Skolan börjar imorgon igen!

0kommentarer

Hej allihopa.
Idag är det onsdag och alltså är det dags för skola igen imorgon..
och hm .. jag som längtade efter skolan varje dag när jag väl gick i skolan känner ingen längtan alls längre. Jag har varit så fullt upptagen och hittat på saker och ting under lovet att skolan glömts bort. Jag undrar hur det kommer gå imorgon när jag går upp tidigt, jag har ju vänt på dygnet totalt.. Korkat men så går det ibland.
Idag har jag bara tagit det lugnt, sovit länge och varit en runda i byn med mamma. Nu får vi besök av mormor och min lillekusin Hugo. Sedan ska vi göra pasta carbonara, mums! och resten av kvällen ska jag bara mysa och försöka börja på lite läxor som jag har..

Hur har lovet varit för er?
Vilka dagar var bäst?
Vad har ni gjort?


Jag själv har haft ett lagom bra lov. Jag känner mig nöjd och lycklig. Jag har firat lillejul, julafton och nyår.. Tre årstider som är som helt vanliga dagar för mig, vi har haft en vit och kall jul - vilket jag tycker om. Jag har träffat nya människor som jag verkligen trivs med. Jag har umgåtts nästintill varje dag med min älskade kusinvitamin Matilda, och alla dagar med henne har varit lika bra! Jag har fått tillbaka kontakten med några enstaka människor och ja.. rent av känner jag bara att det är rätt just nu. Jag har även en hemlighet som jag inte kunnat skriva om och som jag fortfarande inte kan skriva om, men som är något av den största lyckan som jag någonsin varit del av! Jag ska dela med mig en dag,när jag får och då kommer ni förstå den extrema lyckan jag känner! Jag har däremot skrivit mindre vilket känns jobbigt. Jag har haft stunder då jag har önskat att jag bara haft ett skrivhäfte med mig som jag kunnat skriva i och när jag inte fått det efter ett tag försvinner känslorna man ville skriva ned.. Men när jag väl börjar skolan igen och får lite mer ensamtid och kommer fokusera mer på saker och ting och inte ständigt göra saker så tror jag att jag kommer skriva mer och det kommer kännas bättre.

Jag hoppas ni alla har haft ett jättebra lov och jag hoppas ni får en härlig start i skolan!

Kusin Hugo, 3 år.  Han e gulligast i världen!

Kommentera

Publiceras ej