När Höllviken väl blir magiskt..

0kommentarer

Igår hade vi sommarens första musicquiz och trots att Millennium inte var fyllt av folk var stämningen go och vädret blev slutligen bra. Efter några gråa moln sken solen, värmen låg på lur och favoritmaten låg på tallriken.
 
Det som är så underbart med Höllviken är att det verkligen har sina vackra stunder - vid ett ställe som Millennium är alla bekanta med varandra och det jag lade märke till igår var hur varje människa hälsade på varann. Oavsett om det var genom att höja sitt glas i en gest, en nick eller en handskakning så var det med värme. Det är vid sådana tillfällen jag känner mig på rätt ställe - då alla accepterar alla och värme sprider sig. När man märker att känslorna bland omgivningen är så varma så känns Höllviken precis lika varmt och ännu mer vackert.  Det är just det som gör att jag älskar Millennium - de har genom året skapat många olika familjer och vi har alla lärt känna varandra.
 
Jag hoppas att sommaren snart kommer igen ordentligt och jag hoppas så att folk tar och samlar sig - för stämningen blir så mysig och musicquizet är alltid lika roligt.
 
Detta är som en start på sommaren och jag hoppas att vi har fler varma dagar.. både i solen och i hjärtat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej