I en lång tid har jag fått tips av min mamma och hennes väninnor kring filmer och en film som de alla har sagt att jag ska se är  "Green Fried tomatoes" .. och döm inte en bok av omslaget, likadant är det här.. Döm inte filmen efter namnet.  Och redan tio minuter in i filmen förstod jag att detta var just en sådan film jag skulle älska. Både lite gammal dags, med innebörd och ändå ... något nytt. Och filmen är väldigt överväldigande, det sker ständigt tunga saker för huvudrollerna - dödsfall av tåg, kvinnor som blir slagna av män, vita som hatade (ursäkta uttrycket) "negrar" och sjukdomar.. Vardagliga saker.. Men den hade också uppskott av sådan extrem lycka att jag inte kunde undgå att le. Jag log, grät, skrattade och kände mig bli ledsen igen.. Jag låg i soffan medan Lukas och Matilda sov och de hörde mig skratta i ena sekunden och snyfta till i andra.. De såg på mig och såg mig le med tårar i ögonen och ändrade mig sedan till chock.. Det var en våg av emotionella känslor och den gav mig väldigt mycket känslor på en gång.
Huvudrollen är även en person jag väldigt mycket.. Kan känna igen mig i. Hon har ätproblem, stora och för någon anledning kan hon inte sluta men hon vet inte varför.. Men plötsligt träffar hon någon - via ödet - som ändrar hennes liv föralltid. Denna personen sätter upp en spegel framför henne och plötsligt ser hon såg sig själv .. och vad hände?
Hon ändrade sig.
Och för mig var det en livsändring för jag förstod att alla människor i min omgivning spelar roll och jag förstod att det en dag kommer komma en människa till mig också som kommer finnas i min närhet varje dag och göra en sådan stor förändring i mitt liv att det kommer ta en evighet att ta sig ur .. och den förändringen kommer också finnas med i min historia.. Men varför vänta livet ut.. när jag egentligen kan ta steget själv?
Jag ska se denna filmen om och om igen till den dagen jag kan se mig själv i spegeln och se en förändring.
För denna är för mig, en av de mest livsförändrade filmerna jag någonsin har sett.
Se den så förstår ni vad jag menar (vill ni inte hyra den eller ladda ner den, så se den på youtube.. den finns där i delar men kvaliten är bra)   =)
Det är en otroligt vacker film och så väldigt unik, men för mig - lifechanging.

Sov gott mina vänner.

Det är skillnad på att inte se och att vara blind pappa. Det har funnits flertal situationer då du varit blind och sagt emot medan du sedan i vissa tillfällen öppnat upp dig och öppnat ögonen .. Och så känns det nu.
Jag ser mig själv, tydligare än någonsin, jag försöker öppna ögonen för allting kring mig själv och kring tankar jag har, kring den jag är..  men allting du säger är väldigt förvirrande.
Att jag inte tar undan disken efter mig en gång kan inte vara anledningen till att du blir så pass sur på mig, eller att jag går ut 22.30 .. Regler eller sådana gränser har du aldrig haft. Så "sent" har jag kunnat gå förut.. Du brukar lita på mig? Vad är fel nu?
Om du tror att jag utnyttjar dig som du kallade det, så tror du fel .. Jag klarar mig mycket på egen hand och begär inte mycket men om du uppfattat det du gjort för mig den senaste tiden - köpt kläder osv. så ber jag om ursäkt, för jag skulle aldrig begära att få något av självvilja.. och jag menar inte att ringa när jag behöver något .. Och den senaste tiden har jag varit väldigt mycket för mig själv, pratat med några få människor omkring mig men ändå hållt väldigt mycket inom mig och har mycket förvirring kring val i livet och när man har mycket andra tankar i huvudet så kanske ens egna röster höjer sig över omgivningens..
Men det finns också saker du får öppna ögonen för.. För det första så skulle jag aldrig utnyttja dig, det måste du veta, så pass bra måste du känna mig.. Och för det andra, så måste du inse att du tar ut ilska över mig - kanske när du inte ens ser det.. och om du inte pratar med mig så kan jag inte möta dig.
Jag vet inte vad mer jag kan göra.. Jag försökte faktiskt idag.. Om det är försent eller inte vet jag inte.
Det kanske är som du säger, att jag kör mitt eget race - omedvetet, för att jag kan ta hand om mig själv, för att jag är redo för det.. Jag är tidig för min ålder och jag är kanske redo att flytta hemifrån och har den tiden då jag håller på att bryta mig loss omedvetet .. Jag gör inte det medvetet och menar inget illa med det. Och sen måste du förstå.. att det jag går igenom, är väldigt svårt.. och att ha föräldrar som bara ser på det på ett sätt... gör det väldigt kort och smärtsamt. . Trots att jag vet att det är rätt. Men det är förvirrande och jag känner rädsla .. Men det kommer lösa sig.
Hur som helst, så älskar jag dig.
Måndag och det är ny vecka. Jag har lov denna veckan ut, verkligen skönt . Det är VTFF för skolan som jag berättade häromdagen och eftersom jag ligger bra till behöver jag inte göra om några prov!
Bortsett från det.. så vaknade jag hemma hos Matilda med Lukas tidigt imorse! Vi tog en sväng till trelleborg och gjorde ärenden och drog sedan vidare in till stan där Matilda gick i hundra butiker.. och jag höll mig någonstans i bakgrunden, satt på en bänk eller stod intill en vägg eller bara gick ..(Shopping... ointresserar mig).
När vi åkt hem gick vi en liten runda i byn för att försöka hitta någon fiiiint men lyckades inte med det heller så vi åkte hem till Matilda där jag hämtade mina grejer och åkte hem för att äta middag med pappa.
Det är ganska svårt att vara någons barn samt som det är svårt att vara förälder. Både krockar. När man själv behöver ensamtid så behöver inte alltid resten av familjen det men när föräldrarna själva behöver ensamtid så är det inte alltid de kan få det, då barnen är där varje dag.. och för anledningar som båda har krockar föräldrarnas och barnens prioriteter.. men det tar på en, att känna hur den bra stämningen med ens förälder blir låg.. och jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att det ska bli bra igen, för jag vet inte heller vad jag har gjort fel ..

Nu håller jag på att göra mig i ordning och sedan får vi se om det blir en runda hem till Matilda med Lukas eller inte.
Jag känner egentligen för att sova! kanske behöver det..

Annars hoppas jag er vecka börjat bra och för er som jobbar eller går i skolan, keep it up, att kämpa för det som är jobbigt idag.. kommer vara värt för det som kommer i framtiden.
Godmorgon! Det är söndag och jag ligger med huvudvärk!
(Jag vaknar alltid med huvudvärk? Varför? Sover jag i ett för varmt rum kanske?)

