Nättraby, sista dagen.

1kommentarer

Det är sista dagen i Nättraby. Vi har börjat packa, jag har städat undan och bäddat för sista kvällen. Morfar och jag påbörjar som vanligt dagen med en lång promenad, i det varma solskenet och pekar in i de olika trädgårdarna med de olika sorternas utsikter. Slutligen kommer vi till klipporna, där vi går och letar efter ormar. Här och var har kvällens oväder brutit lite grenar och vi förmodar att ovädret fått dem flesta djuren att hålla sig undan ett par timmar. Men här och var kvittrar fåglarna obekymrat. En kvinna hänger tvätten ute på sina linor och ser ut på sin vackra utsikt och påminner mig om någonting likt barnen i bullerbyn. Det är det jag älskar med Nättraby, det är inte mycket som är nytt - det är aldrig någon som stressar och det är en oerhört mysig stugkänsla vartenda gång man kommer hit.
 
Sista dagen gick fort, och efter en lång promenad, ett dopp i bryggan och lite städning åkte vi över till moster och Martin, där de hade besök av sina kära vänner Sandra och Andreas. Under en mysig solnedgång bestämde vi oss för att inte utmana getingarna genom att äta vår grillade mat inne. Men efter att kvällen gått blev det ändå så att mormor och jag utmanade myggorna och begav oss ned till bryggan för att ta bilder i solnedgångens vackra färger.
 
Nättraby, fina lilla byn! Det är det bästa stället att finna ett helt eget lugn på. Det är ett ställe jag rekommenderar för vem som än vill komma iväg.. :)
 






 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

1 kommentarer

Mormor

05 Sep 2012 21:17

HÄRLIGA SOMMAR...UNDERBARA BILDER...DET GÖR VI OM NÄSTA SOMMAR!

Kommentera

Publiceras ej