Det är snart midnatt och jag borde egentligen sova men oj oj oj vad det har hänt saker denna veckan!
Jag har varit sen med uppdateringar pga både lathet och pga saker jag har haft att göra!
Under hela veckan har jag både gått i skolan och efteråt åkt och jobbat hela dagarna!
Om jag inte har berättat det så planerar jag och några vänner att köra en sista minuten resa till Spanien i sommar (kanske konstigt att planera eftersom man borde ta det i sista sekund, men man måste planera för att få ihop pengar ju och just nu är vi ett gäng på 9 personer som planerar att åka!)
Jag har ett jobb där jag städar vartenda tisdag och tjänar ihop lite fickpengar och sedan har jag "fått ett nytt jobb"nu där jag jobbar onsdag,torsdag och fredag! Dock är det inte säkert att jag får jobbet vartenda vecka man när det behövs så rings jag in - vilket är super!)

Nu ska jag köra en kort sammanfattning av småsaker som har hänt i veckan!
I tisdags blev det först skola och sedan jobb! Efter jobbet kom min vän Peter hem till mig och höll mig och min familj sällskap när vi åt middag, snackade lite skit och bara umgicks. Efter det såg vi filmen "Law Abiding Citizen" - en riktigt bra film om en man som ser sin fru och dotter bli våldtagna och mördade framför sig och får sedan hämnd som visar hur staten agerar och liknande - en mycket sevärd film och helbra kväll!

Onsdagen gick fort - genom stress,panik och ångest..
Jag hade en väldigt jobbig dag och kände hur allting tappade betydelse. Ingenting tillfredsställde mig och ingenting fick mig lugn eller glad.. Jag sprang omkring, förvirrad och frusterad.. Nära till att bryta ihop och trots att jag kände för att skriva så hade jag inte ork till att göra det. Dagen gick och efter en skoldag och en jobbdag, ett bad och lite småsaker så gick ingenting och paniken satt kvar i halsen. När pappa tillslut tittade på mig och sade "Du är riktigt knäpp Louise.. vad håller du på med?" kände jag paniken stiga men jag stannade upp.. Men när han såg blicken jag gav honom så tittade han på mig och jag kände oron i hans röst.. "Vad är det Louise? Snälla, vad är det?" ..Jag ville skrika ut "JAG VET INTE. TA BORT DET. FÅ BORT DET. JAG VET INTE. JAG VET INTE" men det var som en spärr i halsen och jag kunde inget annat än att se på honom. Resten av onsdagen gick och jag har till och med minnesluckor över vad som hände den dagen.. Men tillslut fick jag ut bilderna jag ska ha på min vägg - omkring 30 bilder och med lite musik  till det blev jag plötsligt.. lugn .. Natten blev ännu värre.

Torsdagen kom och det blev en kortskoldag, en hel jobb dag och lite goa arbetskamrater som jag blir på bra humör av! Och efter det åkte jag hem till pappa för att ta med saker jag behövde inför lördagen och åkte sedan hem till mamma där vi åt lite goa mackor och bara mös resten av kvällen!

Idag är det fredag och jag har både gått i skolan och jobbat - känns jättebra! Det är en helt annan känsla att jobba - jag vet inte om det är för inkomsten eller för att det faktiskt är så att arbetskamraterna ger helt andra vibrationer.. Idag hade vi t.ex. fredagsmys på jobbet och vi köpte hamburgare och blev även bjudna på äpplekaka till kaffet! Efter jobbet blev det dock lite stress.. Jag fick skynda mig hem och ta en fika med Amanda och Danni och sedan hämtade Micke oss så åkte vi hem till mig för att göra oss i ordning - hämta ut biobiljetter - hämta Lukas - åka tillbaka till cafét för att hämta vantar och sedan skulle vi också köpa maten vi behövde till imorgon på tio minuter! Men vi hann precis.. Så Danni och Amanda gick på ett håll med Lukas,jag,Micke,Per och Mikke såg "Percy Jackson - the lightning theif" och jag måste säga att jag verkligen var besviken på denna filmen! Vi låg vikta av skratt flera gånger och det var både dåligt skådespeleri och en dåligt gjord film - inte trovärdigt och .. ja, rättade sagt löjligt.. Det kunde lika bra ha varit en "Gör narr av Scary movie" film .. Den var väldigt förutsägbar. Synd men vi fick oss några goa skratt...   "bääääääää"! Hahah!
Efter filmen mötte vi Danni och Amanda igen och så tog vi oss en liten men awesome roadtrip till Lockarp för lite nattamat och jag måste säga att detta var den bästa kvällen på länge! Jag har haft överskottsenergi hela kvällen - men jag har inte varit ensam - vi har dragit de mest torra skämten och legat vikta i skratt! Vi har skrattat tills vi fått kramp i magen och vi har verkligen skrattat - heeeela tiden! Helt underbart!Det har verkligen varit en riktigt,riktigt,riktigt rolig och fantastisk kväll!
Det blev även en snabbtitt hos Macke där vi hälsade på Viktor och Markus och sedan körde vi Amanda till bussen och sedan åkte vi hem och nu ligger jag här - helt slut trots att jag känner mig ganska pigg - antagligen för att jag ska upp om 6 timmar och åka till VALLÅSEN med riktigt goa människor!
Jag har ingen kamera så det blir inga bilder ifrån mig men "foto-Micke" har med sina så ni kan räkna med några kassa bilder imorgon eller övermorgon;D

Jag får nog ta tillbaka att det skulle bli en kort sammanfattning, ändå kan man inte riktigt beskriva kvällen vi har haft! Hahah!
Men nu måste jag sova - tagga - tills morgondagen!
Klockan 7 imorgonbitti kör jag,Danni,Lukas och Micke till Vallåsen där vi spenderar dagen tills dem stänger och åker skidor - det ska bli riiiiiktigt skönt! Att åka skidor är nog en av de härligaste känslorna man faktiskt kan ha!
Vi har köpt med oss lite goa saker och har en engångsgrill och korv med bröd med oss och sedan köper man ju lite småsaker på vägen så allting kommer bli .. SUPER! om det ordet räcker?

Jag tycker ni andra ska sova gott och ha en riktigt härlig helg och är ni på vallåsen så slå en pling så söker jag upp er i backen - ni kan ju börja med att leta efter mig i barnbacken, hahah!

