Trevlig helg!

0kommentarer

heeeeeeeeeeeej, idag är det fredag.. eller ja, just nu är klockan halv 2 in på lördag morgon så lördag egentligen .. men jag fortsätter som att det är fredag för mig=)
Idag blev det skola till att börja med, rätt skönt att vara tillbaka och känna rytmen, har fått en helt ny mattelärare, absolut superhärlig - Alejandro och han lägger till med spanska ord till och från, sjukt charmerande!och idag har jag verkligen varit del av matematiken för första gången på en sådan lång tid, jag har gjort allt för att visa intresse och för att lära mig det jag inte riktigt kan så det känns bra..
När jag slutade klockan 1 så mötte jag Matilda så gick vi och tog en fika med Lukas:) Efter det åkte vi vidare och gjorde några ärenden, åkte vidare hem till Lukas och "passade" Elias(jag somnade på soffan!) och sedan åkte vi hem till mig och gjorde oss i ordning, åkte ned till byn för och handla mat, sedan gjorde vi enchiladas, mums! Och nu har vi legat hela kvällen och bara tagit det lugnt i soffan!
Vi tog precis en runda på isen, jag och Lukas gick nog 100 meter långt ut på isen men den var ändå lika tjock!  Vi tänkte fortsätta gå ända till danmark men kom på att vi antagligen skulle frysa ihjäl på vägen! Så vi gick tillbaka till matto och nu ligger vi här.. eller ja, bara jag och matilda.. Lukas pappa fyller år imorgon så han stannade hemma i natt för att gå upp tidigt och gratta honom:)

Och vet ni vad?
Matilda cyklade idag! Cyklade!!!! Haha, chockerande va?

Mmmmm, men nu ska vi äta enchiladas - nattamat och sedan mysa lite, skratta meningslösa skratt och sedan sova gott!
Jag hoppas ni fått en lika bra start på helgen och sover gott!
Puss och kram och ha en trevlig helg!

Missnorman.

Kommentera

Publiceras ej