Uppdatering.

0kommentarer

Så livet har börjat väldigt bra 2010.
Jag umgås med Matilda nästintill varje dag och vi har det så jäkla bra!Utan henne vet jag inte vad jag hade gjort!
Och den senaste tiden har vi umgåtts med två "män" (haha) . Lukas och Micke och det är så fasansfullt skönt för vi har så fruktansvärt roligt ihop och vi är avslappnade och är oss själva och kommer så fruktansvärt bra överens allihop! Och att finna dem man går ihop med är så skönt för mig, antagligen därför jag känner mig så lycklig!  Igår var jag med Matilda, Lukas och Micke och vi var hemma hos Matilda och bara umgicks:)
Vi såg även Avatar för fjärde gången häromdagen och den var lika bra denna gången bortsett från att Lukas och Matilda störde mig ständigt(a) fast det gör inget^^
Idag gick jag upp 7 och släppte in folk som skulle fixa mammas element och försökte sova medan de borrade sig igenom marken .. men när de gick runt 12 lyckades jag sova och runt 4 var jag väl "utvilad" men när jag såg på mina ögon idag efter att ha gjort mig i ordning så såg jag hur ballögd jag verkligen var och insåg att jag inte alls fått tillräckligt med sömn.
Jag fick precis ett samtal från Peter som är i Österrike fram till på lördag! Han har -16 grader, bor på ett fint hotell och ligger och har det bra med en öl på hotellrummet:) Han har utsikt över alperna och berättar en massa om andra hotell, bartendersen,backarna osv.. och allt som allt, verkar han ha en riktigt härlig resa och njuter:) uuuuh, avis! En skidresa hade varit så sjukt härligt! och saknar honom gör man ju:(
Jag och Peter har haft perioder då vi inte pratat på en lång tid,sprungit på varandra och tagit upp kontakten igen och då är det som att vi är lika bra vänner som vi alltid varit!Och den senaste tiden har vi hittat tillbaka igen och pratat mycket och det är så skönt för vi har en väldigt bra kontakt.Och jag tror vi är viktiga för varandra,jag vet att han är viktig för mig iallafall och viktiga personer behöver man i sitt liv,för det är dem som får en att må bra!=)
Och nu kom man och tänka på Fridus.. Hon har varit i USA i snart en månad och det .. det känns inte så, men man märker att när man pratar om henne så är där ingen gullig som svarar, utan det är tomt, man känner verkligen av att hon inte är med oss! Men bara 6 dagar kvar, 6 dagar till och sen är hon äntligen hemma!
Nu ska jag ut och träffa min lilla Matilda och ha en lika bra kväll som alltid!:)

Have a good night!

Kommentera

Publiceras ej