Ensam hemma & goa vänner.

0kommentarer

Som ni vet är min pappa musiker och det är nu dags för honom och spela in sitt andra album(som jag redan nu kan berätta är 10000 gånger bättre än det förra, jisses vilka låtar han har gjort nu!)
Men det är inte helt lätt, utan pappa är tvungen att spela in hos Tony Carey(Kolla in hans musik på youtube!!!) i Tyskland(och dit åkte han i Tisdags) så jag har fått i uppgift att passa huset och Tindra(vovven) så det är vad jag har gjort igår och idag:) Och igår gjorde två av mina klasskamrater mig sällskap och stannade över natten (vilket även en av mina närmsta vänner Jonas gjorde)
Och en mysig kväll blev det, vi gjorde god mat(hämtmat.. hahah) och sedan såg vi på en riktigt kass film(haha, totalt psycho) "All boys love Mandy Lane" hette den .. skulle vara en skräckfilm men det var en ganska.. B-film, väldigt.. ah, inte alls bra, vi skrattade en del efter.. och sedan gick vi en sista runda med vovven och sedan gick vi och lade oss! men naturligtvis hade vi alla problem med och sova, vi låg i sängarna och suckade åt att ingen av oss kunde somna - hur mycket vi än ville och efter mycket trotsande så somnade vi kanske runt 3-4 timmar.. och gick upp klockan 6 på morgonen och gjorde oss i ordning och åt jättemysig frukost med varma bullar och varm choklad.
Sedan blev det en snabb skoldag - genomgång för kursen vi ska ha nu i Medieproduktion och sedan raka vägen hem för att gå en lång runda med Tindra(Och den rundan var inte lätt, vi tog vår vanliga rundan nedåt havet och jag bestämde mig för att ta med kameran men när jag kom ut vid havet så sjönk jag en halv meter ned i snön - jag sjönk så att jag fick snö upp till midjan och kom knappt upp och tindra kämpade genom att skutta uppe på snön men sjönk bit för bit hon också.. men tillslut kom vi därifrån och det var väl uppfriskande att få jobba lite extra hårt, haha=)  och nu sitter jag här med Amanda och väntar på Dannibanni så ska vi se en jättebra film "10 Things I hate about you" med Heath Ledger! En film som alltid är lika bra! 
En annan film som verkar helt..otrolig som inte kommit på bio riktigt än, är filmen som jag har på trailer lite längre ned. Det är en ännu en kärlekshistoria med samma direktör som gjorde "The Notebook".. Skrolla ned and take a look!

Tills vidare får ni lite bilder ifrån igår och idag och sedan får ni lite mer uppdateringar senare:)
Ha en bra vecka, tänk på att det är torsdag idag.. alltså en dag kvar tills det är fredag igen! Och vad är det dags för då? Jo.. fredagsmys!

Have a niiice day!
(Tryck på bilderna för att få dem större)





Kommentera

Publiceras ej