Annars.. finns det någonting jag tänkt på den senaste tiden. När jag gick på bussen i Höllviken häromdagen(där jag bor) så gick jag fram med ett leende till busschauffören och sade "Hej" och han tittade förvånat på mig och log upp och sade
- "De två tjejerna - dem bara gick på, hälsa inte - du hälsa - du väluppfostrad! Och det värmer när någon säger hej! Vi sitter här hela dagarna och folk kan inte bemöda sig med att säga hej, så tack,tack och hej! Du är en bra tjej!"
Jag kände mig lite dum eftersom de två tjejerna var mina vänner men samtidigt så värmde det att ett litet "Hej" kunde göra någons dag.. och nu har jag tre dagar i rad gjort samma sak på alla bussar jag har gått på och vartenda gång har busschaufförerna brustit upp i ett leende och svarat
- "Amen Hallå" eller sätt förvånade ut!
Och det är underbart och veta att man kan göra en liten liten liten skillnad för en människa! Tänk på vilket skit jobb deom egentligen har.. Folk som är otrevliga, berusade, kaxiga eller bara totalt ignoratna.. Det är inte ett sådant lätt jobb som man tror och tänk på att dem faktiskt kör varje dag året om! Visa lite uppskattning med ett enkelt "Hej" och ett litet leende - det kan göra hela deras dag!
Jag vet själv hur det känns när min "arbetskamrat" gick fram till mig häromdagenoch sade.. -"Louise? Har du pojkvän?"
-"Nej, svarade jag och log försiktigt"
-" Du är en väldigt, väldigt, väldigt söt tjej" och jag som knappt känner henne blev generad och tog blicken i golvet.
-"Ehm, tack .. tack så jättemycket" och trots att komplimanger är svårt att ta emot så visste jag att hon menade det på sättet hon sade det på och det värmde och resten av dagen gick jag omkring och kände ett litet leende värma på ett litet ställe.
Så tänk på det - om ni har en dålig dag eller om ni bara mår skit, så kanske någon annan också har det och ett litet leende eller ett litet ord som "Hej" kan lysa upp den personens dag.. Man kan inte göra något för alla, men man kan alltid göra någonting för någon..

Uppskatta småsaker!

God natt.
Sov gott=)
Vilken mysig snödag det är för oss här i Skåne! Trots att man börjar tröttna på det kalla så är det hela tiden lika vackert att se ut på den vackra snön som lägger sig!

Jag har inte kunnat komma in på bloggen på ett par dagar, just varför vet jag inte riktigt, men nu är jag inne igen och tänker uppdatera om vad som hänt de senaste dagarna!

I lördags hade jag en mycket uppdelad men härlig lördag!
Jag tog det lugnt hemma hela dagen(och kände mig mestadels uttråkad) men på kvällen kom allt igång och medan mamma och hennes kille mös lite hemma och hade en egen förfest så åkte jag hem till min vän Sofie och var med henne och hennes syster när dem åt middag och sedan åkte vi och handla lite gottis och åkte hem och såg Avatar! Men efter ett tag så hörde en gammal bekant av sig.. Viktor Lindholm. Vi var goda vänner för ett par år sedan man när han flyttade så tappade vi kontakten och jag har försökt få tag på honom i flera månader utan framsteg, tills han fick höra att jag försökt få kontakt .. så var han i Höllviken så de bjöd dit mig och jag gick dit! Men innan dess fick jag ett samtal från mina vänner Lukas och Micke och de bad mig åka med på nattamat i Lockarp, så det blev en midnattstrip dit! Alltid lika kul=)
Efter det åkte jag då hem till Viktors kompis Marcus och spendera mer än halva natten där. Dem är musiker och har eget band och så.. så det blev lite elgitarr och härligt musiksnack!
Det är så skönt och få kontakt med gamla bekanta..
Allting händer för en orsak och det var väl menat med en paus för oss ett år och jaa.. Saker ändras verkligen med tiden. Folk utvecklas och träffar nya människor och nya saker hinner hända.. och det är otroligt att se och känna utvecklingen hos folk, både negativt och positivt.. Det kan kännas väldigt konstigt när man inte träffar samma människa som man kände för ett år sedan .. men samtidigt intressant och kul och känna utvecklingen folk gått igenom..
På natten där kom Micke och körde mig hem(gullig vän, tack!)

Sedan blev det söndag och det hände inte särskilt mycket. Som vanligt städade jag med mamma och sedan var det byt-vecka och jag åkte hem till pappa och det är då dags och bo här en vecka:)
Det är lite jobbigt med omständighetern att flytta varje vecka då det är sådana skillnader.. Men skulle aldrig vilja något annat än och vara med båda mina föräldrar!

Idag är det måndag och det har varit skoldag trots att alla andra har lov!
På vår skola går vi enbart halvdagar och har lov vart tioende vecka. Vi har inte smålov som sportlov och liknande för att vi ska hinna med lika mycket som andra skolor eftersom vi går halvdagar.. och vi är lediga vart tioende vecka eftersom vi har något som kallas "VTFF".. Dessa veckorna är till för dem som varit sjuka, varit på semester eller missat prov.. så det är som en extra chans.. Hittills har jag legat bra till och kunnat vara ledig alla veckor så det är jätteskönt=)
Jag har också haft besök av min vän Bea och vi har suttit ett par dagar och bara pratat och spelat kort:) .. Det blev även en snabb-träff med min goe vän Lukas men nu ska jag däremot göra klart ett musik-arbete om Ray Charles och har en lång skoldag imorgon .. Men så är det och det är absolut värt det!

(Har mycket annat att se fram emot - Vallåsen på lördag, Båstad och Spanien i sommar och massa lediga dagar och en massa födelsedagar och studenter)

Annars, tänkte jag bjuda på en härlig låt som är gjord av Michael Jackson kallad "We are the world" .. men som omgjord. En massa av dagens kända artister har gått ihop och gjort en ny version av dagens olika musikstilar.. (Trots att jag inte gillar all sortens musik i dag - techno och liknande, eftersom det inte blir äkta så är denna videon och musik gjord i ett välsyfte för "Haiti" och ger ett fint sammanhängande..)
Så här har ni den;


Så känn sammanhanget i denna låten och njut av dagarna ni har av betydelse - det finns alltid en chans att göra en förändring i folks liv.. Kanske inte hela världens, men någons.. och det är värt allt.

