Creating impulsivly

0kommentarer

Efter all oro har alla punkter slutligen kommit på plats. Gitarristerna som sa nej gång på gång kom på plats i sista stund och det slutade inte med bara en - utan två. Känslan är därför helt fantastisk nu och efter repan idag känner jag ingen oro. Alla dessa musikerna har sådan stor koll på allt och känsla för saker ting på ett sätt som inte jag har. Det känns därför så mycket lättare att ha hjälp av så mycket ödmjuka människor som vet vad dem gör. Lika underbart är det att inte bara detta händer,utan att det händer med människor som verkligen ha Goa hjärtan och förstår vad som är viktigt. Likväl har de känsla för vad vi gör och för musiken som de framhäver.
Jag är så supernöjd och längtar efter lördagens konsert - som faktiskt sker!! Hur otroligt är inte det?! Det är helt sjukt!! Så många gånger trodde jag verkligen inte att det skulle bli något,men jo.. Shit! Och det är verkligen bra gjort. Det är så mycket som skulle göras.. Och det är nu gjort! Det känns underbart!

Jag erkänner - jag är stolt över mig själv!

Detta har varit en erfarenhet. Det kan jag säga. Och jag har fått större respekt för ett evenemang än jag någonsin haft förut.
Det är inte bara att trolla,utan man måste skapa magin.

En dag till,sen är det dags! Konsert! Galet. Fan vad det ska bli bra!
Jag hoppas vi ses där!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1431576/images/2012/pic_191997678.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1431576/images/2012/pic_191997705.jpg" class="image">

Kommentera

Publiceras ej