frågestund!

6kommentarer

jag har bråttom - Men jag lägger ett snabbt inlägg!
Godmorgon, har ni sovit gott?

jag kommer vara upptagen mestadels denna dagen eftersom rainbow spelar på KB idag och pappa är förband så ska jag spendera min dag där idag:)

Så istället gör jag så att till klockan 00.00 i natt blir det en liten frågestund - ni får ställa vilka frågor ni vill - hur många ni vill!
Skriv i kommentarfältet så svarar jag efter 00.00!

Ha en treeeevlig dag:)

6 kommentarer

Anonym

13 Oct 2009 12:33

känner du anton dahlberg ?

Anonym

13 Oct 2009 12:34

om du känner honom, hur är han som person ?

gabbe

13 Oct 2009 12:43

e du lesbisk

Cleo

13 Oct 2009 17:35

Hejsan, det där lät jättehemskt, ang. ditt förra inlägg. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Och jag har ingen fråga direkt, utan ville bara säga att du är jättefin precis som du är.(Världens klyscha, I know. men sant) Men trivs du inte med dig själv så, dessutom så mår man också bättre av träning. Dock tycker jag inte du behöver det för att se bättre ut. :) Hoppas allt blir bra med dig! :)

Cleo

13 Oct 2009 17:36

Jo, och jag gillar verkligen din header! :D

Matilda

13 Oct 2009 23:13

Du är en sån otroligt fin människa Louise! Världens bästa tjej... Du måste vara inse det själv. En bättre vän kan man inte hitta, du hjälper alltid dina vänner och finns alltid där för dom... Vad skulle jag gjort utan dig! Vi har varit vänner väldigt länge nu och du är så otroligt vacker som du är. Men jag vet att du inte trivs och jag stöttar dig i alla lägen. Vi klarar detta tillsammans mitt lilla hjärta. Ville bara skriva vilken fantastisk människa du är och hur mycket du betyder för mig. Och det viktigaste av allt du är så sjukt vacker och snygg! Glöm aldrig det louisenfisen... Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Pusss din Matilda

Kommentera

Publiceras ej