God natt och ha ett härligt sportlov!
Idag har det varit en väldigt mysig fredag!
Jag vaknade upp hos min moster och åt lite frukost och lille Hugo vaknade precis när jag skulle gå, hihi, gullungen:)
Därifrån tog jag bussen och mötte upp Amanda och gick till skolan.. Dagen var kort och gick snabbt. Vi hade ännu en rolig dag av datorkunskap med vår väldigt speciella lärare och sedan en snabb samhällslektion där vi alla var som döda och sista lektionen var det sista chansen för vår engelskuppsats. Jag skrev om min eftersom jag inte var nöjd med mitt sätt att skriva på förra lektionen och det kanske inte blev lika bra som jag vanligtvis hade kunnat men det blev åtminstone bättre. Det är inte bra att skriva i stress, då blir det för mycket klydd av det man försöker säga och för lite mening i det! Synd .. men man får väl göra sitt bästa!
När skolan var slut tog jag bussen hem och mamma och mormor hämtade upp mig och jag åkte hem och hjälpte mamma laga mat och lade mig sedan för att sova igenom resten av dagen.
Sedan var det dags för middag och därefter gjorde jag mig i ordning också hämtade Micke upp mig. Vi gjorde lite ärenden och mötte sedan upp Lukas och gick sedan för att se  "The Wolfman"..
Jag måste säga att jag är positivt överraskad då jag faktiskt förväntade mig att den skulle vara rätt dålig men den var väldigt bra. Det var riktigt bra gjort och man både rös och hoppade till vid flertal ställen! Jag gillade att det var gammaldags gjort - filmen utspelade sig på 1800-talet om jag inte minns fel och trots att dagens filmer är gjort på väldigt mycket datorteknik så fanns det ändå en känsla av forna tidens filmer om man kan säga så... Ni vet "mannen som sprang runt i dräkt på filminspelningarna" för att citera Lukas.. Den känslan fanns kvar samtidigt som det var datorgjort!
Det var en riktigt bra action film och är faktiskt absolut sevärd:)

Nu känner jag hur huvudet bultar och jag känner att jag borde lägga mig medan min mage säger någonting annat.. Jag har ont i magen, mår illa och jag hör mitt huvud säga "Det är någonting du ska göra innan .. Kom igen Louise, kom på vad det är".. Men jag finner inte det.. Jag finner inte vad det är som gör mig orolig och otålig. Det är som att jag väntar på något som inte kommer eller som att man glömt bort någonting viktigt man sagt till sig själv att göra..
Nåja, kommer jag på det så gör jag väl det men tills dess sätter jag på en film i bakgrunden och lägger mig och läser..
Hoppas er helg börjat bra och för er som har sportlov nu - NJUT!
God natt=)

Heeeeeeeeeej!
Med ett trött leende välkomnar jag er hit ikväll!
Jag sitter i soffan hos min moster och min lille kusin Hugo hoppar omkring i vasrdagsrummet med mer energi än jag har sett på väldigt länge! Hahahah "Hejsan hoppsan fallerallera" springer han runt och sjunger. Jag förstår verkligen att yngre barn sover gott om nätterna när dem hoppar omkring som de gör - det kanske man borde prova på? Att hoppa och stojja en  hel dag.. Hade man sovit gott då tro?

Som jag berättade igår så är jag ledig idag - trots det blir jag f*n o mej väckt!
Klockan är två minuter i åtta när min mobil aldrig slutar ringa och jag blir irriterad och undrar vem det är som aldrig kan sluta ringa! När jag väl svarar så är det min gullige vän Peter Dahl som ringer och vill prata.. Hahah, han ringer ALDRIG på morgonen men helt plötsligt gjorde han det -idag, av alla dagar!
Hur som helst..så ville han bara prata lite så det gjorde vi fram tills han var framme på jobbet och sedan somnade jag om och vaknade vid lunch - så otroligt skönt och få sova ut!
När jag kommit ut ur duschen så kom pappa för att hämta min kamera men istället åkte jag med honom hem och gjorde mig i ordning där för att sedan åka med pappa till stan där han skulle ha fotografering för sitt skivomslag - rätt kul faktiskt, bilderna blev riktigt bra och de nya låtarna är något speciellt!:)
Efter det körde pappa mig till Moster Lotta där mormor och morfar också var!
Och nu har jag spenderat resten av kvällen hos min moster och lekt med min lille kusin Hugo! 4
Vi har varit ute i snön och har gjort snölyktor och snögubbar och vi har byggt och lagt pussel och lekt med lera och nu har vi precis satt på "Djungelboken".. En riktig klassiker! Underbart!
Jag är redan helt slut i kroppen och ska sova över här - och jag kommer nog sova gott här hos min lille kusinvitamin!

Hoppas ni hade en bra dag - imorgon är en ännu bättre, för ni vet.. då är det fredag!

Sov gott mina vänner=)

 

Det är eftermidnatt och jag har än en gång varit seg! Meeeen det beror på att jag haft en fullspäckad dag!
Jag har nämligen spenderat dagen på vanningen med min goe vän Danni och vi både busade och tränade, haha, underbart.. det får en att återgå till minnen .. som liten var det roligaste man visste att hoppa i vågorna med leksakerna på vanningen och att åka i deras rutschkana.. Nu är man nästan för stor för att kunna använda dem och man vet inte riktigt vad man ska göra av vågorna mer än att dyka i dem .. däremot var dem jäkligt starka eftersom de fick omkull mig och puttade mig(under vattnet) upp till kanten och med en galen tjej som Danni kan man bara ha roligt!
Halv fem tog vi bussen hem och mötte Amanda på bussen för att snabbt åka hem och göra oss i ordning för att sedan äta middag på mitt favoritställe - Millennium.. och ja, undra vad det blev..*fnittrar*  - texasvingar.
För alla ni som inte känner mig så är Millennium en restaurang/pub som jag har levt på nästintill i hela mitt liv och de senaste åren,när man varit äldre, har man spenderat vääääldigt mycket tid där och jag har ALDRIG ätit något annat än deras texasvingar! Det är det bästa som finns!
Efter middagen var klockan redan åtta och vi tog bussen hemåt. Vi åkte snabbt inom min vän Lukas och sade hej och åkte sedan hem till mig och hämtade en pulka! Det är nog första gången på fyra-fem år som jag åker pulka - och daaaaamn vad roligt det var! Hahah och bilder på det kommer!
När vi nästan frös ihjäl gick vi hem till Danni och satte på "sex and the city".. Danni somnade - trött som hon var(jag också egentligen - helslut efter en dag på vanningen såklart men jag höll mig vaken) och nu när filmen är slut är jag hemma och ska lägga mig och läsa och sova läääääääääänge imorgon.. vet ni varför?
Jo, för att vår lärare är sjuk och alltså är de lektionerna vi har imorgon.. vi är alltså lediga!
Åh, det ska bli så skönt och få sova ut - min kropp har varit så trött den senaste tiden att den verkligen har behövt det!
Det verkar som att livet vänder sig lite mot det positiva hållet för mig nu och åh, det är så skönt..
Nedanför lägger jag in lite bilder ifrån kvällen och sedan tänkte jag lägga mig under mitt varma täcke!
Sov gott mina vänner=)


