Blev en lugn kväll men mysig kväll idag, '
har varit så fruktansvärt förbannade, både pappa och jag.. har väl sina anledningar, jävla kossa ..
menmen .. bortsett från det har jag städat nedanvåningen och tänt ljus överallt och gjort god kyckligsallad och sedan såg pappa och jag film .. så vi har haft en superkväll.

vi såg "The thaw".. och alllvarligt talat, fyfan vilken vidrig film .. flera gånger satt jag och klöktes och fick panik i hela kroppen ... uuurh, har ni fobi för småkryp så se inte denna men annars är det en film att rekommendera.

(Bilder tagna av Erika)

Eftersom jag inte har särskilt mycket att uppdatera om.. 
Så det får bli lite bilder ifrån idol (Enbart fååå bilder är tagna av mig)































Mmm.. God morgon.
Första advent idag,det känns, eller hur? Att julen närmar sig:)

Jag hör mormor och morfar därnere, ska ned och äta mormors mjuka pepparkaka med dem och sedan tänkte jag göra mig i ordning för att gå en runda i byn där det är skylt-söndag.

Det var en väldigt,väldigt,väldigt bra kväll igår! Bea och Sandra fyllde 18 så vi firade deras dag och det var massor av goa vänner där, jag fick oerhört mycket berömmande kommentarer.. sådant man aldrig kan föreställa sig få höra, underbart! Och det var mycket skratt, tårar och bara...mmm, en helt perfekt kväll!

och idag flyttar vi till pappa för veckan och jag  ska plugga inför idrottsteorin imorgon.

Har ni haft en mysig helg?
Berätta gärna(Rulla ned lite och skriv i kommentar):)

Ha en mysig adventssöndag!
På grund av lite festande med mina gooa tjajor matilda,madde,frida&johanna blev det väldigt sent igår och ja.. kroppen tar lite stryk när man har roligt.. men det låter inte mig hindras från att gå på Beas och Lilles 18års fest där det är 50tals tema... Jag har sagt hela veckan att jag verkligen inte velat gå ochatt utstyrsel inte är min grej osv.. men vad gör man inte för sina vänner?
Så jag har på mig en svart klänning, naturligtvis tights under.. en hög sne hästsvans och röda läppar osv..
Men medan jag ser vardaglig ut så är resten av folket starkt utklädda, .. jag ska försöka ta lite bilder men eftersom jag inte vill ta dit min kamera så får jag ta med mobilen!

Kommer säkert bli skoj..
Är hemma någon gång runt midnatt!
Haa en super lördag!
woooohoooo, gissa vad?
Jag kom precis hem ifrån Idol!
och jag har suttit PRECIS bakom deras soffoooor, heeeelt sjukt!
Stämningen var ooootrolig, Erik lyfte taket om och om igen!
Vi fick personliga vinkningar ifrån andreas, Mr Bagge och Marietttte!
Sorgligt nog åkte Mariette ut:(
Har haft så sjukt rolig kväll ,malmöarena var så jävla bra, publiekn var ständigt i extas och jag och matilda hade så sjukt mysigt!

IDOL 2009 - DEFINITIVT BÄST!
& Godmorgon läsare!
Mmm, jag längtar tillbaka till idol redan! Det var en riktig adrenalinkick!
Är så ledsen för backstagepassen:( Fattar inte att jag inte kan gå!?
Menmen, har bråttom nu .. ska snart ta bussen och sen blir det skola och sen åker jag direkt till mammas jobb och ska jobba som servitris med Matilda .. efter det ska vi nog träffa Maddis och vem vet, det kanske blir att vi tar en vinare..
Så det blir inga fler uppdateringar idag!
Men hoppas ni njöt av de bilderna jag delade med mig av.. vi får se om de kommer fler i veckan:)

Ha en trevlig helg!
Aaaarh, ja, vad ska jag säga?
Kvällen har varit så underbar..
Jag har fortfarande tinitus i vänster öra och ont i min hals..
Förvånansvärt nog skrek jag halsen av mig.. Idolerna var verkligen idoler!
Jag har nog aldrig varit med om en jämnare tävling .. De är alllla så unika och levererar något så kraftfullt!
Först in var Calle .. och Calle.. Ja, Han är Calle! Goofy, härlig och en röst så man bara njuter!
Sen var det dags för Mariette - och som vanligt levererar hon någonting gudomligt!
Och sedan är det dags för Tove, gullig som hon är .. och hon får en att dansa sittandes!
Sist ut... är Erik och man .... han fick publiken att leva!
Trots att alla dessa artisterna levererar något så bra, så har Erik något som står ut..
Det var väldigt intressant att se hur det var gjort.. Det är otroligt mycket som är uppgjort, alla applåder, skrikandet.. De säger till en hur man ska göra och när.. men så är det,annars hade LIVE-TV inte varit så bra som det är.. men självklart var där mycket impulsivt ifrån publiken!

Och vill ni ha en förvåning?
Först kommer Andreas och Laila in på scen, så seeexiiigt snygga som dem är! och sitter kvar en bra stund.. tills showen sen börjar och vem kommer inte in med en helt egen entre mer Andreas Bagge! aaah, och han fick en varm entre från oss skåne-bor!

sen ... sen kommer den bästa och värsta delen av hela kvällen ..
Det kom en tävling mitt i allt, då man skulle skicka in sms och skriva  "backstage".. De 250 första som skickade in vann såklat backstagebiljetter.. och jag som ALDRIG vinner ett spel, jag som alltid har världens otur.... vinner.. Jag vann 2 biljetter backstage till idol imorgon .. vilket betyder backstage med idolerna.. och trots att jag inte följt idol och inte varit vidare intresserad... så kände jag mig lika glad som ett barn på julafton.. tills smällen kom ... "jag ska jobba imorgon" ... Ja, jag ska jobba imorgon.. just mellan 5-22... slutar alltså precis när idol är slut.. så sitter här nu ... och är så .. åh, så ledsen;'( ..
Jag har alltid haft otur i mitt liv .. De senaste tre åren har jag nog planerat koncert varje år. . För 2 år sedan hade jag planerat.. hmm .. 3 tokio hotel koncerter och alla blev inställda.. Funderade även på EMA i Munchen ... sedan tokio hotel i Sverige... sedan Danmark .. men tror ni det händer mig? Nej ... förhinder, inställt  .. Midnattsvisningen för New moon som jag väntat på i ett år.. Nej, dem biljetterna fick jag inte heller tag i .. och nu när jag får chansen till  något som är lite once in a life time.... så ställer sig livet i vägen.
Varför sker det ständigt mig?
Varför kan allt inte bara gå bra?

