Verklighet

0kommentarer

Att vakna tidig morgon är det värsta som finns. Min kropp var för första gången i djup sömn och vaknar först fem minuter efter att alarmet börjat ringa. 06.30. Bah. Vill inte vill inte. Täcket skriker värme. Golvet skriker kyla. Är så trött att inte ens smink åker på,utan lite gammal mascara åker på. Gör ett prov på femton minuter under tiden jag hostar och snörvlar,läraren kommer med kaffe,lägger handen på pannan och säger att jag inte mår så bra. Jag bad om att få göra ett muntligt förhör. Han sa en annan dag.
Ah,prisa gud! Det finns underbara lärare. Men inte nog med det. Fick ju sitta i 50 minuter och vänta på nästa lärare. Slutligen satt vi och prata svengelska. Killen framför mig frågade mig om mitt projekt och var så oerhört imponerad att han gav omedvetna komplimanger. Jag log nog sådär halvgenerat. Inte för att han märkte det. Vi pratade vidare och kom in på hans projekt. Det första han sa var "Jag tänker aldrig någonsin skaffa ett jobb där jag behöver gå i kostym".. Mitt stora leende blev svar nog. Jag gillar killen redan! Det visar sig att killen är sportintresserad. Han har alltid velat bli idrottslärare eller sjukgymnast - någonting där han inom sport kan hjälpa folk läka och så att han kan informera allmänheten. Jag blev allt mer och mer imponerad. Hade jag av första intrycket fått gissa,hade jag inte gissat på sport. Han kom in i slitna jeans,en snygg tröja och ett par stora kängor. Han hade sovit två timmar sa han,men jag tyckte han såg mäktigt snygg ut för det. Haha,återigen.. Inte för att han märkte att jag kolla.
När vi var färdiga med Isabel gick vi ut gemensamt och han påpekade att jag var lik någon.. Enda skillnaden var att hon är otrevlig.. Jag,sa han, är väldigt trevlig. Erkänner att jag smålog men gav en comeback om att jag säkert kan va otrevlig men han svarade bara "Du?" och tittade på mig och log. "De tror jag inte". Haha. Erkänner väl att små främlingar kan göra ens dag ändå. Vi skildes åt efter lite prat om min brutna rygg och nu sitter jag på en iskall buss och längtar efter att få komma hem. Beroende på att jag inte mår alltför bra tänker jag skippa träningen idag så att jag kan gå ut ikväll.. Men det tas igen på senare dar!

Det är fredag! Heeelg! Njut och ha det bra mina kära vänner.

Hahahah,och jag bjuder på en grinig,ball ögd tjej idag!

Kommentera

Publiceras ej