Hur som helst .. Idag är det ju söndag, den onödiga dagen, läxdagen,slappdagen eller vad man nu än kallar det. För mig är söndagen nästan "familje-söndagen". Då familjen samlas och äter middag igen efter att barnen t.ex. varit ute med en massa vänner under helgen, eller som för mig,då mina föräldrar är skilda bytar vi ju vartenda söndag så söndagen är den första dagen vi är tillsammans med någon av vår förälder igen. Så gör det , ta söndagen till att njuta med familjen:)

Idag..känner  jag att det är någonting jag ska göra som jag inte riktigt kan komma på, som att något viktigt ska hända trots att det inte ska det, eller det är nästan som att jag vill det, att det ska vara så.. att något viktigt ska hända?
Det kan vara ett samtal eller så är det kanske bara en bok jag är sugen på?
Jag vet inte.. vi får väl se om jag är nöjd i slutet av dagen.

Hm ..
Nu ska jag gå ned och göra mig i ordning, äta lite frukost och sedan åka med mamma till salongen och hjälpa henne städa. Sedan blir det flytt hem till pappa idag så får vi se vad vi gör för mysigt med honom. Jag är nämligen ledig hela nästa vecka eftersom vi har "Vecka till förfogande", så vi får väl se om jag kanske  gör något extra kul idag(haha, rätt osannolikt.. men förhoppningsvis får jag träffa frida och matilda)

Hoppas ni haft en trevlig helg och får en trevlig "familje-söndag"


och tills jag har något mer intressant att skriva om, bjuder jag på denna fan-made videon.
Mmm, jag har haft en supermysig dag idag..
Vaknade runt tolv och blev därefter hämtad av Frida så gick vi en runda - hem till Sanne - där vi gjorde sannes visum-ansökan till Australien .. (uhh, hon åker om 2 veckor och är borta i 4 månader.. j*vla lyckost... Uh, jag får väl bara vänta på min tur...)
Efter det kom min underbara mormor på besök, blev faktiskt JÄTTE glad över att träffa dig mormor!!
Sedan körde vi och handlade lite frukost/fika och mös lite hemma hos Sanne, verkligen mysigt, precis vad jag behövde! Så fick man pratat ut lite där också.. vilket kan vara skönt ibland!
Efter det kom Bella också tjatade Sanne om att få sminka mig så det gjorde hon tillslut, haha, jättefint blev det faktiskt ,väldigt naturligt=)
Under kvällen beställde vi hem lite mat, vingar för mig och Frida(haha, vad annars?)  och thaimat för Sanne!
(Vi har fått Thaimat i Höllviken nu, bredvid Bella Donna - har ni inte provat än så gör det, riktigt go mat!)
När vi ätit och haft det roligt så kom Dennis på besök! Verkligen golliig kille och när han gått satte vi på en skräckfilm - hahah, verkligen psycho men ändå bra gjord.. Kommer dock inte på vad den heter just nu, vilket stör mig..
Hahah, det roligaste var nog Frida som satt och gallskrek vid vissa tillfällen och andades hysteriskt bredvid mig, hahah!
När den var slut och vi alla blev rätt trötta, bestämde sig Sanne, Bella och Frida för att sätta på "Madicken" och då passar Sanne på att berätta att jag som liten ofta lekte Maddicken .. Jag brukade ha ett paraply som jag ville hoppa av från tak med... hmmmmmmm... hahah, alltså väldigt annorlunda men det gav lite skratt vid tanken!
Och sedan var vi alla helt slut och bestämde oss för att åka hem och nu ligger jag här i min mysiga säng och pratar med Fridus!
Tänkte sätta på Avatar för att komma på andra tankar och sedan sova gott!
Imorgon blir det antagligen städning och sedan flytt till pappa!

Hoppas ni haft en trevlig helg och trots att det är segt med uppdateringar så börjar jag komma tillbaka nu .. steg för steg. och trots att inläggen inte är jätte intressanta så är detta mitt liv just nu .. Att hitta på saker, jag är verkligen så oerhört lycklig som har de vänner jag har, som tar med mig på saker och ting så att jag inte bara ligger hemma .. men de dagarna kommer de också och då kommer antagligen de flesta emotionella känslorna ut!

Nu tycker jag ni ska njuta av småsakerna ni har i livet, sova gott och vakna upp imorgon och känna er.. förväntansfulla,tacksamma och lyckliga!=)
Sweet dreams!
Mmm, vad skönt med helg? Och ännu härligare är det att jag är ledig hela nästa vecka..

Men idag är det fredag, det är helg och dagen är väl halvt planerad. Jag har plockat undan lite hos pappa och ska nu börja skriva ut bilder till min vägg! Sedan ska pappa,jag och hans flickvän åka en runda till entré - hihi, ska passa på och överraska lilla matilda när hon ändå jobbar! Hmm .. och ikväll ska jag nog köpa mig en gyros och sedan lägga mig och se avatar och fixa lite med filmerna och sedan ska jag se live-sändningen av "hope for Haiti" som sänds på kanal 5, tv 4 och MTV klockan 02.00 i natt!

Har ni skänkt någonting till Haiti? Pengar, kläder, filtar, lakan .. vad som helst!
Jag har inte än men kommer snart ,ska rensa garderoben på det som inte behövs och jag vet att vi har lakan hos pappa som han har velat slänga länge så dem kan man ju ta ..
Alla kanske inte kan göra mycket, men alla kan göra något. Hjälp till.


Och ha en väldigt härlig fredag och en riktigt trevlig helg!
Jag fick precis ett mejl ifrån min lärare och hon berättade att jag fått MVG om arbetsmiljö och säkerhet!

Så sjukt härligt!
Jag har legat på VG-MVG nivå i de flesta ämnena nu så jag är så otroligt stolt över mig själv!


Ville bara dela med mig, nu blir det braveheart med amanda!
have a nice day=)
Det är dagar som dessa .. jag önskar att jag kunde dela med mig av mitt liv, i hopp om att få hjälpa andra, men detta är också en del av mitt liv som enbart jag kan ta mig igenom och det är ingenting jag kan dela med mig öppet av. Men idag har jag ingen ork att skriva om någonting.
jag har haft en vanlig dag, spenderat den med matilda och frida, har prov imorgon .. blablabla..
totalt normal vardag och känner inte alls för att skriva.

sov gott.
Goood afternoon!
Klockan är omkring ett och det är snart dags för mig att göra mig i ordning och sedan åka och jobba. Jag vet inte riktigt om städning kan kallas som direkt jobb men det tar ett par timmar och jag tjänar pengar för det så det känns jättebra! Mitt mål just nu är väl att spara ihop lite pengar till roadtrip resan jag och några tänkt göra om någon vecka och sedan hade jag tänkt spara ihop till en resa till Usa i sommar!

Gick ju även i skolan idag och det var en helt okej dag, det gick rätt fort. Lukas hämtade mig imorse och vi var inne prick 8. Första lektionen var det betyg-snack så det var meningen att vi skulle se film men filmerna funkade inte så vi satt och gjorde absolut ingenting. Andra lektionen var det muntligt förhör på NO-läxor och jag klarade mig jättebra och har nu fått besked om att jag minst sagt är godkänd, jag ligger kanske även på VG-nivå!

Så jag är nöjd för dagen och ska snart börja jobba, känns gött och tjäna lite pengar också .. Det är inte krävande jobb heller och pappa och jag får ju lite tid tillsammans=) hihi.

Under kvällen ska jag äta middag hos pappa och sova hos honom eftersom jag inte gjort det på två veckor! Och eftersom jag inte har några läxor imorgon ska jag ha en avslappningskväll och förhoppningsvis enbart mysa med min pappa:)

Nu tänkte jag blunda lite på soffan innan jag ska gå.
Ha en trevlig dag.

Louise.
Vill bara klargöra en sak .. Min syn på droger har inte kommit ifrån media utan ifrån min egen omgivning. Självklart menar jag inte att varenda person som röker hasch eller marijuana går vidare till någonting annat men oftast leder det till tyngre saker.. Folk blir totalt förvrängda av den vardagliga användningen av det.
Det jag har haft omkring mig som jag har haft en åsikt om (så som jag skrev nedan) har jag yttrat mig om bland folk förr och folk har mestadels attackerat mig för det men när dem själva lagt av har de kommit och bett om ursäkt och berättar hur rätt jag har haft och att dem är glada över att de har en vän som bryr sig och vågar ställa ned foten .. Så min syn på att röka eller ta tyngre saker kommer inte förändras, inte med det jag har sett..

Annars har kvällen varit bra. Jag somnade på soffan och sedan i sängen i några timmar och sedan kom Matilda och Lukas så körde vi till Fridus och pratade en stund. . hahah och sedan blev det snöbollskrig! Galet så kul man kan ha, hur sjuka jag och Matilda än blir blir det bara roligare! Nu har jag däremot ont i huvudet och känner att jag kan somna när som helst. Däremot måste jag försöka få in lite till av no:n och jag ska ha på twilight i bakgrunden för att hålla mig vaken .. sedan ska jag sova riktigt gott i en riktigt härlig säng.

Sweet dreams.
och det är ny vecka.
Sista veckan innan det är "Vecka till för fogande" så denna veckan är fullspäckad av prov och läxor.. Känns rätt bra då jag har klarat 2 projekt och gjort ett prov idag som kändes riktigt bra. Bara ett förhör imorgon och ett prov på torsdag som känns lite jobbigt! tack vare lite hjälp från Amanda idag blev allting plötsligt lite lättare..

Så det är måndag idag .. Första dagen på veckan, då man är alltid som mest trött men det är åtminstone en dag som startar veckan ..
Idag gick vi i skolan, hade ett prov och gymnastik . . helt okej dag, gick rätt fort.. Efter det åkte jag och Amanda och mötte Lukas och Matilda för att ta en fika. På bussen dit mötte jag några personer som satte igång en brusande ilska..
Jag och Amanda satt längst bak på bussen när jag kände harmonin brusa upp som bubblor i bubbelvatten.. Jag såg mig omkring för att fånga den som skapade vibrationerna tills de två killarna som satt framför oss fångade mitt intresse. Den ena killen satt med ryggen emot mig så jag lyckades inte se hans ansikte men hans röst formade hans skepnad.. Jag lade märke till deras grova hy och deras sätt att se smutsiga ut utan lerfläckar .. Smutsiga kanske inte var rätt ord, men slumpiga..  Den andra killen,vars ansikte jag kunde se, satt med hängiga byxor, en skitig skjorta och en flammig tjocktröja över och en brun keps på huvudet. De skrattade humorlöst åt sitt meningslösa samtalsämne. Hans små blå ögon drog sig rullande när han rörde sitt huvud och jag lade märke till hur små hans pupillrar var.  Jag förstod direkt. De var höga. Amanda och jag började prata försiktigt när vi ser hur en av killarna tar upp en ren absolut vodka "Shi man, dricker jag lite till så kommer jag snea totalt" sade den ena och skrattade till.. Jag kände hur ilska brusade ihop inom mig och jag kunde höra ordet "förstörelse" eka i mitt huvud. Alla människor jag sett röka på eller tagit sprutor ramlade förbi mig i huvudet.. En av de viktigaste personerna för mig flög förbi mitt huvud och jag avbröt bilderna innan det blev för svårt. Dessa två killarna som satt på denna bussen kunde lika bra ha varit vem som helst av mina vänner.. och jag kände hur det skrämde mig. Dessa killarna var nog i tjugoårsåldern, omkring 23-24 skulle jag gissa och jag kände hur jag tyckte synd om dem. Vad kunde ha hänt dem som inte gett dem något annat val? Hur kunde de vid den åldern inte inse vad som är bra för dem? När jag tänkte efter på deras beteende och såg deras små pupillrar började jag jämföra med personer i min närhet som rökt hasch eller marijuana, personer vars pupillrar blir stora.. och båda dessa killarna hade små, små pupillrar.. Det är naturligtvis olika från person till person men finns det chans till att de kunde ha tagit heroin?
De hällde i sig några klunkar vodka var, mitt där, bland folket men ingen lade sig i. Bäst så antar jag..
"Vi pratar om inte om det här, om de hör oss kan dem tända till" sade Amanda och jag visste att hon hade rätt men mina instinkter ville ta över. Alla personer jag har sett i min omgivning som rökt på i ord av att säga "Att röka är inte farligt Louise, det är lika illa som alkohol" .. Och jag bryr mig inte om hur just farligt det är, utan jag bryr mig om .. hur det.. inte slutar där. Jag har aldrig satt min fot innanför ett hus där jag vetat om vad som pågått men jag har sett och jag har hört . Jag har sett resultat av vad droger kan göra. Ja, mestadels är hasch och marijuana det som är del av ungdomarna i Höllviken men det finns värre. Jag har varit del av den världen och lärt mig av det. När jag står emot knarket och ber folk att sluta, gör allt för att hjälpa dem, är jag den som blir attackerad med "Du har aldrig provat så du vet inte hur det är".... " nej, men jag vet hur det slutar" är mitt svar då ..
Killarna reste sig en busshållsplats bort för att gå av och den ena killen vamlar till och ramlar rakt in i en vuxen kvinna. "Oj, ursäkta" skrattade han och kvinnan svarade med ett hånande"Ingen fara" .. Hans kompis skrattade med tomhet och jag kände hur hans kick var det som fick honom att skratta.
Han reste sig upp och ställde sig vid sin kompis. De började prata högt men deras språk var inte tydligt, de mumlade fram men verkade uppfatta vad de sade till varandra och skrattade i mun på varandra. Jag såg bort från dem då klumpen i magen lade sig och ilskan låg uppe i halsen. Jag visste inte riktigt varför jag brusade upp mig så mycket över att se dem, men antagligen kände jag rädsla över den kraft knark har .. rädsla för dem i min omgivning, rädsla för dem som jag vet tar det.. Tänk om dessa två killarna varit några jag kände?
"Fan vad fin du är" hörde jag den ena killen vråla. Automatiskt vände jag mitt huvud mot dem och såg den ena killen stå lutad över en blond tjej i min egen ålder.
"Va?" sade tjejen och tog ut sina hörlurar.
"Fan vad fin du är. Dig hade jag kunnat sättsss... sätta... på... djuu vet.. skönt och sådär.." fortsatte han leende och hans kompis klappade honom på axeln och skrattade.
Fortfarande ingen som ryckte in.
Tjejen sade ingenting och såg ned. Jag kände hur det ilade i hela kroppen. Jag ville bara gå fram till dem och be dem lämna henne ifred, be chauffören stanna och kasta av svinen. Jag kände blixtrarna i mina ögon när den ena killen mötte min blick omedvetet.
"Här ska vi ju av - Ja, dit ska vi" skriker en av killarna och försöker peka mot ett ställe men slår handen i fönstret och skrattar.
Bussen stannade och dem gick av. Jag följde dem när de vinglade fram längs triangeln tills bussen körde..
Fortfarande brusade det inom mig och deras röster följde mig fortfarande. Bilden av dem fick mig nästan att klökas, precis som ett bilden av dem gett en olidlig lukt..
Amanda och jag sade inte mycket, lika ilskna över deras beteende.. och antagligen med lika mycket rädsla för folk i vår omgivning.
Tjejen de lutat sig över såg på mig och jag tog tillfället i akt. "Hade dem inte backat hade jag gått fram, jag var så nära precis innan dem skulle gå av"..
sade jag.   "Ja, jag vet.. Dem var..." svarade hon men fann inget riktigt uttryck utan gjorde bara ett tecken med händerna.  Det räckte med att se på henne för att se att hon kände sig äcklad och lite rädd men vi förstod tillslut att vi alla tyckte synd om dem ..
Ni säger att knark inte är farligt, att röka inte är farligt.. Men tror ni verkligen det slutar där?
Ni ser inte vad ni gör emot er själva när ni börjar med att röka.. Det syns på hela kroppen, huden, håret och det känns.. hela personligheten påverkas och en självklarhet är hälsan ... och som sagt så slutar det inte där.
Vill ni vara som dessa killarna i framtiden.. ?