Annars.. idolernas andra framträdanden var nästan bättre. .
Tove körde "Since you've been gone" med Rainbow (vilket gjorde att jag reste mig upp och applåderade eftersom Rainbow är vänner till oss) och hon gjorde den riiiktigt bra!
Åh, jag har glömt vad låten heter som Mariette sjöng men jag kommer ihåg känslan, frihet!
Och isch, detta är illa men Calles andra låt kommer jag inte ihåg.. överhuvudtaget.
Men däremot.. Eriks sista låt.
"Hey Jude" körde han .. och han fick heeeeeela arenan att lägga sina armar i luften och jag hörde hans röst eka "Detta är så vackert".. Hela arenan sjöng i kör tillsammans med honom..."Na na na naa.. naanana"
Helt underbart !
Perfekt slut på kvällen!
Skåneborna var tyvärr lite oförskämda och började gå innan det ens var slut? Tur nog var det enbart genrep och morgondagen blir säkerligen bättre..
och medan idol är ... så står jag på mammas jobb och diskar.....

suck ...
livet är så jääävla hårt ibland=(




















'





Dags för idol snart, sitter och gör mig i ordning ..
Har satt på Hipp Hipp för att få skratta lite men hittills har Tiffany inte lyckats få mig att skratta, får väl se om jag känner mig mer taggad senare..
ehm, som sagt blir det idol ikväll ... ska försöka ta så mycket bilder som möjligt och sen får vi se vad det blir för resultat.
Rykten på skolan säger att man kommer få träffa alla idoler efter genrepet så det hade ju varit härligt, fått stå och prata med Erik och Mariette:)

Annars är livet som vanligt.
Så ..
Vi hörs efter idol.
Ha en trevlig torsdag!
Heeej allihopa, klockan har nyss slagit 16.00 och det är redan mörkt ute!
Blogg.se har varit nedstängt tills nu och därför har jag inte kunnat uppdatera:)
Under tiden satte jag mig och fortsatte skriva på en text som jag började på igår..
Texten blev sammanlagt 10 sidor, så stackars den som läser det..
Men det var.. uppfryskande och få ur sig.
Ser one tree hill just nu, ska snart ut och gå med Tindra och sedan plugga inför NO-provet imorgon:)

vanlig, tråkig torsdag.. lik många andras :)
men så är det.
Imorgon blir det IDOL så ni ska få några bra bilder därifrån:)
Missa inte det!
xoxo.
Missnorman.


Ååååh, vad jag längtar efter julen när jag ser tre:s tv reklam! Julmusik, snö, tomten, värme, kärlek!! Denna vintern kommer bli underbar!

Good afternoon..
Sitting here, doing nothing as usual ..
Nej, nu ljög jag.. Jag sitter och pratar med någon väldigt speciell och jag älskar hur man kan uppta sig själv med vissa personer man pratar med.. även om det inte är någon i ens närhet, en man aldrig träffat eller på riktigt... bara sett varandra, så lyckas man få ut andra delar av sig själv genom att ha sådana personer.. långt borta men nående långt inne ..

Nu sitter jag åtminstone och letar efter ett "fotoställ" som jag ska ha på min vägg.. det är en svår grej. Jag ska ha ett tiotal foton som jag skrivit ut på min vägg men eftersom vi inte får göra mer än 8 hål per rum måste jag köpa ett tunt fotoställ som inte tar för mycket plats men som är lika stor som en del av min vägg och .. aah.. ja, kämpigt men det måste finnas!
Har ni några tips till hur jag kan göra annars?

N E E D  H E L P !
Åhjo, idag har jag haft det jättetufft med sockersuget! Jag har gått omkring sedan 9 imorse och känt suget ett godis, efter ett gott choklad men jag har sagt till mig själv att ta någonting att dricka, äta en clemmentin, köpa tuggummi istället för godis och trots att jag stod inne i den j*vla godisaffären och såg på det som lockade så tänkte jag på bilden av mig själv  -hur jag sett ut och hur jag vill må bättre längre fram - sen tänkte jag på Kristen som kan bli så självständigt snygg hur hon än klär sig.. och att ha en förebild kan faktiskt hjälpa för det var synen av henne som fick mig att gå med bestämda steg ut ifrån affären utan en bit godis!
Och så har det pågått hela dagen .. Jag har hållt mig sysselsatt med städning och plugg, ett långt bad och försökt hålla mig ifrån byn - och ja, jag har hållt mig borta och imorgon ska jag ställa mig på rullbandet och springa i en timme och sedan köra lite wiisport! och så ska jag göra varje dag och godis och liknande blir det 0 av!
Jag har inte sett hur stor jag själv varit förrän jag jämförde mina bilder ifrån förra sommarn jämfört med hur de är nu .. sommarn jag rörde mig hela tiden, inte åt godis, umgicks med människor varje dag.. då gick jag ned utan att försöka  .. Hur jobbigt kan det då vara och verkligen ge det ett försök ?
Detta klarar jag!
jajamän, wooohoo .. jag är stolt över mig själv över att jag inte tog en enda chokladbit trots att jag stod inne i affären! så .. så ska jag fortsätta!

(see! Det är ganska mycket skillnad till hur jag ser ut nu .. men sådär ska jag se ut snart igen, om inte smalare! De två första bilderna är från förra och förrförra året och det sista är nytaget. Man ser ganska mycket att bredden .. blivit lite större. )




Kärlek är något som tilltalar alla och efter 9 månader utan närhet börjar det kännas...
Ändå känner jag ingen känsla av värme, jag känner inget behov av att ge något av mig själv, jag känner inget behov av kärlek,närhet lr lycka.. Jag känner inte behov av besatthet, jag känner inte att jag vill ha en pojkvän just nu ..
Och vad säger det när man ändå ligger märke till kärlek som finns omkring en?
Vad säger det när man kringlar ihop av smärta när man ser något så vackert som kärlek?
Vad säger det om en när man önskar man kan finna det man ser..?
I guess.. It will come one day.

Jag hann till skolan, till andra lektionen, tur de.. kortet låg under en hög av tidningar!
Helt okej skoldag, fick veta att jag ligger på VG-nivå kring religion där jag hela 7-9 haft IG-varningar.. så ett extremt lyft.
Nu ropar mamma, ska hjälpa henne vika tvätten!

Pusspuss.
Louise.
Godmorgon, står allting rätt till?
Suck, inte för mig..
Sitter hemma hos pappa, letar efter mitt busskort som jag gjort av med.. funderar på om jag kan ha lagt det i någon av väskorna som jag tog hem till mamma igår.. om inte det så kanske det ligger bland en massa papphögar som pappa kastat omkring i köket?
Suck, ska fortsätta leta och försöka komma in till skolan innan vi slutar 10 ..

I'll .. be in touch.
xoxo.
L'N
Har precis kommit hem ifrån New moon..
Ja, tredje gången .. varenda dag denna helgen men det känns som det gått en vecka emellan.

De senaste veckorna.. eller.. månaderna.. har tiden gått långsamt för mig...Ingenting är som det brukar, ingenting känns rätt.. Inget fungerar...
Vart jag än är ,vad jag än gör och vad folk än säger till mig.. blir jag frustrerad, förvirrad, förstörd.
Jag kan inte ta emot en enda nedtryckande kommentar utan att känna mig fängslad..
Jag kan inte gå med någon utan att fråga mig själv vad jag gör där..
Jag kan inte.. finna en plats där jag känner att jag är den jag är.
Jag är vilse..
Och jag vet inte vad jag ska göra åt det.. Jag vet inte ens vad jag letar efter.
Jag springer, jag söker.. med båda mina händer framför mig men jag finner ingenting..
Jag fumlar i något jag inte ser..
Och jag vill bara åka, jag vill få en ny chans.. jag orkar inte stanna kvar här i två år till, göra samma sak om och om igen varje dag... träffa samma människor och veta att inte någon av dem är där för mig..
Jag .. vill finna mitt syfte..
' Jag vill vara jag.
Varför händer detta mig, om och om och om igen?
Gutten morgen!
(God förmiddag eegentligen, men hur som helst)
Jag har nyss vaknat, ska snart ner och göra mig något gott att äta, sedan göra mig i ordning och packa ihop för att bo hos mamma över veckan som kommer:)

Det blir enbart plugg hela dagen då jag har ett naturkunskapsprov på torsdag - omkring 50-70 sidor att plugga in i huvudet typ ... kommer jag aldrig klara av + naturkunskap är ett ämne jag inte lägger manken till för att det inte är något som intresserar mig.. suck.
får väl göra mitt bästa.

