Abraham Lincoln - The Vampire Hunter

0kommentarer

Detta är inte bara en film med en riktigt bra story, utan med trovärdiga skådespelare och trovärdiga situationer. Att filmen är snyggt gjord och att den verkligen får filmen att gå ihop är inte bara ett plus, utan det är det som gör det helt okej att vissa scener är så overkligt actionfyllda att man inte riktigt vet om man är med i ett data spel eller i ett country krig. Men någonstans på vägen mixas det så snyggt ihop och för en gångs skull har man en film fylld av riktigt trovärdiga vampyrer - som inte bara är allt annat än vad så många vampyrer är, utan de är skrämmande och trots att de följer de vanliga myterna - ser vi dem på ett helt annat sätt än innan.
 
Skådespelarna är något nya ansikten vilket gör filmen något mer intressant - då vi får en helt ny vy i aspektet och samtidigt en förmåga att bli imponerade.
 
Filmen funkar, men det gäller att ta vissa scener i filmen med en nypa salt. Att springa över hästar utan problem för att sedan få en kastad över sig är något som i verklighet inte fungerar, men med en 3D som gör effekterna något coolare, är det helt okej  - även här.
 
Så för en actionspäckad och nyfilm som vi inte sett förut får den här filmen 4/5!
Den är därmed absolut sevärd!

Kommentera

Publiceras ej