Lediga dagen!

0kommentarer

Heeeeeeeeeej!
Med ett trött leende välkomnar jag er hit ikväll!
Jag sitter i soffan hos min moster och min lille kusin Hugo hoppar omkring i vasrdagsrummet med mer energi än jag har sett på väldigt länge! Hahahah "Hejsan hoppsan fallerallera" springer han runt och sjunger. Jag förstår verkligen att yngre barn sover gott om nätterna när dem hoppar omkring som de gör - det kanske man borde prova på? Att hoppa och stojja en  hel dag.. Hade man sovit gott då tro?

Som jag berättade igår så är jag ledig idag - trots det blir jag f*n o mej väckt!
Klockan är två minuter i åtta när min mobil aldrig slutar ringa och jag blir irriterad och undrar vem det är som aldrig kan sluta ringa! När jag väl svarar så är det min gullige vän Peter Dahl som ringer och vill prata.. Hahah, han ringer ALDRIG på morgonen men helt plötsligt gjorde han det -idag, av alla dagar!
Hur som helst..så ville han bara prata lite så det gjorde vi fram tills han var framme på jobbet och sedan somnade jag om och vaknade vid lunch - så otroligt skönt och få sova ut!
När jag kommit ut ur duschen så kom pappa för att hämta min kamera men istället åkte jag med honom hem och gjorde mig i ordning där för att sedan åka med pappa till stan där han skulle ha fotografering för sitt skivomslag - rätt kul faktiskt, bilderna blev riktigt bra och de nya låtarna är något speciellt!:)
Efter det körde pappa mig till Moster Lotta där mormor och morfar också var!
Och nu har jag spenderat resten av kvällen hos min moster och lekt med min lille kusin Hugo! 4
Vi har varit ute i snön och har gjort snölyktor och snögubbar och vi har byggt och lagt pussel och lekt med lera och nu har vi precis satt på "Djungelboken".. En riktig klassiker! Underbart!
Jag är redan helt slut i kroppen och ska sova över här - och jag kommer nog sova gott här hos min lille kusinvitamin!

Hoppas ni hade en bra dag - imorgon är en ännu bättre, för ni vet.. då är det fredag!

Sov gott mina vänner=)

 

Kommentera

Publiceras ej