Nu lägger jag mig och myser med min vovve i min säng och ser klart Australia.
Ha en mysig familjesöndag:)
Heeeei allihopa, mitt i natten, kan inte tänka mig att någon av er är vakna nu men förhoppningsvis kikar ni in imorgon:)

Jag har precis kommit hem ifrån Skanör där jag spenderat kvällen med Maddis där det var mycket prat och mycket skratt, mysigt!
Sedan träffade vi min goa Frida som varit barnvakt i 6,5 timme och som var helt slutkörd! Gulligt nog körde hon mig hem(tack!!) och nu ligger jag här och har Australia på i bakgrunden, älskar filmen lika mycket varje gång!
Och på tal om film ..
Jag såg New moon än en gång idag och vad kan jag säga?
Jag tror att mitt humör i fredags var alldeles fel ..
Jag hade ont i magen, var förvirrad och lite chockad och kopplade inte vad som hände när jag väl satt och såg filmen - att vara tonåring kan vara väldigt jobbigt!
Så att få se den idag igen utan den jobbiga känslan i magen och känna mig triggad med en perfekt känsla gjorde filmen .. åh, så underbar!
Vi kom in i salongen där det var fyllt av 700 andra människor och när vi såg på new moon i fredags var där en massa skrikande tonåringar om hur snygga skådespelarna var - något som förstör min stämning totalt, jag var inte kapabel till att känna mig tilltalad av filmen .. men inne på denna bion med allt ifrån 40 åriga pappor till familjer till tonåringar till flickvänner och pojkvänner gav en väldigt mysig känsla. När ljuset släcktes blev det tyst och just innan filmen kom igång gav alla en svag applåd - en oerhört lugnande och mysig känsla..
Sedan satte filmen igång och det var helt rätt stämning..
Inget skrikande eller någonting var överdrivet, utan skratt och tårar på de ställena som kändes  ..
Tjejen bredvid mig grät vid något tillfälle så hårt att sätet skakade och jag hörde snyftningar ifrån olika håll .. Jag, som själv är så melodramatisk var själv någon av dem som lät tårarna rinna... Varenda del av filmen kändes perfekt, Chris Weitz som regisserade filmen ska ha oerhört beröm över att ha fått tag på de mest känslosammaste tllfällena och gjort varulvarna som han gjorde.. Trailern av dem säger INGENTING jämfört med hur de är i filmen .. Gigantiska, ljuden ger en gåshud och man sitter förundrad varenda gång de kommer fram på stora skärmen ..
Det fanns så många scener man vill prata om - första skoldagen, drömmarna, cliffdiving, jakes utbrott, the break up scene, återkomsten av alice, volterra,volturi och den sista delen som jag inte tänker nämna för er som inte läst boken ... men den vackraste delen av dem alla.. åh.. Varenda sekund av filmen har de lyckats göra lika bra.. och för första gången använder jag ordet perfekt.
Även skådespelarna ska ha oerhört mycket beröm för deras skådespeleri  - Kristen Stewart lyckas få tag på den mest dödande känslan inom sig själv, hon dör om och om igen men lever varje dag.. Mardrömmarna fick nog varenda person att vika sig av smärta och varenda sårade tonåring kan nog känna igen sig..
Taylor Lautner har verkligen tagit ett stort steg i sitt skådespelande och lyckats göra en del av sig själv till Jacob.. Förändringen han gör både fysiskt och psykiskt syns på långa håll och hans förhållande med Bella verkar väldigt genuint och äkta.. Men som varenda förälskade tonåring lyckas Edward Cullen få varenda tjej på bion att känna sitt hjärta sucka.. Med smältande guldiga ögon gör han en fantastisk insats till att få en att tro honom i de mest tillgjorda scenerna och hans ärlighet smälter i hans ögon.. Robert och Kristen lyckas än en gång framkalla just de känslorna man aldrig lyckas beskriva i sitt skådespelande.. Edward och Bella är gjorda för varandra och varenda steg av filmen görs perfekt. Ashley Greene(Alice) och Jackson(Jasper) får en att le vid varenda tillfälle dem är med, vänskapen känns så oerhört behövande! Även Peter Facinelli som spelar Carlisle får ens hjärta att känna extra mycket värme.. och när the cullens försvinner känns saknaden oerhörd..
Slutet av filmen får varenda person i publiken att förundras och le och hela filmen som redan spelats spelar längre ingen roll  - något så magiskt har tagit över dem och man känner en intensiv längtan efter den tredje filmen Eclipse som kommer i Juni ..
Jag gick med världens klump i magen i fredags och känner mig plötsligt renad och lätt, lycklig.. Och det är otroligt att något som inte.. finns eller liknande kan påverka en så mycket. Men jag antar att böcker och filmer görs för att man ska leva sig in i dem .. och det är verkligen vad de har lyckats med här..


Hoppas ni haft en trevlig helg..
Sov gott:)



Good morning.
Nyvaken och trött ska jag nu göra mig i ordning för att åka in till stan och se New moon men mina gooa klasskamrater. Märker att jag har minnesluckor ifrån filmen igår så jag ska se den igen och försöka skriva en bättre "recension" av filmen .. Klockan var 3 i natt när jag skrev den förra, jag var trött och försökte komma ihåg filmen så gott jag kunde menmen .. blir nog bättre idag då jag inte sitter med kramp i magen och känner adrenalinet pumpa.. Tror jag kommer kunna fokusera mer idag:)

Bortsett från det är inte kvällen planerad men jag kommer väl med senare updates när jag kommer hem ifrån bion:)
Ha en trevlig lördag!

sitter hemma med ont i magen ... riktigt ont i magen.
nervös inför ikväll ...
har varit i stan hela dagen, tog en chailatte med amanda och sedan bjöd hennes urgulliga mamma på mat..
sen blev det en runda med matilda i stan .. och sen var jag med frida en stund och nu ska jag duscha och göra mig i ordning, sen .. äntligen ska vi hämta biljetterna och se new moon..
orkar inte skriva mer, måste vila innan jag gör något ..

ha en trevlig helg.
Magen gör uppror, adrenalinet är igång.. jag vaknade runt halv 5 imorse, okapabel till att somna över pga den längtan som ligger i mig! 5 sms hade jag fått - alla skriver "DEN ÄR SÅ BRA! DU KOMMER ÄLSKA DEN" -"BÄSTA, VACKRASTE FILMEN NÅGONSIN LOUISE! DU MÅSTE SE DEN" ..
Midnattsvisningen har varit - den är åtminstone över, jag har bara hela dagen kvar..
Att kritikerna skriver hur dålig filmen är gör enbart new moon till en bättre film, det är hypen av fantasin .. Det måste man få ligga kvar i. Alla de vuxna som himlar med ögonen åt CGI och fantasigjorda filmer kan ta sig någonstans! Man behöver det för att leva ordentligt, för att kunna erkänna för sig själv att man verkligen är en tonåring med en massa hormoner och grejer..
åh, men vad jag längtar!
Har jag sagt att tiden går alldeles för långsamt... ?
suck ..
Hela gårdagen försökte jag finna mig saker att göra och trots att jag gjorde det gick ingenting fortare!
Vi får se hur det blir idag, hittills har det varit rätt tråkigt då jag vaknade halv 5 och bara drog mig i väntan på att klockan skulle bli 7..
Great, nu fick jag huvudvärk också ..
suck ..
Alla andra skolor är lediga idag har jag märkt.. strandbaden för 94orna och 200 dagars för 3orna igår.. och dessutom gick över 1000 tjejer och killar och såg new moon fram till 02.15 i natt..
haha, åååh ..
jag är så... taggad men det är ändå fel ord.
Jag känner det i kroppen, visar det i orden .... men ingenting visar sig för dem omkring mig.
Vi får se hur jag är efter filmen . .
You don't wanna miss that!
see you soon!


usch, det är inte förrän man ser alla tweets, facebookupdates och sms som man förstår att folk faktiskt är på midnattsvisningen och ser new moon som börjar om exakt en timme.. måste gå och lägga mig innan klumpen i magen blir alldeles för jobbig, haha, stört att man kan bli så besatt av någonting, eller hur?
Hade gjort vad som helst för att få gå på midnattsvisningen men man kan inte få allt och jag är överlycklig över att jag kommer få se den om omkring.. ja.. ett dygn exakt .. 14 timmar typ lr något sånt.

