situation, att rädda planeten .. förhindra djurmisshandel, mobbning osv… Saker som kringgår verkligheten. Men för någonting personligt, skulle jag nog önska att människor skulle få göra exakt det dem älskar i tid och få dö lyckligt. Eller jag vet inte, åh, det är alldeles för svårt för att svara på .. .men något åt det hållet.

 

Anonym frågar; Har du gått ned något sedan du bestämde dig för att gå ned?

Svar; För att vara helt ärlig.. så vet jag inte. Jag har inte vågat ställa mig på vågen på ett par månader men jag känner ju i kroppen hur den mår efter att ha rört sig så mycket som den har, att man plötsligt inte känner sig… lika vanligt stor, men sen äter man någonting onyttigt som nyttigt så är känslan tillbaka igen, så jag vet inte..

Men jag tränar 4 gånger i veckan så då borde väl någonting hända? Och både min mormor och min mamma sade att de redan ser skillnad i ansiktet så någonting händer nog:)

 

Anonym frågar; Trivs du i Höllviken? Jag menar, för jag vet att det är många som inte gör det, finns det några för och nackdelar?

Svar; Men gud vad alla ska vara anonyma! Jag förstår inte varför, det är jättebra frågor – inga ni behöver skämmas över och inga jag tänker attackera er för direkt!:) Jag är jättetacksam för dessa frågorna!

Men nu till frågan .. Höllviken … är en så svår håla. Runt om i Skåne ses Höllviken som en rikemanshåla medan väldigt få förstår hur mycket falskhet det är. Det finns så mycket droger och så många människor som har det krisigt med pengar. Vi är många som inte har det bra i Höllviken, vi klagar hela tiden och rullar med ögonen och hatar mycket omkring oss  ,men vi är också tacksamma över att vi växt upp i en sådan trygg kommun. Jag har själv haft en väldigt tuff tid i Höllviken. Höllviken är enbart grupptryck, skitsnack och många är väldigt dömande. Det du inte vet om dig själv vet alla andra. Och det är jävligt jobbigt, det förstör mångas liv. Ungdomar skiter i sina barndomsvänner för att få va med andra personer som har högre status. Människor som hänger på puben anses vara i en fattigare klass, men det man inte ser .. är att de inte har någon annan är människorna i omgivningen där.  Många vuxna delar upp sig i grupper – 1a klassare i en viss krets med rikemän med hög status men med ren falskhet i sig, medan ungdomar går till de som är mest populära – så rädda för att inte få samma höga status och vad de kallar ”respekt”.. Det som glädjer mig är att de förlorar på det när dem blir äldre. Däremot.. Är Höllviken en väldigt säker plats att växa upp på. Här sker inte mycket galet som våldtäkter, rån eller liknande. Människorna är bra och till stor del trevliga och det finns de ungdomar som igenom allt pratar och ställer upp för varandra. Det är en litet råtthål men som vid få tillfällen kan ha mycket värme. Så trivs jag i Höllviken? Ja.. Hör jag hemma här? Nej .. Behövs det förbättringar? Tusentals, hos varenda lilla enskilda människa ..

 

Anonym frågar; Saknar du din gamla klass ibland eller trivs du bättre i din nya?

Svar; Det .. är .. en svår fråga. För jag vill inte såra dem i min förra klass men samtidigt, för det dem aldrig gjorde för mig, varför ska jag då göra något för dem? Vår klass… var i vissa sammanhang den bästa som fanns, för om en person blev attackerad så stod alla redo som en enda flock att göra motstånd. . Men de sista tre åren hände saker som är oförlåtliga kring oss alla, även om vi inte bryr oss om det idag. Jag kommer aldrig glömma denna klassen och att de gjorde som de gjorde .. gjorde mig till den jag är idag, men samtidigt så förstår jag inte hur vissa människor klarar av att leva med sig själva när de sviker vänner som de gör. Så svaret .. Nej, än så länge saknar jag inte min förra klass överhuvudtaget medan min nya klass är .. den bästa jag kunde fått. Om jag haft en jätte jobbig dag kan jag möta dem och det är som en äng av ljusa blommor – de lyser upp dagen. Vi kan bara vara tillsammans och känna vilken värme vi har för varandra. Vi är väldigt speciella, varenda en av oss men på något sätt hör vi ihop. Vi är några stycken ,omkring 9 personer tror jag vi är.. som verkligen funnit varandra, som umgås mycket på fritiden och bara är tillsammans – för vi mår bra så. Vi behöver bara se på varandra för att förstå vad den andra tänker. Det är som att vi känt varandra i flera år! Så jag tror mitt liv har en mening, jag tror att allt jag gått igenom har en mening.. för om jag inte hade gått igenom det jag gjorde på Sandeplan så hade jag börjat på sunds och inte på cyber.. och då hade jag aldrig mött dessa människorna så för det.. är jag innerligt tacksam!

 

Anonym frågar ; Du är duktig på att skriva, är det något du vill syssla med i framtiden eller har du inga framtidsplaner?

Svar; Åh, vad härligt med en sån här fråga! Tack för kommentaren:)

Jag går media på gymnasiet nu för att rikta in på mig text. Jag älskar att skriva och det är ett väldigt bra sätt för mig att få uttrycka mig då allting annat tar stopp. Jag har gått igenom svåra , svåra tider som vanliga ungdomar går igenom varje dag som vuxna inte är medvetna om och jag hoppas få dela med mig av det ”hemliga” livet när jag blir äldre genom en bok för att få världen att öppna sina ögon. Jag har alltså absolut framtidsplaner. Hur mitt liv än går så har jag alltid med mig skrivandet och jag kan finna inspiration i minsta lilla sak, men det är enbart när saker verkligen tilltalar mig  … som jag kan skriva så att folk känner det till sig, så att jag själv känner att det är äkta. Jag hoppas på att få släppa åtminstone 1-2 böcker när jag blir äldre.. Och jag skulle även vilja skriva manus till filmer. Jag är väldigt dramatisk och älskar teater och kan hur lätt som helst tilldra mig själv i en film eller en bok och att skriva ett manus till en film någon dag hade varit en underbar upplevelse, att få uppleva den delen av världen och samtidigt ge min egen sida av det..

Så mina planer är stora men jag får kämpa!

 

Anonym frågar; Vilken alkohol är den äckligaste alkoholen du vet?

Svar; Haha, jag dricker faktiskt inte mycket, jag ligger hellre hemma och ser en bra film .. men ehm, okej, vodka!

 

Stolle frågar; Har du lust och laga mat till en gammal vän en dag? Har för mig att du gör utmärkta vitlöksbröd;)

Svar; Hahaha, så kass du e stolle! Jag kanske bara ska lära mig att göra en riktig middag först så kanske du blir hembjuden en dag! Hahah och de vitlöksbröden får du nog ta och glömma, dem e gamla!

 

Calle frågar; Var jag inte superbra när jag sjöng ”Margareta” på Millennium med din farsa?

Svar; Haha,jodå Calle.. Ännu bättre blev det av rosa shorts.

 

 

Anonym frågar; Är du mer festmänniskan än hemmamänniskan?

Svar; Defintivt hemmamänniskan:)

 

Anonym; Vilken planet i rymden hade du velat besöka och varför?

Svar; Wow! Jag tror.. egentligen man hade velat åka ut till någon stjärna eller någonting  som ingen varit på, men på samma gång… så hade jag nog velat åka till månen. Trots att det är en tråkig planet som amerikanaren redan varit på … så är det något annat för mig. Det är en symbol. Det är något.. som vilket tid det än är på dygnet ger ett lyse över jorden, även om många anser att månen är just mörkets symbol … så ser jag den som något vackert. Jag vet inte varför, men alltid ser jag vargen som ylar mot månens ljus.. Men samtidigt så kanske jag borde behålla den vackra bilden och inte besöka den på närmare håll .. men jag tror att vilken planet jag än hade besökt hade det känts precis lika starkt.

 

Anonym frågar; har du förbestämmda tankar mot människor i din omgivning, asså tar du folk efter utseende?

Svar; Aldrig. Jag lyssnade på bandet Tokio hotel ett tag förr.. och även om jag aldrig gick omkring i något som var likt emo-kläder, även om jag aldrig gick svartklädd.. Så dömdes jag till emo. Och .. Jag skulle.. aldrig se på en människa och tänka mig bättre än vad den är. Och jag skulle aldrig bry mig om vad andra tycker om jag går med den fulaste människan på jorden bredvid mig. För så kan jag känna mig.. om jag går med någon jag anser vara den vackraste människan i min närhet så kan jag i hemlighet känna hur jag knappt står ut med hur jag ser ut. Så nej, aldrig skulle jag ta en människa för ett utseende.  Man ska ta personer som de är, inte för hur de ser ut.

 

Random frågar; Gillar du någon kille just nu?

Svar; Nej, det gör jag inte.

 

Anonym frågar; Är du nöjd med din kropp?

Svar; Nej, det är jag inte.. vilket är anledningen till att jag vill gå ned och må bättre med just den jag är. Jag vill kunna gå in i en affär och ta vilket plagg som helst och känna att det passar… Jag vill kunna gå med människor i min närhet utan att känna smällen av att jag ser ut som jag gör. Jag vill kunna träffa en kille och känna mig säker till att se bra nog ut för att han ska tycka om mig….

 

Anonym frågar ;Hade du kunnat få för dig att vara otrogen?

Svar; Nej, aldrig.

 

Anonym frågar; vad har du mest komplex för på din kropp & varför?
jag tycker att du är fin som du är.
Vad har du ändrat på i dina matvanor sen du bestämde dig för att gå ner i vikt? äter du tex lika stora portioner?
äter du fortfarande godis eller kakor på helgerna?
Ungefär hur stora portioner äter du?
Lägg gärna ut bilder :)

Svar; Wow, tack för många bra frågor! Jag ska försöka svara så bra men kort som möjligt. Jag har inga… direkta komplex på min kropp. Jag har liksom ingenting.. alltså nej, speciellt inte nu när jag enbart ser på allt på min kropp – händerna, ansiktet, magen, brösten, låren, midjan, rumpan .. Jag har aldrig haft kropp fin nog att vi utan problem kunnat köpa ett plagg eller.. jag har aldrig kunnat se mig själv som så snygg som alla andra kan känna sig. Det är verkligen svårt att svara på .. Men tack så mycket, det glädjer mig att andra tycker om mig som jag är men jag måste kunna tycka om mig själv också:)

Jag har ätit ägg istället för mackor på morgnarna. Jag äter regelbundet och därmed äter jag även mindre portioner för att man blir mindre hungrig.. Jag äter mycket frukt och dricker ständigt vatten. Däremot så tar det längre tid för mig att klara av att säga nej till mitt godissug..  Kakor äter jag inga, men choklad över helgen blir det oftast.. eller när man tar en fika så blir det en chailatte(men det är ju inte varje helg!) .. Men det kommer ta tid innan just det suget försvinner och jag lär mig att verkligen säga nej. Haha och det är ju svårt att säga exakt hur mycket mat jag lägger upp på min tallrik under varje portion. Man försöker ta hälften av det man äter åtminstone och isåfall tar något mindre mellanmål som ett knäckebröd eller ett äpple efter.

Jag har försökt ta bilder .. men .. det blir inte alltid, att jag… trivs på bilderna, som jag ser ut.. och därför blir det mindre bilder av mig själv.
Ååååh,ja! I  flera månader har jag letat efter en butik som gör ingravering i smycken för ett bra pris men jag har inte funnit! Tack vare Kenza gick jag in på www.butikstil.se och kom in på "namnsmycken"  - jag fann ett sött litet hjärta där man kan gravera in "jag älskar dig" för enbart 179 kronor och 19 kronor för frakten! Men där är en hake - man får ingen kedja till, så har ni något tips om ett ställe där man kan köpa en bra kedja som är billig och bra?
Jag har äntligen funnit vad jag ska ge till min speciella solstråle!





Ni har inte glömt att ni skulle ställa tillbaka klockan en timme i natt va?=)
Om ni inte har gjort det - gör de!
Mobiler, som väckarklockor, som era armklockor!
Snart, snart är julen här!
Underbart, eller hur!?

Söndag,söndag,söndag.. Ganska onödig dag egentligen?
Men skönt, låter en slappna av iallafall ..
Idag blir det packning och flytt hem till mamma och nästa söndag tror jag det blir flyttar vi ifrån mamma till ett nytt,mysigt "hus" vid kämpinge nånstans^^

Nu ska jag vakna till lite, göra mig i ordning och fixa och dona.. och sen åker jag hem till mamma och svarar på alla frågor!
Tills dess.. har ni ungefär 2 timmars tid kvar till att ställa frågor:) Så kör på, give me what you've got!

Tills dess får ni sova länge och gott, ha en riktigt trevlig familjekväll med god mat och en bra film  -ett tips ifrån mig till filmen jag ständigt tjatar om. Men filmen Love Actually går på tv3 klockan 21.00 ikväll:)
Se den! Den är sååå sevärd!
&& för alla ungdomar - glöm inte desperate housewives, grey's anatomy, one tree hill & gossip girl ikväll på kanal 5 - börjar 16.15!

Idag blev det först Entré med pappa och Johannes, pappa bjöd på lite shopping.. dock fann jag inte så mycket tyvärr - men ett par snygga accessoarhandskar ifrån Vero Moda åtminstone^^
Efter det blev det god mat - ost&skinkmacka grillad och en chailatte för min del(M U M S!) och sen åkte vi hem, tog det lite lugnt och sen såg vi (återigen för min del) Final Destination i 3D!
Filmen var lite.. "drygare" nu .. man såg hur mycket de drog ut på det och man blev inte lika imponerad över 3Dn som man blev första gången, men det är ju definitvt effekterna som gör filmen bra!

Nu har vi precis sett Miss Little Sunshine .. en film som min pappa  .. verkligen älskar medan jag knappt förstår mig på den, vilket är väldigt konstigt eftersom jag ofta plockar upp känslor i filmer jag ser.. men innan har den varit så tråååkig så jag försökte se den ur ett annat perspektiv idag... och jag gjorde det, på ett sätt... För att jag har insett att meningen med den filmen är att människorna som lever som något de ska vara - lever aldrig lyckligt, men de som lever precis som de är - lever livet äkta.
Och ibland... ser man sig omkring och hör på personer som inte vill synas med den eller den.. Eller så förändras en omgivning om någon person i umgänget får ett rykte. Och ibland... ser man sig omkring på ungdomar som fått rollen av att de måste vara så starka och biffiga att de aldrig någonsin får gråta, bryta ihop eller enbart vara ledsna..
Och vem har sagt till oss att det är så?
Vem har sagt till var och en av oss, gamla som unga, pojke som flicka .. att vi inte får lov och gråta?
Vem har sagt till oss att vi inte får lé över det minsta lyckliga i vårt liv?
Vem har sagt till just dig - att du inte kan visa din kärlek öppet för din kärlek?
Varför gör människor som de gör? Vad får oss... att agera på sättet vi gör?
När vi enbart har ett liv att leva, lever väldigt få av oss det på rätt sätt. .
Så kanske är det dags och sluta säga "Men när jag blir stor ska jag flytta och resa och göra det och det"... Tänk om det är försent när du är stor? Tänk om du blir påkörd av en bil någon gång när du är ute och går i byn? Tänk om du blir kidnappad? Tänk om du blir svårt sjuk , i vad som helst - cancer som .... som vad som helst.
Tänk om livet kan ge dig en vändning, ska du gå leva livet genom att gå i skolan och lära dig vad du behöver när du går ut i vuxenlivet, när du kanske inte ens klarar dig dit?
Varför lever vi inte livet som vi har fått det.
Vi måste sluta säga att vi ska göra det, och bara börja göra det!

Gör det du älskar! Gör det du drömmer om! Var den just du är!
Och kom ihåg... hur annorlunda du än är, så är du alltid bäst som dig själv.

Sov gott.
Hoppas ni haft en trevlig helg=)

(OBS! Sista chansen för alla att ställa frågor fram till 12.00 imorgon sedan börjar jag svara!)

Nu har jag gått runt ett par timmar i huset, och gjort ingenting..
Städat, plockat undan,ätit .. och nu duschat.
Det verkar bli lite familjemys med familjen idag..
Åka ut och göra något tillsammans, äta någonstans lite senare och
bio igen ikväll antagligen:)

Bortsett från det... Vill jag bara ha New moon.
27 Dagar kvar....

Have a nice day.


Godmorgon, jag vaknade precis.. otroligt, jag har inte sovit såhär länge ... någonsin!
Antagligen behövde jag sova ut .. förvånad över att pappa inte väckte mig, han brukar väcka mig så att jag inte ska sova för länge.. mmmm, men jag känner mig åtminstone utvilad^^,

Däremot... sov jag gott men hade en hemsk mardröm. Vi såg ju Final Destination igår och det verkar som att min hjärna satte kvar sig i den filmen för när jag sov i natt.. drömde jag flera saker i liknelser från filmen ... Någonting där jag bara såg hur människor omkring mig dödades, förstördes och plötsligt bara försvann det och var bra igen.. Så stod jag hemma hos två tjejer, så kom min pappa och lånade deras bil också satt jag i baksätet och helt plötsligt slirade vi så att jag flög ut ur fönstret på bilen och pappa flög med bilen rakt in i en vägg .. väggen visade sig innehålla ett rum med elever och ett klassrum ... alla elever överlevde men min mamma dog... (tydligen var hon läraren ....) och sen visade drömmen bara hur jag levde utan min mamma ... pappa överlevde också på något vänster och han fick sen smällarna, jag anklagade honom.. han var skulden till att hon var död och sen började människor slaktas omkring mig och då stod jag och skrek"varför tar du inte mig? det spelar ingen roll om jag lever ju" och sen tog det slut..

låter kanske fånigt, det var jobbigare att drömma än det låter..
vaknade med ett stort hål i hjärtat, stirrandes upp i taket och försökte intala mig själv att det var en mardröm och andas..

Nu ligger jag här, det är lördag.. klockan är kvart i ett och alltså ska jag ned och göra mig lite lunch, sen ville pappa gå på bio ikväll .. så vi får se om vi gör det eller något annat roligt:)

Ha en fortsatt trevlig helg allihopa.
xoxo .Louise



P.S; Det börjar bli glest med era frågor ni, har ni svårt för att ställa några? Kom igen, bara låt fantasin flöda:)
(idag får ni ett smakprov av mig på balen-
tänk på att jag hade korsett vilket
är anledningen till att min överdel av kroppen är så upp-pushad!)

Nu är man hemma, genomtrött men
okapabel till att lägga huvudet emot kudden.
Som vanligt hade vi en lyckad kväll,
det har vi alltid.. Vi F09majs!

Började med att vi möttes i centrum, fixade lite saker och sedan gick vi och åt^^
Därefter gjorde vi vad bara vi kan göra, och hade extremt roligt på vårt eget sätt.
Sen kom även Patrik och Cassandra , min vackra cassandra!
Så hämtade vi biljetterna och efter en dryg timme började filmen .. och allvarligt talad, jag har nog inte.. varit med om en mer psykad film. Ascoolt med 3D - verkligen bra gjort! Men själva filmen var ju helt... alltså sjuk, så köttig!
Blodig, våldsam .. bara urrhhh!
Men definitivt bra! Värd att se på bio iallafall!

Sen åkte vissa hem och jag,julia,shannon,julia och danni åkte hem till Danielle och såg på Love Actually som verkade vara i en evighet men ändå var lika underbar som alltid!
Och därför har jag precis kommit hem ..
Och jag är sugen på att se twilight men vill bara kunna få ögonen och slockna så jag ska göra mina vanliga internet-updates och sen försöka sova!

Annars - tack för alla suveräna frågor hittills, vissa frågor är verkligen så sjjukt bra! Jag har väl fått omkring 20 frågor,eller någonting sånt nu :).. men jag villl gäärna ha lite fler så om ni bara rullar ned några inlägg så finner ni inlägget "Frågestund" och skriver era frågor där eller så skriv ni bara i kommentarer här nedan!
Hoppas er helg börjat lika bra som min^^

Och en annan sak ... vi människor klagar ofta på vårt liv, men ta er en titt omkring på den vardagliga lycka som finns i att varenda människa har varandra.

Sov gott=)

Ja, nu jävlar ska vi ha det roligt ikväll!

Ska gå och möta alla mina underbara vänner nu, sen ska vi gå och äta, sen blir det bio och efter det går vi vidare hem till Dannnibanni!

Have a niiice weekend!


PSST! (Glöm inte att ställla frågor!)




Heeeeeej allihopa, ja, det har blivit många sena
uppdateringar, det är enbart pga skolan!

Men nu är jag tillbaka, till helgen kommer det bli en del!
Idaag, är det fredag, fyfan vad skönt !!!!!!

Har precis kommit hem ifrån skolan ,varit ute med sixten,jocce och tindra och nu kom precis Matilda hit, vi ska käka lite lunch och sen ska jag bara ... tagga,tagga,tagga inför ikväll!
Det blir nämligen bio med alla mina underbara vänner!

Så ha en jättttttttte mysig fredaaaaaaaaaaag!


... Hittills!

Har suttit och redan börjat svara på vissa, men vissa var verkligen förnurliga.. Jag fick känna efter så långt in för att nå fram till vissa svar - tur nog var jag på skrivhumör idag, det var därför jag började skriva just idag:) Men där var en hel del frågor som jag började skriva på som jag  sedan fick avbryta för att jag inte fann svar nog..

Men! För er är inte det lätta över!
Hela morgondagen kommer jag vara upptagen då jag förstå går i skolan, sen umgås med lite vänner och sedan blir det god mat , bio och sen myspys hemma hos Danni!
Och det jag vill sen då, är att ni ÖVERRÖSER! mig med frågor!
Om ni redan skrivit en - skriv nån till!
Om ni inte har - kör en impuls fråga..
Det är inte så svårt..
Gå ner till kommentarer, tryck .. du kan vara anonym(alla förutom 2 har varit det hittills!) - skriv din fråga och skicka! tadaaaamm!

Jag vill ha frågor,frågor,frågor!:)

Until next time ..
G  o o d n i g h t!


Det var det det blev till middag ikväll:)
Pappa började prata om hur slakt och sådant går till av djur  .. och därför blev det ingen oxfilé .
Suck.. men är man djurvän så är man.
Men mysigt hade vi det ändå, && fulla av skratt medan Homer åt sin vän - hummern.

Har fått massor bra frågor, någorlunda iallafall!
Keep 'em coming! Bara gå ned ett inlägg och skriv vilken fråga ni än skulle kunna tänka er!


