Min älskade mormor

4kommentarer

Du som är min älskade mormor,fylld av kärlek och fylld av glädje,som alltid gör allt för världen omkring dig. Du som ställer upp alla timmar om dagen och som inte tvekar på att att finnas för dem omkring dig. Du som sitter med mig alla timmar om dygnet om det behövs.. Och du som älskar en trots alla humör och bekymmer.

Du är en ängel för världen och en kämpe för oss omkring dig.

Du är den största guldklimpen jag någonsin haft i min närhet.

Du är den sötaste mormorn och dina vackra Sidor är mer tydliga än någonsin.

Du är fantastisk för vem du än möter,rolig för alla som lär känna dig och du sprider en fantastisk och varm glädje vart du än kommer.

Med Dig blir dagen alltid lite bättre - lite charmigare och det lyckas alltid hända någonting lite roligare!

Du är min helt egna pantertant,i det senaste modet eller i leopardkläderna;) hahah!

Mormor,du har varit en äkta vän i hela mitt liv. Jag lovar dig att vara en så bra vän jag kan till dig och jag lovar dig att finnas för dig för varje år som du blir äldre. (och jag lovar att hälsa på på ålderdomshemmet;) hahah! Nej.. Min älskade mormor,dig kommer jag aldrig kunna leva utan!

Grattis på födelsedagen!

Jag älskar dig!

4 kommentarer

Anonym

11 Sep 2012 22:41

Min älskade Louise...nu fick du mig att fälla en liten tår...du är för söt min egen prinsessa!Älskar dig för den du är!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lina

12 Sep 2012 00:36

åh så fint! mormrar är det bäst

Svar: Åh men tack Lina!!=) Ja, jag vet inte vad jag hade varit utan min!
Louise Norman

mamma

12 Sep 2012 12:22

Det var verkligen fint skrivit till din mormor Louise.Vi är lyckligt lottade som har henne, som ställer upp alltid utan att döma.Hon är verkligen fantastisk!

Maria

12 Sep 2012 12:41

Åh vad fint skrivet Louise! Lisa är en helt fantastisk person som bara vill alla väl. Du ska vara stolt över att ha denna underbara människa som mormor!! <3

Kommentera

Publiceras ej