En av de vanliga och meningslösa dagarna..

0kommentarer

.. som gör livet till vad det är, och just nu är jag nöjd.
Trots att livet medför sig svårigheter, stunder som är de minsta är dem som förstör en mest och de största sakerna är dem mest jobbiga men som medför bättre i längden.
Just nu går jag igenom någonting mer hemligt som enbart nära och kära har vetskap om och på ett sätt borde det vara jobbigt, men det är det inte, jag är så otroligt nöjd med mitt liv och att Frida är hemma.. att vi, trion, matilda,jag och frida är samlade igen ... Det är så skönt. Det är som att le på ett sätt ni inte kan tänka er inombords!
Vissa människor kommer via ödet och det är dem man håller i och dessa två tjejerna kommer jag aldrig släppa!
Jag har haft en dag i skolan idag, och skolan är vad den är, tomt utan Danni=(
Men efter skolan åkte jag hem och började på läxan .. slumrade till med datorn i knät. Sedan ringde Lukas så åkte vi till Mobilia för att överraska Matilda! Och om vi överraska henne! Vi lurades och sa att vi inte skulle hinna in men det gjorde vi - såklart och vi gömde oss - först bakom en buske och sedan bakom en pelare och sedan trippade vi fram och sprang in i henne och hennes mamma med ett stort "bUUUUh" och dem flög två meter bägge två! Hahaha!
Men glad blev hon åtminstone!
Sedan åt Lukas lunch och sedan körde han mig hem och dö mös jag lite med mamma. Vi somnade bägge två i några timmar på soffan och sedan vaknade vi till någon svensk-teater-show och först suckade vi men sedan låg vi bägge två och skrattade i mun på varandra! Hahah, så sjjjjukt roligt var det!
Sen gjorde lilla matilda oss sällskap, det är så mysigt och ha henne hos sig, dagen blir liksom.. fulländad!
Efter ett tag ringde lille fridus och dagen blev ännu bättre, nu förstod jag att dagen var fulländad, lycklig, så bra som det kan bli . . Och nu har jag bara myst med dem ikväll och tänkte ta och lägga mig och läsa några kapitel ur "Svindlande" höjder som jag lånade från biblioteket idag=)

Måste dock lägga mig nu, ska upp om några timmar!
God nattt alllihopa,
sov så gott!




Kommentera

Publiceras ej