Har iallafall haft en mysig kväll med Matilda&Madde, det blev en kvick look på paradise hotel och sedan blev det road trip, träffa rooooolliga Tintin, det är ju 200 dagars idag!
Siiiick, måste kännas jävligt roligt och ha 200 dagar till studenten, fyfan! aaah!

Menmen .. jag ska lägga mig och se Twilight - ha en snabb skoldag imorgon och sedan ut och äta med mina goa vänner ,se new moon... sen får man se om humöret är uppe nog till att göra någonting efter!

Hoppas ni på premiären i natt har det riktigt,riktigt,riktigt bra .. och att ni andra haft en bra dag och sover gott!

Gooooooooooooooooooookvällll!
ååååh vad jag är på bra humör!
Hahaaaaa!
Klockan är bara 6. . känns som att den är 9, menmen!
Nu är det såhär att hela huset är FINKAMMAT - STORSTÄDAT - RENT!
För första gången på 3 år är nog vårt hus varit finare städat än någonsin:D
Hihi, jag är ganska stolt över mig själv och pappa har lyckats göra det jättefiint i vardagsrummet!
Peter har fått något liknande svininfluensa, lite .. tråkigt, krya på dig Peter:( hihi, men vi har fler dagar så de gör ingenting:)
Istället kommer mina 3 tjejer - deras namn finner ni i rubriken - och det kommer bli en suverän kväll med dem^^
Eftersom jag städat i flertal timmar luktar jag inte gott(come on - jag är bara mänsklig) så jag ska ta mig en skön dusch, ta mig något gott(kanske göra lite te och tända lite ljus) och sedan .. ha en jjjoolllig kväll med mina flickor!
Har ni några förslag på vad man kan göra en random kväll som denna?

Ha en supppppppppppppppper dag!
pusss och kraaam!
Louis
e!

even though I don't notice it..

Klockan är halv 4 . . Det känns som att den borde vara 5 eller något. Dagen är som den är, vanlig.
Pappa och Catty kom hem, de lagade lite kycklingsallad - jättegott var det faktiskt!
Och nu håller vi alla på att städa.. Jag på ovanvåningen och pappa och dem därnere:)
Ikväll ska jag en runda hem till Peter, han slog mig en signal och vi bestämde oss för att träffas eftersom vi inte gjort det på sådan lång tid:) Och det är konstigt men jag ser verkligen fram emot det. Det är inte det att det inte är roligt att träffa peter för det är det alltid, men det är bara det.. att jag har inte riktigt sett fram emot något på en lång tid.. Att jag "ser fram" emot New moon kan man ju säga att jag gör men det är en annorlunda sak att se fram emot en film och känna.. jag vet inte hur jag ska uttrycka det, men jag ser bara fram emot det:)
Peter är däremot bara en vän, för er som inte vet.. Vi har varit tillsammans för något år sedan i omkring en månad men fann att vi faktiskt hade en ännu bättre vänskap:)

Så kvällen kommer gå till städning, lite middag och sedan gör jag mig i ordning och drar till Ljunghusen tror jag:)
&& imorgon är det dags för New moon, så snälla, kan tiden gå fortare?

Ha en trevlig kväll^^
Guten morgen leute!
eller god förmiddag kanske?

Hur går dagen för er? Känner ni er också konstig i kroppen eller är det bara jag?
Känner att jag har ont någonstans men kan inte riktigt känna var.. eller att kroppen bara inte hänger med, vädret som gör det konstigt kanske? Fast ändå inte .. Är lite mysigt med ren luft ..
Men hur som helst, det är torsdag idag och skoldagen gick mindre bra.. får kämpa på bättre kring vissa ämnen. Nu ska jag städa klart huset, har mitt,pappas och johannes rum kvar att storstäda och sedan ska jag dammsuga och svabba hela huset!
Ett bra sätt att uppehålla tiden .. Tiden går alldeles för långsamt ..
Jag hoppas att jag ska få vakna upp snart igen och få känna att det är fredag - lägga fram kläderna till New moon, åka in på en snabb skoldag och sedan få åka hem och träffa Michelle och göra något som gör att dagen går fortare, se twilight innan vi ser new moon kanske? Och sen träffa Frida och Matilda, gå ut och äta och sedan .. gå in på bion.. och ... och bara... ååh, ja, äntligen ska jag få gå in på en bio och få se new moon! Alla andra filmer man har sett har jag nästan föreställt sig vara new moon och det är inte förrän efter bion som man känner besvikelsen..
Är så avundsjuk på alla dessa som ska gå på midnattsvisningen ikväll=( Enbart för att min väntan för filmen känns jobbig, annars är det rätt skönt att inte behöva gå med hundratals andra skrikande tjejer.. Och en dag till, det klarar man väl att hålla ut?

Usch,nej, jag ska gå och laga lite mat och sedan börja med städningen .. Vi får hoppas att klockan blivit mycket innan jag är klar!

Har ni några tips till hur tiden skulle gå fortare? Jag behöver verkligen råd!=(

Ha en trevlig torsdag.
Best Wishes,
Missnorman.
Okej .. eftersom en person bad om en recension av mig om filmen så tänkte jag att jag får göra det nu .. Känner att jag skriver om helt fel sak, jag vet inte vad som kallar på mig men mitt hjärta är inte helt med i detta.. men bara för er som är intresserade av att se 2012 ska jag ge mitt bästa!

