Stockholm

0kommentarer

Stockholm var varmt, mysigt och vackert. Solen sken och uteserveringarna var fyllda med folk. Gränderna påminde lite om både London och Italien.. Gammeldags och fyllt av folk. Det var mitt första besök i centrala Stockholm och jag hoppas verkligen på att få återvända. Reglerna är så annorlunda från hur vi har det i Höllviken och jag fick lära mig så mycket mer. Kvällen var lång och mysig på Engelen som var fyllt av folk hela vägen uppifrån och ned. Under kvällens gång fick vi besök av pappas gamla vänner, arbetskamrater och folk jag inte mött sedan jag var en liten bebis. En av kvällens höjdpunkter var nog besöket vi fick av den fina Agneta Sjödin och den fantastiske Benny Rosenqvist. Efter att ha hört så mycket var det så kul för mig att äntligen få se dem. Benny har haft en stor påverkan på min pappas liv och han har framtagit så många bra sidor hos min far och en av hans böcker "Shoppa inte kärlek när du längtar" har varit en av mina favoriter.

Spelningen var en succe och de femtiotal människorna på plats applåderade, jublade och visslade. . Folk samlades allt mer och mer och till och med trappan fylldes vid ett par tillfällen. Ett par skivor såldes och vi vill absolut spela i Stockholm igen!

Turnen tar oss på allt fler och fler ställen. Det är så underbart för mig att få komma iväg och uppleva sådana saker jag annars inte fått uppleva.. Det är ännu mer underbart för mig att få kontakter, träffa människor och använda mig av fotograferingen. Det kändes så tråkigt att åka tillbaka.. Att få komma ut visar verkligen hur mycket man missar. Det finns så mycket att göra.. om ett par dagar är det vad jag kommer att kunna göra. Eller ja.. åtminstone efter denna sommarn.

Tack för denna roadtripen pappa. &Tack Mats&Rickard för en hel del skratt.
&' tack stockholm! Vi ses igen!

image description

image description

image description




















Kommentera

Publiceras ej