Sluta med det.. Det kommer förstöra er tillslut.

Resten av kvällen har jag suttit med amanda och gjort läxa, dunder mysigt har vi faktiskt haft det och nu ska jag väl plugga inför förhöret ikväll och sedan lägga mig tidigt.

Tänk på era liv, och tänk på vad ni faktiskt gör mot er själva..
Och tänk på att dem som vill hjälpa er, aldrig menar något ont...





So It's sunday, a totally unnecessary day but a good day for homework.

Gårdagen blev väldigt lugn. Jag spenderade heeela dagen med min matto och frida och under kvällen blev det jag,matto och lukas. Vi gjorde ingenting, både matilda och jag satt med magont hela kvällen så vi valde att stanna hemma och njuta av varandras sällskap, vilket vi gjorde, lika flippade som möjligt och golvmoppen blev inblandad igen! hah;) Det blev även en runda inom Michelle för mig, helt underbart! Det känns som att komma hem igen när man kommer dit, fridfullt! Men jag lade mig tidigt eftersom jag mådde så dåligt medan Matilda och Lukas somnade på soffan och inte gick och lade sig förrän klockan 7 imorse.Och nu har jag och Matilda vaknat, ätit frukost och ska strax gå. Matilda ska hem(Konstigt att gå ifrån varandra när man spenderat varenda dag ihop i flera veckor! Fast vi kommer träffas,snart,snart,snart igen)^^  och jag ska jobba. Eller jobba och jobba, städa på salongen, sedan blir det middag och sedan ska jag studera inför provet imorgon. usch, har en massor att göra denna  veckan .. Imorgon blir det prov på bokreligionerna vilket inte är jättesvårt men sedan är där en massa andra prov och rapporter som ska göras.
Så söndagen är den onödiga dagen som är bra för läxor!

Hoppas ni haft en bra helg, snart kommer en liten update med frågor om mig själv - lite mer personliga, både frågor som ni får chans och ställa och som jag ställer till mig själv!
Har ni något ni vill fråga så passa på denna veckan: )
Goomorrroon ' goomorrrooooooon!

Hahah, gårkvällen var gaaaaaaaaaaaalen .. Jag,Lukas,Matilda och Micke var hemma hos mig och hahah, alltså jag har inte skrattat så mycket... någonsin tror jag? Jag skrattade så pass mycket tills halsen började såra och tillslut försvann rösten totalt!Men det var en riktigt lyckad kväll! Först var det lite halvsegt och vi bara satt upp och ned MEN .. plötsligt började alla slåss och tillslut kom golvmoppen också in i bilden!Hahah, alltså det låter helt off men det är det roligaste jag varit med om på länge, man måste se det för att förstå! Men vi hade alla riiiktigt roligt och vi skrattade så att vi fick ont i magen ..  Och lille Fridus kom också förbiiii! Och det gjorde det hela ännu bättre!
Vi lade väl oss runt 5, helt slagna och har sovit gott..

Idag är det en riktigt bra dag! Haha, trots att man varken druckit eller gjort någonting vidare galet igår så är man på "bakfylle-humöret" och det humöret är hemskt när man är ensam, men nu har jag min Matildus och min Fridus här! Och deeet gör dagen så sjukt bra! Matilda och jag vaknade av att Fridus kom hem till oss också låg vi i sängen någon timme och snackade precis lika mycket skit som vi brukar(:
Och nu har vi handlat frukost - bullar som vi värmer i ugnen med en massa olika pålägg( Mmm..Nutella - fast det ska jag äta så lite som möjligt av -jag vet vilken ångest jag får efter nämligen!)
När vi har ätit ska vi lägga oss i min säng tillsammans och sussa en stund och sedan får vi se vad vi ska göra ikväll!

Men helgen börjar bra och vi har så mysigt!
Jag älskar mina vänner, otroligt vad de har gjort mitt liv så bra!

Hoppas ni har det lika bra som jag!
Ha en riiiktigt trevlig lördag OCH GÖR NÅGONTING RIKTIGT BRA AV DAGEN!
Good evening.
It's finally friday, great with weekend huh?

Jag har haft en vanlig skoldag, helt okej den också bortsett från misslyckandet med mitt arbete. Gjorde klart det i skolan och skulle precis skriva ut det då det visade sig att färgpatronen var slut.. när jag skulle skriva på en annan skrivare hade jag glömt spara arbetet.. suck, så får börja om ..
Efter skolan gick jag och Lukas och hälsade på Matilda och körde sedan hem .. och gissa vad som enbart händer oss?
Vi kör på vägen, E6an när det plötsligt smäller till och bilen börjar svida i ljudet..
Vi kör in till kanten och ser ett söndrat däck, alltså punka.. hah, heeeeelt klart att det ska hända oss!
Men pappa hämtade mig så att jag hann till frisören .. jag färgade håret idag, blonda slingor, det blev jättebra, ser direkt skillnad i mitt ansikte så ska hålla det blondt nu ..
Resten av dagen tog jag bara det lugnt, jag är ensam hemma i helgen - vilket är något av det bästa jag vet - så jag har varit och gjort några småärenden - handlat mat och liknande..
Just nu ligger jag i soffan och ser New moon .. Tar ett citat ifrån Breaking Dawn för att beskriva hur jag känner just nu ..

