Studentpresenter

0kommentarer

Nu i studentens tider frågar så många mig vad jag önskar mig. Det är oerhört svårt att ge ett svar. Först och främst är det svårt och erkänna att man vill ha någonting alls från gäster som man bjudit - gästers vars närvaro gör hela kvällen bra. Men någonstans på vägen är det bättre att berätta vad man vill ha istället för att de spenderar tid och pengar på något man kanske inte vill ha eller behöver.

Det jag märkt är att alla ger bort "flytta hemifrån" saker på studenten. Saker man alltid kan bära med sig och ta med till sin lägenhet - någonting jag tycker är mycket trevligt att få.


En riktigt mysig present att få är en mysig outfit eller morgonrock.
En outfit att gå i på mysmorgnar när man är för sig själv.


Det finns en hel del övriga saker man sedan kan ge.
Glas av olika slag, ett förkläde, tallrikar, skålar, vaser och dylikt.
Småsaker man kommer ha användning för.

Jag som är en tv/film älskare går alltid och kollar efter nya filmer och tv-serier. Det är inte alltid bara att slänga ut pengar sådär så tv-serie boxar är något perfekt att önska sig. Det finns så många olika serier jag alltid velat ha - Sex and the city, Greys anatomy, Vänner.. Lite olika för att kunna underhålla mig själv för en dag  - eller för att kunna ta med mig till lägenheten då jag älskar myskvällar med bra tv-serier och filmer!


För dig som är nära vän till din student"kompis" kan alltid göra något personligt - antingen någonting som refererar till just er eller så kan man göra det simpelt men ändå med mycket energi nedlagt.
En fotobok, fotoramar eller ett collage är alltid lika trevligt för en vän som man har många minnen med!


För den som tar studenten är riktiga smycken alltid roligt att få på studentdagen,
då det är smycken man kommer bära med sig resten av livet!
Har du turen att din vän äger ett thomas sabo armband är det alltid bra med en extra berlock som minne för dig och dagen!

För dig som vill göra något litet är det alltid bra att tänka på sådant man aldrig köper själv .
- Hud och hårprodukter är alltid uppskattat oavsett om det är en tjej eller kille. Det är saker och ting som behövs och som kan göras i mini-kit och vara riktigt trevligt att få!



För dig som vill ge något simpelt är ett presentkort på en affär, bio eller en behandling på massage eller dylikt någonting passande. Det blir lätt för personen att välja och pengarna går till någonting viktigt.


För dig som vill ge pengar men som tycker det är tråkigt att ge i ett kuvert - pigga upp det med en liten bukett blommor och fäst pengarna i blommorna. (Känner du dig inte kapabel till det själv kan du alltid be biträdet i butiken göra det åt dig. Blommor är alltid uppskattat och pengar är alltid bra då denne kan göra vad den vill med de:)

Sååå.. Nu har ni några tips att gå på.
Det är verkligen svårt att ge något till någon i studentpresent då studenten är ett tillfälle att ge något ordentligt.

Hoppas ni får lite användning av detta!

Mina kära vänner.. Känn inte er tvingade att medta presenter - vi ses på fredag och skapar en kväll att minnas föralltid vilket är den största presenten i världen!

3 dagar kvar.
Det känns inte verkligt!

Kommentera

Publiceras ej