Jag har inte riktigt.. lagt märke till någonting kring denna filmen, men jag har lagt märke till att jag själv har börjat lyssna mer noggrant på nyheterna kring köpenhamnsmötet, klimatförändringar och dylikt.. Jag finner mig själv mer fascinerad och inser att det de pratar om är verklighet, inte något som händer på film .. Hur som helst.. Filmen börjar mer med personliga perspektiv, så att man får se "huvudrollerna" i filmen och se hur de alla hör ihop .. Och sedan började det hela.. Själva undergången. Så naiva alla människor var, okapabla till att tro på vad som händer när sprickor börjar komma fram i marken .. Jordbävningar.. tsunamis.. och jag fann mig själv så inne i filmen att jag glömde andas av spänning, bet på naglarna(dumt!) och vid vissa tillfällen satt jag och torkade tårarna om och om igen och kände hur händerna ändå blöttes ned..
Det visade verkligen hur världen har system - att de rika lyckas prioritera sina egoistiska själva och att där är så mycket lurendrejeri som aldrig syns. Där är så mycket i vår värld som vi inte ser.. Och sen ... kommer alla dessa naturkatastrofer också säger alla "Men det är på film, det är datoranimerat, sådant händer inte"... Men så som vi behandlar vår värld - varför skulle det inte? Vi säger att det som görs på film inte kan ske i verklighet, men vi ser inte på hur vi behandlar vår värld varje dag med utsläpp och allt vad vi nu gör.. Att just filmen är animerad, gjord av CGI och massa fejkade scener gör inte det omöjligt att hända.. även om det inte är 2012 så kan det vara 30 år ifrån nu! Att just alla dessa naturkatastrofer kan hända tror jag till 100% på och i filmen tycker jag definitivt de lyckats komma med ett.. långsökt hollywood men vackert arbete. . Bara synen av överlevande djur fick en rörd.. Bilderna av hur alla människor oavsett religion eller färg, man som kvinna enades ..gjorde världen till den vackraste familjen någonsin. Och bilderna.. av det ständiga farvälet fick en att inse att man kanske borde tänka på värdet av det man håller kärt varje dag.
Sin familj.
Sin pappa,mamma,lillebror,syster,pojkvän som flickvän, kusin som släkting, som bästa vän..
Om ni någonsin bråkar med några av era föräldrar - hur mycket ni än skriker så berätta alltid att du älskar dem innan de går någonstans.. för tänk om de går ut,kanske enbart för att köpa mjölk och blir påkörda på vägen och dör och du är medveten om att era sista ord var ert bråk? Det kommer man ångra tills den dagen man dör.
Så var medvetna om det ni har omkring er och ta väl hand om er..
Det tror jag var syftet med denna filmen ..
Haha, det blev väl inte någon direkt recension av filmen .. men den väckte mycket tankar, den fick en att öppna ögonen litegrann .. men .. se filmen, så får ni ett eget perspektiv på det hela !
Kort sagt kan jag säga att filmen var skitbra men väldigt mycket Hollywood!
Nu blir det korvstroganoff som pappa ska laga, glad som satan är han över att få göra det för någon anledning medan jag hoppades på att få göra enchiladas - hoppas på att få göra det imorgon istället :)

Ikväll blir det bio för familjen Norman, 2012 blir det.. ska bli intressant och se. Pappa forsätter säga till mig att "Detta är bara en film".. men visst, men vad är det baserat på? Jo ,en tro om att jordens undergång kommer då .. Och man vet aldrig, deet har sagts alldeles för många gånger att jorden skulle gå under men man vet ju aldrig.. men man ska aldrig ta något för givet, gör inte narr av någonting för det är precis som att säga "Det kan iallafall inte bli värre" också går någonting fel .. haha, karma?
Vi får väl se, jag hoppas verkligen inte att jorden går under någon månad efter att jag tagit stundenten .. jag vill hinna göra någonting med mitt liv!
Vad tror ni? Är ni vidskepliga eller är allt det här så överdrivet och falskt?

Och vädret härnere i Skåne, varning "2" har skickats ut.. Det är väldigt,väldigt, väldigt stormigt och saker har börjat flyga - broar har stängts av, men det är inte som stormarna i USA direkt.. och det är väl kul att vädret är annorlunda någon gång, regnet förfriskar faktiskt naturen:)

Så hoppas ni får en trevlig kväll, äter god middag med familjen, sätter på en bra film och äter något gottis och bara myser! Det ska vi göra åtminstone!

xoxo.
Louise.


Hallllo people!
Strålande dag idag, eller hur?
Inte enligt vädret kanske, men jag.. är faktiskt riktigt glad idag, har vaknat till ifrån min trötthet och går omkring och nynnar på Mamma Mia soundtrack.. funderar på att sätta på filmen medan jag städar!
Pappi behövde lite hjälp med städningen så det ska jag göra nu och få lite pengar till helgen!
Ja, arbete ger pengar.. haha:)
Sen drar pappa och jag till gymmet vid något tillfälle idag, är verkligen sugen på att få ur mig allt och känna mig trött och svettig och kass, och sen vara stolt över mig själv när jag kommer hem!

And the last seven months meant nothing. And his words meant nothing. And it did not matter if he did not want me. I would never want anything but him, no matter how long I lived.

Nu ska jag först ut och busa med min lille vovve Tindra, ååååh, hon är världens golligaste vovve!
Sitter och skrattar åt skåningarna som var med i SVT2 idag.. ehm, detta med flyktingbarnen är väldigt svårt.. Jag känner sådan stark sympati för ungdomarna.. De kommer ur länder där det är krig, de har förlorat A L L T de har.. men jag ser på Malmö och ser vad det blivit av det.. och jag skulle aldrig vilja ha Vellinge Kommun, byarna jag lever i .. förstöras och bli så pass osäkert. Så det ligger på båda hållen .. men tycker det är lite pinsamt för vissa av människorna i tv som enbart uttrycker sig rasistiskt och inte har någon vettig anledning till att gå emot ungdomarna mer än att säga att de är över 15-16 och att de kommer ifrån andra länder..
Vart kommer hela det här sluta?
åh, ja, som ni vet har vi ju gjort om mitt och min brors rum ..
Mitt är nu klart och min brors är igång.. kommer ni ihåg hur mitt rum såg ut innan ?
Här är en påminnelse;



Och såhär ser det ut nu;



en jäkla skillnad, eller hur?
Men det var bara en smakprovs bild! Där är massor som saknas.. tavlor, bilder och lite mer personliga saker.. så när det är helt klart kommer ni får fler och bättre bilder^^

Idag har jag varit lika ointressant som vanligt..
Ligger tankfull och känner mig totalt misslyckad! Hahah, så patetiskt.. men sådana stunder har man.
Nu ska jag hem till pappa och bo där resten av veckan! Ska ut och gå ikväll har jag bestämt mig för!
Hm ... Ni som läser, har ni något speciellt ämne ni tycker jag ska dra upp?
Vore intressant med lite utmaningar! Give me,give me, give me something!
Och annars... ha en bättre dag!
xoxo.
Missnorman
Goood morgon, kännner mig mycket gladare idag.. trots att jag är så fruktansvärt trött så .. ja, jag kanske är glad för att jag är så trött att mina tankar inte orkar vakna .. höhö.
Har ju sovit på madrass i natt, en väldigt tunn madrass.. det var som att sova på golvet så inte jätte bekvämt men ändå rätt skönt och jag sov.. jag sov jättegott:) och har inte ont i ryggen .. eller jo, jag har träningsverk men det har inte med golvet och göra,hihi.

Nu blir det tre-timmars lektion i stan och sen ska jag hem och vila lite ytterligare och sen göra lite matte och så:)
Hm .. ska uppdatera lite "djupare" senare idag, då jag ska försöka ha någonting intressant och berätta om:)

Ha en trevlig dag!
Såhär ser mitt rum ut för tillfället..


om ni kollar de oranga väggarna ifrån när vi flyttade igen så är det en jäkla skillnad, eller hur?
Det kommer bli riktigt bra sen ..
Jag ska ha svart/vit tema och kommer ha en del bilder och quotes på väggarna i rummet (det kommer bli ett försök till hur jag egentligen vill ha det åtminstone!) så fler bilder kommer när rummet är klart.. vilket är beräknat senast nästa vecka!
Just nu ligger jag på en tunn madrass nere på nedanvåningen och ska strax sova.. ännu en dag imorgon.
och det är.. 4 dagar kvar till premiären! Åh!






Jag tänker vara ärlig, vilket jag tycker jag verkar vara hela tiden ..

