I dont know what It Is with this day..

0kommentarer

But the hotties are coming this way.

Vilken dag det har varit!
Solen har varit framme med sitt starka solsken och fått varenda obehagliga kryp att komma fram, samtidigt som alla de absolut hetaste killarna har tagit sig ur sina kryp-in.

Vid jobb har jag mött kille efter kille som inte bara med sin snygga kropp, utan sina charmiga repliker, vackra glittrande ögon och komplett charmerande leenden gjort min dag. Det har inte bara varit de unga killarna i sin medvetenhet, utan det har varit dem unga papporna (Med de absolut sexigaste rumporna) och det har varit äldre killar som lekt med sin självsäkerhet.

Någonstans på vägen bytade vi leenden och kommentarer.. Ett av dem bästa var "Oj.. Tänk att vakna till det leendet".. från en något äldre, snygg kille med blåa fantastiska ögon.

Jag ska inte säga annat - jag njöt. Jag är tjej och har varit singel i en väldigt lång tid och vem hade kunnat tro det - att arbetsplatsen ska bli stället där killar mest ser en. Hah.. Ibland har jag det bra.

Med allt detta i bagaget fick jag en kort och fantastisk arbetsdag som följdes av en helt ny energi. En inspiration. Någonstans på vägen såg jag mig själv i spegeln och blev lite mer medveten och ändå lite gladare.

Efter det har jag hunnit med lite extra arbete, en middag med mamma i den varma solen, en promenad med vovvarna i solnedgången och nu sitter jag med nyskurna morötter och god dipp. Att jag komplett missat tanken på morötter sedan jag flyttade tillbaka hem är helt oförståeligt - jag älskar morötter och dipp och det är perfekt till en film som jag älskar lika mycket varje gång jag ser den - Pearl Harbor.

Efter det väntar ett långt bad, några Terra Nova avsnitt och en mysig natt för att förbereda sig inför en lång stängning under morgondagen!

Ibland är det bra att vara lite mänsklig och tycka att verkligheten och det materiella är bra. Särskilt idag.. Mina morötter och jag;)

Hoppas ni haft det lika bra!

Nattinatti!

Kommentera

Publiceras ej