Jag har lite matte att göra nu .. sen ska jag lägga mig i tid ikväll, sovmorgon en timme imorgon -- woohoo, och senare på kvällen... do you know what happens then?
Nämligen Final Destination ... I 3D!
(spola fram till 00.27 så börjar trailern!)





Do you like nightmares?
You'll have them tonight;)
(haha,sorry, kände mig tvungen att va lite scaryevil.. )

Nu piper det i tvättstugan , ska hänga upp tvätten!
Sov gott.
Best wishes.
Louise.
Jag har tänkt såhär..
Här är många bekanta som vet vem jag är, men inte vet någonting om mig.
Här är även folk som läser som inte vet vem jag är överhuvudtaget.
& här är också folk som naturligtvis, känner mig bättre än någon annan!
Men .. för att jag lever ett rätt tråkigt liv och inte har många ideér så tänkte jag att ni kunde få ställa frågor!
Vilka frågor ni än vill! Ni kanske undrar vad jag har för hobbys, vad jag tänker mycket på, favoritfilm eller bara vad som helst!
För att ni ska få veta mer om mig och för att jag ska förstå vad ni vill läsa om är det lättare om ni verkligen ställer frågor:)

Så STÄLL FRÅGOR! MASSOR,MASSOR,MASSOR MED FRÅGOR!
Ni har tills på söndag, fram till klockan 12.00 på er och sen kommer svaren!

Nu ropar nudlarna och braveheart..
(psst .. har inte ätit frukost idag! illa,illa,illa! men det blir en liten lunch nu och sen ska jag försöka få pappa att göra oxfilé med sallad och sådant gott tills ikväll! Har ni några bra matförslag som är riktiga middagar, går fort att göra och är gott? Pappa är lite... fantasilös och inte särskilt tålmodig,hihi)

som jag inte kan hålla mig borta ifrån..
Åhhh! Helt ärligt, försöker summit he oss hela filmen innan den ens kommit ut ?

Så för Twilight fans - enjoy!

Värt att se, hur lite man än tycker om dessa"sagorna"...


Jag har kommit hem ifrån skolan nu:)
Vi hade en lektion eftersom vår lärare var sjuk idag men istället ska vi ha lektion med henne under vår lediga vecka nästa vecka.
Har även träffat min underbara kusin en snabbis!
Och nu tänkte jag se en bra film - dt ligger mellan braveheart och love actually.. hmm.. love actually imorgon och braveheart idag tror jag det blir!

Have a nice day ... and enjoy the trailer;)


Update: Det blev varken braveheart eller love actually!


Hade inte dem här hemma:(
Så det blir Jurassic park igen, men varför inte?
Den filmen blir Aldrig dålig!

Så såhär har jag det just nu ;



















Måste springa!
Bussen går snart!
Haha,har ni sovit gott?

Vi hörs senare:)
puss alla söta läsare!

Ibland händer saker, som man är okapabel att prata med någon om, saker som man är tvungen att hantera på egen hand...
Invändigt, kanske även utåt..
Och saker,svårare
än andra kan ske med personer man älskar mer än någonting annat .. Ni vet, i familjen har man alltid varandra... vad som än händer är man alltid bundna, man älskar varandra igenom allt.. och därför kan man omedvetet ta ut det man
döljer inombords på sin familj, sina barn , sin pappa eller mamma.. sin bror, sin syster.. För vad man än gör, så finns personen alltid kvar. . Det man inte inser, är hur mycket man skadar personen som får ta smällarna.. 
Och just nu .. Känner jag mig bara ... helt slut, tom, trött..


Fick en fråga om jag någonsin äter mellanmål; svar på det är Ja:)
Jag har skrivit att jag ätit ett äpple eller en skål musli eller något liknande till mellanmåloch det är allt jag äter. Ägg också kanske..
Jag har väldigt svårt för grönsaker och frukter, så sjukt löjligt, jag är medveten om det..Och jag försöker mogna till och växa lite och äta mer än jag gjort innan!

Jag har iallafall tränat stenhårt idag, känns jättebra.. Har däremot ätit pizzamackor och en kanelbullar ikväll vilket är mindre bra så det blir väl lite spinning imorgon.. Jag äter när jag är deppig, borde säga emot mig själv.. men ibland går det bara inte..usch,fyfan vad mitt försök med vikten ska gå dåligt...

En enda bra nyhet idag, eller ikväll .. Är att vi har sovmorgon till 10 imorgon och sen enbart har en timmes lektion! Längtar till skolan ... hoppas de kan få mig på .. humör.

Nu .. väntar jag på Grey's anatomy och sen blir det adventureland och sängen:)

Sov gott allihopa, bara två jobbdagar kvar och sen är det helg för alla.
Det går fort, eller hur?

Men så går det när man har mycket att göra under dagen!

Idag vaknade jag runt 5, och övervägde starkt att ligga kvar i sängen eftersom vi ändå bara skulle få betyg i svenska - vilket jag redan fått och sedan hade vi håltimme en timme, men jag gick upp ändå.. och allt för att jag ville va med mina kamrater^^

Direkt efter skolan så kom jag hem och hann inte göra någonting annat än att ta på mig träningskläder och åka till gymmet med pappa!
Han har blivit som en personlig coach och det var mycket lättare idag än igår!:)
Körde stenhårt i 40 minuter, I'm starting to be proud over myself!

Nu är jag hemma och äter nudlar, försökte göra 2 ägg.. som ehm, ja... vi kan väl säga att dem misslyckades!
Eller.. jag misslyckades med att göra dem rätt.. ah, shit the same..

Ska snart storstäda hela nedanvåningen, försöka plocka undan på ovanvåningen om jag hinner det...
annars är min dag ganska tråkig, precis som den varit hela dan:)

hihi.
Jag hör av mig senare!
xoxo, Missnorman


Eftersom jag ligger och drar mig ifrån fem till sex imorgon bitti måste jag lägga mig i tid, annars kommer jag aldrig orka.
Första lektiionen idag är en lektion där vi bara ska få betyg, det jag redan fått som jag förväntade mig VG i men bara fick G+, remember? och sen är det håltimme och sen är det två lektioner till och sen över för dagen:)

Nu ska jag bara se ett avsnitt till av desperate housewives, jag orkar inte vänta till nästa vecka så youtube får de bli .. haha,ja, kan man  bli tråkigare?
Sen ska jag se filmen the cake eaters och sen ska jag sova riktigt gott!

Sov gott hörni ..


Och här har ni kvällens låt;
I hate this part - pussycat dolls



Allvarligt talat, hur kan såhär mycket bra hända mig på en enda dag?

Först kommer jag till skolan och möts av min underbara klass, får tillbaka ett NO prov som jag förväntade mig IG på som faktiskt.. jag fick G på .
Sen kommer jag hem också är ett nytt New moon klipp utlagt..
Sen får jag reda på att biljetter till New moon filmen har släppts  ,just här! här jag bor! och jag lyckades boka 5 biljetter som var nästintill de sista biljetterna!
Och nu ... ringer mamma och berättar att vi ska se idol-delfinalen på Malmö arena den 26e november!
wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihooooooooooooooooo!

Jaa,min dag är så uppåt och jag undrar vad som får det att vara en sådan bra dag idag!?

Hihihihihi, ååååååååååh vad jag är glaaaad!
hahaha, såhär glad är jag>
visst är vi lika?


Däremot måste jag svara på en kommentar som jag reagerade på.
Det finns ingen chans i världen, att jag svälter mig. Jag älskar mat och allt som har med onyttigt att göra och om jag inte äter på en dag så har jag mycket fett i kroppen som tar igen det! Jag har precis ätit makaroner m korvstroganoff, två hela tallrikar!
Det är så att jag uppdaterar inte ständigt om vad jag äter för jag tror det skulle bli jobbigt om jag skulle skriva samma sak om och om igen "två ägg, havegrynsgröt, lunch, ett äpple, 2 liter vatten, middag, ett äpple"..  däremot så uppdaterar jag morgonen och i slutändan av dagen om hur jag skött mig och erkänner om jag brutit emot det nyttiga ätandet.. och ni ska bara veta vilken dålig kondition jag har! Efter att ha sprungit 10 minuter med min pappa idag så var jag helt slut, jag var så trött att jag trodde att jag skulle svimma... men jag måste anstränga mig längre för att få bättre kondition, det är bara att köra på vilket jag är glad att jag gjorde! Men att jag rör mig mer och försöker äta nyttigare och i mindre portioner betyder inte att jag svälter mig själv! Verkligen inte!
Jag skulle inte kunna leva utan mat , så oroa er inte där!

Däremot, tack för att ni läser.. är uppe i omkring 60-80 läsare per dag och trots att ni aldrig lämnar kommentarer så är de det som triggar mig vidare i bloggen.
Och tack till alla mina goa vänner för uppmuntran och kärlek! I(L)U!

Nu blir det desperate housewives.. I'll see you soon!
Haha, ååååh, en lyckodag måste detta vara!
Alltså ingen förstår nog vad detta är för mig.. men den första biografen i Sverige, släppte biljetter till New moon igår... och det var just HÄR! i Höllviken, just här jag bor!
ooooch ... gissa vem som fick tag på biljetter?!
hahah,jaaaaaaaaaa,jag!
Så den 20 November är bokad för mig,min älskade mamma, min ängel michelle, min prinsessa matilda och världsgulliga Frida! Hihi, kommer bli en helt.... underbar kväll!
En månad.... en månad! Ah, det kommer gå så fort.. och tänk när man står där?
bara sekunderna innan filmen börjar, hahaaaa, jag är så glad alltså! Jag är så glad!

Och jag fick G på ett arbete i NO idag som jag förväntade mig total IG i!
Och jag har tränat skiten ur mig själv..
och jag... har en riktigt bra dag:D
och då får man ett helt nytt klipp !!!!!!! Är det konstigt att man längtar ?

Nice punch Bella;)




Jesus f*cking Christ!
Glaaaaad förmiddag allihopa!
Underbart väder idag, visst är de?
Det blev lite seg uppdatering ändå, jag var nämligen hemma runt halv 11 och tänkte uppdatera då men pappa drog istället med mig till gymmet där han hårdtränade mig idag!
Och hur sur jag än var då, hur jobbigt det än var då - så känns det jävligt bra nu , för jag kände att det verkligen
tog!
Och det är som pappa säger, om jag fortsätter såhär så kommer jag kunna träna rakt av i 50 minuter utan att bli trött, ha bra kondis, gått ner i vikt och må bra - så jag ska försöka gå med honom och träna 4 dagar i veckan vid den här tiden så att det verkligen blir stenhård träning! Annars är det inte effektivt:)

Nu har vi precis kommit hem därifrån, ätit nudlar, mmm ... mums, så gott! och två ägg!
Så nu tänkte jag kasta mig in i duschen , sätta på en bra film och äta ett gott äpple^^,

Den här helbilden jag lovade av mig innan idag,den blir det tyvärr mindre av.. Jag hann inte ta kort imorse och blev ju dragen direkt till gymmet av pappa varav jag bytte till träningskläder som jag fortfarande har på mig, och nu när jag duschat så tänkte jag bara slänga på mig ett härligt linne .. men någon random,härlig bild kanske jag kan ge er:)



haha,aaww, och en random bild blev det! fast inte på mig utan mina älsklingar!
you make my day<3
Gooooodmorgon bloggen & godmorgon till alla er såklart!

