2012

0kommentarer

Nu blir det korvstroganoff som pappa ska laga, glad som satan är han över att få göra det för någon anledning medan jag hoppades på att få göra enchiladas - hoppas på att få göra det imorgon istället :)

Ikväll blir det bio för familjen Norman, 2012 blir det.. ska bli intressant och se. Pappa forsätter säga till mig att "Detta är bara en film".. men visst, men vad är det baserat på? Jo ,en tro om att jordens undergång kommer då .. Och man vet aldrig, deet har sagts alldeles för många gånger att jorden skulle gå under men man vet ju aldrig.. men man ska aldrig ta något för givet, gör inte narr av någonting för det är precis som att säga "Det kan iallafall inte bli värre" också går någonting fel .. haha, karma?
Vi får väl se, jag hoppas verkligen inte att jorden går under någon månad efter att jag tagit stundenten .. jag vill hinna göra någonting med mitt liv!
Vad tror ni? Är ni vidskepliga eller är allt det här så överdrivet och falskt?

Och vädret härnere i Skåne, varning "2" har skickats ut.. Det är väldigt,väldigt, väldigt stormigt och saker har börjat flyga - broar har stängts av, men det är inte som stormarna i USA direkt.. och det är väl kul att vädret är annorlunda någon gång, regnet förfriskar faktiskt naturen:)

Så hoppas ni får en trevlig kväll, äter god middag med familjen, sätter på en bra film och äter något gottis och bara myser! Det ska vi göra åtminstone!

xoxo.
Louise.


Kommentera

Publiceras ej