We bought a Zoo

0kommentarer

Jag har precis sett världens mest underbara film.
Det är en sann historia, vilket redan gör att man vet att filmen kommer vara bra.

Detta var inte bara en av de tyngsta filmerna jag sett, utan på något sätt var det ett av de mest frigörande och ett av de definitivt finaste. 
Det var med glädje, äventyr, mod, kärlek.. och djur.
Om något kan framföra glädje, så är det bannomej djur.
Detta är en av de mest fantastiska filmer jag någonsin sett. Skådespelarna är var och en
så fantastiska och de fulländar på sitt sätt filmen. Den lilla flickan som har en av huvudrollerna  har en sådan oemotståndlig charm och gör att ni känner så oerhört mycket mer.
&' hon får er att både gråta och skratta av glädje.

Matt Damon är som alltid, fantastisk i sin roll, men jag måste säga att det här är något av det bästa han gjort, då han inte bara skådespelar för en roll. Utan han gestaltar hur det är att vara en förälder. Och man inser.. Att det inte alltid är så lätt.

Dessa karaktärerna har var och en någonting som påverkar en. Ett levnadssätt, en brist, en rädsla, ett mod. Och efter en lång tid lär dem sig att läka genom att möta allt i ett.

När livet har alldeles för många motgångar och dina tankar säger tusen saker samtidigt så hamnar man slutligen bland en massa olika val. Olika frågor som du ständigt frågar dig själv. Så fanns där ett svar denna filmen lärde mig.
Why not?

We bought a zoo är en av de bästa filmerna som gjorts hittills och är en film för dig som söker ett riktigt äventyr för en kväll.
Det är definitivt en av de mest inspirerande historierna som finns att berätta.
(&att åka till ett Zoo får en helt ny längtan!)
We bought a Zoo får 5/5   


Kommentera

Publiceras ej