Jag vill detta, jag vill det så gärna.. Jag vill kunna se mig själv i spegeln och åtminstone säga till mig själv att jag är nöjd med mitt utseende. Jag vill kunna gå och shoppa utan att veta att där är klädesplagg som inte kommer passa. Jag vill kunna träffa människor.. killar.. utan och undra vad de kommer anse om min kropp. Jag vill kunna gå på en släktmiddag och känna att jag inte är sämst av alla där.. Jag vill det... Jag vill det så gärna. Men någonting som ger mig styrka ena dagen gör att jag blir insvept i det svarta hålet den andra..
Jag ser på the biggest loser just nu .. och jag tänker - om människor som väger över 200 kilo kan gå ned till 58 kg och få så .. mycket muskler, bra kondition.. och framför allt bli så jävla snygga och må så bra..  Och jag vet inte varför jag varje dag har så mycket vilja som enbart sätter sig i tysta ord i huvudet istället för synlighet på kroppen..
Det är svårt för det är någonting man måste göra själv, ändå är det något jag behöver hjälp med..
Men jag försöker.. Jag försöker att inte ha med mig småpengar som jag köper onyttigheter för, jag försöker att äta clementiner när jag är sugen på något gott och har med mig en flaska vatten vart jag än går.. Jag försöker röra mig så mycket jag kan, men det blir mycket liggande p
å soffan efter en skoldag. . .
Men jag har många vänner som stöttar mig , två tjejer i min klass - Sophie&Danni som tar med mig på pass på Formtoppen samt Frida,Madeleine och Malin som ofta ringer och ber mig gå ut och gå med dem .. och om man går ut och går en timme om dagen så kommer det ge resultat..
Jag försöker.. Jag har viljan, den är bara... fast i huvudet.
Jag vet inte varför, men det är precis som människor... som har anorexia så mår de så pass dåligt att de inte kan äta.. Jag har dagar, för ofta.. som är så pass låga att jag äter till mig sorgen.. Vilket är det absolut värsta man kan göra.. men det måste vara någon sorts sjukdom det också .
Det är svårt..
Jag vet inte varför jag gör det ... Jag vet inte varför jag inte lyckas få glöden att bli eld..
Men jag.. får helt enkelt.. göra mitt bästa för att komma dit jag vill.
Dit jag behöver..
Annars tackar jag för allas stöd, för allas undringar och för vägen ni följt än så länge.. trots att det inte blivit mycket om det så har folk visat oerhörd stor tro på mig... och jag vill inte göra er besvikna.. så .. jag ska ta mig upp igen .. Detta är inte sista gången jag faller, men jag tänker resa mig varenda gång.. så tack. Tack för allt. Det hjälper.



Har spenderat kvällen med Frida,Madeleine,Matilda och Jonas.. Blir sova hos Matilda i natt, ska sova.. ännu en dag imorgon. Har lite ont i magen och huvudet och ska snart upp  ..

så ha en trevlig dag så får ni bättre uppdatering imorgon.
Sov gott.
Godmorgon läsare, '
Jag måste berätta om .. en upplevelse jag hade igår.
Hela dagen hade jag gått med Frida och Emmy och hennes pojkvän Daniel i stan.. Som vanligt är allting super och jag mår riktigt bra och känner mig så lycklig. . När jag står inne på H&M så vänder jag mig om och får ögonen på en person jag inte trodde jag skulle få se på så nära håll igen. . Men där stod han, ett par centimeter ifrån mig och såg mig in i ögonen för att snabbt titta bort igen .. Jag förstod inte om han uppfattade att det var jag eller inte. Jag kände mitt ansikte blekna och jag kunde höra pulsen i mina egna öron. Jag fumlade klumpigt fram till Frida.. "Frida,Frida.. Frida.. Det är han..Det är Linus"..

För er som inte vet så är Linus en kille jag var tillsammans med för .. ja, omkring 9 månader nu(dock känns det inte så länge! Men så är det.. Han var något av min första kille och en kille jag var väldigt kär i.. )Men efter ett par månader valde han att radera mig ur sitt liv för att han inte klarade av att ha mig i det.. och så går det väl, gör man slut så är det kanske jobbigt att ständigt se den man ville vara med.. eller någonting, jag vet inte.. hur som helst så har vår vänskap gått upp och ned sedan vi gjorde slut. I början mådde jag .... mindre bra men jag klarade av att vara vän med honom, vi hade en väldigt känslig kemi vilket gjorde att vi kände oss.. eller jag kände mig starkare när jag var med honom för den lilla närheten höll mig vid liv inombords.. Stunden jag hade med honom läkte såren han gett mig när han ville lämna mig..  men för honom var det tydligen svårare. Efter två månader orkade han inte ha mig i sitt liv längre. Han orkade inte se mitt namn överallt eller se mig bland hans vänner eller någonting liknande.. Så han sade upp vår vänskap - radera mig på alla ställen som fanns på internet, tog bort mitt nummer och gjorde allt han kunde för att inte springa på mig.. vilket han lyckats väldigt bra med. Jag har varken sett eller hört någonting av honom på omkring.. 3-4 månader.. Men det ändrades igår.. Av alla gånger jag varit i stan och önskat att jag skulle springa på honom så hände det nu,då han inte ens varit i mina tankar på sådan lång tid. Men att se honom.. blev det mycket tuffare än jag föreställt mig. Så många gånger har jag förberett mig på hur glad jag ska se ut framför honom, hur jag ska stå med rak rygg och visa hur lycklig jag är utan honom.. Eftersom jag verkligen gått vidare ifrån honom och inte har kvar känslor för honom överhuvudtaget så förväntade jag mig inte att få den reaktionen jag fick ... Men när jag såg honom så var det som ett slags chocktillstånd. Jag kände hur hela kroppen bleknade, kroppen stelnade uppifrån och ned ... Jag visste inte om jag höll andan förrän jag förstod att jag kipade efter luft.. Med tunga andetag stod jag ett par centimeter ifrån honom, med ryggen vänd mot honom och hyperventilerade. Det var som att någon drog en kniv igenom magen på en och skar upp ett väldigt djupt sår.. stenen i magen blev tyngre och tyngre och jag kände hur någon sorts smärta som inte gjorde ont kom krypandes.. Jag såg honom gå förbi mig, han såg inte emot mig en enda gång utan gick snabbt och med rak rygg i snabba steg .. När jag inte längre såg honom så försvann alla känslor jag just hade haft. Jag mötte Fridas blick som stod vänd emot mig med händerna i mina. Nu kände jag ilskan bildas.. "Hur fan kan han inte hälsa? Hur fan kunde jag reagera såhär? Örh, han betyder ju ingenting för mig längre.. Idiot..Detta är inte okej"
Jag beklagade min reaktion för dem andra och kände mig mer miserabel än förut.
Efter en roadtrip med Frida tänkte jag igenom situationen och förstod att han faktiskt aldrig riktigt kollat på mig, det var sådana snabba blickar och han var så inne i personerna han gick med att han antagligen inte lade märke till mig eftersom jag hade vänt honom ryggen.
Vilket betyder att han antagligen inte såg min reaktion..
Ångesten över min reaktion släppte och jag kände mig trygg igen.
Plötsligt visste jag att min reaktion inte betydde att jag fortfarande älskade honom, inte ens tyckte om honom..Utan det var reaktionen på allting jag hållt inne för honom som han aldrig sett. Plötsligt kände jag mig befriad.
Vem bryr sig om honom?
Inte jag.
Han har sitt liv och jag har mitt.
Och jag mår förvånanasvärt bra utan honom och nästa gång jag ser honom.. är jag hundra procent säker på att min reaktion Inte kommer bli sådär.
Heeeeeeeeeeeeeeeeei alllllihopa!
Hur mår ni?