Gooo'kväll.
Det är tisdag och egentligen borde man säga "uh, det är bara början på veckan".. men jag försöker tänka "Imorgon är det onsdag och sedan är det bara två dagar tills det är fredag" :) Hihi, tänker man positivt funkar det alltid!
Jag har inte uppdaterat sedan "Alla hjärtans dag" så jag tänkte bjuda på lite bilder ifrån kvällen som spenderades med min familj! Jag busade lite med min gulliga kusin Hugo nästan hela kvällen. Vi satt och sjöng "Emil i Lönneberga och pippi långstrump" - låtar! Jag älskar när barndomen kommer tillbaka!
Efter familjemiddagen så gick jag på bio med mina fina flickor Danielle och Amanda och vi såg "Valentines Day" och jag kan säga att trailern inte gör filmen rättvis.. Den var inte som "Love actually" direkt men den var på helt rätt humör för alla hjärtans dag och visar hur människor utan vetskap hör ihop - även om det bara är för ett par timmar - och man både skratta och fick tårar i ögonen av denna filmen.
så jag tänker citera något som Lucas säger i ett avsnitt av One Tree Hill som passar ihop med just detta;

"Did you ever look at a picture of yourself and see a stranger in the background?
It makes you wonder how many people have pictures of you, how many moments of other people's lives we've been in. Were we part of someone's life when their dream came true, or were we there when their dreams died? Did we keep trying to get in, as if we were somehow destined to be there? Or did the shot take us by surprise? Just think, you could be a big part of someone else's life, and not even know it."

Så den var inte lika gripande som Love Actually, men det var en helt rätt film att se på något sätt, så se den - den är absolut sevärd.
Efter filmen fick vi gå hem eftersom bussarna hade slutat gå men det var en väldigt mysig pratstund och har vi sällskap av varandra så kan det inte gå fel och vi avslutade kvällen med en helt rätt "lekstund" på lekplatsen vid mig.. Hahah, ibland är det bara så skönt och få vara barn igen!

Sedan kom måndagen och det blev en helt okej skoldag, vi gjorde besök på "Fifh" med skolan som är en förening för handikappade.. Där blev vi introducerade av två killar i 20-30 årsåldern som under olyckor blivit förlamade.. Som ni förstår kände igen mig, jag kunde lika bra suttit där med dem..  Den ena killen var på en surfingsemester med ett gäng vänner och låg i en hammock som plötsligt sprack och ett betongblock kom i huvudet på honom och han bröt nacken och är förlamad ifrån bröstet och nedåt. Den andra killen bröt nacken - två gånger. Den första gången föll han ifrån en 7-våningslägenhet och förlorade känsel ifrån midjan och nedåt.. Andra i en bilolycka då han förlorade känsel totalt bortsett från i armarna - men fingrarna kan han inte röra..  Båda killarna är med i landslaget för handikapp basket och handikapp rugby.. Det var otroligt och sitta och höra historierna ifrån dessa två killarna och ändå se hur de uppskattar sitt liv.. Det fick mig att tänka att jag kanske inte hade gett upp så lätt som jag trodde.. Det finns en mening med allt trots allt..
De lät oss prova på handikapp basket och jag måste säga att det var riktigt roligt trots att det var svårt. Efter det fick vi träffa två stycken blinda killar som varit blinda sedan födseln. De såg färger och kunde urskilja vissa föremål men kunde inte dirket se vem som gör vad eller vart någon sitter eller någon som räcker upp handen .. De lät oss prova på "bollaktivitet" för blinda och vi fick ha på oss ett par glasögon som gjorde vi inte såg överhuvudtaget utan fick lyssna oss fram .. Det var svårt men det gick och det var en oerhört skön idrott eftersom det inte var skrikande eller så, en väldigt tyst och rolig sport och är man proffs - som dem - så är det nog tusen gånger roligare.
Så det är väl sådana situationer som får en att uppskatta livet och tänka efter.. och jag tror inte jag har insett hur nära jag faktiskt varit.
Videos ifrån detta ska jag också försöka lägga in .. Här har ni annars en länk till "FIFH"s hemsida:)
http://www.fifh.com/

Idag är det tisdag och det har inte varit någon särskild dag. Eller jo, det är ju fettisdagen.. Har ni köpt några goa bullar och fikat med nära och kära? Jag ville väldigt gärna men mamma fick mig att inte äta - vilket är bättre eftersom jag börjat träna igen ju - och vad är det för mening med träning om man ska äta sådant? :)
Jag har varit i skolan, städat med pappa, äntligen fått ta ett riktigt skönt och varmt bad! och sedan åkte jag med min vän Lukas till burger king där han skulle äta middag och sedan träffade jag min gulliga vän Sofie och nu ligger jag hemma och ser Dirty Dancing.. och jag ska försöka lägga mig i tid för att kunna bli utvilad..
Så det har varit en bra start på veckan .. och jag hoppas det blir ett bättre slut.
Hoppas er vecka har börjat lika bra!
Sweet dreams
Missnorman



(Det verkar vara problem med videosen jag vill lägga upp ifrån FIFH så jag struntar i det så länge:)
Idag är det en väldigt mysig söndag. Det är alla hjärtans dag, dagen gjord för världens par och det tycker jag väl  dem kan unna sig, men för mig är detta bara en dag för affärerna att tjäna lite extra pengar.. men det kanske är annorlunda om man har pojkvän? Då kanske det blir en .. speciell och kärleksfull dag, då man köper något för att ge varandra någonting som får en att känna sig extra glad.. Men för mig, har det aldrig varit en speciell dag, kanske för att jag inte haft en kärlek att dela den speciella dagen med.. Men nu har jag ju min familj . Och just nu håller vårt hus på att fyllas av mammas familj, min mormor och morfar, moster Lotta och hennes man Martin och deras barn Hugo, Martins mamma Kerstin och mammas pojkvän Håkan! Och när man har en familj som fyller huset och gör det till en mysig familjedag så kan jag erkänna att det är en mysig dag! Så idag kommer bli en jätte,jätte,jätte mysig dag med god middag med familjen och sedan ska jag träffa två fina flickor - Danielle och Amanda så ska vi se filmen "Valentines Day".. Så jag tror att detta kommer bli en bra dag, varken deppig eller överflödig .. utan kanske absolut lagom?

