Time

0kommentarer

Det finns dem dagarna jag sitter inne och lyssnar på regnet och spelar musik omkring mig. Idag har varit en av dem dagarna. Delvis för att jag inte har något val - brännsåret på benet har hållt mig liggandes i sängen och Dear John har spelats om tre gånger på en dag och jag har sjungit med till varenda bakgrundslåt som om det vore lika bekant som allt annat i mitt liv. Regnet har fallit hårt, åskan har dundrat vid ett par tillfällen och mitt fönster har fått ta ett par hårda slag.. Men just nu lyser ett par blåa moln utanför fönstret.
 
Idag är också dagen jag tagit ett annat steg i mitt liv. Då låten jag spelat in delats med till omvärlden och framför allt till mina nära och kära.. De har gett mig en feedback som får mig att inse var en del av mitt hjärta gömmer sig - i musiken. Musiken är ett sorts kall och trots att jag inte kör den vanliga sortens musik verkar dessa små independent låtarna tilltala folks hjärtan - & just denna låten tilltalar särskilt mig..
 
Det är en oerhört skrämmande sak - att lämna sig själv så exponerad, men jag antar att det är vad jag egentligen gjort här på bloggen genom åren. Musiken är bara så.. personlig, på en helt ny nivå. Men trots att det varit skrämmande, så har jag tagit min tid innan jag valt att dela med mig av min helt egna röst.. och jag kan säga såhär, att det verkligen var vid rätt tillfälle.. då jag fått en oerhört vacker comeback. Det inspirerar mig till att fortsätta och jag har under dagen suttit och tittat på saker och ting som behövs för att skapa en egen studio i framtiden.
 
Annars är kroppen i ett bräckligt stadie. Magens nerver är ostabila och jag håller om magens smärta emellanåt. Det finns tillfällen då tiden är jobbigare än vanligt, men det som är bra med tiden ibland.. är att den tar slut. Den passerar. Det jobbiga är att den inte gör det tillräckligt snabbt ibland.. och när man vill det som minst, har den passerat alldeles för fort. Det enda jag lärt mig av tiden, är att den oavsett, tar slut. For better or worse.
 
Låten kommer inte att hamna här, för diverse anledningar, jag har valt att dela med mig av den på ett ställe där bara nära och kära kan se och höra.. Men jag har lite annan musik ni kan lyssna på. I lördags var det fullt ös när jag var tillbaka i Höllviken och för er som vill veta hur det lät.. kan ni lyssna här;
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej