Breaking loose..

0kommentarer

Det är skillnad på att inte se och att vara blind pappa. Det har funnits flertal situationer då du varit blind och sagt emot medan du sedan i vissa tillfällen öppnat upp dig och öppnat ögonen .. Och så känns det nu.
Jag ser mig själv, tydligare än någonsin, jag försöker öppna ögonen för allting kring mig själv och kring tankar jag har, kring den jag är..  men allting du säger är väldigt förvirrande.
Att jag inte tar undan disken efter mig en gång kan inte vara anledningen till att du blir så pass sur på mig, eller att jag går ut 22.30 .. Regler eller sådana gränser har du aldrig haft. Så "sent" har jag kunnat gå förut.. Du brukar lita på mig? Vad är fel nu?
Om du tror att jag utnyttjar dig som du kallade det, så tror du fel .. Jag klarar mig mycket på egen hand och begär inte mycket men om du uppfattat det du gjort för mig den senaste tiden - köpt kläder osv. så ber jag om ursäkt, för jag skulle aldrig begära att få något av självvilja.. och jag menar inte att ringa när jag behöver något .. Och den senaste tiden har jag varit väldigt mycket för mig själv, pratat med några få människor omkring mig men ändå hållt väldigt mycket inom mig och har mycket förvirring kring val i livet och när man har mycket andra tankar i huvudet så kanske ens egna röster höjer sig över omgivningens..
Men det finns också saker du får öppna ögonen för.. För det första så skulle jag aldrig utnyttja dig, det måste du veta, så pass bra måste du känna mig.. Och för det andra, så måste du inse att du tar ut ilska över mig - kanske när du inte ens ser det.. och om du inte pratar med mig så kan jag inte möta dig.
Jag vet inte vad mer jag kan göra.. Jag försökte faktiskt idag.. Om det är försent eller inte vet jag inte.
Det kanske är som du säger, att jag kör mitt eget race - omedvetet, för att jag kan ta hand om mig själv, för att jag är redo för det.. Jag är tidig för min ålder och jag är kanske redo att flytta hemifrån och har den tiden då jag håller på att bryta mig loss omedvetet .. Jag gör inte det medvetet och menar inget illa med det. Och sen måste du förstå.. att det jag går igenom, är väldigt svårt.. och att ha föräldrar som bara ser på det på ett sätt... gör det väldigt kort och smärtsamt. . Trots att jag vet att det är rätt. Men det är förvirrande och jag känner rädsla .. Men det kommer lösa sig.
Hur som helst, så älskar jag dig.

Kommentera

Publiceras ej