Har ni sovit gott?
Jag har sovit som en stock, varmt och skönt under täcket så det var jobbigt och gå upp!
Men tillslut gjorde jag iallafall, fick på mig lite kläder och gjorde mig i ordning.
Ni vet antagligen inte om det här, för ni har inte sett av mig så mycket men jag har inte användt kjol på omkring.. hmm .. 2 år kanske! Senast var på min mosters bröllop .. fast om inte ens längre än 2 år? Det var mer än 2 år sedan de gifte sig.. ? Jaja, hur som helst så såg jag att det var många som använde det nu så jag fann en gammal,gammal kjol som jag fick på mig och har på mig idag! Rätt skönt och inte ha byxor faktiskt!(men kjolen är lite ful, får köpa en ny!)
Så en helbild kommer senare idag, tyvärr hinner jag inte det eftersom bussen går om 10 minuter och jag måste gå ned till busshållsplatsen!
jag hann inte heller äta frukost idag, så äggen ligger kvar i kylen tills jag kommer hem till lunch idag.. buuhu, ägg till lunch -jaja, det kunde varit värre!

Sen blir det träning ett par timmar idag, ska försöka få mig att cykla som förberedelse och sen gå ned och göra lite "wii-fit" , det funkar faktiskt skit bra det också!


Åh, idag är det exakt EN månad kvar till New moon kommer ut! 1 Månad!
Kan nog inte förklara hur mycket jag längtar efter denna filmen, om ni läser boken .. så kanske ni förstår varför den påverkar en så enskilt! Det är inte enbart en tonårlig kärlekshistoria... Men om ni inte tycker om och läsa.. se den på bio!;)

Men nu måste jag springa, vi hörs senare!
Ha en supertrevlig tisdag!

Jag hade inte så mycket uppdatering idag, hm ..
tråkigt liv.

Men det är väl så det är?
Ligger i min varma säng nu, tända ljus omkring mig och jurassic park i än en gång..
Trött.. ja.. någorlunda.

Hur känns livet?
Tomt.. ja..

man vill bara känna någon ligga och hålla om en. .

sov gott allihopa, och ni med som har era fruar, pojkvänner,flickvänner eller något överhuvudtaget när ni lägger er ikväll, glädjs över den som somnar med armen omkring dig... och glädjs av känslan att närheten är kvar när du öppnar ögonen nästa morgon.
Kärlek, värme.. och närhet, kan göra så mycket... och vi tar det förgivet.


Förlåt för så extremt sen uppdatering, men jag hade så bråttom imorse och har varit i skolan hela dagen!
Men nu är jag hemma och ger er en heluppdatering med lite bilder^^



Frukost. Två ägg & ett glas vatten.
&&        Min lille vovve, morgontrött!

Sophie&Danni                                aaw, och min gulliga Amandaaaaaa

Christopher&Julia^^                   & dagens outfit med en gammal tröja som jag hitta(:


Så detta är vad min dag bestått av.. Tidig morgon, underbara vänner, helt okej skoldag och lite lathet..
Jag vaknade klockan 5 och gick upp för att göra mig i ordning, äta god frukost - hämta ett par saker hemma hos mamma snabbt, sen gå till bussen och möta upp Dannibanni^^
Sen var det dags för skola.. & idag var en lika underbar dag som alltid!
Att vi möts på morgonen är nog det bästa, när alla ler och kramar om varandra och sen bara har en suverän dag ihop!
Något som gjorde mig lite besviken .. var att jag bara fick G+ för en intervju jag faktiskt jobbat ganska hårt på och förväntade mig minst VG på...menmen . . får väl visa att jag kan bättre i framtiden.
Vi hade håltimme i 3 timmar så vi gjorde hemtäntan lite,  gick hur bra som helst - tack för allll hjälp Shannon!!
Men när de andra gick och åt så satt jag och Danni kvar och Danni gjorde en masssa lustiga miner...hahah!
(kolla bilderna nedanför så förstår ni vad jag menar;) hahah!
Efter det hade vi gymnastik  eller rättare sagt - massage, mm .. jätteskönt:) och sen åkte vi hem, trötta som satan och nu sitter jag här.. ska snart göra klart hemtäntan sen ska jag träna i ett par timmar!

Någonting annat intressant har jag tyvärr inte att säga.. haha(a)
jag uppdaterar mer ikväll, när jag är klar med stressandet  - då kanske jag är lugnare och lite.. mer fokuserad.


Have a nice monday,
xoxo. Missnorman

- Hahahah, Danni  - du kan verkligen få en att le igenom en dag!


Trots att jag knappt vågar vara ärlig emot mig själv, så tycker jag att jag är skyldig er läsare.. denna ärligheten.

Jag är en person, som vanligtvis... skriver så mycket, öppet om känslor och livserfarenheter i hopp om att hjälpa andra.. I min blogg, har det startat på ett helt annat sätt..
jag har skrivit om mycket yttre, inte fått någon av er att känna djup i det jag skriver ..
Och för att vara helt ärlig, så är det för att jag är så oinspirerad.

Jag finner just nu ingenting som gör mig kapabel att uttrycka mig rätt, jag finner ingenting som får mig att känna något extra speciellt.. vilka vissa anser vara zombielikt, vilket det kanske är... men jag känner hela tiden att min mening med mitt liv är klart här... Jag har ingenting här som får mig att känna mig fast och säker och lycklig, jag har ingen .. mening i det jag gör varje dag. Jag har inget fast umgänge, vänner har jag - självklart, men jag har ingenting här som jag skulle kunna stanna för..

Jag har personer, jag pratar med som inte ens är i min närhet som förstår mig på ett helt annat sätt än vad personer som ser mig varje dag gör.. Jag har personer jag önskar jag kunde få träffa varje dag och prata med och bara... få va med som jag inte ens vet om jag någonsin kommer få träffa.
Det är väl en mening med allt, och min mening än så länge.... verkar vara inget.
Så vad väntar utanför?
Vad är kvar för mig?

Jag vet inte ... Jag vet inte alls.

Edit: däremot, så har denna kvinna mer inspiration än jag sett på länge, och hon gör något så otroligt vackert. Ett måste att se!
Hahh, ser på en riktig klassiker.. trots att den är gammal och gammaldags gjord.. så är den fortfarande en av de bästa filmerna någonsin!
Jurassic park.
Och när kom denna filmen ut på bio?
Jo, en väldigt speciell dag i mina ögon  - nämligen dagen jag föddes, den 16 Juli 1993!
Hihi!

Detta är nog en av de bästa, och mest levande filmer jag har sett! Det är otroligt hur man kan göra en film på ett sådant här sätt och få folk att ständigt, hur många gånger de än sett den fortfarande fascineras!
Ska fortsätta lite på mitt arbete nu och sen hjälper Shannon mig imorgon(tack<3!) och jag kommer även göra lite på håltimmen och efter skolan, så det klarar jag nog!

Nu ska jag gå ned och göra mig lite te, fylla på min vattenflaska,tända ljus och gossa ner mig i sängen!
Jag känner att jag börjar få ont i ryggen .. Antagligen eftersom jag nästan suttit konstigt och gått runt mycket idag.

Så sov gott allihopa, hoppas ni haft en jättemysig helg och att ni trots att det är skola och jobb.. får ett par härliga dagar!


Titta så mysigt vi har det hemma nu;

Jag vill egentligen ned och mysa med pappa i soffan men jag har läxa och göra:( får gottgöra honom imorgon istället!
Ja, jag sitter alltså med hemtentan och har fått lite hjälp av shaniiie, tack gumman - vad vore jag utan dig?
Och jag känner mig lite lugnare, vi har en dag till imorgon på oss!^^
bortsett från det... gör musiken mig sällskap, det är iskallt i mitt rum och jag vill ... någonting men vet inte vad.
Usch, vad sägs om att komma bort härifrån och få en mening med sitt liv?

hm ..
sov gott allihopa.

ja, jag har ju skilda föräldrar.. och varje söndag är det flyttdag.
Hela eftermiddagen har jag rensat mina skolpapper och satt in dem i en pärm i olika kategorier.. Mycket bättre , jag känner att jag vill bli mer... ansvarsfull. Jag bara tänker hela tiden ...
- en egen lägenhet - en egen garderob som man inte behöver packa ned i 3 väskor varje vecka - hyllor med ens egna saker så att man är medveten om vart man har saker och ting - eget badkar så man kan bada hur sent man vill - ett eget kök och egen kyl så att där enbart är mat som tillhör en själv och inte någon annan, då behöver man inte frästas av vad de andra äter - egen lägenhet så att jag kan ha något träningsredskap som jag kan använda vilken  tid på dygnet jag vill - en egen lägenhet, med eget ansvar.. och bäst för mig.
Suck ... 3 år till.
Jag känner att jag vill börja jobba nu, jag är klar med skolan egentligen ... jag är redo för att ge mig ut. Ändå är åldern inte lika redo som jag.
men jag måste söka något jobb, jag behöver någonting.. och gå hem och lata sig efter 3-4 timmars skola per dag är inget bra för mig..
Jag behöver hålla mig igång, jobba, röra mig, känna mig taggad..
och pengarna, dem ska sparas till dagen man tar studenten ..

Men nu ska jag ta på mig träningskläderna och bege mig till pappa - äta middag, börja på hemtentan som jag fann(usch,ångesten kommer redan .. skitsvårt ju!) och sen ska jag till gymmet med Malin ..


(haha, jag och malin på gymmet senast! wiiiho, osminkade, träningskläder och blööh.. men gulliga ändå)




Vill ni veta hur jag känner mig idag? Hur mitt humör innerligt är?

(kolla videon..)

Ensamt. Förvirrat. Vilset. Ledsamt. Rädd. Sårbar. Oförstådd. ja,.. lite bit av varje. Galen?
Godmorgon alla goa läsare.
Det är lite tråkigt att skriva, ni kommenterar aldrig och får aldrig veta er åsikt..
Skriver jag om tråkiga saker? Oinspirerat?
Jag vet att jag har omkring 60 läsare per dag.. någon av er måste väl ha något att säga?
Berätta vad ni själva tycker jag ska skriva om! Ge mig något förslag!

Nu har jag precis vaknat och ångesten över godiset,läsken och chipsen har satt sig nu! Nu ångrar jag mig ordentligt och känner att jag bara vill gå ut och springa en lång joggingrunda... men det vet jag att jag inte kommer göra eftersom jag inte har kondition till det - jag ska höra med pappa om han skulle vilja gå på formtoppen ikväll, kanske han kan hjälpa mig lite där också ..

Nu har jag precis vaknat och ska gå upp och få i mig lite ägg och ett knäckebröd och sen ska jag leta efter min hemtenta! ja, jag är en jävla tidsoptimist.. jag skjuter upp alla läxor och sista dagen när jag ska göra dem så hittar jag inte dem! Riktigt jävla korkad tjej .. och denna hemtentan är enligt många - svår .. suck......
så jag tror min dag får gå till denna.. antagligen kommer halva natten även göra det.

