Det här med att vara kvinna.. må inte vara min grej. Speciellt inte under lingonveckan. Jag har en enorm smärtgräns och kan till och med tycka det är skönt med vissa smärtor, tex. när jag tatuerar mig(hoho).. Men finns det en smärta min kropp inte klarar av så är det den som dyker upp en gång i månaden. Det är då jag hamnar lite utanför kroppen och smärtan tar över och jag inte klarar av att göra någonting mer än att gnälla, vilja gråta och bara ha så ont.. Så här ligger jag nu och andas som om jag ska föda barn, gråter lite tårar då och då och lyssnar på det bästa från spotify. Dagar som dessa, är det värre med tankarna - jag blir en känslig, orolig och nervös själ. T.ex. över att jag förtillfället är arbetslös.. På en dag som idag är det nästan det värsta.. Eller faktumet att Lukas är kvar i USA, med inte helt rätt människor.. Eller när min väninna berättade att hon börjat kolla på bröllopsklänningar.
 
Jag har precis öppnat mitt hjärta och min famn och kan säga att jag för första gången är redo för att göra en annan människa till del av mig själv - jag är redo att börja träffa någon. Det var mitt största steg, att känna att jag kan släppa in någon . Men under tiden är nästintill alla omkring mig förlovade, har ett barn eller ett påväg. Deras framtid är satta och säkra och de har en bästa vän att dela sin vardag med.
 
Jag pratade med en av mina vänner häromdagen.. och jag frågade om hennes liv med hennes pojkvän och Hon pratade med enorma gnistor i ögonen och ett leende i ansiktet när hon sa "Han är min bästa vän. Han är verkligen min bästa vän. Det finns inte någonting vi inte vet om varandra. Och vi har ett fantastiskt sexliv..  Han kan få mig att skratta varje dag. Och jag kan gråta hysteriskt framför honom. Vi är verkligen bästa vänner.. Vi är så bra med varann."
 
Och det var i det ögonblicket som jag kände, att det var det jag var redo för. Jag är så redo för det. Och jag har ingen aning om hur man når det. Som många säger, så kommer det när det ska. Och det som är så bra med mitt liv just nu, är att jag fokuserar på allt jag är och har - mig själv. Jag tränar varje dag, jag äter rätt, jag sover rätt. Jag tar hand om mig själv och mår bättre varje dag. Jag ger äntligen mig själv det jag förtjänar.. och genom att ta hand om sig själv.. kan man ta hand om allt annat i sitt liv.
 
 
 
 
 
 
 
 
Men den här veckan, när jag äntligen har en ensam vecka, är det ändå en del av mig som önskar att jag haft en andra halva att spendera den med.
 
Men nu kan jag se fram emot, att den dagen det händer, kommer jag vara så pass fulländad av mig själv, att han enbart kan expandera min värld. Och det.. kan jag inte sluta vänta på.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Igår var en dag som aldrig verkade ta slut - och då menar jag på ett bra sätt. En sak efter en annan skedde och dagen blev bara bättre och bättre. Med en lång promenad påbörjade jag morgonen på ett nytt favoritställe vid bärnstensmuseet - tjocka lager av snö glittrade längs vägen och vid havet möttes jag av tjock is,massvis med änder och svanar och tre falkar på stolpar. Förmodligen är detta ett ställe färre människor befinner sig på och djuren får tillfälle till lugn. Naturen i sin bästa årstid.

Vinden var lika stilla som isen. Frusen. Tyst. Fräsch. När lungorna fick in luften var det som att rensa kroppen - en oerhört skär och skön känsla.

Men mest av allt.. Var det vackert.
Efter min långa,varma promenad stod jag och bara njöt av synen jag såg,andades och frös av naturens bästa dag medan solen värmde svagt i ryggen.

Slutligen kom pappa och hundarna också.. Och vi lyckades hitta små bärnsten och halka på den hala isen.. Ögonblick. Mysiga små ögonblick då jag bara mår bra.

När vi sedan tagit oss in i värmen värmde vi upp kropparna med te och kaffe. Det tog dock inte lång tid innan det var dags för mig att bege mig ut igen - denna gången stod Måkläppen på listan och jag kan knappt tro att det gått 20 år i mitt liv utan att jag vetat om måkläppen - ett ställe där hundratals sälar samlas varje år och på något sätt underhåller de hundratals människor som går längs bukten varje dag. Den lilla bukten, som dock är längre än man tror fick oss att gå runt om hälften innan vi förstod att man kunde gå över isen. Isen som ett gäng människor passerade uretsamt medan vi tog varenda steg i rädsla om att det skulle bli vårt sista. Efter många om och men lekte även vi på isen och fick oss ett par härliga ögonblick innan vi begav oss vidare. Efter att ha gått i terräng,kallat stora stockar för sälar och frusit tårna av oss var vi mer än halvvägs runt bukten. Det var inte förrän då som folk berättade att sälarna var så pass långt ut att de inte var synliga,eftersom de inte kan ta sig in pga den tjocka isen.

Till min besvikelse var det bara att vända, men tur nog,hade vi det så pass mysigt ändå att det var helt okej att sälarna inte var där. Vi gick längs den tjocka isen,stannade upp och absorberade den vackra miljön och mådde bra av att bara vara med varandra.

Min gamla vän Helen och jag som äntligen funnit varandra.. Och min nyfunna vän Becci som klickade direkt med varandra.. Något gammalt. Något nytt. Allt lika värdefullt.

I det ögonblicket.. Var jag som mest mig själv,som mest kompakt i mitt hjärta och som mest vid liv.

Because when life gives you lemons,you have to squeeze them of everything - just like memories.. The moment you make them,you have to give everything you can.

Kvällen fortsatte med mer äventyr,med fler vänner,mycket skratt och mer minnen som skapades.

Idag ligger jag i sängen. Och jag mår bra. Bra av livet.

 

 
Ta en titt på detta klippet så kommer din dag bli bättre.
Åh, världens sötaste lilla tös.. och jag kommer förmodligen reagera på samma sätt den dagen det händer.
 
2010 var nog det mest underhållande året någonsin - det är inte förrän nu jag ser hur mycket som blev gjort! Vilka resor, roadtrips,viktras,dagar och upplevelser. När man läser texterna dock så ser jag precis vad jag pratade om innan - ens synvinkel på livet. Jag gjorde så mycket jävla roligt och vad skrev jag om? Drama, saknad,längtan, förvirring och deprission. Jag skrev hela tiden för att hitta ett syfte - men om jag öppnat ögonen så hade jag sett att livet var mitt syfte. Men det är tur att man har lite bilder kvar, för att uppskatta vad som var.
 
Här har ni en recap av 2010.
 
Nyår!
 
 
 
 
 
 
 
Familjetid!
 
 
 
 
Välgörenhet - jag samlade in pengar till cancerfonden och fick ihop några hundralappar!
 
Vänner&roligheter
 
(Killarna från Göteborg var nere och det blev en lång helg med mycket skratt, fin mat, bowling, kortspel & alkohol)
 
 
Fester med gänget!
 
 
 
 
Bio med Arkenstedtarna! (&jag märkte att jag la upp enormt mycket filmrecensioner detta året!)
 
 
 
 
 
(Första fyllefesten  - då Johan var vid liv..)
 
 
 
 
 
 
(snöbollskrig.. haha, åh.. kul hade vi)
 
Tjejdag!
 
'
 
 
 
 
Jul i Höllviken!
 
 
 
 
Välgörenhetsprojekt nr 2 - insamling av kläder.
 
Vallåsen!(Åh!Minns de som igår.. underbara dag!)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Amanda gick bort.. Jag hoppas du sover gott Amanda..
 
 
&Så kom ju valpisarna..
 
 
From long hair to short hair..
 
Pappa släppte sitt andra album..
 
&för andra året i rad var det dags för idol!
 
 
 
 
Alla våra kaffe-dagar
 
 
 
 
 
Trelleborgsfestivalen..
 
 
Milian föddes.. =)
 
Dagarna i Malmö..
 
 
 
&jag fick opererat blindtarmen(Att vakna upp efter operationen var värre än själva inflammationen..)
 
Pappa&jag åkte runt på intervjuer..
 
 
Sen var det dags för Stockholm - twieventet!
 
 
 
 
 
'
 
 
Pappa&jag spelade in video till ens av hans låtar..
 
 
Sen blev det ju dags för roadtrip till Båstad..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen var det dags för It Takes 2!
 
Ensamhemma dagarna spenderade vi såhär.. Haha, åh men så mysigt!
 
and then summer came along..
 
 
 
Pool-party hos AB!
 
 
 
 
 
 
Kräftskiva med gamla gatan!
 
 
Pub-kvällar!
 
 
 
 
 
 
Fält-artisterna!
 
 
 
 
 
Studenter!
 
 
 
 

Gran Canaria!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Svedala rocken
 
 
 
Midsommar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I natt är en av de nätterna då jag på något sätt lyckas sova ett par tunga timmar, för att sedan vakna upp och tro att det gått dagar, veckor eller år sedan jag vaknade sist. Hjärnan har lagt av och du tittar dig omkring för att uppfatta vart du är. Haha, kan ni tänka er hur de vore om någon sovit med en och man vaknat upp helförvirrad?
 
Nu är det rätt så mysigt, då jag har på The Hobbit i bakgrunden(Ja,jag kan förmodligen se den ett dussintal gånger och fortfarande tycka att den är lika bra. ), njuter av vackra bilder i WeheartIt och ser igenom gamla bilder för att komma ihåg lite minnen. Det bästa med att fortfarande bo hemma är väl att man bara behöver gå ned till kylen mitt i natten för att se att mamma gjort morötter med dippa till mig(Tack Mamma!). I natt är en av de bättre nätterna.
Med tiden har jag fått erfarenhet av mer jobbiga nätter - då man är exponerad i de långa timmarna och de enorma lagren av känslor aldrig verkar ta slut. Det är inte förrän man legat i fosterställning och gråtit hjärtat ur sig, som man förstår hur det är att må som man gör då, men det är inte heller förrän då man verkligen mår bra heller. Att rensa sig själv är något det viktigaste man kan göra.  Mina nätter nu är bättre. Mycket bättre. Nu är dem kreativa igen, mysiga och skapande. Idag är faktiskt en nästintill perfekt natt, då jag har allt jag behöver, då jag sovit ut och tycker om det mysiga ljuset i rummet.
 
Dörren jag öppnat för mig själv har gett mig många möjligheter - jag längtar efter sommarn så att jag kan få visa upp allt jag kan bli. Jag har tur som har så många olika människor som hjälper mig - allt ifrån mamma med maten till min faster med akupunkturen. Akupunkturen jag påbörjat ska hantera mina sömnproblem, sötsug och kroppsvärk och efter bara en gång har det fått sin verkan. Jag är så trött genom dagarna att jag ibland inte vet om jag kommer orka hålla mig vaken,sen sover jag tungt genom nätterna - även om jag inte sover hela nätterna och samtidigt skaffar jag mig en ny energi och ett nytt sätt att trötta ut mig i träningen. Jag är mer motiverad än någonsin och hur trött jag någonsin är, så går jag ändå till gymmet. Det har aldrig hänt förut kan jag ju säga.. Haha.. Matvanorna har jag ändrat helt - det är 6 mål om dagen som gäller och jag längtar varje morgon efter ett glas nypressad grapefrukt.
 
Många människor förstår inte riktigt vad det innebär med en dörröppnare - många tror att det innebär att man ändrar sin vardag eller gör ett sådant val som att börja träna, men det är inte det. Det handlar inte om att göra någonting - det handlar om instinkten till vad du gör. Det är ett sätt att öppna dörrarna för ditt eget liv och din synvinkel på det. Vissa människor vägrar se hur dem lever sitt liv och det kan ta dem halva sitt liv innan de väl ändrar på sitt sätt att se det, men när de väl har lyckats med det så inser dem hur mycket de har gott miste om. Jag brukade tro att jag inte förtjänade att finnas på denna jord om inte jag var mörk, djup och känslig. Jag trodde inte att någon skulle kunna älska mig om jag inte var så. Jag trodde inte helt ärligt, att jag skulle kunna bli älskad alls. Nu vet jag hur inlåst jag höll mig själv, hur jag höll mig i ständig dvala och var så pass förvirrad att jag varken kunde se in eller ut. Idag vet jag hur man öppnar dörrarna. Idag vet jag hur man tänker om - jag har sett mig själv i spegeln för första gången, jag har sett själen inuti mig och jag har insett hur mycket jag är och hur mycket mitt liv kan bli. Jag har öppnat dörren för mitt liv genom att säga Ja till mig själv - du måste acceptera allt du är för att kunna göra det - acceptera livet du har och omgivningen du lever i. Det är då du kan börja vända på din synvinkel - du kan börja se saker med en positiv anda och du kan uppfatta saker på ett varmare och mer genuint sätt. Du kommer att inse att ett problem, inte är ett problem - utan en möjlighet för en lösning. Du kommer inse hur en knut löser upp ett helt rep. Och du kommer inse hur orädd du är som människa när du mött sådant du tror är främmande. Du kommer också märka, att när du väl funnit känslan av kärlek, respekt och lycka för dig själv, så kommer du märka att det kommer bli som ringar på vattnet - omvärlden kommer påverkas och blir ett bättre ställe, som för var och en av oss,behöver bli bättre. Du kommer också att se, att när du ser på världen med andra ögon så kommer andra se dig med andra ögon. Ändra din syn, så ändras ditt liv.
 
 
 
 
 
 
 
 
"It's hard to know where I should begin, when there Is so much I have to tell you. Should I start by telling you, that by my lifes way of falling apart, everything else keps falling together? Should I start by telling you how strong, brave and alive I have becomed? Or should I start by telling you that I've gotten to know myself? Maybe I should tell you that my heart no longer is locked.  Or maybe I should start by telling you how much my heart goes through every minute of each day, wondering where you are in the world, how you are right now and If you on a night like tonight, still think of me . Or should I start by telling you how all our days together , has been the best days? Or should I start by telling you, that no matter how long each day is without you, It Is worth It every moment I have with you? There are so many things I wanna tell you. So many moments I wished I could have shared with you. But no matter, how much I wish of all these things, the only thing pulling me through It, Is to know that there will be that one day, that I will be able tell you everything. To hear everything. To feel everything.
That one day, that will be worth everything."
 
 
 
 
You gave me a promise once, a promise I know you'll keep. Now I need you to do one more thing for me, and It's remembering. Remember everything. I don't care how, but In that way we'll be with each other all the time even if we're not with eachtoher at all. And because of that, I'll know one thing to be as true as It ever was.
 
 
 
I'll see soon then. "

Åh.. Ni vet.. Det är mitt i natten.. Jag har just i detta ögonblicket sett färdigt exakt hälften av greys anatomy säsongerna och jag har förmodligen skrivit mer än på länge pågrund av de. Det är vad dem gör med en. Får en att skriva. Får en att säga vad man känner . Det är den bästa delen. Dem är inte qliche-aktiga. De är fånaktiga-lyssna-på-hjärtat-kind-of-people.

De är äkta.

Och vet ni någonting annat? Jag älskar sjukhus. Jag vet att det låter galet för många. Men jag är trygg där. Jag är bara trygg. Och det verkar som att jag är trygg där enbart för att min stora personlighet passar in där.

Min första gång på sjukhus var när jag bröt ryggen - om inget hänt innan,så kan väl de värsta hända. Anyway,väl på plats tog det evigheter i varje väntrum och medan jag låg bland gamlingarna med mormor och mamma vid sidan om mig dök ett par läkare upp tillsammans med sina lärlingar - lärlingar med samma nervösa ansikten som Grey och de andra. Hur som helst. Medan en av lärlingarna läser upp min skada och den ena doktorn pillar lite här och där,börjar jag prata - hög som ett hus efter både morfin,lustgas och allt det där.. "Mamma!! Ser du? Det är precis som på greys och Cityakuten! " Jag vet att jag fortsatte prata men minns inte riktigt vad jag sa.. mer än lite halvroliga saker som Vem av er är Mcdreamy? Är det som på tv,där alla ligger och är kära? Är det någon som är dark and Twisted som Meredith?"

Hahah.. Åh,jag önskar att jag kunnat minnas mer än deras skratt och läkarens stora leende då den seriösa skadan verkade obefintlig för mig som hade så roligt. Det är ju den bästa delen med att vara så hög - på det sättet - alla dina hämningar och uppfattningar släpper och du är faktiskt,rakt igenom rolig. Det är nästan så jag saknar de.. Hihi.

Och sen minns jag kvinnorna på röntgen avdelningen som jag inte kunde sluta skratta med.. Och jag minns min sköterska - som jag typ inte förstod(Vanja) eller något annat skoj hette hon.. Och varenda gång jag skulle gå på toa lade hon upp ett bäcken.. De är förmodligen det värsta man kan göra,och det gick ifrån att jag storböla till att gapskratta varenda gång. - även mitt i natten.. Och jag minns ambulansmännen som skrattade åt att jag var övertygad om att jag brukar bli likadan när jag dricker cider som när jag får lustgas(jo,säkert! Haha) och jag minns männen som gjöt min korsett - jag ville alltid skicka kakor till dem.. Jag tror jag skickade min mamma på det,för att jag tyckte så synd om dem som hela tiden hade mycket och jag minns att den ena av dem stod och prata med mig hela tiden.. Och jag fick en kram,när de blev klara .

Ser ni så många människors vardag jag blivit del av? Ser ni hur många människor som mött mig en gång får se hur stor personlighet jag har? Jag visar alltid det bästa av mig själv - visst är se lättare med morfin i kroppen,men jag menar.. Still;).

Jag tittar på dessa olika karaktärerna,i greys anatomy som .. Är deras patienter.. Den ena mer personlig än den andra och jag tänker - så passande en person som jag varit där. Det hade varit så roligt och se mitt egna kapitel från sjukhuset.

Men oavsett vad.. Så är jag ett ansikte de kommer ihåg och det är ett minne för mig att ta och tänka på - ett minne som också visar,mitt bästa jag.

Haha,It's so wierd och jag låter komplett självupptagen.. De är ju inte så jag vill ha det.. Men jag menar.. Dagen jag bröt ryggen blev jag en del av historiens experiment,en patient som en del skulle minnas och ögonblick som blev bra för både mig och dem. Jag var en del av en riktig - verklighets - anatomy - del. Och på mitt töntiga lilla sätt, that's pretty cool.

Jag har hundratals anledningar till att gå upp varje dag. Hundratals anledningar till att leva och för att vara det bästa jag är. Jag har stoppat mig själv så länge, för jag trodde, att om jag hindrade mig själv från att bli allt fullt ut, så skulle allt jag är komma till mig ändå - och fullända mitt liv, så som det skulle bli. Men jag har hundratals anledningar till att gå upp varje dag. Men mest av allt, så har jag mig själv - och jag är innerligt lycklig över att jag är jag. Jag är lycklig. Jag väntar inte längre på att leva. Jag ligger inte längre i sängen, dag efter dag utan att ha en aning om hur många timmar, dagar eller veckor som passerat. Jag väntar inte på att någonting ska hända längre. Jag reser mig. Och jag har rest mig upp för att se det bästa av vad jag har. Och Jag längtar efter att gå upp varje dag. Jag har längtat efter känslan där man känner att hela kroppen vaknar till liv i det ögonblicket man öppnar ögonen. Och så fort jag öppnar mina ögon, varje dag, så händer någonting nytt  - något litet eller något lite större. Och jag reser mig och jag vet att jag kan göra det bästa av det.
Idag längtar jag efter morgondagen - jag längtar efter att få gå upp imorgonbitti och gå i snön, gå förbi ängdalakullen som ligger i ett tjockt täcke med snö och jag längtar otroligt nog - efter mina timmar på gymmet. Mina timmar på gymmet som blivit de roligaste timmarna på hela dagen. Igår var roligast - då jag först av allt mötte Ms T - en amerikansk, svart kvinna, som var en stammis på jobb - som nu har tagit kontakt och vill träffas.. Bara det där lilla ögonblicket som väckte glädjen till liv.   Jag har aldrig gått på gymmet på dagen. Jag har inte klarat av att människor är där, eller så har jag fokuserat på hur jag känner mig. Men sedan jag var på Bara Vara.. har jag hittat säkerheten i mig själv och ärligt talat - jag har brister, både i kropp och själ, men ärligt talat, så kunde jag också idag stå bland människorna och känna mig så jäkla bra. Jag kunde anstränga mig och fokusera på vad jag skulle - jag kunde samtidigt skratta med pojkarna och få hjälp av dem som visste vad dem gjorde. Jag kunde vara jag och jag kunde känna mig så jävla bra pågrund av det.  Jag har kommit över min osäkerhet och det.. är något jag aldrig trodde skulle hända. Jag är så stolt. Jag är så stolt över att vara jag.
 
Så jag längtar efter att vakna varje morgon. Jag längtar efter att göra det bästa av min dag varje dag och jag längtar efter att få uppleva små ögonblick som förgyller min dag. Jag längtar efter vad jag har. Jag längtar efter att få vara jag. Och jag tänker aldrig någonsin igen, be om ursäkt för det. För jag är bättre, än ni någonsin kommer förstå att jag är.
 
Det borde du också.
Du som läser detta.
Det finns bara en av dig.
Var den personen.
Var den alltid.
Och var lycklig, över vilket märke du lämnar här idag.
When I was two years old, my father took me into his arms, and like many others nights, he held me close, put music on and danced with me. The music that would play in the background was epic musicians - Bruce springsteen,  Bryan adams and probably many more´, but most of It.. was a musician of who's music I'd grow up with. Lyrics, melodies and songs that I would learn before I knew what music meant. This man.. Was Tony Carey. As I got older, I remember still hearing his music in the car or from my fathers office.. and a little here and there and everytime I would sing along, completely naturally. And while I grew, so did his music. I didn't only learn the music - I learned the story of lyrics, I saw It In front of me and sometimes while I had a minute in the car, I would listen, close my eyes and imagine everything he sang. This man came to be an inspiration - little did I actually know about him by that time, I mean.. I was to young to care about anything other then Michael Jackson.. Haha, but.. As I really, got older.. The music became personal. Important. And one day, I came home and there he was  - Tony, the man. In person. I probably tried to stay cool.. While he borrowed my bed, which by the way - was a bed that was in my room,filled with posters of Orlando Bloom from both pirates of the caribbean and lord of the rings(SIGH!) - but truthfully It was way cooler then I would ever recognize. I know I didn't say much, but I was observing - taking in every moment and word and his "co-workers" or "friends".. was with as well, and I remember them being big - and very german.. and I tried to be a part of It as much as I could, but yet again - maybe still to young and maybe, I tried to take It a bit to cool, cause I still held myself in the background. I never feelt like I was in the wrong place.. Quite the opposite actually.. I feelt like I was exactly where I was supposed to. And not because of how big he's been. But because of what he's been to me. The difference between me and many others is that I would never see a person a celebertie. I've meet a lot of people in my life, which apparantly has been big (Louise Hoffsten, Dan Hylander, Daniel Lema) and so forth.. and.. I've never actually known them.. Their not really of my generation, so I never spent time on feeling like I've been with someone important.. or huge.. or whatever.. Being a celebertie isn't exactly.. I mean.. It's cool and all, but you know.. There's more to It then meets the eye. I don't really care about it.. I never have. The reason, Tony impressed me, was because of his way of being. He is very jaunty and the same time he is really humble. He has a way of carrying himself that sort of reminds you of an old indian chief..   I remember hearing him sitting in our backyard, talking about old times with - very - very - famous people - people,some people that was so famous.. I sometimes dropped my jaw.. anyway.. It wasn't that he was talking about them, It was the way he talked about them.. He has a way of making It very powerful.. and It's when he picks up a guitarr and everyone is quiet, and he starts to play, very quietly, and he tells his stories.. and everyone Is just in trance. It's something very.. powerful.. about It.. Once again, he tells his stories like an indian chief tell old tribal stories.. He Is very honest in everything he says and you just know, this man.. Has lived his life in a honest way. He might have done a lot, and seen a lot - but he walks like a man with no regrets. At the same time, this is the easiest man on earth - he is so funny and probably one of the worlds most sick people;) haha, but still.. I mean.. this man has so much to him.. and especially for kids - both for his own, but also, for like.. me and my brother. He is always so happy to see us and he spends so much time talking to us while he sees us and for me.. To be so "behind-the-stage" of this mans life.. It Is one of the fue things that.. means more to me then I could explain. But most importantly, I think Tony are one of the fue things my dad and I sort of connect through. Tony and my father are sooooo alike and yet so different.. But they understand eachother in ways people don't understand eachother, hah.. They have a very uniqe relationship and I know my dad knows more about Tony then many others and I know my dad has becomed more of a person because of him. I also think Tony Is someone who my father and I both appriciate.. I mean, when dad tells me things about Tony or when something has happened, we are both just as involved. We get how important he actually Is.. and today, that Is one thing I really do, appriciate. I think, as you get older, you understand better and I understand everythingelse just as clearly and I wish I could have been older so that I could have been a bigger part of It. But to be honest, to be part of It at all - that Is what matters. That Is why music means what It means to me. Music brings people together. And In some twisted way, It brought Tony to our lives. And I can't wait for the day, that I tell my kids about this man. An old rockstar that became a friend.
 
Also.. he has made my father grown and I am glad, that I actually thanked him for this once. I thanked him for how he helps my dad and believes in him and I thanked him for making us a part of It. Because.. For me.. Who has seen how hard my father fights for his music, for what he loves - It has been a long journey, with many "KIDS SHUT UP, I'M RECORDING"..days.. Haha.. and I remember I actually thought that was cool to tell the radiostations one day, but.. So far.. You are the only once I've told. But my father has fought for this for years - and he has had shows where no one turned up or very fue people turned up and.. It's never a joy to see the sadness in your fathers eyes when that happens - or when he plays in a club and people turn their backs to drink their beer and talk.. You know.. I get It. I get why his music Is so important and I have supported him in everyway I can... and I wish that I could get him to play infront of thousands and thousands of people, like Tony did.. but I think.. The day that Tony told him to tune his gitarr, was the day that my dad got to be on stage with him, was the day Tony replaced all of those thousands of people. He had light in his eyes when he played with him and he had a light in his eyes, when they laughed together. And that.. Is the best thing Tony has ever, given me. I am a very proud daughter, of my father. And for Tony to see my dad and his music, that.. Is the biggest thing that could've happen.
 
What I also think Is.. very, very impressive about Tony Is that.. he doesn't have those thousands of people in the audience anymore. If he's lucky, he gets up to a hundred. Concerts aren't the same anymore. But I remember one of the first performances he gave, here in a club in Malmö, which there might have been between 60-150 people through the night and everyone sat with their faces towards Tony. Everyone sat quietly, listening to the explanations Tony had for each song and then we sat and soaked It In - I remember having goosebumps for he actually played the song I asked for and he only played It that one time, through the whole tour. He makes people laugh, he takes them on walkabouts in his songs. He makes them listen to the music.. and that Is when you succed as a musician.. and that Is who I saw my dad becoming.
 
Eventually, Tony wasn't the only rock'star in our lives. All the sudden my dad goes live on KB - alone with an acoustic guitarr he was an opening act for Rainbow. One of the biggest rockbands in history. It was probably not the biggest success, but for me to see the drummer go up to father and say "This was really good Anders!" and see how they appriciate him made me realise, that he wouldn't need the thousands of people in the audience.. He needs the fue people that understands music to hear him. They are once that matters. 
 
It's also really wierd - I haven't known rainbow, more then through tony either.. but.. These are old rockstars, old men, with histories - with real, epic, rock'n'roll stories that all the sudden eat dinner in our living room.. and that.. live in a trailer in Hollviken while they are on the road .. Humble, kind and fun peole. People that we went shopping with - Joe and I actually picked out a really cool leatherjacket to eachother. And everytime I look at my white and first leatherjacket, I remember going into that store with them. The only more sick thing than that - Is that the day after Joe Is on stage on Sweden Rock and he has the jacket on the we choose. There he Is. 30.000 people in the audience. And the jacket that we pointed out. I mean, today - that Is a really effin cool. Haha. And that's what I mean.. Yeah, I may be a lover of their music as well, but I am not in the audience - I am behind the stage, with a name they know and a face they'll remember and for me to know that - Is the one thing that makes me the best of what I am. I am glad I am me.. I am glad for this life. Who else, has such memories? Who else, can appriciate them as I? Who gets to experience this?
 
And I think It's now, that I appriciate It more then ever. As I looked back the other day to rainbows history, you realise what a life they've had. They have been some of the biggest and they have some of the most epic names in their stories. And I can only imagine what of kind of live they've actually lived.And then I think about It.. and all the sudden.. I'm a part of that history.. Maybe not in the most epic histories, but still, I'm there. And how cool isn't that? Haha!
 
Considering how I've grown.. I feel like I'm ready to step In - I'm ready to be more then the background. I wanna be in what's left, you know. From now on,  I am to make myself a part of everything we have left, and not only appriciate It, but live In It.
 
Cause that's when, I feel like I am exactly where I belong.
 
 
 
 
 
 
 
 
(Originalbandet Raibow, 84 & the one and only - Joe - sångare! Haha,galet!)
 
 
 
(&Sweden Rock..*Host*Jackan!Host*.. Haaha!)
 
 
 &Titta vad jag lyckades hitta.. Min personliga favorit; Cold war kids.. live.. till &med min min pappa;) Varsågoda.. Njut!   https://www.youtube.com/watch?v=PmpuWtl_KLM
 
 
Okey, so.. Jag är en tjej som har problem med övergivelse. Jag har problem med människor som försvinner. Kalla det vad ni vill. Men idag.. Fick lukas MVG i betyg på sin utbildning i Miami. Fulll pott!! Åh, ni anar inte glädjen och ni anar inte hur stolt man blir - det är så länge sedan han känt en vilja, en glädje och en passion nog till att göra någonting och nu har han satsat stenhårt, lyckats, förändrats och hittat någonting i livet han vill göra. Ni förstår, Lukas.. Är den sortens person som kan ta sig an alla utmaningar i världen och han klara dem, göra något av dem och sig själv - han är så oerhört smart och så oerhört hängiven, så han kan, men han måste vilja. Det var länge sedan han verkligen ville. Men han har velat detta. Han behövde detta. Och jag är så stolt.. och jag är stolt över att han inte kommer hem och lägger sig i sängen i ett par månader.. utan att han tar sig ut i den stora världen och upplever. Han upplever.. och hur mycket jag än önskar att jag vore med honom varje dag, så är jag glad över att han är den av oss som gör de.

Skillnaden är .. att jag får panik. Jag får panik i det ögonblicket jag förstår att någon väljer att leva utan mig. Jag är så livrädd.. Det är något i mig som skriker och skakar och jag känner det, ända in i benen. Frustrationen och den intensiva ledsamheten.. Den är där. Varenda gång. När en person väl kommit nära.. Åtminstone, så nära som Lukas.. så blir mitt liv påverkat. Och det är inte bra, det är inte bra att jag inte kan skaffa en relation med någon på ett sådant starkt sätt utan att leva i konstant rädsla. Så .. Jag behöver samla mig. Jag behöver bli starkare, på den delen. Jag behöver se in i det som är så övergivet - inte för att det är svårt egentligen. Det är min pappa. Det är min pappa, som jag saknar, så fruktansvärt. Det är min pappa, som fattas i mitt liv. Det är min pappa.
Jag är inte rädd för sanningen. Det har jag aldrig varit. Men det är så svårt att få det svart på vitt, för vad gör man när man väl fått det dit?

Jag blev övergiven när jag var 10 år gammal, av människan som höll mitt hjärta i sina händer.. Det finns ju ingen sådan kärlek som man får och ger sin pappa.. Och jag tror att alla döttrar och söner, på något sätt känner samma sak - jag ser det i ögonen på mina vänner som säger att dem inte träffat sina pappa på månader och jag ser det i ögonen på min vän som säger "jag hatar honom".. beroende på att han aldrig varit del av deras liv och jag har hört det i ord, på vänner som försökt hålla sig starka för även, sin pappas skull. . Pappor är speciella. Det är våra pappor.

Och vi.. vi har en bra relation. Öppen. Ärlig. Vi kan förstå varandra som få gör. Men.. Så mycket har hänt. Så mycket har hänt och jag har släppt och jag har hanterat och jag har börjat gång på gång på nytt. Men när det kommer till vad som är så frågar man sig själv "Well.. Nu då? Jag har gjort allt detta.. och för vad? "

Kanske, för dem små ögonblicken vi är tillsammans när han spelar och jag är i mitt esse.. eller kanske dem ögonblicken vi åker på roadtrip bara han och jag, och pratar igenom allt och lyckas skapa en sådan enorm harmoni eller kanske, bara när vi lyssnar på låt efter låt och bara.. mår bra av att vara tillsammans. Ögonblick. Och han har alltid sagt det; Jag kommer alltid vara där i dem ögonblicken du behöver mig.

Men, annars?
Behöver jag dig varje dag eller är det meningen att jag ska klara mig själv? För det gör jag. Jag är inte rädd för att vara ensam. Jag är inte rädd för att lämna Sverige - jag längtar ju efter det. Så.. vad gör det okej, till att jag åker - till att jag överger det jag har.. medan jag inte klarar av att bli övergiven?

Jag saknar.
Jag saknar hela tiden.
Jag saknar dig.
Jag saknar min pappa.
Jag saknar min vän.
Jag saknar att berätta allt för dig.
Jag önskar jag kunde det.

Men ändå är jag här, ironiskt nog, och pratar så mycket jag kan.

Frågan är.. Kan du höra mig nu?
 

"Jag kommer inte hem. Jag stannar"

Ett hjärtslag. Djupa andetag .
Rädsla.

Och inte för att han lever livet. Det unnar jag honom. - Att han äntligen hittat sitt och USA är hans ställe. Det har det alltid varit. Jag borde göra som han. Resa . Istället sitter jag här i min säng. Livrädd.

Det är nu livet avgörs. Om han inte är här.. Vad avgörs med vår relation då?

Livrädd.
People always Leave.
In one way or another

We we're friends. We were real friends. Hell, we are friends. We were the greatest of friends. And I dont understand when It got wrong to be friends. I dont understand when It became easy for you to throw me away. I fight for you. Over and Over. And I do That because we're real friends. I do That because It's supposed to be worth It. But you. You don't even look behind. Because the truth Is.. When you do,you know I'll still be there.

You are the one who decide what to make of It. You were the one who chose that we weren't friends. You left long before I did. You decided It. But If you feel It,in your heart,just because you decide It.. Does It mean It's True? Honestly.. Can you promise me that we actually aren't real friends?

People always leave? Well you got that part right.

And one of the best days in eternity.

Sandra är äntligen hemma och saker är som de ska igen. Jag är på plats i bilen med episk musik på högsta volym och vi sjunger så gott vi kan ur våra krassliga halsar. Någonstans stannar vi till på ett litet café med mysig belysning och gammeldags möbler.. Vi njuter av en varm kopp choklad och lite goda mackor medan vi njuter av regnet som faller utanför. Härinne verkar storstaden Malmö komplett ofarlig.

Vi småpratar,ler och myser. Jag mår så bra av att hon bara är där.

Är det någon som är lik mig,så är det lille. Trots att vi har mycket olikheter,så förstår vi varandra på fler sätt än många andra.. Och att äntligen känna sig som hemma igen är precis vad jag behöver.

När vi tagit oss in i värmen och hennes och Jannes fina lägenhet i det fina området - västra hamnen tog vi oss tillbaka till bilddagbokens gamla dagar och kollade igenom minnen och det som en gång varit. Det blev mycket skratt och pinsamheter,men också mycket man anser vara extra gulligt. Tiden går fort och det känns som att jag känt Sandra i en evighet.. Men är det något jag är glad för,så är det att jag är henne nära nu,då vi ser och uppskattar varandra på ett sätt som inte förut.

Livets dagar börjar bli lite bättre,även i regnet.. Och att sitta med henne i en bil och bara köra medans olika låtar spelas på högsta volym .. Det är det jag saknat på sistone.

Tack för en fantastisk dag min fina vän. Du är värd mer än ett berg av guld. Jag älskar dig.

Klippan att luta sig mot,solen som gick upp i alla väder och en måne att se upp till.

För detta kommer jag förevigt att vara tacksam.

Jag hoppas du är stolt över vem jag blivit.

Jag kommer bära dig med mig föralltid.

and a touch of the best dwarfs ' )
 
 
Det är fantastiskt roligt att gå tillbaka och se hurjag var och hur jag började skriva när jag startade bloggen. Hur attityden var, hur absolut förlorad jag var och hur villig jag var att skriva om hur ledsen jag var. Varenda detalj låg skrivet på bloggen och det är nästintill skrattretande och se hur eftertänksam jag varit och så otroligt exponerad. Det är samtidigt pinsamt och se skicket bilderna är i - på den tiden redigerade man inte, så bilderna är i vissa fall.. så dåligt skick att jag undrar hur jag ens kunnat lägga upp dem, haha.. På samma sätt är det pinsamt och se hur jag har skrivit en gång i tiden - det är så slarvigt och jag verkar aldrig ha haft en aning om vad korrektstavning är. Men .. bäst av allt är att jag hör att det är jag - det är exakt samma detaljer, känslor, människor och hopp jag talar om. Jag är precis lika passionerad och dramatisk, men jag vet nu hur jag ska använda det - det visste jag inte då. Och det är det bästa sättet.. med att ha haft en blogg som sin dagbok. Man lägger ut allting som varit i ens innersta och att se hur jag gått från en svag person till en stark, från en ensam till självständig och från en ledsen person till en tacksam och glad person.. Det är det bästa resultatet man kan ge mig.
 
2009 började med att jag hade en bruten rygg, vilket jag upprepade mycket märker jag. Och det fortsatte med diskussionen kring att ta in utlänningar i vellinge och sedan kom en del som jag förstår mig på än idag,det var väldigt viktig för mig då. Twilight var en del som blivit en viktig del av mitt liv för en anledning.. och.. Att New Moon kom ut precis när jag börjat blogga, var kanske mindre nyttigt,då allt det dramatiska förvärrades efter att Linus lämnat mig. Då och då ser jag att jag mönstret som New Moon gett mig.. och det är allt ifrån långa texter till att jag krossat rosorna han gett mig eller så har jag haft dem vid badet.. Hängt dem på väggen och slutligen, slängt dem. Haha, och det blev ju bara värre när New Moon då.. var ute.. Jag levde, på att känna som Bella gjorde då.. Men det var också tack vare twilight, linus, new moon och böckerna.. som jag mötte en av människorna som skulle förändra mitt liv.. så allt det mitt lidande skapat, har också gett mig något av livets bästa.. Men! Stackars er som fick läsa om de långa månaderna.. Haha, det kan inte ha varit roligt..
 
 

 
&efter många om och men, fick jag uppleva min första dag utan korsett.
 
 
 
Då och då var där ju ljusa stunder.. Då en viss person lös upp min vardag eller när pappas låt om mig kom ut.. Eller alla roliga stunder jag och Matilda hade, då vi umgicks..Eller när faster emma hoppade fallskärm(vilket jag vill göra i år!). Sen märkte jag hur stort Idol var.. herregud, jag skriver om de i var tredje inlägg..hahah.. Om hur Erik fick mig att swoona eller calle fick mig att längta efter ett cafe eller om hur ledsen jag var över att mariette åkte ut.. hahah.. Tänk att det var så stort, då jag de senaste 2 åren inte ens förmått mig att slå på tvn när det varit. 2009 var det tvärtom - då följde man det varje dag och varje fredag och slutligen satt jag och matilda på arenan 2 dagar i rad och drack vin behind-the-stage och hade roligare än många andra. Det fanns även roliga stunder då jag och Fanny letade balklänningar.. Hahah, jag var så förstörd över att Linus lämnat mig att jag provade brudklänningar ihopp om att han skulle se på mig med andra ögon.... Hhaha, åh.. När man tänker på det nu så inser man hur liten och otroligt naiv man var.. Dumma,söta lilla tjej..


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sommaren var nog något av det roligaste.. Eftersom jag hade en bruten rygg så var det en väldigt lugn sommar för mig och det enda jag kunde göra var att gå korta rundor, sitta med mamma på kvällar på millennium eller ha lite vänner hemma på middagar. Allt för att ha så lite ansträngning som möjligt. Millennium var allas centrala punkt och jag spenderade fler dagar där då än jag gör nu. Det var även där jag mötte Steffi för första gången.. hihi, otroligt kul och se det nu!
 
 
 
 
 
Men så var där en liten roadtrip med min lilla söta Sandra som vi gjorde tillsammans med hennes dåvarande pojkvän och hans polare - ett gäng killar och vi två.. åkte till tosselilla - och vi hade det så sjukt roligt.. - det var det första riktigt roliga jag fick göra på hela sommaren och trots att vi höll det lugnt så var det väldigt roligt. och jag fick smeknamnet "broken-back-boobrah"(Beroende på min brutna rygg och mina bigbootha-bröst).. hahaha. En dag som alltid kommer finnas i minnet.. Jag kunde inte göra mycket men hade jävligt kul ändå..
 
Det är också otroligt och se skillnaden från när jag slutade på sandeplanskolan, med bruten rygg, till när jag började gymnasiet samma sommar. Det var nog ett av de läskigaste ögonblicken i mitt liv - att börja på en ny skola och samtidigt, har jag nog aldrig känt mig mer självständig.
Men innan jag slutade på sandeplan så fick jag säga hejdå genom att gå på balen - jag hade inte varit i skolan på 2 månader, knappt rört mig och alla var förtvivlade över att jag missat så mycket -  Men så en dag hittar vi en klänning och vi lyckas få den över korsetten, Petra fixade till mitt hår så vackert och vi lyckades skapa en outfit jag kände mig otroligt vacker i. På plats låg ödmjukheten i luften och alla gamla vänner kramade om mig varmt och det blev en kväll att uppskatta mer än jag trodde, särskilt nu i efterhand.
 
 
 
Det var också efter sommaren någon gång som vi flyttade till vår söta lilla lya.. haha, som vi bor i nu, vårt lilla men mysiga ställe.
 
 
Det är också lite halv sorgligt och se tillbaka till 2009 då , det var då jag och den nya klassen hade funnit varandra och vi gjorde så mycket med varandra.. Idag, hälsar vi knappt när vi går förbi varandra.
 
 
 
Det känns som en evighet sedan, då 2009 är komplett främmande för mig - det är motsatsen till vad mitt liv är nu, men det är ändå oerhört spännande att ha det och se vart jag varit.. och var jag är idag.
 
 

Admire you for what you taught me, forever. And I Will fucking love everything you are!

För alla gånger du lyssnat på mitt inre!

Nu ska jag göra det igen:)

Hej på dig!

Kära livet. Kära 2012.
Vi har gått igenom lika mycket som vi har lärt oss. Vi började som ungdomar,dramatiska och lättpåverkade. Vi började i en grop av osäkerhet och ledsamhet och vi kom ut till en värld som öppnat sina dörrar,till ett ljus som värmde och till ett hjärta som börjat läka. Vi har kommit ut som vuxna människor med barnen inom oss främst.

Så 2013,nu när vi börjar om. Snälla,fortsätt öppna dörrar längs för livet. Bygg broar för mig att ta mig över och snälla,snälla.. Snälla.. Ge inte upp om mig. Jag lovar att jag har mycket kvar att ge..

Detta året slutade med människor som var extra varma,mycket kramar och vet ni vad? För att ha planerat en ensam nyårsafton.. Blev det en kväll med många bra människor.. Och det visade sig.. Att jag inte var så ensam.

Tack för en fantastiskt bra kväll allihopa & tack Helen och Linus för allt det fina ni förberett och tack Millennium för den goda tre rättersmiddagen!

Jag fick mig en fin kindpuss på tolvslaget och en fin vän som sa "Du är inte ensam".. Och när jag såg upp mot himlen var den fylld av färger,glitter och stora vackra ting. Det enda som saknades var den fina månen som följt mig i dagarna.

Runt omkring mig stod nu gänget som samlats för 5 år sedan,som trots många ting fortfarande är äkta vänner för varandra. 5 år. Och nu väntar ytterligare ett.

Gott nytt år!

Peyton and I have a life a lot like each others.  We can lie in bed a whole day in fetal position and be torn into pieces and yet, pick ourselves up and go out and meet the next person with a smile. The people around us, know nothing sometimes .. Despite the tired eyes, the uninterested way to travel among our fellows, no one see the sadness that has taken place for most of the night, day and, well .. Still, when you go up to live on. But we do it. We put a song in our headphones either to strengthen the extreme feeling we have at that moment, or so we put on a song that changes your day. Sometimes it's not even me who chooses the music, but somewhere, as a gift and a sign someone has left a song that reflects on the days to come. We know that music is the only thing that can affect and change our day, our life and who we are. Music is the only one who understands us in all situations and remain when everything else is gone. If I ever found myself on a desert island, I would have wish for an endless stream of music.
Though Peyton and I might not be able to actually convey by creating our own music, we have an own art. She has It In her painting and I have It in my writing. 
 
But.. Sometimes you dont need to use your art to reach out to people. Sometimes, you just use your heart. Peyton and I have a way, to speak to whoever wants to listen. We found a way to communicate about what we've learned of the world, impulsivly and we do It without knowing who Is listening. We're probably not brave enough to convey it to those who daily sit next to us, but In the moment, she puts on her camera and its microphone and talks about her life infront of the strangers behind the computers, she feels heard, loved and perhaps understood. But most of all .. She hopes she conveys to someone who feels heard, like her. She talks about her own life and she can only imagine the faces and ears that listen, but best of all ..Is that we are both hoping that there are some special people still watching, looking and listening. That is the true reason to why we tell our stories ..because we want some people to perceive them.   It's the same reason to why I have my blog. If there Is no other way to speak to a certain person, you'll go beyond your boundaries and hope that someone hears you.
 
Something else that Is great about us is how fearless we are to create something ourselves. We are independent and creative enough to discover places, places that will be something we characterize and leave a certain and specific atmosphere in. A place that always touches our hearts. No matter how long it takes before we go there again, we have places that are ours, which may remind us of the specific, special and little extra in life.  
 
Sometimes, we think that people are able to take these places away from us, and many times it felt like, for example, my blog, my place, was stolen and no longer mine. But it's when you go back to that particular place and reminded yourself of what it is that you can specify and not because it is yours.. But because of what I left there - what I conveyed and what I still feel for it.That's when It's a place for you to be.
 
But most of all, Peyton learned me how to survive all those times you lost what you had closest to the heart. I do not know if people can be left on all those ways that I been left on and I don't know If someone can be left so many times. No matter where or when It's been and no matter who has left, our hearts has always taken a turn. I felt my heart break when someone smashed the hope I tried to create, I have felt the pain of losing someone in body and blood .. and I have known the immense longing for someone I loved. Sometimes .. it is not only by my own life, but because of the people around me.. For I have seen the loss in my father's eyes when he talks about his childhood friend who is no longer living on this earth. I've seen a broken heart in my grandfather's eyes when his friend passed away not long ago. I have seen a tremendous sadness in my mother's eyes when her power hasn't managed anymore and drained her instead. I have seen and heard such a huge pain in my friends, when their heart had burst,many times too often. I have feelt and heard the despair in words that have been written. And I've feelt .. my heart burst, more times than I would wish for anyone. I felt it break, when I first felt abandoned by my father, whose confirmation was the only thing I was looking for in the world. I felt it break again when I realized I need to stop asking for it. And I felt it break again when the person who knew me the best, was no longer close or for as for as I know, even left at all .
 
In the end you wonder.. Am I always going to be abandoned?
 
I still feel the pain. I still feel abandoned. I am still praying for confirmation. I still rupture. 
 
The difference is that not so long ago both Peyton and I would lock ourselves into a darkness because of this and let ourselves drown. We had locked our hearts for all the new things to come. Now .. I have a way to breathe in all of this. I found a way to breathe again, to know, that no matter how much water you have over your head, It's only you who can make the choice to swim. You have to save yourself.
 
I now give permission and understanding to the despair I have inside me. It's okay to expose yourself to as much - for when you really feel that so much is lost, then you have truly loved. And If It touched your heart.. Then you never really lost anything.
 
But you know what? Do you what Is the greatest thing about me and Peyton?
It's that we never stop loving. We just wanna be able to love again. We wanna laugh and have fun and enjoy everything that life is. We don't only want to dream our life, we want to life It. We don't wanna be on center stage, we wanna be behind the scenes as a part of history.
We never stop believing in what we love, what we are and we.. never become less happy.
We are stronger.
We are more then meets the eye.
It sounds absolutely ridiculous to some people. But to me, It's truer then many things in life.
It's the fact that Peyton Elizabeth Sawyer changed my life.
A character created for a tv-show. A character that is non existing and non-real. But to me, she is more alive.. Then most things in this life.
 
Do you know why? Because of how much alike we are. Because she makes me, understand me.
She makes me understand,that I am here. And I am here for a purpose. And this is why;
 
 
*Non of us can't whistle.
*We are brave
*We are loyal
*We have both been stabbed in the back by a bitch
*We both have lost a lot in life
*We've gained a lot, in what we've lost
*We both stand up for what we believe in
*We have PMS-issues.
*We are both complicated
*We both dress after the feeling and mood of the day
*We seem really angry at life, but we are just really lonely
*We seem really difficult, but we are actually kind of easy once you get to know us
*We both really care
*We have an epic understanding and love for music
*We have attachment issues.
*We have problems with opening up to the people closest to us, but no problem opening up to the world.
*We are dramatic
*We are both emotional
*We are sensitive
*We are scared
*We use irony when we are mad
*We have fallen, a thousand times and we've gone back up each time
*We have both been saved by one guy in the world
*We have both grown up by only having ourselves to count on
*We both are strong, when we can and need to be
*We both have daddy-issues
*We can be fearless
*We can be emotional wrecks
*We both want to change the world some day
*We both give and do everything to the people we love
*We both know how Is It when people leave
*She created the "people-always-leave-thing".. I tattooed It on my body
*We are both happy, when we actually are happy
*We can be really funny people
*We will always be there, when our friends need us
*We are both independent
*We are both really horrible cooks.
*We are both really bad on technical stuff but great on computer-stuff(to a certain lenght)
*We both are passionate
*We express ourselves really clearly
*We both love rock'n'roll
*We both grew up with musicians in our life.
*We both held a concert
*We both have a passion for charity
*Peyton collected on cd's, While I collect in movies
*Peyton has a click of friends,that are both popular and not, but she has never really has a place amongst them. Just like me. I've just been in the middle of all of them.
*We both have no fashion-interest or truthfully,none of us have an eye for fashion, but we both love what we wear and make It a bit more personal
*We are both not-so-girly
*We don't hide what we feel, but sometimes we but a brave-face to it and somehow, don't show It to people, but share It with with the rest of the world
*We are loners
*All we want Is to find the person who'll go inside the walls
*We both want the person who fights for you
*We want the people who doesn't give up
*We both want love
*We are both soul-searchers
*We can be a real bitch
*We both try to make life really happy, but some days we just hate waking up
*We both have such a bad temper and patience
*We can be really insecure
*We are always hurting
*We are waiting for someone to save us
*We are waiting for the moment that will change our lives
*We are waiting for our destiny
*We always, follow our heart
*We have a story to tell, by the life we live.
*Our art matters.
*I have my blog, she has her broadcasts.
 
*When people get inside our walls, we'll give them our hearts
 
The one thing we still don't have in common?
The one person who leaves, that comes back.
Her's came back.