"I felt my face working, trying to find the expression that went with the grief inside. My eyes felt strange and dry; they blinked against the uncomfortable feeling. I bit my lip. When I took my next breath, the air hitched in my throat, like I was choking on it. So this is how it felt to cry without tears"..

Om någon timme kommer Matilda och Lukas och sedan blir det en myskväll resten av kvällen med dem.. Matilda ska sova här, så det kommer bli mysigt det också. Frida tittade också in, underbara frida, och det är så skönt att ha henne hemma.. förhoppningsvis kommer hon förbi en stund senare också.

So.. that's how my weekend starts, hur börjar den för er? Något annorlunda men roligt?


have nice weekend.
Goo'kväll allihopa, .
Idag har varit ännu en normal dag, vilket är ganska skönt, att kunna ha ett vanligt liv och känna sig normal med det. Däremot har jag mindre tid till att skriva, jag finner ingenting som jag bara känner "åååh" .. och börjar skriva ned till och det känns jobbigt.. att inte ha någonting att .. dela med sig av, att inte ha tankar att fundera över.. för det är inte jag. Men jag antar att livet har sina sådana här tillfällen och jag mår ändå bra om dagarna och är så lycklig över människorna i mitt liv.. så jag kanske ska låta det vara såhär ett tag och sedan låta det komma som det vill?

När jag kom hem tog jag det bara lugnt, gick igenom lite läxa och sov en stund. Haha, min mamma ringde när jag sov och jag svarade.. Hon berättade att hon var påväg hem när jag utbrast "Men mamma, du kan inte åka hem, du börjar nu!" och hon blev helt förvirrad och svarade med ett "va?" "Ja, mamma, det är fredag! Jag börjar skolan nu och du ska till jobbet".... "Vad pratar du om Louise?  Klockan är fem och jag är påväg hem. Det är inte fredag" "jo, det är det visst". "Nej, det är torsdag"... och bam! Då vaknade jag till på riktigt.  Haha, mamma lade på mer förvirrad än jag och jag fick förklara för henne att jag hade somnat och trott att det var fredag morgon när hon ringde..

Hela kvällen har jag legat i min säng och försökt göra klart mitt religionsarbete och det har gått mindre bra men nu är jag nästintill klar, förutom etik och moral och analysen .. men det hinner jag göra på lektionen imorgon.

Det blev även en runda hem till Matilda, där kvällen spenderades med hennes pojkvän Lukas och hennes killkompis Nippe!  Myyyyyyyyyysigt! och lite jjooolit!

Nu tänkte jag lägga mig och se klart Pearl Harbor.. Jag har sett den två gånger idag och är fortfarande lika emotionell för den. Eller det har jag alltid varit.. Det är en sådan film som är så speciellt gjord att när man är ser den kommer den alltid vara lika bra.. lika vacker, kraftfull och jobbig.. Och sedan ska jag försöka sova gott. Vilket jag även tycker att ni fantastiska läsare ska göra.

Sweet dreams.
Ms L.
.. som gör livet till vad det är, och just nu är jag nöjd.
Trots att livet medför sig svårigheter, stunder som är de minsta är dem som förstör en mest och de största sakerna är dem mest jobbiga men som medför bättre i längden.
Just nu går jag igenom någonting mer hemligt som enbart nära och kära har vetskap om och på ett sätt borde det vara jobbigt, men det är det inte, jag är så otroligt nöjd med mitt liv och att Frida är hemma.. att vi, trion, matilda,jag och frida är samlade igen ... Det är så skönt. Det är som att le på ett sätt ni inte kan tänka er inombords!
Vissa människor kommer via ödet och det är dem man håller i och dessa två tjejerna kommer jag aldrig släppa!
Jag har haft en dag i skolan idag, och skolan är vad den är, tomt utan Danni=(
Men efter skolan åkte jag hem och började på läxan .. slumrade till med datorn i knät. Sedan ringde Lukas så åkte vi till Mobilia för att överraska Matilda! Och om vi överraska henne! Vi lurades och sa att vi inte skulle hinna in men det gjorde vi - såklart och vi gömde oss - först bakom en buske och sedan bakom en pelare och sedan trippade vi fram och sprang in i henne och hennes mamma med ett stort "bUUUUh" och dem flög två meter bägge två! Hahaha!
Men glad blev hon åtminstone!
Sedan åt Lukas lunch och sedan körde han mig hem och dö mös jag lite med mamma. Vi somnade bägge två i några timmar på soffan och sedan vaknade vi till någon svensk-teater-show och först suckade vi men sedan låg vi bägge två och skrattade i mun på varandra! Hahah, så sjjjjukt roligt var det!
Sen gjorde lilla matilda oss sällskap, det är så mysigt och ha henne hos sig, dagen blir liksom.. fulländad!
Efter ett tag ringde lille fridus och dagen blev ännu bättre, nu förstod jag att dagen var fulländad, lycklig, så bra som det kan bli . . Och nu har jag bara myst med dem ikväll och tänkte ta och lägga mig och läsa några kapitel ur "Svindlande" höjder som jag lånade från biblioteket idag=)

Måste dock lägga mig nu, ska upp om några timmar!
God nattt alllihopa,
sov så gott!




Någonting hände idag. Någonting som plötsligt fick den vardagliga känslan att bli inspirerande. Den vardagliga glädjen jag har känt, den som jag absolut mår bra av vände om sig på något sätt. Frida kom hem och en glädje jag inte riktigt föreställt mig kom fram. När jag väl såg henne framför mig, hörde henne skratta, såg hennes ögon, såg henne le och kände henne hålla om mig så var den tomheten hon lämnat borta. När hon tog fram presenten hon köpt till mig kände jag tårar brinna i ögonen, tårar jag egentligen inte ville skulle rinna, inte för att jag skämdes utan för att jag ville visa att jag var glad över att hon var hemma .. men det jag väl på ett sätt, tårglad och vi skrattade bort tårarna tillsammans - och då kändes det genast bättre, att skratta med Fridus.
Det konstiga är att jag inte känt Frida så länge, hon är ännu en av min kusins bästa vänner som min kusin presenterat mig för! Hur tacksam borde jag vara egentligen? Hur tacksam borde jag visa mig vara över att Matilda gör mig till en sådan del av sitt och sina vänners liv? För utan dem ... vet jag inte vart jag hade varit idag. Matilda.. Hur mycket är jag skyldig dig? För alla vänner du ger mig, för all glädje och för all .. kärlek? Det är sådana obeskrivliga saker att man inte inser hur tacksam man borde vara över att få ha dem, över att få vara del av detta livet..
Hur som helst, tillbaka till Frida.. Jag har som jag sa, inte känt henne längre men funnit något så tryggande i Frida. En glädje, en trygghet, en förståelse .. Det är egentligen inte chockerande att se hur vi ligger på samma nivå men det fascinerar ändå på ett sätt.. Trots att Fridus och jag inte känt varandra länge så har vi funnit personliga saker hos varandra som vanligtvis tar lång tid att finna. Och att höra henne säga idag "När jag gick i New York så fanns du i mina tankar hela tiden, jag bara kände "Louise, det är här du ska vara"... Och det var nästan som ett avgörande, dem orden - Ett avgörande som sade "Jag ska dit"!. Det är nämligen så, att jag alltid haft drömmen att göra resan till New York, att när jag vid första möjlighet kan - flyttar till Usa för att inte komma tillbaka. Och det låter väl hemskt, för att lämna familjen. Mamma,Pappa, Lillebror, kusin, alla vänner.. Det är något man får offra. Men jag vet om att jag aldrig kommer leva mitt liv på rätt sätt om jag inte gör det. och precis som Frida sade idag "Så även om man är glad över att träffa sina vänner, som man känner att man saknar... så finns det en del av en som bara vill åka. "... En del som säger att man inte hör hemma här. Och inte bara som man säger, utan man känner, att bortom det man ännu inte vet.. väntar något som är menat att hända. Och det finns vissa saker man måste göra för sig själv, och inte för andra..
Nu ligger jag och ser på kortet Frida gav mig. Framsidan är en bild av "I (L) NY" och på baksidan har hon skrivit "Keep up the dreaming. "
Av enbart dem orden känner jag nästan klumpen i halsen och tårarande långt ned .. brännandes..
Vissa människor är menade att hamna i ens liv, för en anledning.. och plötsligt börjar jag inse vilka som gör skillnad och jag inser nu .. att jag är så otroligt tacksam.
Tack Fridus, för allting och välkommen hem! Och vet du vad?
Du betyder så otroligt mycket för mig! Jag älskar faktiskt dig!


