Problem med bloggen!

1kommentarer

Vilken mysig snödag det är för oss här i Skåne! Trots att man börjar tröttna på det kalla så är det hela tiden lika vackert att se ut på den vackra snön som lägger sig!

Jag har inte kunnat komma in på bloggen på ett par dagar, just varför vet jag inte riktigt, men nu är jag inne igen och tänker uppdatera om vad som hänt de senaste dagarna!

I lördags hade jag en mycket uppdelad men härlig lördag!
Jag tog det lugnt hemma hela dagen(och kände mig mestadels uttråkad) men på kvällen kom allt igång och medan mamma och hennes kille mös lite hemma och hade en egen förfest så åkte jag hem till min vän Sofie och var med henne och hennes syster när dem åt middag och sedan åkte vi och handla lite gottis och åkte hem och såg Avatar! Men efter ett tag så hörde en gammal bekant av sig.. Viktor Lindholm. Vi var goda vänner för ett par år sedan man när han flyttade så tappade vi kontakten och jag har försökt få tag på honom i flera månader utan framsteg, tills han fick höra att jag försökt få kontakt .. så var han i Höllviken så de bjöd dit mig och jag gick dit! Men innan dess fick jag ett samtal från mina vänner Lukas och Micke och de bad mig åka med på nattamat i Lockarp, så det blev en midnattstrip dit! Alltid lika kul=)
Efter det åkte jag då hem till Viktors kompis Marcus och spendera mer än halva natten där. Dem är musiker och har eget band och så.. så det blev lite elgitarr och härligt musiksnack!
Det är så skönt och få kontakt med gamla bekanta..
Allting händer för en orsak och det var väl menat med en paus för oss ett år och jaa.. Saker ändras verkligen med tiden. Folk utvecklas och träffar nya människor och nya saker hinner hända.. och det är otroligt att se och känna utvecklingen hos folk, både negativt och positivt.. Det kan kännas väldigt konstigt när man inte träffar samma människa som man kände för ett år sedan .. men samtidigt intressant och kul och känna utvecklingen folk gått igenom..
På natten där kom Micke och körde mig hem(gullig vän, tack!)

Sedan blev det söndag och det hände inte särskilt mycket. Som vanligt städade jag med mamma och sedan var det byt-vecka och jag åkte hem till pappa och det är då dags och bo här en vecka:)
Det är lite jobbigt med omständighetern att flytta varje vecka då det är sådana skillnader.. Men skulle aldrig vilja något annat än och vara med båda mina föräldrar!

Idag är det måndag och det har varit skoldag trots att alla andra har lov!
På vår skola går vi enbart halvdagar och har lov vart tioende vecka. Vi har inte smålov som sportlov och liknande för att vi ska hinna med lika mycket som andra skolor eftersom vi går halvdagar.. och vi är lediga vart tioende vecka eftersom vi har något som kallas "VTFF".. Dessa veckorna är till för dem som varit sjuka, varit på semester eller missat prov.. så det är som en extra chans.. Hittills har jag legat bra till och kunnat vara ledig alla veckor så det är jätteskönt=)
Jag har också haft besök av min vän Bea och vi har suttit ett par dagar och bara pratat och spelat kort:) .. Det blev även en snabb-träff med min goe vän Lukas men nu ska jag däremot göra klart ett musik-arbete om Ray Charles och har en lång skoldag imorgon .. Men så är det och det är absolut värt det!

(Har mycket annat att se fram emot - Vallåsen på lördag, Båstad och Spanien i sommar och massa lediga dagar och en massa födelsedagar och studenter)

Annars, tänkte jag bjuda på en härlig låt som är gjord av Michael Jackson kallad "We are the world" .. men som omgjord. En massa av dagens kända artister har gått ihop och gjort en ny version av dagens olika musikstilar.. (Trots att jag inte gillar all sortens musik i dag - techno och liknande, eftersom det inte blir äkta så är denna videon och musik gjord i ett välsyfte för "Haiti" och ger ett fint sammanhängande..)
Så här har ni den;


Så känn sammanhanget i denna låten och njut av dagarna ni har av betydelse - det finns alltid en chans att göra en förändring i folks liv.. Kanske inte hela världens, men någons.. och det är värt allt.

God natt och ha ett härligt sportlov!

1 kommentarer

M

22 Feb 2010 23:37

härligt att du haft fullt upp i helgen, intressant o följa allt liksom:) låten är rätt bra på endel ställen.. men föredrar såklart originalet. Spanien i sommmar? shit! ska till Dubai i Mars nu jag, skönt för oss de. Ha en bra kväll, vi hörs snart!

Kommentera

Publiceras ej