Jag önskar däremot er par en riktigt kärleksfull och mysig alla hjärtansdag och sedan önskar jag er singlar en trevlig dag, ni kan njuta ändå ska ni se! Och ni familjeälskare  - gör som jag och mys och var glad över den underbara familjen ni har!


Så det blev en riktigt bra kväll igår, med träningsvärk så att det skrek om det gick jag och Sofie och handlade lite gottis och åkte sedan hem till Michelle och hade det så otroligt bra i ett par timmar. Det är det som är bra med vänner som dessa , att hur länge man än är ifrån varandra, hur lite man ibland än pratar.. och hur livet än ser ut så vet vi precis vart vi har varandra och vi kan prata ut om både saker och minnen och kärleken är precis lika hög som den var då.
När vi varit hos Michelle så mötte vi Danielle och åkte hem till Sofie för att se film. . och Sofie satte på "Human Trafficking"... En film så fruktansvärd, äcklande.. att man inte vet vart man ska bli av. Filmen är verklighetsbaserad och man inser verkligen hur det kan hända varje dag, man inser ... man ser hur dem gör det och hur dem kommer undan med det .. Usch, man blir... så irriterad, och äcklad.. och arg.. och man får ont i hela kroppen.. uurh.. men man öppnar också ögonen .. som nu planerar jag och några vänner att köra på en "sista minuten" resa till Spanien i sommar(jaa, vi planerar tidigt..haha) men ... man inser vad som kan hända, hur lättlurad man kan bli .. och vi inser att vi aldrig kommer kunna dricka eller gå ensamma någonstans, utan vi kommer alltid behöva hålla ihop och hålla koll och se till att inte lita på någon.. och ja, usch ... För er som inte klarar av att se sådant - se den inte, för där är myyyycket detaljer.. men för er som .. ja, kanske .. behöver öppna ögonen för vad som händer varje dag. Se den .. för den är absolut sevärd.

Mmm.. It's finally friday.
Glaaaaaaaaad eftermiddag allihopa, cause it is .. Isn't it?
Jag vaknade tidigt nog för att ta en morgon dusch - otroligt hur en morgondusch både fräschar till en och väcker en:)
Efter det var det skola och det var första gången jag var med på vår datorkunskap .. hahah och jag har nog inte skrattat så mycket sedan vi hade kossan. Hon pratar så att man inte förstår och .. jag vet inte vart hon lämnade sin hjärna. Nej, jag ska inte vara taskig, hon är nog gullig men får oss faktiskt att skratta utan anledning.. dock gjorde vi precis vad vi skulle under lektionen:) Efter det var det samhälle, där vi har våra stunder.. haha, underbar klass måste jag säga! Engelskan var dock inställd så vi gick till dagens goda och åt lunch och sedan drog jag och Sophie hem och tog ett träningspass på gymmet och ett riktigt hårt pass blev det.. var dränkt denna gången så det kändes verkligen bra och jag känner hur musklerna spänner sig i hela kroppen nu - underbart!
Nu ska jag se klart One Tree Hill, vänta på mamma och mormor och sedan ta mig en snabb dusch och göra mig i ordning för att åka hem en stund till Michelle och sedan spendera resten av kvällen med Sofie:) Kommer bli supermysigt!
You gott'a love fridays!

(Haha, jag älskar dessa bilderna, trots att dem är åratal gamla!)

Vet ni vad jag har insett?
Jag har insett... att när jag är rädd så glömmer jag bort rädslan, jag känner förundran .. när jag går på denna länga vägen och kommer till en korsning och ser på dem olika vägarna så är det inte den ljusa med färgglada blommor som kallar på mig, utan det är den skrämmande vägen där dimman ligger i vägen för att man ska kunna se.. Men så tänker man .. att när man faktiskt står här vid denna korsningen, så är det detta ögonblicket som spelar roll, detta valet man gör.. för vägen man tar kanske man inte kan återvända från .. och då avgör det resten av vårt liv.. och kanske är det därför det gått fel för mig alldeles för många gånger? Enbart för att jag har inte har känt mig skrämd av denna oväntade väg och följt den utan att ha kommit fram.. men å andra sidan .. hade jag tagit denna ljusa vägen, fylld med färgglada blommor så hade jag kanske hamnat på en äng tillslut.. och vart tar jag vägen då? Och vad lär jag mig då? Jo, att allting blir bra tillslut... men jag har insett att man inte kan gå på en bekymmerslös väg - för då lär man sig aldrig..
Då blir man aldrig den man är menad att vara.

Jag har precis sett klart One tree hill, som för någon anledning alltid är lika inspirerande och känslosamt.. och jag har sett Avatar - lika vacker som alltid. och jag mår bättre. Idag, mår jag bättre. och det ska jag ta vara på. Tänkte göra mamma lite glad genom att ha diskat all disk i diskhon och sedan plocka undan lite och tända upp lite med ljus och göra det mysigt tills hon kommer hem .. annars tänker jag bara ta det lugnt och lägga mig tidigt för att känna mig lite piggare i skolan.
Vad kan ni göra för att göra dagen lite lättare för någon i er närhet?
Småsaker.. är det som gör mest=)




Dramatisk som jag varit de senaste dagarna, har jag antagligen på något sätt gjort mig förtjänt av. . och därför har mitt humör följt mig i det. Men idag kom en vändning, då min bästa vän ringde.. Matto .. och en lättnad kom över mig.. Och även då jag kunde åka hem till min pappa och faktiskt prata med honom .. Som jag sagt innan så sker alltid saker för en anledning . . och att jag går igenom detta, kanske är uppfriskande, det kanske får mig att öppna ögonen lite och sansa mig och inte bara köra på som jag gjort den senaste tiden .. Men man väntar väl aldrig för länge på något gott.. och instinkt kanske var vad jag väntade på.
Nu ska jag lägga mig ,med bultande huvudvärk och se Avatar!  Amasing movie..

Sov gott mina vänner, jag hoppas livet är bra för er..
Life is a complication. And I don't know why I run into new situations where I feel the emptieness.. I don't know why things always has to go wrong for me even when I try to do everything right.. I never mean to do anything bad, I don't want to hurt anyone.. so when things go wrong I don't understand how and why, and that's where the confussion comes in.. And when I don't understand how everything can wrong - especially all ot once, I get scared. The confusion is not understandable and when I try to fix it.. It gets worse and that's when I'm scared. Cause what do you do to make everything go wrong and what can you do to make it better? How can you be blinded when you have open eyes? How could everything I did in one day make everything go wrong for everyone? Some things I understands, some mistakes you do.. but some things you don't even mean to do and thats when the confussion and scariness go together.. and makes you feel cold, freesing actually.. and alone. Cause you do know that all problems you do - you have to fix yourself. You know that when your body starts to feel empty, cold, sick and tierd.. something is taking a lot of strenght from you.. When you feel that your legs wants to fold you start to realise how much energi each problem takes on you daily .. and eventually you might fall and If you are to tierd.. you might choose not to get up. And I feel that I am on that road right now.. I am starting to feel tierd, I'm all ready confused and I'm starting to feel scared.. and bit by bit.. I start to realize that I am alone. And what I want the most Is for everything to be all right again, I want to learn to never do the same mistakes twice..I want to be forgiven.. I want to wake up from this night mare. Everything.. and everything .. have gone wrong. . and I don't know how.. and even though it's wrong to run away from your problems .. I wish I could get on a plane, disappear for a fue years and then go back.. Maybe it's wrong, but If I don't get away from these problems.. If something wont go right soon.. These problems are going to distroy me... and that.. I am afraid of.


De senaste två veckorna har varit veckor fyllda av problem, smärta och sorg som jag inte förstått. Idag har alltid kommit ut, tårarna har runnit ohindrat... och det känns lättare men plötsligt är jag trött, kroppen är trött, sinnet är trött, jag är trött.. jag vill bara låta ögonlocken falla ihop och be dem aldrig öppna sig igen.. Men sen kommer jag på att allting sker för en orsak. Och det löser sig, det gör det alltid, det måste det göra. Men tur nog, har jag människor som på långt eller kort håll, lyckas få mig på andra tankar ibland.. och där är en person som på ett väldigt personligt sätt lyckas framkalla sidor jag lyssnar på. Och idag fick han mig att än en gång lyssna på sidor av mig själv - mitt stjärntecken .. och idag tänkte jag dela med mig av allt som stod.. för så mycket stämmer in. Det är på engelska och det är en del.. men jag antar att dem flesta förstår.. och jag antar att de som känner mig kommer se hur mycket som verkligen stämmer in på mig.. Och jag vet både mina brister och fel.. och jag ska göra saker fel för att lära mig hur jag ska göra dem rätt.. man får lära sig att utstå dem bara.. Tala till er själva när ni läser detta - för detta är vad som räddade mig ikväll.

POSITIVE TRAITS

Cautious, compassionate, cunning, emotional, imaginative, intuitive, loving, protecting

 

NEGATIVE TRAITS

Moody, touchy, unable to let go, volatile,cocky

 

LIKES

Children, hobbies, home, parties, romance,friends

 

DISLIKES

Advices, being contradicted, being told what to do, failure, irritation

 

PERSONALITY

Cancer is the most diversified character of the Zodiac, and might anything from shy and withdrawn to rather extrovert. But what you all have in common is your conservative, traditional and home-loving nature. You feel strongly about maintaining the family bonds, and you are often interested in genealogy. You are not unsociable, but you have a great urge to be alone sometimes. Outwards, you might seem thick-skinned, insensitive, uncompromising, unshakable, single-minded, energetic, sly, intuitive, wise and philosophical. But on the inside, you might be rather different – kind and compassionate, especially towards those who you are really close to. You are emotional and imaginative and you are good at reading other people’s feelings. Often, you have an all too lively imagination, and you have big romantic fantasy on life which you try to live up to.

You like art and literature, and especially drama. You might also have large literary, artistic and rhetoric talents. And even though you might give an impression of being down-to-earth, you are often interested in the supernatural.

You might be dishevelled, grumpy, twisty and moody. Often you are self-pitying, and you might feel insulted even when there is really no reason. Sometimes you might have violent outbreaks of rage, seemingly without reason. But you are also easily feeling flattered. You are ambitious, although sometimes tactless and difficult.

 

PROFESSIONS

You are well suited for many different professions, especially thanks to your excellent working spirit and devotion. You might be a skilful writer or journalist. You might also be a politician, even if you as such prefer being in the background rather than in the spotlight. You might work with helping and supporting other, for example in social care, nursing or delivery work. You might also be an excellent cook. You might be a successful businessperson or industrial leader. You romantic side and your interest in history might lead you into working in a second hand shop or as an expert on antiquities .But more commonly, you work as a broker, gardener or seaman.

 

RELATIONSHIPS

In a relationship, you are a mixture between hard and soft. You are loyal, emotional and romantic and you are very dependant on feeling safe. You are very protective towards your loved ones. You love to give, and do not ask for much in return. You might, however, sometimes be overly patriotic, and cold and suspicious towards outsiders.

You have a sharp memory, especially when it comes to events involving strong feelings, which you might remember in detail many years later. Since you are living so intensely in your memory and your imagination, old feelings might suddenly blossom anew if you meet someone who once has meant a lot to you.

You are most compatible to

Taurus – This is most often an excellent combination. You are both rather calm and caring, and both of you are housing a deep love of home and family.

Cancer – Your two similar personalities fit very well together, and you house a lot of understanding towards each other, even though either part most of all would like to follow one’s own personal traditions.

Leo – A very good combination of two very different personalities. Leo might cheer up you heavy-hearted nature, and you have great patience with the moodiness of Leo. You gladly let Leo be in the centre of attention, and to be in command – or at least believe to be so.

Scorpio – An ideal combination of two passionate and dedicated personalities. A warning needs to be issued, however, for violent mood-changes and jealousy from both parts.

Capricorn – Even though you and Capricorn are each other’s opposites, you do actually have a lot in common. Your understanding and compassionate nature fits excellently with heavy-hearted Capricorn. You appreciate Capricorn’s never-ending strive, and you are happy to be in the background as support.

Pisces – Your two emotional and changeable personalities are ideal for each other. You are both very home-loving and romantic, and you both have a great need of feeling loved. Your mutual understanding is close to absolute.


