Lördag!

0kommentarer

Mmm, jag har haft en supermysig dag idag..
Vaknade runt tolv och blev därefter hämtad av Frida så gick vi en runda - hem till Sanne - där vi gjorde sannes visum-ansökan till Australien .. (uhh, hon åker om 2 veckor och är borta i 4 månader.. j*vla lyckost... Uh, jag får väl bara vänta på min tur...)
Efter det kom min underbara mormor på besök, blev faktiskt JÄTTE glad över att träffa dig mormor!!
Sedan körde vi och handlade lite frukost/fika och mös lite hemma hos Sanne, verkligen mysigt, precis vad jag behövde! Så fick man pratat ut lite där också.. vilket kan vara skönt ibland!
Efter det kom Bella också tjatade Sanne om att få sminka mig så det gjorde hon tillslut, haha, jättefint blev det faktiskt ,väldigt naturligt=)
Under kvällen beställde vi hem lite mat, vingar för mig och Frida(haha, vad annars?)  och thaimat för Sanne!
(Vi har fått Thaimat i Höllviken nu, bredvid Bella Donna - har ni inte provat än så gör det, riktigt go mat!)
När vi ätit och haft det roligt så kom Dennis på besök! Verkligen golliig kille och när han gått satte vi på en skräckfilm - hahah, verkligen psycho men ändå bra gjord.. Kommer dock inte på vad den heter just nu, vilket stör mig..
Hahah, det roligaste var nog Frida som satt och gallskrek vid vissa tillfällen och andades hysteriskt bredvid mig, hahah!
När den var slut och vi alla blev rätt trötta, bestämde sig Sanne, Bella och Frida för att sätta på "Madicken" och då passar Sanne på att berätta att jag som liten ofta lekte Maddicken .. Jag brukade ha ett paraply som jag ville hoppa av från tak med... hmmmmmmm... hahah, alltså väldigt annorlunda men det gav lite skratt vid tanken!
Och sedan var vi alla helt slut och bestämde oss för att åka hem och nu ligger jag här i min mysiga säng och pratar med Fridus!
Tänkte sätta på Avatar för att komma på andra tankar och sedan sova gott!
Imorgon blir det antagligen städning och sedan flytt till pappa!

Hoppas ni haft en trevlig helg och trots att det är segt med uppdateringar så börjar jag komma tillbaka nu .. steg för steg. och trots att inläggen inte är jätte intressanta så är detta mitt liv just nu .. Att hitta på saker, jag är verkligen så oerhört lycklig som har de vänner jag har, som tar med mig på saker och ting så att jag inte bara ligger hemma .. men de dagarna kommer de också och då kommer antagligen de flesta emotionella känslorna ut!

Nu tycker jag ni ska njuta av småsakerna ni har i livet, sova gott och vakna upp imorgon och känna er.. förväntansfulla,tacksamma och lyckliga!=)
Sweet dreams!

Kommentera

Publiceras ej