Nutid

0kommentarer

Just exakt såhär.. Ser mitt liv ut i detta ögonblick.

Med ett helöppet fönster för att svalka min solbrända kropp går jag omkring i mitt lilla rum. Den första sparade buketten av rosor hänger på väggen och fångar ofta min Blick.

För ovanlighetens skull är det nystädat och med något av en doft från en parfym. Sängen är nybäddad och ser rent av mysig ut medan min byrå är fylld av alla mina viktigaste ting.

Fåtöljen är som vanligt fylld av grejer. Inför morgondagen har jag lagt upp mina nyinköpta kläder och smycken,de nya skorna och allt smink. Det är få gånger jag är såhär förberedd,men detta har jag länge längtar efter.

Imorgon är det dags för pappas releasefest. På skeppsbron kommer över 400 personer för att inviga pappas tredje album. På plats kommer det finnas mat,goodiebags,live musik och självklart en massa trevligt sällskap. Mig finner ni vid ingången. Och självklart kommer jag hålla igång med kameran så mycket som möjligt.

Vår dag börjar redan vid lunch tid imorgon.. Och kvällen kommer börja inpå innan vi tar oss vidare för att fira Zackerias tjugo års dag.

Hela helgen är fylld av planering och det är bara saker att längta efter.

För att påbörja fredagen på ett bra sätt har jag nu satt på Braveheart på Tvn. Ingenting kan få mig att må så bra som den filmen.
Klassikern!

Vädret håller verkligen igång en. Jag har gjort så många ärenden och känner ett ständigt sug efter att hålla igång mig.
Jag ber om att det håller i sig. Och jag ber om fler dagar med stjärnklara nätter,så att jag kan se ut genom mitt fönster och tänka på en annan del av livet.

Sov gott.
Louise

Kommentera

Publiceras ej