Fredagsmys!

0kommentarer

Idag har det varit en väldigt mysig fredag!
Jag vaknade upp hos min moster och åt lite frukost och lille Hugo vaknade precis när jag skulle gå, hihi, gullungen:)
Därifrån tog jag bussen och mötte upp Amanda och gick till skolan.. Dagen var kort och gick snabbt. Vi hade ännu en rolig dag av datorkunskap med vår väldigt speciella lärare och sedan en snabb samhällslektion där vi alla var som döda och sista lektionen var det sista chansen för vår engelskuppsats. Jag skrev om min eftersom jag inte var nöjd med mitt sätt att skriva på förra lektionen och det kanske inte blev lika bra som jag vanligtvis hade kunnat men det blev åtminstone bättre. Det är inte bra att skriva i stress, då blir det för mycket klydd av det man försöker säga och för lite mening i det! Synd .. men man får väl göra sitt bästa!
När skolan var slut tog jag bussen hem och mamma och mormor hämtade upp mig och jag åkte hem och hjälpte mamma laga mat och lade mig sedan för att sova igenom resten av dagen.
Sedan var det dags för middag och därefter gjorde jag mig i ordning också hämtade Micke upp mig. Vi gjorde lite ärenden och mötte sedan upp Lukas och gick sedan för att se  "The Wolfman"..
Jag måste säga att jag är positivt överraskad då jag faktiskt förväntade mig att den skulle vara rätt dålig men den var väldigt bra. Det var riktigt bra gjort och man både rös och hoppade till vid flertal ställen! Jag gillade att det var gammaldags gjort - filmen utspelade sig på 1800-talet om jag inte minns fel och trots att dagens filmer är gjort på väldigt mycket datorteknik så fanns det ändå en känsla av forna tidens filmer om man kan säga så... Ni vet "mannen som sprang runt i dräkt på filminspelningarna" för att citera Lukas.. Den känslan fanns kvar samtidigt som det var datorgjort!
Det var en riktigt bra action film och är faktiskt absolut sevärd:)

Nu känner jag hur huvudet bultar och jag känner att jag borde lägga mig medan min mage säger någonting annat.. Jag har ont i magen, mår illa och jag hör mitt huvud säga "Det är någonting du ska göra innan .. Kom igen Louise, kom på vad det är".. Men jag finner inte det.. Jag finner inte vad det är som gör mig orolig och otålig. Det är som att jag väntar på något som inte kommer eller som att man glömt bort någonting viktigt man sagt till sig själv att göra..
Nåja, kommer jag på det så gör jag väl det men tills dess sätter jag på en film i bakgrunden och lägger mig och läser..
Hoppas er helg börjat bra och för er som har sportlov nu - NJUT!
God natt=)

Kommentera

Publiceras ej