Jag mår bra, jag sitter med en sugande huvudvärk men mår bortsett från det bra.
Nu har det gått .. vad? Nästan en vecka utan uppdateringar? Åh, det har hänt så mycket!
Eller .. egentligen inte.
Lite snabba updates då;
1.Vi är färdig flyttade.
2.Vi renoverar.
3.Jag har färgat håret
4.Jag har umgåtts nästintill varje dag med goa vänner!
5.Jag har varit på gåsmiddag hos farfar!

6.Min Alexander och min Michelle har fyllt år^^,

Det är sent och jag är ganska trött men jag ska försöka sammanfatta det..
Det har ju varit korta skoldagar för mig - som vanligt - med med en del hemarbeten och trots att jag går så korta dagar.. så känner min kropp sig helt slut, allting har sugits ur mig och energin är försvunnen på slutet, jag förstår ingenting.. Men ett par gånger denna veckan har min söta prinsessa Matilda besökt mig tillsammans med den helt underbara Friiiida! och vi har gjort en massa - träffat Jonas och adam, åkt på "roadtrips", umgåtts med deras vänner.. Hmm .. vi har varit på Ikea! åhja! hahaha, och det är alltid ett äventyr med dessa två tjejerna! Var även med Frida på Ikea tillsammans med Emmy och hennes pojkvän Daniel idag.. Goooollliga människor! Det blev även lite mer freakat med dessa människorna igår.. Först var det menat att jag och Frida skulle göra något mysigt, sedan hoppade Adam på och sedan mötte vi Madde och Matilda och hamnade hos deras vän Nille där det var riiiiktigt crazy - men väääldigt trevligt! Så vi var hemma någonstans runt.... 1-2? Tack till Frida som körde! Vi är skyldiga dig såååååå mycket(a' .      Bortsett från det har det inte hänt särskilt mycket..
Jag var på gåsmiddag hos Farfar idag och helt ärligt, maten .. mmmm! Den var Himmelsk! Gås är så otroligt gott och farfar gör en sås godare än någon annnans, mmmmm! Sedan åkte jag hem till mamma för att packa och hann träffa min världsgulliga kusin Hugo - mamma passade honom och han tittade på Pippi Långstrump och tyckte det var så roligt när han sade "Pisse-nisse" . Efter det åkte jag hem till Michelle och gav henne att äkta silverhalsband med ett hjärta där det stod "Jag älskar dig" i. Hihi .. och sedan pratade vi lite, åt lite kladdkaka och mös.. Men Michellis var lite trött så hon somnade och jag drog mig hem till min lilla Mamsi som var glad över att jag kom hem!
Så .. nu ska jag lägga mig och läsa lite "ljudet av ditt hjärta"(Eclipse) .. och sedan sova gott.
(Jag tänker uppdatera lite mer när jag får mer tid och är piggare och försöka lägga in lite bilder - jag har inte haft batterier på kameran och har inte några nya.. men ska försöka ge ert någonting roligt åtminstone!)

Tack snälla för allas stöd kringgående min diet annars.. Den går lite upp och ned men jag har personer som hjälper mig att röra på mig och jag försöker äta mindre portioner än förut och även att inte köpa det dagliga godiset utan ersätter det med klemmentiner:)

Jag måste berätta om någonting jag börjat göra också .. utan flera dagar utan internet, måste man finna ett annat sätt att skriva av sig och i ärlighetens namn så har jag funnit något så mycket mer befriande sätt att göra det på .. Jag har suttit ett par timmar varje kväll och skrivit av mig varenda detalj, situation, tanke och känsla som jag haft under dagen.  Saker jag inte tänkt på, som jag inte kunnat förklara för mig själv förut kommer flödande och jag erkänner att jag skriver så mycket mer ärligt när jag skriver för mig själv än för andra.. Där är saker man enbart inte kan säga så öppet .. Ingen chans. Men att skriva dem för sig själv och ge en egen förståelse för det får mig att känna mig.. helare ... Det är verkligen inspirerande, väldigt lätt.. så jag tror jag ska fortsätta med det och får jag ut mer av att skriva så så kanske jag inte har användning av bloggen?
Jag kommer inte lägga ned än då jag precis börjat.. men kommer inte någonting ut av det - inget resultat av träning och diet - inget mer än vardagliga inlägg om vad jag gör.. så tänker jag ta nästa steg och stänga av det här och skriva för mig själv.. för vem vet - det kanske blir en bok en dag ändå ...?



Heeeiheeeiheeeei,
jag såg precis att när jag var tillbaka förra gången så ökade antalet läsare igen och nu har jag varit försvunnen i flertal dagar, förlååååååååååt, men nu är jag här igen .. eller om ett par dagar är jag tillbaka.
Jag är nämligen hemma hos mamma och vi får inte internet förrän om 3-4 dagar, så tills dess får ni göra något kul och sedan titta tillbaka in hit!
Det händer ändå inget speciellt än.. Däremot har jag massa planerat denna månaden.

Alex fyller 19.
Michelle fyller 17.
New moon x2.
Idol - Malmö arena.


och en massa andra småsaker som ni får kolla in, det kommer komma lite smarrigheter med det:)
På tal om smarrigheter, jag har en tjejkompis som fyllt år nyligen och i helgen har vi planerat att fira henne och jag undrar
- har ni några goda förslag om vad man hade kunnat göra till middag och efterrätt?
Tacksam för tips!



Jag vet att jag inte kan ge dig nåt, men jag ger dig åtminstone mina tankar och mitt hjärta.
Trots allt, vet jag inte vad jag hade gjort utan dig pappa.
Jag skulle aldrig vilja leva utan dig..
Jag älskar dig, mer än du anar(LL)




Jag måste... fråga om en sak.

Jag har gått igenom många olika stadien.
Jag har.. genomgått många förvandlingar i mig själv och mött otroligt många, olika människor - och har inte nån av de jag umgåtts med kvar. För dessa personerna var personer som man hade i Höllviken i dessa olika stadierna och i slutändan fanns där alltid en anledning för dem att gå, även om jag gjort något fel eller inte, och igenom det.. kunde jag träffa människor på andra ställen, borta härifrån.
Jag har träffat människor ifrån så många ställen i Sverige.
Jag kan "lätt".. lätt är väl fel ord, men det finns tillfällen .. Då kan jag kan träffa någon, t.ex. via internet.. och få en kontakt jag finner starkare än andra. Med största lycka kan personen bo nära, vilket de har gjort någon gång..
Eller enbart en faktiskt.. Och det höll sig inte särskilt länge.
(Många tänker att detta kan vara väldigt,väldigt farligt nu och att man aldrig ska lita på internet - något jag väldigt ofta tänker på själv, och kollar därför väldigt hårt upp personen - bilder, vänner, vilka de pratar med osv.. Självklart finns det håll för människor att luras men jag försöker lita på mig själv och har tagit bort otroligt många jag pratat med ..)
Men jag har träffat människor ifrån Örebro, Stockholm, Värmland och Jönköping.. och jag har fortf "bekanta" på ett av ställena och bra kontakt med en av de nuvarande.. De som bor längre bortåt - Örebro, värmland lr Jönköping.. är personer jag aldrig träffat.. men pratat så starkt om det.
Förut var det så naivt.. vi pratade om somrarna, att mötas på halva vägen .. vi skulle bara vänta 5 år sedan skulle det hända, haha , bullshit.. ett halv år senare pratar vi inte ens..
och nu har jag träffat någon, som på något sätt träffat personliga punkter och fått en .. Jag vill inte säga starkare betydelse, men jag har fått en högre vilja till att få träffa honom.. och om det är på andra sidan Sverige, vad gör man då?
I orden är det lätt att skriva, men vad händer med tiden? Om man måste vänta på varandra i flertal år utan resultat blir längtan mindre och mindre...
så jag undrar, vad är ödets mening med detta?
Varför föra ihop oss med människor som vi ändå ska förlora?
Varför ge oss en blomma att plantera om den inte ska växa ut?
Varför ger mig livet något bra så långt borta att det är omöjligt att nå?