DISEASES

Bad digestion, heartburn, obesity, stomach problems, ulcer

 

RULING PLANET

The Moon

Importance

Comfort

TRIPLICITY

Water

CITIES

New York, Venice, Algiers

 

(Vill du själv se ditt stjärntecken för och lära igen saker och ting så gå in på den här sidan och välj ditt tecken på vänstra sidan: http://maltesson.tripod.com/)

Det är skrämmande och se vad som finns i ödet för en.. och hur man kan finna saker som faktiskt hör ihop med en. Men det är också det som får en till att inse vem man är.. Så vad gör man för att komma över rädslan?
Jo .. Man möter den.


det har varit en bra dag. Det började med ett engelskprov - som enbart var att skriva om vad man tycker om "filmer".. om hur de kan påverka en osv.. så det var lätt eftersom .. ofta tilltalar mig själv i filmer .. och har en tendens till att älska att skriva, så jag tror det gick väldigt bra=) Dagen fortsatte och gick fort och Amanda,jag och Danielle åt frukost på Espresso House - vilket behövdes och sedan var det dags för gymnastik där vi gjorde en hel del roliga övningar, men krävande så jag fick en kick och Danni och jag åkte direkt gymmet där det blev ett stenhårt och superhärligt pass! Så nu blir det träning fyra dagar i veckan. Gymmet på måndagar och tisdagar och sedan simning på fredagar och söndagar:)
Så nu känns det så bra! Känner verkligen hur triggad jag känner mig.. Vi får väl se hur resultatet ser ut i sommar!^^,
Nu tänker jag ta en dusch och se One tree hill:)

Det har blivit en .. någorlunda bra start på veckan, men man vet aldrig hur den slutar.. Jag undrar vad som väntar .. men jag hoppas det blir en vändning .. och jag hoppas det b
lir något bra..
Detsamma önskar jag till er... att något bra händer er.

Godmorgon '
Det är söndag morgon och jag är nyvaken .. Jag har sovit ifrån klockan 21 igår fram till nu! Fast jag blev också väckt inatt av en bra berusad Peter Dahl runt halv 4.. fast vi lade på ganska fort, så det var okej:) Antar att det är bra med så mycket sömn, men jag mår inte bättre för det. Ända sedan i fredags har min mage gjort uppror, det är som att jag har tusen fjärilar som ihärdigt flyger omkring i magen, krockar och orsakar panik... Tusen tankar kommer efter också, tillsammans med huvudvärk som borde vara borta vid detta laget.. Förstår inte riktigt. Har inte varit med om detta på så länge, men bra. . det blir det nog. Jag har verkligen försökt få kroppen att slappna av, hela gårdagen gjorde jag ingenting, jag har försökt sova bort det, jag har inte tänkt på det, jag har fokuserat på läsning, på film .. på allting förutom att skriva, så det kanske är vad jag behöver? Skriva ut något och se om  det lättar på trycket.. för att gå omkring med detta, är som att vara sjuk utan de riktiga symtomen..
Idag kommer pappi hem ifrån Tyskland (där han har varit i en vecka och spelat in skiva) så det ska bli jätttttekul och höra de nya låtarna, prata lite och vi kommer antagligen göra lite god middag och mysa! Innandess ska jag nog hjälpa mamma städa lite! Jag ska tillbaka till mamma i veckan och bo hos henne några dagar eftersom jag inte bott hos henne alls den här veckan, så att det blir jämt=) Sedan har jag även lite läxor att ta tag i .. Så jag har väl en fullspäckad dag. .så som jag sa, det blir nog bra=)

Hoppas ni haft en trevlig helg!
xoxo.
LN.






Så det blev fredag och det var dags för helg och det blev precis som planerat, dagen gick och vi fixade till hemma hos mig, dukade och gjorde oss i ordning och åkte och handlade med killarna som sedan åkte hem för att fixa sig.. När de kom tillbaka gjorde de middagen (mmmh, vilken lyx med killar som gör mat. det händer inte allt för ofta!)
God tacos blev det iallafall och efter en mysig middag fortsatte kvällen och Jonas gjorde oss sällskap.. Haha, hur resten av kvällen sedan ska beskrivas i ord vet jag inte riktigt, men det var verkligen en riktigt bra kväll med riktigt härliga människor! Måste göras om igen.. med vissa undantag!(Finns alltid något man kan lära sig av..)
Eftersom jag inte riktigt vet hur jag ska beskriva kvällen i ord så får jag lägga in dem som bilder och låta er avgöra själva=) Men jag måste säga, att det finns nog en mening med allt som händer.. och för en viss anledning kommer det vid vissa tillfällen nya människor in i mitt liv.. Människor som jag är väldigt tacksam över att ha. Som när jag nu träffat nya människor i min klass så var det något med dem som gjorde att jag blev trygg och mådde bättre än på länge .. och efter en tid kom man närmare och närmare varandra .. och tillslut fann man personer som man släppte nära inpå, delvis som jag lyckligtvis har nu .. Danielle och Amanda. Två tjejer som jag kan släppa allt med, jag kan bli absolut rå.. jag kan bli absolut galen.. jag kan bli så extremt ledsen.. och vi kan få sådana extrema skrattanfall. Vi kan prata, vi kan skratta.. vi ställer upp, i vårt och torrt och att veta att sådana vänner finns, och att veta att vi när som helst har det lika roligt.. Det är den vänskapen som gör det värt det. Och nu .. kom det in en gammal bekant i mitt liv, Johan, haha.. och det roliga är att han har vissa minnen av mig, alltså saker som skedde för omkring 4 år sedan.. Haha, han kommer nästintill ihåg dem i detalj(och jag kommer tyvärr inte ihåg överhuvudtaget eftersom mina tankar vid de tillfällena var på helt andra håll) .. men jag är glad över att han inte lärde känna mig då trots att han såg mig, utan jag är glad över att han istället lär känna mig som den jag är idag.. För det är så olika människor.. så det måste finnas en anledning till att han såg mig då, en anledning till att vi inte blev vänner då och en anledning till vi "funnit" varandra nu.. och det bästa av allt, är och känna hur bra vänner man kan bli direkt med vissa personer .. Ibland klickar man bara och ibland bara vet man att vissa människor kommer få betydelse.. Så jag är väldigt glad över det jag har nu .. och dessa nya bekantskaperna.. alla nya människor som kommer in i mitt liv, har den senaste tiden fått större betydelse än jag kunde föreställa mig.. så kanske det är anledningen till att jag skulle gå igenom det jag gått igenom, för att finna.. rätt vänner. Och vi vet alla, att dem äkta.. är dem som gör livet värt det.

Nu är det lördag och jag sitter hemma hos min mamma, ensam hemma (vilket jag också älskar..) och bläddrar mellan olika kanaler.. Ångest över att det inte finns någonting bra på tv. Jag försökte se lite på Melodifestivalen men jag stängde av ljudet så fort någon skulle sjunga och hon .."Cristine" eller vad hon nu heter.. alldeles för irriterande, tillgjord och jobbig.. så jag stängde av och har nu spiderman 2 i bakgrunden ,med ljudet avstängt och musik igång på datorn istället.. .Så det är så kvällen verkar se ut för mig, ensam och lugn ..

Hoppas ni har en härlig helg och se till att skaffa några riktigt bra minnen!

