Loner Girl

0kommentarer

Hur bra dessa dagarna än är.. med vänner, familj och folk så finns det ingen bättre än mina ensamhetsdagar. Då jag under en dag kan göra precis vad jag vill - mysa under täcket i en evighet till en bra film, njuta av en tidig morgon med en riktig god och mysig frukost. Och slutligen bara små pula mig genom dagen.
 
Rätt som det är har jag städat mig genom dagen - både så att badkaret är nystädat, sängen bäddad och olika hörn dammade. När dagen väl tagit sig en början tar jag mig en promenad med musik i öronen och andas in doften av fukt.
 
När jag slutligen får ett ögonblick över tar jag på mig ett par tofflor, skinnjackan och kameran i handen och beger mig ner längst gatan. Gatan som fortfarande är blöt efter regnet men tom på folk och bara sådär tar jag bilder på vad jag än kan finna mig att se.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Slutligen kommer kvällen, då jag myser med min favoritmat och tända ljus - ännu en bra film och bara avslappning. Emellanåt går jag och sjunger för mig själv och föreställer mig hur jag dras runt på en scen med både sceneri och kostym.
 
Vanligtvis brukar jag ta tillfälle att stanna inne när jag väl har tid för mig själv, men istället bestämde jag mig för att gå på bio - och det är faktiskt inte helt fel att gå själv. Det kan vara riktigt skönt och då var det helt rätt - Rock of Ages kändes ända in i benen och jag visste att jag vaknat till liv på nytt. Natten skulle bli lång, vilket den för en gångs skull kunde få bli..

Kommentera

Publiceras ej