Och tack min Matilda, jag hoppas du ser detta.. för du anar inte hur stark min kärlek är för dig.
*Uh, nu kommer mina tårar!*   - och jag är så tacksam för allting du ger mig, du anar inte hur starkt det håller mig vid liv. Jag älskar dig min prinsessa , I am by your side forever.
http://www.youtube.com/watch?v=CSDBt3kW2YQ

http://www.youtube.com/watch?v=Plppq3RF080

http://www.youtube.com/watch?v=7c4kNLz_4E8
Heeeei alla läsare, hur har er helg varit?
Min har varit super, haft en så sjukt mysig helg med mina favoriter och idag har jag väl haft en mindre bra dag..
Jag har antagligen PMS för jag är så grymt förbannad och använder fula ord hela tiden och ändrar mitt tonläge så fort någonting går fel ..
Idag har jag däremoooot hjälpt mamma på salongen, det gick fort och var inte särskilt jobbigt, jag kände för att städa idag så när vi kom hem fortsatte vi med tvätten och den är snart klar den också!
Nu ska vi snart äta middag, potatissallad med kyckling och sås. Ååååh, det ska bli så gott! Jag älskar nämligen mammas potatissallad:)
Hon försöker hjälpa mig gå ned i vikt nu så idag har vi köpt sådant som är jätteäckligt - men får en att gå ned i vikt + att jag ska gå en runda varje dag! Mammas kille har gått ned 3 kg på en vecka genom att gå ut och gå! Så idag gick vi en liten bit mamma och jag:) Skönt att få komma ut och röra sig faktiskt!

Hm .. bortsett från det är min dag inte mer meningslös än så men jag är nöjd ändå:)
Hahaaaa!
Jag hoppas på att få träffa min lilla kusinvitamin igen ikväll och om inte det så ska jag göra klart mitt religionsarbete om "voodoo" (tur man fick en docka i julklapp, den kan jag ta med vid redovisningen;) 

Nu ska jag gå ned och hjälpa mamma och duka lite och sedan äta, jag är vrålhungrig!

Hoppas ni alla haft en riktigt bra helg och att jobbet och skolan inte känns lika jobbigt som ni trodde!
Ha en mysig familjekväll!
Puss&kram'
/Louise . '

Titttttttttttttttttttta, en golllliiig Friiiidaaaaa!




Go'kväll.
Idag är det en mysig lördag och just nu sitter jag vid köksbordet med mamma och matilda medan håkan sitter i soffan med hästarna!

Idag sov vi i tolv timmar, så jag tror jag blev så utvilad som jag behövde! Sjukt skönt:)
Idag ska vi hem till Dennis och se hans nya lägenhet, ta ett glas vin och sedan åka vidare hem till Lukas vars pappa fyller 50.
Nu har vi ätit jättegod middag, håller på och göra oss i ordning och ska strax åka:)

Kameran har jag inte haft några batterier till men ska köpa det idag så jag lägger nog ut lite bilder senare idag:)

I'll see you soon!
heeeeeeeeeeeej, idag är det fredag.. eller ja, just nu är klockan halv 2 in på lördag morgon så lördag egentligen .. men jag fortsätter som att det är fredag för mig=)
Idag blev det skola till att börja med, rätt skönt att vara tillbaka och känna rytmen, har fått en helt ny mattelärare, absolut superhärlig - Alejandro och han lägger till med spanska ord till och från, sjukt charmerande!och idag har jag verkligen varit del av matematiken för första gången på en sådan lång tid, jag har gjort allt för att visa intresse och för att lära mig det jag inte riktigt kan så det känns bra..
När jag slutade klockan 1 så mötte jag Matilda så gick vi och tog en fika med Lukas:) Efter det åkte vi vidare och gjorde några ärenden, åkte vidare hem till Lukas och "passade" Elias(jag somnade på soffan!) och sedan åkte vi hem till mig och gjorde oss i ordning, åkte ned till byn för och handla mat, sedan gjorde vi enchiladas, mums! Och nu har vi legat hela kvällen och bara tagit det lugnt i soffan!
Vi tog precis en runda på isen, jag och Lukas gick nog 100 meter långt ut på isen men den var ändå lika tjock!  Vi tänkte fortsätta gå ända till danmark men kom på att vi antagligen skulle frysa ihjäl på vägen! Så vi gick tillbaka till matto och nu ligger vi här.. eller ja, bara jag och matilda.. Lukas pappa fyller år imorgon så han stannade hemma i natt för att gå upp tidigt och gratta honom:)

Och vet ni vad?
Matilda cyklade idag! Cyklade!!!! Haha, chockerande va?

Mmmmm, men nu ska vi äta enchiladas - nattamat och sedan mysa lite, skratta meningslösa skratt och sedan sova gott!
Jag hoppas ni fått en lika bra start på helgen och sover gott!
Puss och kram och ha en trevlig helg!

Missnorman.
Sometimes, real life is a pain. Unnessesary, difficult,rude,boring...
Things happen that I just get tired of.
Like fights.. Like fighting with friends.
Why spend time of fighting with people you love for mistaces, for things that happen everyday, why .. why even spend time on things that make people suffer?
It's times like these.. It's days like these.. I wish I could run away.
I wish I had a life nobody knew of, I wish I had a life no one could get me in ..
I wish there was something alles.. Something I could run away to.
Så det blev en onödig dag idag, men dem dagarna händer väl dem också '
Lukas hämtade mig runt halv 8, så åkte vi in till stan .. men väl på skolan ser vi hur tomt det ser ut, så jag smsar alla i min klass och får till svar att ingen är där.. Alla är fortfarande hemma och den ena säger att vi börjar 9 och den andra 10 .. Förvirrande. Sen får Lucas ett meddelande om att hans lektion är inställd så han börjar inte förrän klockan 12. Skrattretande skrattade vi åt att vi åkt in i total onödan men gick och tog oss en fika och när vi väl sitter där så ringer min telefon så är det en kille i min klass och berättar att vi har mattelektion.. vi började 8 ändå, jag var inne i tid.. men det visade sig enbart vara 4 stycken som kom. Så när jag kom dit i sista sekunden sade läraren att det var okej och att vi skulle ta igen det nästa lektion.. och sen slutade vi. Så Lukas körde mig hem och väl hemma hos mig bestämde vi oss för att vänta på Matilda och under tiden tänkte vi underhålla oss med Hipp hipp... så jag letar igen alllllla filmer hos mamma och hittar inte den, då åker vi till pappa och letar där.. neeepp, inte där heller.. så vi bestämmer oss frö att se någon annan film och när jag väl tar det fordralet till den filmen och öppnar så   - tadaaa - där i låg Hipp Hipp! Så vi satte på den och efter omkring.. 20 minuter hade jag börjat slumra till. Tydligen hade jag sagt "Mm, det är så skönt och blunda" och sen hade jag somnat djupt! Inte så konstigt att jag var trött.. Jag sov ingenting i natt, jag låg bara och vred mig och skrattade tillslut åt mig själv för jag var så trött men okapabel till att sova. När klockan väl ringde klockan 6 tog jag en dusch och drog kaffe.. och nu har dagen gått och jag sov väl i omkring 2,5 timme medan Lukas såg klaart HippHipp .. (trodde jag iallafall men när jag vaknade så hade han somnat han också) haha(a) efter att jag skalat potatis och lite sådant åkte vi en runda till BK och sedan sade vi hejdå och nu ligger jag här hemma, funderar på att se Braveheart och göra läxa - fast jag gör nog inget av det, ska ringa Jonas och fråga om han vill hitta på något:)

Imorgon är det skola igen, och jag tror det är en mer seriös dag.. Vi går ifrån 9 - 13 om jag hörde rätt. Hm .. ska bli intressant och se hur det blir:) Hoppas på att få sova i nattttt!
Hej allihopa.
Idag är det onsdag och alltså är det dags för skola igen imorgon..
och hm .. jag som längtade efter skolan varje dag när jag väl gick i skolan känner ingen längtan alls längre. Jag har varit så fullt upptagen och hittat på saker och ting under lovet att skolan glömts bort. Jag undrar hur det kommer gå imorgon när jag går upp tidigt, jag har ju vänt på dygnet totalt.. Korkat men så går det ibland.
Idag har jag bara tagit det lugnt, sovit länge och varit en runda i byn med mamma. Nu får vi besök av mormor och min lillekusin Hugo. Sedan ska vi göra pasta carbonara, mums! och resten av kvällen ska jag bara mysa och försöka börja på lite läxor som jag har..

Hur har lovet varit för er?
Vilka dagar var bäst?
Vad har ni gjort?


Jag själv har haft ett lagom bra lov. Jag känner mig nöjd och lycklig. Jag har firat lillejul, julafton och nyår.. Tre årstider som är som helt vanliga dagar för mig, vi har haft en vit och kall jul - vilket jag tycker om. Jag har träffat nya människor som jag verkligen trivs med. Jag har umgåtts nästintill varje dag med min älskade kusinvitamin Matilda, och alla dagar med henne har varit lika bra! Jag har fått tillbaka kontakten med några enstaka människor och ja.. rent av känner jag bara att det är rätt just nu. Jag har även en hemlighet som jag inte kunnat skriva om och som jag fortfarande inte kan skriva om, men som är något av den största lyckan som jag någonsin varit del av! Jag ska dela med mig en dag,när jag får och då kommer ni förstå den extrema lyckan jag känner! Jag har däremot skrivit mindre vilket känns jobbigt. Jag har haft stunder då jag har önskat att jag bara haft ett skrivhäfte med mig som jag kunnat skriva i och när jag inte fått det efter ett tag försvinner känslorna man ville skriva ned.. Men när jag väl börjar skolan igen och får lite mer ensamtid och kommer fokusera mer på saker och ting och inte ständigt göra saker så tror jag att jag kommer skriva mer och det kommer kännas bättre.

Jag hoppas ni alla har haft ett jättebra lov och jag hoppas ni får en härlig start i skolan!

Kusin Hugo, 3 år.  Han e gulligast i världen!

Så livet har börjat väldigt bra 2010.
Jag umgås med Matilda nästintill varje dag och vi har det så jäkla bra!Utan henne vet jag inte vad jag hade gjort!
Och den senaste tiden har vi umgåtts med två "män" (haha) . Lukas och Micke och det är så fasansfullt skönt för vi har så fruktansvärt roligt ihop och vi är avslappnade och är oss själva och kommer så fruktansvärt bra överens allihop! Och att finna dem man går ihop med är så skönt för mig, antagligen därför jag känner mig så lycklig!  Igår var jag med Matilda, Lukas och Micke och vi var hemma hos Matilda och bara umgicks:)
Vi såg även Avatar för fjärde gången häromdagen och den var lika bra denna gången bortsett från att Lukas och Matilda störde mig ständigt(a) fast det gör inget^^
Idag gick jag upp 7 och släppte in folk som skulle fixa mammas element och försökte sova medan de borrade sig igenom marken .. men när de gick runt 12 lyckades jag sova och runt 4 var jag väl "utvilad" men när jag såg på mina ögon idag efter att ha gjort mig i ordning så såg jag hur ballögd jag verkligen var och insåg att jag inte alls fått tillräckligt med sömn.
Jag fick precis ett samtal från Peter som är i Österrike fram till på lördag! Han har -16 grader, bor på ett fint hotell och ligger och har det bra med en öl på hotellrummet:) Han har utsikt över alperna och berättar en massa om andra hotell, bartendersen,backarna osv.. och allt som allt, verkar han ha en riktigt härlig resa och njuter:) uuuuh, avis! En skidresa hade varit så sjukt härligt! och saknar honom gör man ju:(
Jag och Peter har haft perioder då vi inte pratat på en lång tid,sprungit på varandra och tagit upp kontakten igen och då är det som att vi är lika bra vänner som vi alltid varit!Och den senaste tiden har vi hittat tillbaka igen och pratat mycket och det är så skönt för vi har en väldigt bra kontakt.Och jag tror vi är viktiga för varandra,jag vet att han är viktig för mig iallafall och viktiga personer behöver man i sitt liv,för det är dem som får en att må bra!=)
Och nu kom man och tänka på Fridus.. Hon har varit i USA i snart en månad och det .. det känns inte så, men man märker att när man pratar om henne så är där ingen gullig som svarar, utan det är tomt, man känner verkligen av att hon inte är med oss! Men bara 6 dagar kvar, 6 dagar till och sen är hon äntligen hemma!
Nu ska jag ut och träffa min lilla Matilda och ha en lika bra kväll som alltid!:)