Något jag gärna vill ha svar på ...


Urh .. det är fint väder ute idag .. Great.
För idag, blir det en plugg dag för mig eftersom det ligger ett prov, matte läxa, en lång NO-uppgift och ett prov till nästa vecka. .
Jag kan ju berätta att vi har haft engelsk prov - hör och läsförståelse varav jag fick VG+ på båda!^^
När jag först pratade med min lärare så sade hon att jag enbart fått G.. men jag tyckte det var konstigt så jag bad om att få se på provet, vilket jag gjorde- räknade ihop poängen och såg att jag hade 20 mer poäng än hon hade räknat med! Så det blev ändrat och jag fick VG+ !
(Jag siktar emot MVG alltså:)

Jag ska väl gå ned och äta lite frukost nu och sedan se vad pappa och johannes planerar att göra idag,
I'll be in touch.

xoxo,
Louise.
Heeyy '
Har inte en väldans bra dag, men efter sådant långt uppehåll kan jag känna mig skyldig till att meddela er med vad som pågår.
Hela veckan har jag varit utan bloggande och vet ni hur det har känts?
Otroligt skönt! Jag tror inte bloggandet är min grej, när man har ett sådant tråkigt liv och känner att det man känner kan man ändå inte skriva ut här med tanke på vilka personer som läser.. Utan jag tänker ha den här i syftet om att försöka lyckas få den bilden av mig själv som jag tycker om - hittills har det inte gått jättebra men jag försöker, det är lite fel ... tidpunkt att börja men samtidigt får jag inse att hur svårt det än är så måste jag motstå.

Denna veckan flyttade min mamma ifrån centrum till Kämpinge, ett "litet hus" men jätte,jätte gulligt! Mamma har en tendens att få det riktigt fint vart vi än flyttar så därför har det inte känts jobbigt en enda gång, däremot har hon och mormor fått slita tills deras kroppar varit .. utslitna. Överarbetade. Känner mig skyldig nu efter men man tänker inte på hur mycket man verkligen behöver göra vid ordet "flytt"..
Jag har inte tagit några bilder på det nya eftersom kameran legat nedpackat och dessutom så ser det inte .... "så fint ut" än.. Vardagsrummet, mammas rum och köket är riktigt fint.. Men sedan har vi de två toaletterna som är så illa att man nästan .. det är väldigt, utslitet och fult rent avsagt.. Och mitt rum och min brors rum har väggar som är .. aprikos oranga på något sätt och ingenting jag har passar in men redan på måndag kommer de och gör om alla rummen, vilket ska bli riktigt skönt!
Efter det ska jag lägga upp bilder och visa hur slutresultatet blir:)
(Vi har däremot fått ett badkar - något jag nog inte haft sedan jag var, ja.. innan 10.. 9-8 år kanske och ni anar inte hur skönt det är!!! Jag sätter för något mörkt för fönstret, tänder ljus omkring mig, sätter på härlig och lugn musik - och lägger mig i ett varmt bad... Det finns inget härligare, än att få slappna av så..)

Min vecka har bestått av .. flytt såklart.. Skola.. Vaccinering och efterblivenhet och seghet därefter.. Och idag fyller min underbara vän Amanda år så det är en självklarhet att jag måste gratulera henne(vilket jag redan gjort ett par gånger - men igen - Grattis gumman, jag hoppas du får en riktigt bra dag och sen vet du att vi firar dig med något speciellt nästa vecka)

Idag gick jag med alla mina "majsare" på en runda i stan och sedan begav vi oss på olika håll så jag,Julia,Amanda och Danni gick på ett håll och de andra åt ett annat. Först gick vi åt subway där jag och Danielle åt, sedan gick vi till mcdonkan så att de andra kunde äta där och sedan gick jag och amanda i stan och köpte en födelsedagsvän till min flicka Michelle som också fyller år snart! Och snabbt därefter hämtade vi New moon biljetterna som vi ska se den 21 November!
Det blir alltså New moon för mig två dagar i rad....
Känner mig genomtrött nu .. så ni får en bild på födelsedagsgrisen Amanda och en bild jag tog precis innan jag skulle bada och sedan säger jag..

God natt & hoppas ni haft en bra fredag, och får en riktigt mysig helg!







heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei,
jag vill säga Äntligen men känner inte alls sug för att blogga.. Det har varit så avslappnat den senaste tiden att man antagligen tappar intresset.
Kan väl berätta lite angående vikten ..
Har ätit mycket clementiner, rört mig och gått mycket om dagarna! Men lite hårdare får jag nog kämpa!

Veckan har varit mycket med det nya huset, tagit upp grejer, städat (mamma har väl gjort det mesta men jag gjorde lite grann iallafall) .. sen var Matilda hos oss och bjöd oss på "välkommen till nya huset mat".. supergott!
Sen har jag tagit influensasprutan .. och jag tror människor överdriver.
Sprutan känns inte överhuvudtaget, jag fick riktig huvudvärk - det stramade i hela huvudet och blev lite förkyld och tyckte att kroppen domnade av.. hängde inte med riktigt, medan andra fick hög feber över en dag, sedan lite förkylda och sedan blev de bra igen .. tror inte det är så farligt som ryktet säger sig.

Nu har jag precis kommit hem till pappa och ska äta middag och se film med dem ikväll, tummen upp för det!
Så jag uppdaterar lite senare ikväll med några bilder jag tagit? Jag har inte tagit så värst många eftersom vi ska göra om hemma hos mamma och tänker därför ta bilder efteråt!
Hoppas ni haft det super ändå^^

Puss&Kram
/Louise
Heey people, jag har inte mycket tid.. tänkte bara berätta att det inte kommer bli uppdatering på ett par dagar eftersom vi inte får internet hos mamma förrän om en vecka.. usch, jag vet, det är hemskt.. jag vet inte hur jag ska klara mig, men .. jag uppdaterar med massa text om vad ni missat, lite bilder ifrån nya huset!
usch, vi har det tufft därhemma, det var jobbigare att flytta än jag trodde men vi har en otrolig massa hjälp ifrån goa vänner till familjen!
Och vår nya lägenhet .. är liten men supergullig.
Så nu drar jag mig vidare..
sov gott och ha en bra vecka, vi ses snart igen!
Det börjar dra ihop sig!
Idag har vi sista pack- och städningsdagen och imorgon flyttar vi!
Spännande!
Annars bytar vi vecka idag, och vi flyttar alltså hem till pappa idag och stannar där till nästa söndag. .Fast jag ska bo hos mamma några dagar denna veckan för att lära känna det nya huset.
Ehm, bortsett från det... sitter vi och ser reprisen ifrån idol!
Eriik,mmmmm, vilken kille! Han gör vilken låt som helst till sin egen, och Reza! Silken röst! Och Mariette, det är omöjligt att inte gilla henne!  När jag ser henne så vill jag bara lägga mig i ett varmt bad med lite tända ljus, rökelser och någon skön låt! och det ska det bli mycket av i det nya huset ^^,
Imorgon är det måndag, och vad betyder det?
Jo,att jag äntligen får träffa min klass igeeen, åh man känner verkligen att vi varit ifrån varandra alldeles för länge!

Hoppas ni haft en trevlig helg och ett trevligt lov och jag hoppas ni får en mysig familje söndag!