Städning. ' 1 dag kvar.

0kommentarer

Guten morgen leute!
eller god förmiddag kanske?

Hur går dagen för er? Känner ni er också konstig i kroppen eller är det bara jag?
Känner att jag har ont någonstans men kan inte riktigt känna var.. eller att kroppen bara inte hänger med, vädret som gör det konstigt kanske? Fast ändå inte .. Är lite mysigt med ren luft ..
Men hur som helst, det är torsdag idag och skoldagen gick mindre bra.. får kämpa på bättre kring vissa ämnen. Nu ska jag städa klart huset, har mitt,pappas och johannes rum kvar att storstäda och sedan ska jag dammsuga och svabba hela huset!
Ett bra sätt att uppehålla tiden .. Tiden går alldeles för långsamt ..
Jag hoppas att jag ska få vakna upp snart igen och få känna att det är fredag - lägga fram kläderna till New moon, åka in på en snabb skoldag och sedan få åka hem och träffa Michelle och göra något som gör att dagen går fortare, se twilight innan vi ser new moon kanske? Och sen träffa Frida och Matilda, gå ut och äta och sedan .. gå in på bion.. och ... och bara... ååh, ja, äntligen ska jag få gå in på en bio och få se new moon! Alla andra filmer man har sett har jag nästan föreställt sig vara new moon och det är inte förrän efter bion som man känner besvikelsen..
Är så avundsjuk på alla dessa som ska gå på midnattsvisningen ikväll=( Enbart för att min väntan för filmen känns jobbig, annars är det rätt skönt att inte behöva gå med hundratals andra skrikande tjejer.. Och en dag till, det klarar man väl att hålla ut?

Usch,nej, jag ska gå och laga lite mat och sedan börja med städningen .. Vi får hoppas att klockan blivit mycket innan jag är klar!

Har ni några tips till hur tiden skulle gå fortare? Jag behöver verkligen råd!=(

Ha en trevlig torsdag.
Best Wishes,
Missnorman.

Kommentera

Publiceras ej