Igår var en riktigt bra dag, det blev en riktig mysdag med Danni och Amanda och på kvällen gick vi skilda vägar, Danni åkte hem och fick vila upp sig efter sin långa resa med ett härligt bad medan jag och amanda åt middag hos min mamsi. Efter det blev det filmkväll med Peter, Johan och Viktor! Hahah och vilken jävla film! Killarna valde Rec och jag som är skeptisk till de flesta skräckfilmer trodde det var en typisk "the grudge"- film eller liknande.. Men fyfan!Det är nog en av de värsta filmerna jag någonsin har sett - värre än Blair witch - och jag vet inte hur många gånger jag flög intill Johan som satt bredvid mig.. Hahha! Vi tjejer var inte dem enda som hoppade till, killarna skrek till lika ofta som vi gjorde och vi följde av skratt! Om ni är sugen på en skräckfilm som jag lovar att ni inte vet vad ni kan vänta er av - så se den(trailer finns nedanför, sedan finns reaktion av publiken på premiären - ta en titt)
Men riktigt kul hade vi iallafall, ännu roligare med nya bekantskaper och det verkar som att vi ska samlas ihop ihop ikväll igen och göra lite god mat(tacos) och ha en trevlig kväll=) Precis rätt för en fredag!
Men nuuu - ska jag städa lite och dansa lite till musiken i bakgrunden!


Ha en mysig fredag och en riktigt trevlig helg!




Som ni vet är min pappa musiker och det är nu dags för honom och spela in sitt andra album(som jag redan nu kan berätta är 10000 gånger bättre än det förra, jisses vilka låtar han har gjort nu!)
Men det är inte helt lätt, utan pappa är tvungen att spela in hos Tony Carey(Kolla in hans musik på youtube!!!) i Tyskland(och dit åkte han i Tisdags) så jag har fått i uppgift att passa huset och Tindra(vovven) så det är vad jag har gjort igår och idag:) Och igår gjorde två av mina klasskamrater mig sällskap och stannade över natten (vilket även en av mina närmsta vänner Jonas gjorde)
Och en mysig kväll blev det, vi gjorde god mat(hämtmat.. hahah) och sedan såg vi på en riktigt kass film(haha, totalt psycho) "All boys love Mandy Lane" hette den .. skulle vara en skräckfilm men det var en ganska.. B-film, väldigt.. ah, inte alls bra, vi skrattade en del efter.. och sedan gick vi en sista runda med vovven och sedan gick vi och lade oss! men naturligtvis hade vi alla problem med och sova, vi låg i sängarna och suckade åt att ingen av oss kunde somna - hur mycket vi än ville och efter mycket trotsande så somnade vi kanske runt 3-4 timmar.. och gick upp klockan 6 på morgonen och gjorde oss i ordning och åt jättemysig frukost med varma bullar och varm choklad.
Sedan blev det en snabb skoldag - genomgång för kursen vi ska ha nu i Medieproduktion och sedan raka vägen hem för att gå en lång runda med Tindra(Och den rundan var inte lätt, vi tog vår vanliga rundan nedåt havet och jag bestämde mig för att ta med kameran men när jag kom ut vid havet så sjönk jag en halv meter ned i snön - jag sjönk så att jag fick snö upp till midjan och kom knappt upp och tindra kämpade genom att skutta uppe på snön men sjönk bit för bit hon också.. men tillslut kom vi därifrån och det var väl uppfriskande att få jobba lite extra hårt, haha=)  och nu sitter jag här med Amanda och väntar på Dannibanni så ska vi se en jättebra film "10 Things I hate about you" med Heath Ledger! En film som alltid är lika bra! 
En annan film som verkar helt..otrolig som inte kommit på bio riktigt än, är filmen som jag har på trailer lite längre ned. Det är en ännu en kärlekshistoria med samma direktör som gjorde "The Notebook".. Skrolla ned and take a look!

Tills vidare får ni lite bilder ifrån igår och idag och sedan får ni lite mer uppdateringar senare:)
Ha en bra vecka, tänk på att det är torsdag idag.. alltså en dag kvar tills det är fredag igen! Och vad är det dags för då? Jo.. fredagsmys!

Have a niiice day!
(Tryck på bilderna för att få dem större)





Goo'kväll.
Mamma har precis kommit hem och står och gör mat bakom mig medan jag ligger med värk i ryggen. Ljusen är tända och det har mörknat utanför, men det var ljust för fem minuter sedan .. hah, konstigt. Men det är snöstorm här i Skåne, igen .. och det snöar lika mycket som det gjorde förra gången. Vi har aldrig haft såhär mycket snö i Höllviken tror jag, inte under tiden jag funnits åtminstone.. (inte vad jag kommer ihåg). När det var snöstorm sist blev det upp till en halvmeter snö och en meter till vissa ställen då det blåst upp mot kanterna. Ikväll har det väl börjat lägga sig igen och det ska snöa upp till två dm till.
Det mysigaste är när man vaknar på morgnarna och går emot bussen och himlen är något av gråröd och träden,husen,gatorna,taken .. då allting lyser av det vita som landat på marken och ljusen i folks hus lyser med extra värme.. Ännu bättre blir det när man andas in och känner den kylan gå in i ens kropp, som en rensning. När man sedan kommer ut på de stora vägarna och ser trafiken förstöra det mesta, med utsläpp och liknande.. så är det som en suck och det är då man hör folk klaga. Det är då det är härligast att lägga hörlurarna i öronen och se ut emot fönstret. Särklass, tid för sig själv, att vara individ är nog det som får en att klara av vardagen, när man egentligen tänker efter.
Så när det än är tid för det, så tänker jag sätta mig med dessa hörlurarna i öronen och låta min individualitet ta mig till stället jag är menad att hamna på.

and sometimes, '. when your heart breaks it continues beating, cause that's what happens when life is hard, you always continue, until you find something that can make your heart stop beating, something worth living and dying for.
Good night.


Heeeeej bloggen!
Det har ett tag sedan jag uppdaterade sist och en del har väl hänt men jag har inte kunnat uppdatera för att jag inte har haft tillgång till dator! Min dator är nämligen hos en vän till pappa för a "ground-check" då den slutat fungera. Det verkar som att jag måste köpa nytt batteri och jag får nog tillbaka den idag.. Just nu är jag inne på min brors dator och uppdaterar lite snabbt.
Så nu vet ni hur det ligger till!
Annars har vi tjockt med snö härnere i Skåne och när man vaknar för att gå till skolan så har man känslan av att vara på skidresa.. När det är såhär mycket snö så är det rätt med snö! Verkligen mysigt!

Jag uppdaterar så fort jag kan igen, men det kan dröja någon dag till:)
Sweet dreams.

Tips tills dess; Gå och se Avatar!