Have a good night!
Jag har sagt detta förr och jag säger det igen. Jag har en blogg för min egen skull. För mitt behov att skriva av mig, dela med mig av tankar,händelser eller stunder.. Just nu har jag inte mycket tankar att dela med mig av för att jag känner mig väldigt glad och hittar på mycket, mestadels tack vare min Matilda!
Men ni som tror ni är något genom att kommentera "Seriöst, palla att du bloggar när du bara bloggar om skit" borde sluta ta er hit för och läsa om mina vardag.. Om ni tycker det, varför fortsätter ni läsa? Gör något för er själva istället - jag klarar mig bra utan er!
Jag är inte någon rik kändis med massa pengar eller sug att köpa kläder eller åka limousine eller liknande.. Utan jag lever med lite men lycklig! jag lever ganska normalt.. Och det är vad jag delar med mig av. Min vardag. Intresserar det er inte så sluta läsa!
Men för er som kommer tillbaka och uppmuntrarläser och lyssnar på saker och ting, tankar och upplevelser  - tack för er uppmuntran och ert intresse! Det betyder väldigt mycket=)

Så dem senaste dagarna har det varit så fruktansvärt dåligt med uppdatering, mestadels för att det hänt en massa grejer och jag har umgåtts med människor, hahaha, jo, man umgås ju med människor antagligen och inte hundar ..
hur som helst..
Jag tänkte förklara lite.. vart var jag sist egentligen?
Hmm ...
Jo, det var väl någonting kring onsdags?
När Peter lagade mat och så?
Jo .. Och sen blev det torsdag, nyår! Och jag vaknar med min fina Matilda bredvid mig, lite tidigare än väntat men tillslut gick vi upp och gjorde oss i ordning och sedan hämtade Dennis och Choffe oss så åkte vi till Toppen och gjorde några ärenden , därinne springer vi även på Lukas och Mike! Efter någon timme åkte vi hem till Matilda där vi bara låg och gjorde ingenting fram till klockan fem .. (då började jag säga till Matilda att vi skulle göra oss i ordning eftersom vi skulle vara borta 7!) " Men Nej säger matilda då! Klockan var ju bara fem" .. Så en timme senare börjar vi göra oss i ordning .. och vi fixar, sminkar, plattar håret, kryllar håret, tar på oss och springer upp och ned och fram och tillbaka .. och tillslut, prick 7 är jag klar.. Men nej, då är inte lilla Tilda färdig.. Så hon springer ut och in, upp och ned och efter en halvtimme är hon färdig.. Haha, alltså kom vi omkring 40 minuter försent.. Matilda, tidsoptimist!
Hur som helst så var vi hemma hos Lina två minuter senare där Madde, Lina och Maria väntade! De hade dukat upp jättefint, gjort både förrätt, middag och efterrätt + bål och satt upp chips och grejer, så otroligt mysigt! Det blev laxmacka till förrätt, mmmm, ni kan tro att jag njöt! Och efter det blev det potatis med kycklingfilé och bearnaisesås (min favorit) så vi åt oss mätta och åt en mumsig kladdkaka med jordgubbar till efterrätt:) Sen spelade vi  "Med andra ord" (som faktiskt är ett jäkligt roligt spel) och bara njöt av varandras sällskap! Runt kvart över 10 tog vi bussen till stan .. Haha, en rolig runda där också!Och när vi väl var framme i Malmö skulle vi ta en buss som vi missade och fick ta taxi till stället vi skulle va på och direkt när vi kommer dit gick vi till en park och några minuter senare räknade vi ner.. "5 minuter kvar! "  .. Jag tog upp telefonen och ringde min goe vän Peter för att önska honom gott nytt! Men under tiden vi pratar börjar folk räkna ned .. "1 minuter kvaaaar!" och plötsligt slår himlen omkring oss upp i raketer. Hahah, var en jäääkla känsla där vi stod! Hade iallafall min lilla ängel Matilda att pussas med på tolvslaget! Och plötsligt var det nyår.. alltså ett nytt år.. inte "Sommar 09" utan "sommar 2010!" Faan alltså, nytt år! Det kommer bli så bra! Jag tror inte på nyårslöften men fram till Juni denna sommaren ska mitt liv ha förändrats.
1.Jag ska gå ned så mycket som jag verkligen vill gå ned till i sommar, så pass mycket att jag kan gå på stranden!
2.No more cigarettes, inget feströkande - ingenting!
3.Till sommaren ska jag ha självförtroende nog till att ta intiativ till att prata med killar, våga flörta - förhoppningsvis har jag även förhållande.
Det är vad jag siktar mot än så länge!
Men kvällen var inte slut än!
När klockan blev två hade en av killarna på festen druckit lite för mycket och vi var tvugna att ta honom hem så det blev taxi till södervärn och sedan bussen därifrån ..(vi hade en jäkla tur kan jag säga för att vår sista buss gick inom bara ett par minuter). Tyvärr höll han sig inte helt innanför påsen så det luktade inte gott i bussen kan jag lova..  Runt 4 var vi i Höllviken och jag åkte för att träffa Peter! Och det fullgjorde min dag, min goe vän Peter! Han betyder så mycket!
Det var alltså en helt okej nyår, nya människor, massa kramar och bara en skön dag! Jag är nöjd och känner mig veeerkligen lycklig!
Så jag avslutade det nya året med det bästa och jag börjar det nya med ordet Lycklig!
Och precis så ska det va!

Igår blev det en mer lugn dag. Jag var med min söta Matilda och den helt underbara LukasMärtas  Café först och sedan köpte vi hem vingar, gjorde oss i ordning och åkte hem till Matto så att hon kunde fixa sig där. Men sen blev det ändrade planer, jaaddå, det blev nämligen "Sherlock Holmes" tack vare Mike som hade 4 bokade biljetter, så klockan nio såg vi den och den var rätt bra. Jag var väl inte på rätt humör för att se den, jag frös och var trött och hade huvudvärk, men jag gillade huvudkaraktären, jag jämförde honom med V ifrån V for Vendetta ett par gånger:)
Absolut sevärd, men jag tror inte det är en film jag ser mer än en gång:)
Efter det åkte vi hem till Matto igen och såg "Happy Feet" .. från en film till en annan ,men den filmen tycker jag om lika mycket vartenda gång jag ser den:) Sen var klockan mycket, jag var hemma runt 3 och mina ögonlockar höll sig inte uppe längre.
Nu vaknade jag 12 idag och har fått sova ut det jag behöver tror jag.. Min lilla Matilda ligger just nu och sover i min säng och snart kommer Josefin så ska jag göra mig i ordning och sedan ska vi på 18-års fest .. Veronica fyller nämligen 18 idag!Grattiiiis!
Så alltså händer det en massa..
Men det bästa är att jag har börjat det nya året med att känna mig. L Y C K L I G.