Stolt över mig själv!

1kommentarer

Åhjo, idag har jag haft det jättetufft med sockersuget! Jag har gått omkring sedan 9 imorse och känt suget ett godis, efter ett gott choklad men jag har sagt till mig själv att ta någonting att dricka, äta en clemmentin, köpa tuggummi istället för godis och trots att jag stod inne i den j*vla godisaffären och såg på det som lockade så tänkte jag på bilden av mig själv  -hur jag sett ut och hur jag vill må bättre längre fram - sen tänkte jag på Kristen som kan bli så självständigt snygg hur hon än klär sig.. och att ha en förebild kan faktiskt hjälpa för det var synen av henne som fick mig att gå med bestämda steg ut ifrån affären utan en bit godis!
Och så har det pågått hela dagen .. Jag har hållt mig sysselsatt med städning och plugg, ett långt bad och försökt hålla mig ifrån byn - och ja, jag har hållt mig borta och imorgon ska jag ställa mig på rullbandet och springa i en timme och sedan köra lite wiisport! och så ska jag göra varje dag och godis och liknande blir det 0 av!
Jag har inte sett hur stor jag själv varit förrän jag jämförde mina bilder ifrån förra sommarn jämfört med hur de är nu .. sommarn jag rörde mig hela tiden, inte åt godis, umgicks med människor varje dag.. då gick jag ned utan att försöka  .. Hur jobbigt kan det då vara och verkligen ge det ett försök ?
Detta klarar jag!
jajamän, wooohoo .. jag är stolt över mig själv över att jag inte tog en enda chokladbit trots att jag stod inne i affären! så .. så ska jag fortsätta!

(see! Det är ganska mycket skillnad till hur jag ser ut nu .. men sådär ska jag se ut snart igen, om inte smalare! De två första bilderna är från förra och förrförra året och det sista är nytaget. Man ser ganska mycket att bredden .. blivit lite större. )




1 kommentarer

stolle manni!

24 Nov 2009 00:10

De blir skitbra, you go girl!

Kommentera

Publiceras ej