What to expect when your expecting

0kommentarer

Jag som inte är mycket för komedi, trodde aldrig att jag skulle bli så förälskad i en film som jag blev i denna.

What to expect when your expecting är en film med de absolut mest klockrena skådespelarna - vars olika liv, hör ihop. Filmen påminner i sitt eget stuk om Love actually, men med sin egen story-line.

Rubriken talar för sig självt och självklart, handlar allt om hur det är att förvänta sig ett barn. Det som är så fantastiskt är att de lyckats få med vartenda orosmoment, vartenda skillnad, vartenda tanke och det är så fantastiskt roligt och se vad familjerna tar sig igenom - och hur varje familj står för hur någon har det.

Jag själv, som inte ens funnit kärlek i mitt liv, är så långt ifrån barntankar som möjligt och trots att jag vet att man kommer skapa ett band med sitt barn, så har jag varken längtan eller behov. Men när jag såg denna filmen idag, kände jag för första gången den magiska känslan av att gå igenom allt det man hatar - allt det som dödar kroppen och allt det, som händer i ögonblicket det föds. Känslan måste vara obeskrivlig. Och What to expect when your expecting sätter verkligen perspektiv på alla sorters känslor, alla sorts situationer och alla sorters personligheter. Och bäst av allt? Dem gör det för både män och kvinnor.

Detta är en av de bästa komedierna som kommit ut på länge. Det är även en av de mest hjärtvärmande och charmigaste historierna och det är helt rätt skådespelare att ha med för en film som den här. Det här är en film för varenda familj, par och vänner. Det är en film som kommer att underhålla hela vägen ut och samtidigt beröra dig till tårar vid några fåtal tillfällen.

Jag trodde det aldrig, men jag är så pass imponerad, att jag ger den här filmen 5/5.

Kommentera

Publiceras ej