En vinter vi aldrig haft.

0kommentarer

Goo'kväll.
Mamma har precis kommit hem och står och gör mat bakom mig medan jag ligger med värk i ryggen. Ljusen är tända och det har mörknat utanför, men det var ljust för fem minuter sedan .. hah, konstigt. Men det är snöstorm här i Skåne, igen .. och det snöar lika mycket som det gjorde förra gången. Vi har aldrig haft såhär mycket snö i Höllviken tror jag, inte under tiden jag funnits åtminstone.. (inte vad jag kommer ihåg). När det var snöstorm sist blev det upp till en halvmeter snö och en meter till vissa ställen då det blåst upp mot kanterna. Ikväll har det väl börjat lägga sig igen och det ska snöa upp till två dm till.
Det mysigaste är när man vaknar på morgnarna och går emot bussen och himlen är något av gråröd och träden,husen,gatorna,taken .. då allting lyser av det vita som landat på marken och ljusen i folks hus lyser med extra värme.. Ännu bättre blir det när man andas in och känner den kylan gå in i ens kropp, som en rensning. När man sedan kommer ut på de stora vägarna och ser trafiken förstöra det mesta, med utsläpp och liknande.. så är det som en suck och det är då man hör folk klaga. Det är då det är härligast att lägga hörlurarna i öronen och se ut emot fönstret. Särklass, tid för sig själv, att vara individ är nog det som får en att klara av vardagen, när man egentligen tänker efter.
Så när det än är tid för det, så tänker jag sätta mig med dessa hörlurarna i öronen och låta min individualitet ta mig till stället jag är menad att hamna på.

and sometimes, '. when your heart breaks it continues beating, cause that's what happens when life is hard, you always continue, until you find something that can make your heart stop beating, something worth living and dying for.
Good night.


Kommentera

Publiceras ej