On my way baaaack ..

6kommentarer

Heeej! Jag heter Louise, är 16 år och bor i Höllviken.
Jag har haft blogg innan men inte för något syfte utan enbart för att prova på -denna gången, finns det en starkare anledning till att jag skaffat blogg. Jag hade någon enstaka läsare - men varenda person gjorde mig glad och jag hoppas att de hittar tillbaka nu när de ser att jag startat igen!

För att köra en kort genomfattning om vad som får mig tillbaka, så läs här så kommer mer information när jag väl sätter igång:

Jag har länge haft problem med vikt, och istället för att göra någonting åt det så har jag hela tiden ätit,ätit och återigen  - ätit.
I Maj detta året så hade jag varit igång med träningen i rätt bra fart i omkring en månad, jag tyckte det var skitkul och träna och jag började även rida ut med en av mina vänner..
Men .. så kom en olycka.
En dag när vi var ute och red så föll jag av och bröt ryggen.
Jag bröt två kotor och fick en spricka.
Otroligt nog.. hade jag änglavakt.
Jag fick en korsett som jag hade under hela sommaren ,ifrån 10 Maj till 15 Augusti.
Och tack vare den har jag läkt och nu är jag. . nästintill helt återställd.
Jag har däremot inga muskler kvar och sommaren har jag gjort - ingenting .. men ätit mycket.
Så därför har jag bestämt mig att motivera mig själv genom att blogga varenda dag om det jag äter, om vad jag gjort, vart mina pengar går till, om träning osv.. för jag tror att jag sporrar mig själv till att andra ser vad jag äter - så kanske jag tänker "fan ,nu måste jag visa alla att jag åt ett choklad vilket jag vet är fel.. " och då kanske jag slutar med det och tillslut, kanske jag har vändt totalt?

Jag har precis skaffat bloggen igen och därför ska jag styla och fixa en massa innan jag väl sätter igång, men höll ögonen öppna.. för jag är snart tillbaka^^

6 kommentarer

Belle

11 Oct 2009 20:24

Oj då. Det lät ju allt annat än roligt :/ Men då ska jag börja följa dig nu och kanske hjälpa till och sporra ;)

sarah

11 Oct 2009 20:30

bra att du verkar motiverad men, är vikten så viktig?

<3

malin fröderberg franzén.

11 Oct 2009 20:34

det låter bra hjärtat.. <3

frida

11 Oct 2009 22:13

då kan vi träna tillsammans snäckan! :)

Louise

12 Oct 2009 00:12

Åh, gud vad roligt att ni redan tittat in! Välkomna,välkomna,välkomna! och stanna gärna kvar^^ eller välkommen åter då kanske?

Ja, Sarah .. för mig börjar vikten bli jobbig nu, när jag seer mig på bilder så är jag hela tiden den som är störst och inte vackrast... Jag vill inte behöva gömma mig för kamerorna alltid .. och jag vill må bättre i mig själv:)



Nu kör vi rubbet:D

Belle

12 Oct 2009 00:37

Ursäkta mig jag vet ju inte hur privat vikten är för dig men vad väger du? Eller iaf, vad är ditt mål att väga? För du ser inte alls något stor ut ^^

Kommentera

Publiceras ej