Däremot var gårdagen jättemysig, ni såg igår att jag,Sophie och Danni tog bussen till trelleborg och var framme runt 6, träffade nikko,shannon och julia på övre och sen vandrade vi emot någon bowling/biljardbordshall där vi var i omkring en timme.. jag spelade enbart airhockey eftersom jag inte hade pengar nog till resten och inte alls var sugen på att lära mig biljard(a)sen gick vi vidare och mötte caroline och christopher vid hemmakväll så köpte vi en massa gottis, chips och julia bjöd på läsk ..
sen kom vi dit och slaggade ner oss i sköna fåtöljer och blev varma och mysiga!
Som vanligt hade vi en så sjukt härlig kväll då gemenskapen visas i vår kärlek ..
Hur man än mår med dessa människorna, så lyser de upp ens dag...
Jag är så otroligt glad att jag har er mina vänner!

Hoppas ni får en lat,tråkig och härlig söndag!^^



Hei allihopa, klockan är mycket och det har blivit lite segt med uppdateringar - jag vet!
Men det blev en lång, härlig,glädjesfylld kväll tillsammans med mina vänner ifrån den nya klassen!

Vi kom till trelleborg runt 6, spelade biljard - airhockey och bowling, sen kom christopher och caroline så gick vi till hemma kväll och köpte maassa gottis, jaaa allihopa, jag har verkligen syndat ikväll!
Godis - chips och läsk! och ja.. lite ångest har jag, men ångrar det?
Inte alls!
Jag har börjat med en väldigt dum tid kringgående att gå ned i vikt, alldeles försvag för dessa perfekta dagar!
Så vi kom hem till Julia och såg Björnbröder, haahha, verkligen klockrenfilm för oss tillsammans!
När den var slut så tog jag,Shannon,Sophie och Danni bussen hem och helt ärligt.. det är otroligt hur 4 tjejer på bara ett par minuter kan finna saker hos varandra som vi har förståelse för..
jag måste erkänna, personer som ni, alla som jag träffat under dessa två månaderna kan vända en grådag till ren sol ..Ni är helt underbara.

På vägen hem , träffade jag en person som jag nog saknat mer än jag insåg - Filip Josevski, vackraste människan inifrån och ut! och att träffa honom var pricken över i:et!

Nu .. ska jag lägga mig och se Twilight och hoppas på att få bort de jobbiga tankar som just nu fyller sig i mina känslor..
Sov gott allihopa, jag hoppas ni har haft en like bra helg som jag!
Jag vet inte varför, men hela tiden är där saker som påminner mig om hur mitt liv hade kunnat vara.
När vi var på liseberg så såg vi människor i rullstol nästan hela tiden, när jag går i stan så ser jag folk i rullstol, i tidningarna står det om hur svårt handikappade har det att ta sig överallt.. Och idag, när jag vaknar så satte jag på tv:n och vad tror ni är på tvn?
Jo, en film som handlar om en man som är med om en olycka och blir totalt förlamad...
Hans flickvän är där de första dagarna - sen berättar hon att hon träffat en annan.
Hans arbetskamrater ger löften om saker men tillslut blir det inte direkt som han vill ..
Alla hans vänner fixar en överraskning för honom och han blir rörd till tårar av alls omtanke ..
När jag ser hur han lever, med all den utrustningen och den träningen varje dag, och hör hur de pratar om hur dyrt allting är så undrar jag - om det inte hade varit på film - hur lätt hade det varit då?
Hur svårt hade det varit ekonomiskt?
Hur svårt hade det varit psykiskt och fysiskt?
Tränar man verkligen upp sig i tro om att man kommer kunna gå igen?
Denna.... olyckan påverkade egentligen inte lika mycket som jag velat, för jag kan inte se en möjlighet i att ha det livet... men jag tror... att jag ser saker mycket tydligare nu... jag lägger märke till det.
och igenom det... kan nog händelser göra att ingenting någonsin blir likadant.. ändå lever jag precis som förut.
Godmorgon allihopa!
Jag har precis vaknat, mmm .... de har varit så skönt och få sova ut!
Fast det fick jag inte riktigt göra egentligen ....
Klockan 4 i natt vaknar jag av att min telefon ringer om och om och om igen och jag sover stenhårt och blir så jävla irriterad så jag klickar,klickar och klickar - ändå slutar dem inte - så tillslut svarar jag då .  . och då är det min kusin Matilda och på något vänster har hon tagit sig till Höllviken och kommer inte hem - så hon kommer hit, lite sådär snurrig som man kan vara efter en dag ute you know;) .. sen lade hon sig bredvid mig, redo för att somna ...
Så det är väl anledningen till att jag sov extra länge idag^^,
Och just det, Camilla åkte ju ur idol igår! Det tyckte jag var rätt. Nu ska bara Niklas ut- silken sopa, han har ingen röst jämfört med de andra! Mariette måste ta sig långt, vilken kvinna! Otrolig röst och den bästa känslan för musik!

Och nu ska jag ned och äta havegrynsgröt - usch, jag är mer sugen på ett par goda pizzamackor .. men nej, ikke...
Vill man vara fin får man lida pin .. Jag vet vad mitt mål är och måste fokusera på det!
jag fuskade med 5 chokladbitar ur min lillebrors godisskål igår.... det var ju en sån mysig fredag! Och ut och gå idag ska jag också!

Ikväll ska jag hem till Julia, en tjej i min klass som bor i Trelleborg tillsammans med Julia,Nikko,Shannon,Danni,Sophie,Christopher(fashionbooi) och det kommer bli super!
Så jag kommer väl uppdatera något innan jag åker klockan 5 och något efter när jag kommer hem:)

Hoppas ni alla får en riiktigt suverän lördag!

Jag måste säga, att varenda gång någonting kringgår Michael Jackson så känns det som att det kommer en viss harmoni som tillskott i människors kroppar. Man ser betydelsen i ögonen på varenda människa vid namnet av Michael Jackson och att se.. hur folk idag, levde i din närhet av musik Michael, var som vanligt lika magiskt.
Att se hur unga - som äldre - som gamla, pratar med magisk kärlek om dig, och att se hur de minsta som äldsta har steg ifrån din musik .... Du var här för en anledning , och du har lämnat ett märke som kommer leva vidare föralltid.

We love you Michael, rest in peace - king of pop.
Du var inte en röst av dig själv - du var en röst ifrån varenda människa i världen och det... gör att du lever vidare i oss, föralltid!

Nu ligger jag i min säng, nystädat rum och tända ljus .. ska snart sätta på en film jag inte sett på ett tag..
Twilight.
I miss my Edward Cullen . . .

Men nu ska jag först se Idol-resultatet!
Mariette,Erik & Tove - de klara favoriterna!

Mm .. idag är verkligen en sådan kväll då jag hade kunnat köpa mig lite gott godis, göra ett gott te och sätta mig i sängen med en bra film eller bra bok ..
men så är det inte, te ska jag göra.. but no candy och ingen film ,utan idol .. kanske blir love actuallt efter. .

skulle egentligen ut med matilda och frida, men vi fann ingenstans att vara och matilda är lite seg idag men jonas ringde så han kanske kommer hit en stund och förhoppningsvis gör även matilda och frida det ..

Nu har vi precis ätit god tacos och sitter i vardagsrummet framför simpsons i väntan på idol med tända ljus och bara myser, så ja, det é verkligen fredagsmys!

Hoppas ni alla har det lika mysigt som jag^^
Ha en trevlig helg.
Hela natten, har jag legat och funderat...
Vi har ... olika tider, inom oss själva..
Tider av sorg, lycka, ilska, ledsamhet .. eller som man själv kan känna, levande som en zombie..
Hela morgonen har jag sett olika sorter av smärta, rädsla, dolda känslor och förståelse..
Varje dag har folk något i deras närhet som är dystert.. och även något som lyser upp deras dag.
Varje dag har de något/någon som skadar dem .. Vart är det som helar dem?
Varför är det så?
Varför ska vi träffa människor gå igenom stunder, som föralltid kan lämna spår?
Jag har vuxna människor omkring mig.. som suckar, när jag gråter över en kille. Jag har vuxna som hela tiden säger till sina döttrar att de måste komma över killen de är ledsen för, eftersom de kommer träffa 10 killar som kommer göra precis likadant... Och de säger, att vi kan vara omogna, överdriva och löjliga som kan gråta över en kille i tonåren .. För att det är så, att det värsta för en tonårstjej idag, kan vara att förlora sin pojkvän.. och de vuxna reagerar då som att enbart är unga, oerfarna och blinda av det vi har. . de reagerar med "ah, det är inte lönt att gråta nu för du kommer träffa 10 killar till som gör att du mår precis lika dåligt"... Och det är den sämsta reaktionen de kan ge.
Vad folk inte förstår idag.. är att människor förändrar liv.
Vi måste väl få uppleva detta, kärleken , närheten, smärtan, lyckan, ilskan  .. Vi måste väl få gå igenom hela vägen precis som ni har gjort utan att ni trycker ned oss?
Jag bröt min rygg. Jag visste att det fanns en möjlighet, att jag aldrig skulle kunna gå igen .. Jag visste att mitt liv skulle kunna förstöras föralltid  .. alla drömmar, allt jag hade framför skulle förstöras av denna olyckan ...men för mig, var det inte ett liv - det var en annan vändning.. Men det jag vet, är att jag igenom det inte hade förlorat folk i min närhet - jag vet att min familj, mina bästa vänner, en som betyder mer än andra.. fortfarande hade stått kvar. Det som hände den dagen .. Det var inte en sorg av att jag hade brutit min rygg, det var... en livsvändning, och då inser man vad varenda lilla människa i ens liv betyder.. Och trots att detta har hänt och jag borde lära mig, så "tillåter" jag mig själv fortfarande känna smärta över jag förlorar.. av personer som försvinner..  Man kan inte jämföra livets gåvor, med livets smärtor...
För att ramla av en häst och bryta ryggen, är en livsförändring..
Att förlora någon, viktig .. vem det än är kan lämna ett spår större än ett ärr..
Det måste vara okej för oss, att hamna under lagret av smärta.. Det måste vara okej för oss att gråta, det måste  vara okej .. för oss att uppleva det vi gör.
Vi måste..... få ut känslorna vi känner inombords, annars kommer känslorna inom dem förstöra dem ..
precis som mina gör nu ...

Så då har jag kommit hem ifrån skolan, och hade ett "oförberett" prov i religion och det gick mindre bra, men jag fick tillbaka ett gammalt prov där jag fick VG :D
Hihi, det lyste upp min dag - jag har aldrig haft VG i religion, har knappt haft G så detta... gjorde verkligen mig så oerhört glad!

Nu ligger jag hemma i soffan, funderar på att gå och träna med Malin på gymmet eller bara gå en lång runda längs stranden .. tror det andra alternativet tilltalar mig mer=)
(Har precis ätit en billys pizza... vi hade inget annat i huset så jag måste iallafall röra mig på något sätt!!)


Ikväll blir det nog myskväll med Matilda, Frida & lite andra härliga tjejer..
Vad ska ni göra?!
Berätta om er helg i kommentar=)

Tack för att ni finns(LL)

Godmorgon bloggen och godmorgon läsare, nu är det slut på veckan ... och idag är det dags för; fredagsmys!
Hihi, underbart, eller hur?
Hur skönt ska det få bli att bara sova ut imorgon? Och bara mysa ikväll ?


Jag ligger fortfarande i sängen, varmt och mysigt.. iskallt när jag tar bort täcket men måste - ska ta bussen om en timme.
men som sagt, skola i tre timmar nu ..
frukost nu: 2 ägg, frön & ett glas vatten
skola: en flaska vatten och ett äpple!
Ha en fortsatt trevlig dag^^
... och ha en riktigt trevlig helg.
Jo, idag är det dags för;


Denna vägen.. denna ödeslånga väg jag inte längre orkar vandra på.
Igenom smärta, igenom lätthet.. har jag aldrig känt mig själv såhär, aldrig varit så ... säker på att ge upp.
Alla säger "Vänta Louise, din tid kommer.. ta en dag i taget"... men att ta dessa dagarna, steg för steg, bit för bit.... är inte så lätt som alla tror.
Varje dag finner folk orsaker till att tro att deras liv har en mening .. för mig, tar mitt liv bort något varje dag.
Varför ge mig saker om jag ändå ska förlora det? varför? varför!? ge mig inte något om du - mitt öde - ändå vet att jag förr eller senare ska förlora det, varför hela tiden ge mig saker som får mig att lida!? varför? varför just jag!?

Jag önskar hela tiden, att det vore jag.. oavsett situationer kan jag önska att det vore jag, men det är det inte och det enda folk säger är .... fortsätt vänta, din tid kommer, håll ut..

Vad tror ni händer när man håller i något för länge?
Antingen håller man det så hårt att det kvävs.. eller så löst att det lyckas svippa iväg..
Just nu - släpper jag allt.
sjjjukt bra film!

Vanligtvis, hatar jag verkligen svenska filmer.. men män som hatar kvinnor och flickan som lekte med elden är nog de första svenska filmer jag faktiskt tycker är bra, däremot så är det liiite överdrivet och jobbigt då och då, men annars.. tummen upp för denna svenska film!

&& som vanligt var det en helt underbar kväll med matilda&frida, världens underbaraste tjejer! och träffade Charlie gjorde vi en snabbiis, alltid lika kul och träffa den killen, får mig alltid lika glad!

Nu passar jag vovven min, och sen ska jag hem och förbereda morgondagen och lägga mig i tid(sovmorgon imorgon!ohyes!)

Dagens matlista:
- 2 ägg & frön
mellanmål: 0
Lunch: Mammas spaghetti
Middag - hoppade jag nog över idag..

aah,jag vet, lite slarvigt idag men mamma jobbade sent och matilda och jag gjorde saker hela tiden menmen, ska bli skärpning!  I promise!

Längtar tills jag får lägga mig i sängen, ska lägga mig och läsa lite ur "Om jag kunde drömma" - twilight -  ett tips till alla som inte läst the twilight-saga, vuxna som unga - detta är böcker som inte bara är för tonåringar, jag lovar att dessa böckerna tar fram den förälskade tonåringen i er.. vissa anser att det inte är deras typ av böcker men hur vet man om man inte ens gett dem en chans?
Har precis kommit ut ur duschen, Frida&Matilda är påväg och så drar vi ned till millennium , äter lite god mat och sen blir det bio - flickan som lekte med elden!



(Inget annat klipp än detta gick att lägga in, så ni får ursäkta lady gaga som kommer med detta klippet.. det är första låten som är ..."dagens låt".. )
Alla dessa stegen, tog jag mig igenom i somras och det var nog inte förrän ett par veckor sedan då jag gick tillbaka till sjukhuset för röngten som jag verkligen såg vad som hade hänt... då jag verkligen accepterade, och insåg..
Att jag är glad som ens kan gå idag.

Här är en text som jag skrev när jag kom hem ifrån sjukhuset för ett par veckor sedan:

När jag kom till sjukhuset idag, så fick jag ett oväntat slag av rädsla i mig. Jag kom tillbaka, till stället där jag varit dagen jag bröt ryggen. Jag kommer ihåg... hur jag låg i vattnet och sade att vattnet var varmt när jag låg och skakade med blåa läppar och frös. Jag kommer ihåg hur jag inte nådde mina lungor men ville lugna människorna omkring mig genom att skämta bort det jag kände. Jag ser mig själv... på alla fyra, automatiskt resande efter att ha ramlat av och hör den "knäppen" i ryggen och ser mig själv falla ihop igen .. Sand och vatten blandat i både ansikte och mun,  det var som is brinnande igenom en ..

Jag kommer ihåg när jag kom in på sjukhuset, och alla dessa människor stod i .. turkosgrönt? omkring mig.. jag kommer ihåg röster omkring mig och bara hur allting överrumplades så att jag knappt förstod. Det gick blixtsnabbt. .

Jag går igenom korridorerna och kommer ihåg hur mina föräldrar såg på mig när vi stod i ett av hörnen, väntandes på besked, okapabla att prata med varandra. Jag pratade med pappa.. och bad honom att ringa den enda killen jag älskat, men det var som att han inte hörde mig, jag såg hur oron var det enda som pratade med honom nu.

Jag ser ambulanserna utanför, och bilden av min mamma när hon ser mig läggas upp i ambulansen kommer tillbaka, hennes chockerande vita ansikte med tårarna modigt uppsvalta och ändå rinnande.

Jag kommer ihåg.. första gången min pappa matade mig efter 3 dagar med morfin .. Jag kommer ihåg, hur han såg på mig med lättnad av min ätlust men med sådan sårbarhet i ögonen .

Jag kommer ihåg, smärtan jag glömde bort att känna. Något som överrumplar kroppen så mycket att det är som att man redan är förlamad - man känner inte den längre.

Och då kommer jag till rummet där jag ska röngtas .. så ser jag en kille framför mig, ett år yngre än mig själv kanske, och jag ser att han har någon speciell sjukdom på grund av hans ..vad de kallar,"efterblivande miner" .. i ansiktet. Och när han reser sig så är det som att alla minnen brinner framför mig i slowmotion..
Hans ena ben hänger inte med och armarna rör sig lite ryckigt.  Men han ler... Han ler åt sin pappa som ler tillbaka. Och jag förstår snabbt..

Vad hade hänt? .. Vad hade hänt om det hade hänt mig? Vad hade jag gjort om jag hade blivit förlamad? Vad skulle jag ta mig till? Alla mina drömmar, som hade kunnat gå upp i rök - att små saker som att aldrig kunna gå igen - hade varit omöjligt....

Jag tänker på, Mirjana i min klass.. som har varit blind i hela sitt liv. Hon har aldrig sett en människa.. Hon har aldrig sett ett ansikte, ett uttryck , hon har aldrig... levt sig in i världen av en film eller av en bok.Hon har aldrig sett de vackra färgerna av en solnedgång eller en helt ljusblå himmel ...Hon har aldrig.. sett mer än skillnad på ljus och mörker.

Hur lever man så?

När jag står där, redo för att ta mina röngtenbilder så kommer jag ihåg när "sköterskorna" inne på röngten skulle lägga mig rätt genom att lyfta mig på småställen så får jag tårar i ögonen .. Jag kommer ihåg hur jag skrek till varenda gång, av smärtans tryck som gav ett nytt slag. Jag kommer ihåg sjuksköternas falska röster av "åh, stackars flicka, snart blir det bättre"..

Jag inser plötsligt, att hela mitt liv hade kunnat gå ifrån allt till inget. Från drömmar till omöjligt. Jag inser, att jag plötsligt aldrig hade kunnat känna något ifrån midjan och nedåt;'(

Allting gaddar upp sig, och jag förstår plötsligt.. att enda gången i mitt liv, har jag chansen att överdriva denna olyckan till den värsta, vilket jag vanligtvis gör, men för första gången.. tror jag att jag till och med ljög för mig själv. Jag sa till alla att jag inte frös - ändå såg alla hur jag skakade och de pratade om att bära upp mig ur det kalla vattnet men vågade inte pga deras oro över min rygg. Jag sade att jag inte frös - ändå lade läkarna varma filtar och sade om och om igen "Hon är iskall!" . Jag sa till alla att jag inte hade ont - ändå grät jag utan att jag själv märkte det. . Medan oron rann tydligt ur mina föräldrars ögon, låg jag kvar i att allting skulle bli bra - sådant händer ju ändå inte mig. Jag ringde alla i min närhet - men kände mig inte nära någon. Jag tror... att jag ville se alla reagera, jag tror jag ville  höra att alla brydde sig och se deras oro i ögonen. Jag tror jag ville att folk skulle tänka på mig hela tiden, och jag tror jag hoppades på att betyda mer för folk än jag gjorde. Jag kände för första gången på länge, hur mitt hjärta reagerade på mina föräldrars blickar som nådde rakt in i själen på dem, som att de var genomskinliga. Jag såg för första gången på 3 år hur min klass samlade ihop sig för att visa deras tankar åt mig. Jag såg för första gången hur människor inte brydde sig... och jag såg vilka som gjorde det. Och just sådana grejer, fick mig att vakna för livet.. Småsaker som gör oss bortskämda gör livet värt att leva.

Hur hade livet varit ... hur hade livet varit om jag aldrig hade kunnat gå igen?

Jag vet inte.. Jag kan inte ens se bilden . Och därför tänker jag låta allting jag aldrig insett dra sig över mig, även om det ska behöva svämma över av tårar..

Jag har varit med om en resa, omöjlig att beskriva ;'(

Och nu måste jag inse vad jag har att leva för.

Jag måste öppna mina ögon.

 

Har ni sovit gott?
Guud, jag har börjat få det svårt med att gå upp ur sängen ..
Men egentligen .. Who can blame me? En stor,varm skön säng när man bara vill sova?
Mm.. omöjligt att gå upp!

Så nu har jag lite extra bråttom .. ska äta två ägg på tio minuter och sen springa till bussen och ha två timmars lektion i skolan, sen kommer jag hem - tränar en timme och sen ska jag äta mammas goda spaghetti!

Så ni hör av mig lite senare.

Lycka till , vad det än gäller idag^^

Och jag bjuder på en liten bild ifrån när jag var liten,liten=)
Everything you have around you?


We lose things, everyday . . and Instead Of thinking of what we have left, we think about what we have lost.
We only see what we are supposed to have, not what we're having.
We only see what has been and what can be, not what is.
And If you only see the future, the past and everything you are supposed to have ..  Then when do you see what you have, right here, right now?

We don't think about that often enough. We need to open our eyes. We need to look around.
Cause every night the stars twinkle over us, every morning the sun rises and sometimes the rain falls over us.. giving the nature the cure it needs... everyday is another, but everyday .. somebodies life takes an end.


And what if we die, without seeing everything we have around us..

Open your eyes... and let destiny have It's way.
Fick precis ett tips ifrån en läsare att hon/han tycker att jag ska lägga ut allt jag äter på en dag och jag har tänkt göra det med min pappa har mitt minneskort till kameran därmed blir det mindre bilder - och sen har jag inte riktigt kommit igång med bloggen, jag försöker fixa bakgrund, header, länkar osv..
Men jag tar absolut till mig alla tips och det är ni som ska läsa - så era tips tar jag till mig och tar efter!
Så tack för tipset, jag ska absolut ha det i åtanke varenda gång jag kör ett inlägg!

Nu däremot.. sitter jag och är jätte,jätte,jätte hungrig.. men jag håller mig tills imorgonbitti då jag ska få i mig lite frön, två ägg och ett glas vatten! Haha, otroligt nog längtar jag!

Nu ska jag däremot lägga mig och se en gammal klassiker, skönheten&odjuret och lägga mig i min varma säng.. men tills imorgon bitti .. tänker jag teasa er lite med en film som jag innerligt, ser fram emot att se.. Nämligen New moon;
Nu var jag ute och gick en runda i 40 minuter, inte alls taggad.. usch, vet inte alls vad det är med mig idag.. men jag hade iallafall en mysig solnedgång att se under tiden:) (hade ingen kamera med mig så det får bli en mobilbild - men bättre än inget, visst?)

Nu blir det middag och sen lägga sig i tid, trots att jag brukar lägga mig senare har det verkligen inte varit min dag idag.. suck, men skön dag imorgon..
skola två timmar och sen blir det gymmet en timme..


usch, jag vill bara ha en pojkvän idag..


Jag var ju hemma sent i natt, omkring 1 eller någonting och hade ju skola ett par timmar senare så jag gick direkt och la mig när jag kom hem!

Det var verkligen en suverän kväll, som det är alltid är med dem! Joe, Greg, Bobby,Jûrgen and Paul är så unika människor, men det är verkligen människor som jag vet att pappa hör ihop med, även jag.. Det var nästan jobbigt att säga hejdå, för att man .. ah, känner sig så bra med dessa människorna! och man vet inte när man träffar dem igen men vet också om att det inte är sista gången!
Men jag känner verkligen, att det är det livet jag ska leva!
Haha, det var underbart att komma ut ifrån KB inatt och se folk som stod och väntade på autografer och photon ifrån sina favoritartister.. också står dem där och kramar om mig och säger "I love you girl, I'll miss you before you miss me"!
Nä,men verkligen .. denna sidan av livet är jag så tacksam för! Obeskrivligt, man måste vara där för att uppleva det!

Däremot var det skola idag, trött var jag ju naturligtvis, jag vaknade inte ens av min egen väckarklocka .. suck ..
men kom till skolan i tid och kollade på en konstig film och sen hade vi håltimme  i 2 timmar och som vanligt gick vi - Jag, Danni,Sophie,Julia,Christopher,Amanda,Julia,Nillo och Shannon(allla mina underbara vänner, som jag är så otroligt glad över att ha!) och  fikade!  - så jag fuskade idag! Vi gick nämligen och fikade på Espresso house så jag åt en muffin och drack en liten chailatte! ajajaj! Men jag ska ut och gå bort dessa kaleriorna idag!
Usch, ut det kalla vädret! Fint väder men så sjjukt kallt, galet ju!
men jag längtar efter vintern, julen är det underbaraste som finns.. det är då kärlek känns och syns mer än någonsin!

Nu ska jag äta mammas goda fullkornsspaghetti och lägga mig under en filt - fryser!
Ni får ha en fortsatt trevlig dag^^!


OBS! Vi i F09Med(alltså vi i min klass) har börjat planera inför en klassresa i 3an! Alltså ett par år kvar men vi vill göra en riktigt bra resa - och vi har kommit med några förslag.. så behöver ni hjälp med
* Att räfsa bort löv eller klippa gräsmattan
* Passa barn
* Städning

så säg bara till - och har ni andra alternativ så kom gärna med det:)

Whatever you need - vi ställer upp^^

Här har ni lite bilder ifrån igår kväll:
Min gooe pappa spelade tre låtar innan rainbow körde igång, lika duktig som vanligt:)
www.andersnorman.com


Paul on keyboard - Greg on bas - Joe as a singar - Bobby on drums and Jürgen on guitarr^^


Joe&Daddy - "He's theee man!"


Haha- oseriös bild, Joe sa att vi "cutten loooose and give something of yourself"^^


Hela gänget - Emma,Johannes,Bobby,Joe,Jürgen,Greg,Pappa,Paul&jag(richard tar bilden:)


otroliga människor, ni anar inte - but anyway .. feel the love!
Det blev inte många frågor, men jag svarar på de få som ställdes iallafall:)

känner du anton dahlberg ?
Jag känner inte honom väl, men jag vet vem han är och har träffat honom ett par gånger:)

om du känner honom, hur är han som person ?
Haha, han är hur trevlig som helst, jag känner ju inte honom väl så jag vet inte mycket om honom men de gånger vi träffats har han varit jättetrevlig:)

e du lesbisk?

Haha,Nej Gabriel, du vet att jag inte är lesbisk:) Har däremot inga problem med homosexuella, har vänner som det på båda hållen och de är några av de underbaraste vännerna i världen!

hur mycket vill du gå ner i vikt?
Jag själv vill sikta på 15 kg, minst.. Men att gå ned tar väldig tid så jag börjar med 5 kg och fortsätter därefter..

har du alltid varit onöjd med din kropp?
Well, onöjd och onöjd.. Jag har inte riktigt sett hur jag ser ut och har alltid älskat mat,godis, glass.. allt som har med onyttigt att göra och har tänkt.. "lev för stunden" liksom, varför ska jag inte äta det jag älskar? Men att se mig i spegeln är hemskt och ännu värre är det att se bilder på mig och vänner och se mig själv som den som aldrig ser bra ut, som alltid ser bred och ... usch, jo, på ett eller annat sätt har jag nog aldrig varit nöjd med min kropp

vad tränar du för något?

Jag har inte tränat på hela sommaren pga min rygg men har börjat konditionsträning nu - delvis ut och gå, jogga och även gå på gymmet och använda löpband, cyklarna och litegrann i styrketräning:)

kommer du fortfarande äta godis osv?
Nu ska jag absolut försöka hålla mig borta ifrån det, speciellt på helger och när man är småsugen på en chokladbit.. så ja! Men däremot kommer det tillfällen då någon av mina vänner fyller år och eftersom vi alltid fixar någonting "hemligt" och att äta efterrätten då kommer jag nog göra, jag menar.. de tillfällena får man unna sig lite:)

vad tycker dina föräldrar om detta?

Mina föräldrar är vääääldigt stöttande i detta.  De tvingar inte mig att göra någonting liksom utan lägger ansvaret på mig själv men hjälper mig om jag behöver det! Mamma är mer förstående till hur jag mår i min kropp eftersom hon själv mått likadant och går på metoder själv. Pappa är bara mer, jag vill inte säga utseendefixerad, men han är mer mån om träningen och om det som är onyttigt och så.. mamma är mer inne på vad som är bra att äta när man vill gå ned, men för mig är hela min familj vääldigt stöttande hela tiden - de berättar vad jag ska äta, mamma har redo havegrynsgröten och äggen på morgonen för att jag ska hinna göra mig i ordning och äta innan jag tar bussen - de går ut och går med mig och verkligen... triggar mig, de är glada för att jag verkligen tar tag i det för en gångsskull och ser nog fram emot att jag ska kunna njuta av min kropp och såhär.. så mina föräldrar är väldigt bra angående detta, verkligen=)
Kom precis hem ifrån en av de absolut, bästa kvällarna i mitt liv!
Självklart var det som jag berättade innan - Rainbow med Joe Lynn Turner, Bobby, Greg, & Paul!
Pappa spelade tre låtar innan de satte igång och naturligtvis spelade han lika bra som alltid och det var inför omkring 500-600 människor i publiken om jag hörde rätt:)

Sen körde då Rainbow igång, och.. alltså seriously, - they gave it all by the moment! Ni kommer aldrig kunna föreställa er vilka människor de är och vill ni höra riktig rockmusik - så söker ni på dem- för där har ni ett band som är äkta , som älskar det dem gör, har roligt, OCH ÄR RIKTIGT JÄVLA BRA! hahah:) Både på skiva och live levererar dem, på scen levererar dem nog dubbelt! De lever för ögonblicket, det är underbart!
(nedanför)


Får berätta mer imorgon, känner mig genomtrött - men en helt SUVERÄN kväll - jag kunde inte tacka joe och dem andra mer för vad de gör i mitt liv, att dem ens finns! Underbara människor & jag kan inte tacka min pappa nog som gör mig del av allt detta..

Däremot så har jag fått för lite frågor.. och eftersom jag måste sova ett par timmar nu så har ni tills imorgon fram till 12 på er!:)

Sov gott!

jag har bråttom - Men jag lägger ett snabbt inlägg!
Godmorgon, har ni sovit gott?

jag kommer vara upptagen mestadels denna dagen eftersom rainbow spelar på KB idag och pappa är förband så ska jag spendera min dag där idag:)

Så istället gör jag så att till klockan 00.00 i natt blir det en liten frågestund - ni får ställa vilka frågor ni vill - hur många ni vill!
Skriv i kommentarfältet så svarar jag efter 00.00!

Ha en treeeevlig dag:)
Avslutar kvällen med två helt underbara bilder ifrån dagens bowling med klassen:



Iallafall sedan olyckan ..

Jag tänkte att jag gör så, att jag berättar lite om vad som hände dagen jag bröt ryggen ..


I Januari i år började jag bli mycket mer aktiv  - delvis hade jag pojkvän och spenderade väldigt mycket tid med honom, samt med mina vänner.. gick ut och hittade på olika saker.
men också.. kände jag mig bättre på humör och blev därför mer omedveten i hur mycket jag rörde mig.
Jag började gå till gymmet med en vän vid namn Olivia och även med min kusinvitamin Matilda.
Jag tränade cirka 3 gånger i veckan .. och en dag frågade Olivia mig om jag hade kunnat tänka mig att rida ut en av hennes familjers hästar och hur skulle jag kunna säga nej till det?
Vi började rida ut och den 5e dagen var det som alla andra dagar, vi red ut i skogen och hoppade över träd och galopperade i full fart..
När vi kom till havet så stack Olivia till ett håll för att hästarna inte skulle stressa av varandra så hon galopperade på ett håll och jag på ett annat..
När vi skulle rida tillbaka så skulle jag rida emot Olivia, då bockar min häst och tar upp bakbenen i luften så att jag faller framåt - landar på "svanken" - reser mig snabbt upp på alla 4 och sen hör jag bara Olivia skrika "Lägg dig ned Louise!" innan jag lyckas nå mina lungor igen och sen blir allt väldigt... tröttsamt, dimmigt..
Smärtan ... är nog obeskrivlig. Man når inte lungorna, det känns som att hela kroppen sprattlar men som att man själv svimmat.. Tids nog, tar smärtan över helt och man börjar fokusera på vad man ska göra.. på hur man ska andas. Jag kommer ihåg att jag själv tänkte.. "Okej, du kommer ihåg när man föll ned från klätterställningen på stora hammar som liten och tappade andan? det är såhär, du har fått en smäll på svanken .. det går över, andas"... men ingenting lydde, kroppen sade allt annat, luften gick inte ned och tårkanalen hade inga hinder..
Inte nog med det så låg jag i vattnet, vilket kylde ned mig ordentligt och hela tiden låg jag med ansiktet ned i vattnet, oförmögen att lyfta huvudet pga ryggraden men tillslut hjälpte folk mig att bara vända på mig..
Efter en stund hade en del människor samlats, men ambulans tillkallades inte utan istället tror jag någons döttrar fick tag på min häst(Sparky) och tog tillbaka honom till stallet medan deras föräldrar höll koll på mig.. tillslut kom Olivias mamma och körde hem mig och då gick pappa in till grannen som är sjuksköterska och hon lade direkt sina armar om min nacke och sade att ambulans behövdes.. så pappa ringde och de var framme på ett par minuter..
Min mamma kom, chockad.. efter ett par minuter och då hade dem spänt fast mig på en "bräda" ..  Jag fick lustgas i ambulansen vilket hjälpte vääääldigt mycket, haha,det flummade till det hela väldigt mycket kan jag ju berätta.. Väl inne på sjukhuset stod där ett helt gäng av läkare beredda att ta hand om mig - jag kommer ihåg hur jag såg folk som stod med plasthandskarna höjda och skydd på kroppen - de såg ut att vara 12-13 stycken och inom två sekunder hade de alla tagit hand om mig.. Någon sade "Hej Louise, jag kommer känna på din ryggrad nu" och samtidigt lade någon tryck på armen och sa "Louise, vi kommer ta lite blod nu".. och en annan fortsatte "93-07-16 - är det rätt?"
Allting var väldigt förvirrat och gick väldigt,väldigt fort..
ehm, efter det kommer jag inte ihåg vad som hände riktigt..
Jag kommer bara ihåg... mina föräldrars ansikten, vita och tomma men fyllda av känslor. Jag kommer ihåg hur jag sa att "jag kommer bli bra, förlamning händer inte mig, hallå!" ... Jag sade att de var oroliga i onödan medan jag kände klumpen i magen av deras blickar.
Jag tror inte att jag riktigt förstod vad som hänt när jag låg där.. Jag förstod nog inte vilken smärta jag haft, vad som kan hända och vad som redan hänt mig.. Det var inte verkligt för mig, chocken låg kanske fortfarande i..
Men jag kommer ihåg att jag lades in i ett rum där jag tjatade om hur hungrig jag var eftersom jag inte ätit på två dagar och jag bad om mat hela tiden, tillslut fick vi besked om att jag inte skulle få mat överhuvudtaget för att jag skulle röngtas! så istället fick jag ju morfin - vilket jag avskyr, det gör så jävla ont efter att ha haft det i ett par dagar och jag var så FRUKTANSVÄRT hungrig! Sandig och blöt var jag fortfarande också! och kan ni tänka er, att man får ett bäcken att gå på toa i .. ? åh, det är fruktansvärt!
men .. jag fick spendera natten där, och dagen efter så kom det in studerande som då läser medicin och de kom då in till mig och jag som fått morfin var ganska igång..och sade till dem  "oooh, interns! Grey's anatomy!!!!" och pratade både engelska och tyska och allt möjligt..
sen på dagen där tog vi röngten bilder om jag minns rätt men fick spendera natten där igen och ett par timmar efter det så kom resultaten fram och det var då .. att jag brutit 2 kotor och fått en spricka.. Kota L4,L3 och spricka i L2 om jag kommer ihåg rätt...
Vi skickades mellan olika salar.. och tillslut hamnade vi på avdelningen där de gör gips och liknande och där låg jag i några timmar innan tre män kom och mätte upp plast omkring mig, som var 50 grader varmt.. Det blev därefter en korsett som skulle hålla min rygg rak och återuppställa de brutna kotorna..
haahha, men det var roligt därinne.. en av killarna som gjorde korsetten var tvungen att forma korsetten efter mina bröst då ju .. och första gången han kom in så tittade han på mina bröst och såg på korsetten "eeeh .. jag kommer snart" också gick han tillbaka och uttöjde dem lite till .. sen kom han tillbaka - provade och gick ut igen .. sen kom han tillbaka och hade gjort små "skålar" - tittade på mina bröst och sa "jag kommer drömma mardrömmar om detta i natt alltså!" hahah ... tillslut fick han dem i rätt storlek iallafall!
Och det var min sista dag på sjukhuset.. När jag kom tillbaka med korsetten på mig så hade jag fått besök av Helen, Josefin och Veronica.. Det var första gången jag fick både äta och röra mig på 5 dagar sammanlagt - så skönt? MINST SAGT!
Det första jag fick på sjukhuset var fisk .. och ärligt talat så har jag aldrig ätit något godare i hela mitt liv!
Jag kommer ihåg hur pappa såg på mig med glittrande ögon och jag har länge funderat på hur jag ska beskriva det ögonblicket, och jag tror.. det var ren tacksamhet, lugn och lycka.
Sen skulle jag då resa mig... och det! var svårt.. det kändes, jag kunde knappt gå någon meter utan att få problem ..
Att sätta sig i bilen blev också komplicerat.. men det gick, och att komma hem ...  var nog det bästa på länge.
Jag fick någon sorts medicin som jag skulle ta de första veckorna framåt för smärtan och jag hade en säng som låg i vardagsrummet eftersom jag var tvungen att ligga rakt hela tiden osv..
Ja, och så var det hela sommarn .. Man låg inne, åt, gick ut någon gång, låg inne... och ja.. det blev en speciell sommar, men jag ska inte klaga..
för jag har fortfarande känsel i mina ben.
Jag kan gå.
Jag lever.
Jag är så.. lyckligt skattad.

Detta var en kort och slarvig sammansattning av vad som skett under just tiden på sjukhuset .. Jag kanske skriver mer andra dagar, men nu känner jag mig trött och lyssnar därför på min kropp!
Nu vet ni iallafall lite mer om vad som hände mig!
Så när ni klagar på livet... tänk på detta.. och inse att livet kan ändras på ett ögonblick.

Och ni vet om, om ni har några frågor att ställa - så kör på! annars får ni sova så jätte,jätte,jätte gott!








Efter en lång dag i skolan, och förvånansvärt nog var inte bowlingen alls lika rolig som jag förväntade mig.
Naturligtvis förlorade jag också.. Bilder kommer senare ikväll.

Jag åt chicken nuggets med morötter, ett äpple och ramlösa till lunch ..
och sen kokade jag två ägg när jag kom hem ..

Nu ska jag träna en runda på formtoppen med Malin och sen blir det god mat och jag känner mig slut så jag ska nog lägga mig i tid, men innan dess blir det självklart uppdatering!

Jag vill tacka för alla uppmuntrande kommentarer, för era tips och ert stöd!
Min kusin och min bror satt och åt ett marabou choklad framför mig innan men jag tänkte på all uppmuntran ,på hur jag ser mig själv och höll mig verkligen!

Så .. detta ska jag nog klara av!

annars.. får ni ha en fortsatt trevlig kväll.
xoxo. Louise
och läraren meddelar inte det förrän man kommer till skolan,
kul faktiskt!

Men jag är iallafall med mina underbara klasskamrater.. vi sitter här och irriterar oss över en idiot som hittat Nikkos mobiltelefon och lämnar inte tillbaka den utan hittelön..

har iallafall en lektion sen och sen har vi möte angående matten och sen har vi håltimme .. och vad blir det sen?
Jo, booowling med mina favoriter!

Så det kommer bli en superbra dag idag och sen träffar jag nog min älskade kusin efter skolan,
&& jag tänkte på detta idag.. Det har ju varit med om en hel del som jag inte bloggat om, jag har knappt berättat om mitt liv överhuvudtaget.. men för att skriva om det ni vill veta kan ni väl ställa några frågor så svarar jag på dem?

Så ställ vilka frågor ni vill så lovar jag att svara!^^
vaknade jag lite senare än förväntat!

Men jag säger Gooodmorgon nu!:)

Jag tror min klocka ringde ändå för jag vaknade med mobilen i handen men jag har nog inte vaknat av den bara..
Men nu är jag uppe och har en halvtimme på mig att bli klar - äta och packa skolväskan!

En läsare frågade hur mycket jag väger och ärligt talat så har jag inte vägt på mig något år.. Jag har varit för rädd för det men jag lovar att jag ska göra det snart, för att jag måste se skillnad på när jag börjar och till när jag går ned och jag har ju inte lagt in någon kroppsbild så man kan inte riktigt se min kropp men det kommer!:)
Jag ska också mäta mig runt midjan och stussen .. !

Nu kokar teet så jag måste ta det! och sen ska jag göra mig lite havegrynsgröt och ägg!
Ett tips jag lärde mig igår; Köp vanligt grönt te - det hjälper en att gå ned i vikt, det kanske inte är gott men det är bra för en!

Usch, jag är inte alls färdig än och ska ta bussen om en halv timme, klanta julanta!
men .. jag ska bara sminka mig färdigt, sätta upp håret lite grann och sen packa en snabb väska och möta mina två underbara klasskamrater sophie&danni på bussen!
jag har ju börjat gymnasiet nu .. och ifrån att gå en skola där man varit mobbad till en skola där jag har... den bästa klassen jag kunde tänka mig, är verkligen underbart.
Vår klass började som blyga, knäpptysta och vi sade till varandra att vi aldrig kommer finna varandra, hahah!
Men nu .. är vi så .. otroligt nära varandra. På mindre än 2 månader har vi funnit en vänskap vi aldrig trodde på!
Så jag längtar verkligen tills man får träffa dem idag!
Men nu blir det bråttom ..
Jag uppdaterar mer när jag kommer hem efter bowlingen:)

Ha en jättebra dag allihopa!


Havregrynsgröt görs:
1 Dl Havegryn
2 Dl Vatten
och en liten,liten nypa salt.
2 minuter i mikron
Ta gärna lite socker på eller gör som jag och ta bara lite kanel!


Här har ni en bild på mig i fullperson ..   Jag tänker inte gå ned och bli värsta modellen men jag ska gå ned tillräckligt mycket för att må bra!:)
.. börjar jag om .

Ja,folket..
Imorgon bitti börjar jag för första gången uppdatera på 8 månader igen!
Jag ser  verkligen fram emot detta och jag ser verkligen fram emot att få .. ge mig själv allt i vikten och maten och allt vad det nu är!

En tjejkompis berättade precis att det är 39 dagar kvar till det jag längtar efter mest..
39 dagar.. åååh, det är så snart!

Men .. Imorgonbitti blir det uppdatering och sen har jag lång skoldag, fram till 20 över 2.. och de sista 2 timmarna blir det kick-ass bowling med min nya, helt underbara klass!

Men tills dess.. sov gott allihopa:)
Heeej! Jag heter Louise, är 16 år och bor i Höllviken.
Jag har haft blogg innan men inte för något syfte utan enbart för att prova på -denna gången, finns det en starkare anledning till att jag skaffat blogg. Jag hade någon enstaka läsare - men varenda person gjorde mig glad och jag hoppas att de hittar tillbaka nu när de ser att jag startat igen!

För att köra en kort genomfattning om vad som får mig tillbaka, så läs här så kommer mer information när jag väl sätter igång:

Jag har länge haft problem med vikt, och istället för att göra någonting åt det så har jag hela tiden ätit,ätit och återigen  - ätit.
I Maj detta året så hade jag varit igång med träningen i rätt bra fart i omkring en månad, jag tyckte det var skitkul och träna och jag började även rida ut med en av mina vänner..
Men .. så kom en olycka.
En dag när vi var ute och red så föll jag av och bröt ryggen.
Jag bröt två kotor och fick en spricka.
Otroligt nog.. hade jag änglavakt.
Jag fick en korsett som jag hade under hela sommaren ,ifrån 10 Maj till 15 Augusti.
Och tack vare den har jag läkt och nu är jag. . nästintill helt återställd.
Jag har däremot inga muskler kvar och sommaren har jag gjort - ingenting .. men ätit mycket.
Så därför har jag bestämt mig att motivera mig själv genom att blogga varenda dag om det jag äter, om vad jag gjort, vart mina pengar går till, om träning osv.. för jag tror att jag sporrar mig själv till att andra ser vad jag äter - så kanske jag tänker "fan ,nu måste jag visa alla att jag åt ett choklad vilket jag vet är fel.. " och då kanske jag slutar med det och tillslut, kanske jag har vändt totalt?

Jag har precis skaffat bloggen igen och därför ska jag styla och fixa en massa innan jag väl sätter igång, men höll ögonen öppna.. för jag är snart tillbaka^^