IDOL - MAKALÖST! &&jag vann backstagebiljetteeeeer!

0kommentarer

Aaaarh, ja, vad ska jag säga?
Kvällen har varit så underbar..
Jag har fortfarande tinitus i vänster öra och ont i min hals..
Förvånansvärt nog skrek jag halsen av mig.. Idolerna var verkligen idoler!
Jag har nog aldrig varit med om en jämnare tävling .. De är alllla så unika och levererar något så kraftfullt!
Först in var Calle .. och Calle.. Ja, Han är Calle! Goofy, härlig och en röst så man bara njuter!
Sen var det dags för Mariette - och som vanligt levererar hon någonting gudomligt!
Och sedan är det dags för Tove, gullig som hon är .. och hon får en att dansa sittandes!
Sist ut... är Erik och man .... han fick publiken att leva!
Trots att alla dessa artisterna levererar något så bra, så har Erik något som står ut..
Det var väldigt intressant att se hur det var gjort.. Det är otroligt mycket som är uppgjort, alla applåder, skrikandet.. De säger till en hur man ska göra och när.. men så är det,annars hade LIVE-TV inte varit så bra som det är.. men självklart var där mycket impulsivt ifrån publiken!

Och vill ni ha en förvåning?
Först kommer Andreas och Laila in på scen, så seeexiiigt snygga som dem är! och sitter kvar en bra stund.. tills showen sen börjar och vem kommer inte in med en helt egen entre mer Andreas Bagge! aaah, och han fick en varm entre från oss skåne-bor!

sen ... sen kommer den bästa och värsta delen av hela kvällen ..
Det kom en tävling mitt i allt, då man skulle skicka in sms och skriva  "backstage".. De 250 första som skickade in vann såklat backstagebiljetter.. och jag som ALDRIG vinner ett spel, jag som alltid har världens otur.... vinner.. Jag vann 2 biljetter backstage till idol imorgon .. vilket betyder backstage med idolerna.. och trots att jag inte följt idol och inte varit vidare intresserad... så kände jag mig lika glad som ett barn på julafton.. tills smällen kom ... "jag ska jobba imorgon" ... Ja, jag ska jobba imorgon.. just mellan 5-22... slutar alltså precis när idol är slut.. så sitter här nu ... och är så .. åh, så ledsen;'( ..
Jag har alltid haft otur i mitt liv .. De senaste tre åren har jag nog planerat koncert varje år. . För 2 år sedan hade jag planerat.. hmm .. 3 tokio hotel koncerter och alla blev inställda.. Funderade även på EMA i Munchen ... sedan tokio hotel i Sverige... sedan Danmark .. men tror ni det händer mig? Nej ... förhinder, inställt  .. Midnattsvisningen för New moon som jag väntat på i ett år.. Nej, dem biljetterna fick jag inte heller tag i .. och nu när jag får chansen till  något som är lite once in a life time.... så ställer sig livet i vägen.
Varför sker det ständigt mig?
Varför kan allt inte bara gå bra?

Annars.. idolernas andra framträdanden var nästan bättre. .
Tove körde "Since you've been gone" med Rainbow (vilket gjorde att jag reste mig upp och applåderade eftersom Rainbow är vänner till oss) och hon gjorde den riiiktigt bra!
Åh, jag har glömt vad låten heter som Mariette sjöng men jag kommer ihåg känslan, frihet!
Och isch, detta är illa men Calles andra låt kommer jag inte ihåg.. överhuvudtaget.
Men däremot.. Eriks sista låt.
"Hey Jude" körde han .. och han fick heeeeeela arenan att lägga sina armar i luften och jag hörde hans röst eka "Detta är så vackert".. Hela arenan sjöng i kör tillsammans med honom..."Na na na naa.. naanana"
Helt underbart !
Perfekt slut på kvällen!
Skåneborna var tyvärr lite oförskämda och började gå innan det ens var slut? Tur nog var det enbart genrep och morgondagen blir säkerligen bättre..
och medan idol är ... så står jag på mammas jobb och diskar.....

suck ...
livet är så jääävla hårt ibland=(




















'





Kommentera

Publiceras ej