LOL

0kommentarer

LOL är en film som har några av dagens bästa skådespelare - en riktigt bra story och en kemi som verkligen kan fungera. Med stor förväntan tas man in i vad som blir något av en independent movie och trots att den är så himla mänsklig och får vilken tonåring som helst att känna igen sig - så går den inte så djupt inpå ämnena som den rör vid. Den är hela tiden på väg men når inte hela vägen fram.

Miley Cyrus och Demi Moore har en kemi som går rakt igenom bioduken och får vem som helst att vilja krama om sin mamma.. Medan Ashley Greenes roll känns nästintill onödig.

Höjdpunkterna är definitivt filmscenerna med Douglas Booth och Miley Cyrus som får kroppen att pirra från det första ögonblicket de håller sig nära varandra - till första gången de älskar. Douglats Booth är ett nytt vackert ansikte, med så mycket charm och en sådan underbar röst. Deras kemi är det enda som verkligen håller igång filmen.

Filmen rör vid många känsliga ämnen och visar hur en tjejs analyserande tankar tar hennes agerande alldeles för långt och på grund av det önskar man att regissören tagit sig tid till fler djupa scener istället för scener där bakgrundsmusiken talar för allt. Men efter många om och men kommer en mänsklig film till sitt slut och man inser att man fått en väldigt bra känsla med sig.

Denna filmen gjordes bra men kunde gjorts bättre, man märker att människorna i casten haft en oerhört bra kemi som antagligen visat sig mycket mer behind the scenes, men filmen lyckades med sitt budskap och gav vad den skulle -
Lots Of Love.

Filmen får 4/5.

Kommentera

Publiceras ej