Flyttdag... och lite nytt imorgon.

1kommentarer

ja, jag har ju skilda föräldrar.. och varje söndag är det flyttdag.
Hela eftermiddagen har jag rensat mina skolpapper och satt in dem i en pärm i olika kategorier.. Mycket bättre , jag känner att jag vill bli mer... ansvarsfull. Jag bara tänker hela tiden ...
- en egen lägenhet - en egen garderob som man inte behöver packa ned i 3 väskor varje vecka - hyllor med ens egna saker så att man är medveten om vart man har saker och ting - eget badkar så man kan bada hur sent man vill - ett eget kök och egen kyl så att där enbart är mat som tillhör en själv och inte någon annan, då behöver man inte frästas av vad de andra äter - egen lägenhet så att jag kan ha något träningsredskap som jag kan använda vilken  tid på dygnet jag vill - en egen lägenhet, med eget ansvar.. och bäst för mig.
Suck ... 3 år till.
Jag känner att jag vill börja jobba nu, jag är klar med skolan egentligen ... jag är redo för att ge mig ut. Ändå är åldern inte lika redo som jag.
men jag måste söka något jobb, jag behöver någonting.. och gå hem och lata sig efter 3-4 timmars skola per dag är inget bra för mig..
Jag behöver hålla mig igång, jobba, röra mig, känna mig taggad..
och pengarna, dem ska sparas till dagen man tar studenten ..

Men nu ska jag ta på mig träningskläderna och bege mig till pappa - äta middag, börja på hemtentan som jag fann(usch,ångesten kommer redan .. skitsvårt ju!) och sen ska jag till gymmet med Malin ..


(haha, jag och malin på gymmet senast! wiiiho, osminkade, träningskläder och blööh.. men gulliga ändå)




Vill ni veta hur jag känner mig idag? Hur mitt humör innerligt är?

(kolla videon..)

Ensamt. Förvirrat. Vilset. Ledsamt. Rädd. Sårbar. Oförstådd. ja,.. lite bit av varje. Galen?

1 kommentarer

Anonym

18 Oct 2009 20:01

min älskade prinsessa.Ja livet e inte lätt,men så ska det tydligen vara,en dag finner du vad du söker var så säker!!!!!Till dess darling ha det bra,du vet att vi alltid finns för dig.Puss hjärtat.Love you

Kommentera

Publiceras ej