Alive and well

0kommentarer

Jag lever livet ordentligt just nu. Mina kollegor får bokstavligttalat slita ifrån mig från jobb varenda gång jag är där och jag säger farväl lika seriöst som om det vore en flytt. Haha, att jobba på toppen är underbart. Kollegorna som är ett par år äldre än mig är precis mina typer och några av sommarens planer är redan späckade. Med tanke på hur kul vi har på jobb så kan det bara bli ännu roligare när vi går ut.

Första gången blir idag då vi har Kick Off! Skitkul, då det är en första grej för mig och vi spenderar kvällen på puben men jag slutar - som alltid - kvällen på Millennium!

Sofie Alven med band sätter både Millennium och folket i gungning .. Jag hoppas verkligen att folket kommer idag - Sofie som är så jävla bra, både i personlighet, på scen och i sin röst behöver verkligen bli sedd. Trots att vinden är stark och vädret så jäkla konstigt så hoppas jag att folk tar sig till Millenniums inhägnade uteservering!

Jag mår bra i kropp och själ och jag har suttit och lett åt varenda kund som kommit idag och jag kan lova att det har passerat över nån hundra. Jag fick kommentaren om att jag ser glad ut och att vara trevlig inte är någonting jag verkar ha svårt för.

Det är 13 dagar kvar till studenten. 8 Skoldagar. Det känns bannomej inte verkligt.

Men åh, jävlar vad roligt det ska bli.

För jävlar vad mycket mer mitt liv ska innehålla.

Jag har låst upp låset - nu är jag redo för att fylla all den tomhet jag känt genom åren.
Jäklar. Vad man har mycket som väntar!


Kommentera

Publiceras ej