Life Is à Little more fun when you smile.

1kommentarer

Så istället för att sitta hemma och deppa ned mig i fredagens händelser,blev jag igår morse kidnappad och medtagen på en resa som skulle ge oss en ordentlig roadtrip. En roadtrip som gav mig allt jag behöver!

Barndomsvännen Veronica och hennes vänner skulle inte bara ta med mig på en roadtrip som skulle bli en av de roligaste jag haft på hela sommarn,utan även en av dag fylld av mer skratt än på länge.

Göteborg var soligt när vi kom dit och vi chockerades av värmen som for mot oss när vi rullade ned fönsterna. Vi åkte i rundor innan vi väl kom rätt, gick igenom halva stan och kom slutligen fram till ett folkfyllt Liseberg.

Dagen var inte bara fylld av åk i karuseller,skratt och fikor. Utan vi skrattade ikapp, vi dansade i kön, sjöng i karuseller och rev sönder varandras axlar i spökhuset. Vi fnittrade som småbarn när vi körde radio-bilarna och vi klagade löjligt efter att vi blivit blöta i "Flo'ride" som Robert kallar den! Hahah!

Vi hade en heldag då vi inte bara underhöll varandra,utan förmodligen den största delen av Liseberg. Vi fick både småbarn att skratta,tonårstjejer fick sitt livs åktur och flera arbetande blev killarnas vänner.

Vi hade inte heller bara roligast på dagen,utan för första gången fick vi uppleva Liseberg och Göteborg på kvällen. I mörkret njöt vi av både den ena och andra karusellen,av den vackra utsikten vi såg när vi kom till toppen och vi kände att vi vunnit högsta vinsten när vi ropade "Gooooo kväll Göteboooorg!"

Och en högsta vinst skulle vi få.. På första försöket vann Harre ett choklad på chokladljudet!

Kvällen var kommen,dagen hade gått så snabbt. Liseberg var på kvällskvisten vackert upplyst, karusellerna kändes extra spännande och vi sprang i ett sista försök runt för att åka en sista karusell innan det var dags för stängning. Värmen var någonting likt semestervärme och vi mumlade alla någonting om att vi velat stanna kvar. Vi hade flertal timmars hemfärd framför oss. Men min energi var fortfarande framme, jag var glad och ivrig att fortsätta på nytt. . Hade jag kunnat så hade jag stannat. Men natten var kommen,hemfärden gick snabbt och det kändes faktiskt fantastiskt skönt och komma hem till sin egna säng.

Jag trodde inte det,men denna roadtripen var tydligen vad jag behövde. Den hindrade inte bara mig från att deppa ned mig, utan den gav mig precis den känslan man ska känna när man kommer iväg och alla de roligheterna man ska uppleva. Dem gav mig skratten man ska skratta och det blev en riktigt bra roadtrip!

Så tack för i helgen grabbar. &tack Veronica! Det är kul och återuppleva gamla tider igen!

'

and,maybe' Life becomes a little better, when you smile at It.

1 kommentarer

MORMOR

02 Sep 2012 20:07

Jag blir såå glad över att du har det bra!Puss Puss Puss

Kommentera

Publiceras ej