Sex and the city.. and..

0kommentarer

Carrie Bradshaw..
 
Jag har följt många serier genom åren och visserligen har jag sett filmerna, men jag har aldrig tagit mig tiden till att se serien.. Men ett par nätter i rad har jag lyckats fånga ett par avsnitt av Sex And The City och funnit mig fångad i samma situationer som deras och fått flera råd jag verkligen behövt.
 
Trots att Carrie uttrycker sig i Mode,så har hon helt rätt.. "Ja..Det kan hända att en kille sårar dig och kanske inte bara en gång, utan två.. eller tre - men man måste tänka på att varenda ny sko ger skoskav ett par gånger innan man väl kan använda dem om och om igen..". Alla som känner mig vet om att jag inte fungerar inom modé, men inom sårbarhet och val av killar - kan jag komplett sätta mig in i situationen. Och hon har rätt.
 
Trots att ett flertal skor gett mig skoskav flera gånger om, trots att jag fått gå barfota hem efter att fötterna värkt och trots att jag flera gånger hatat mina skor efter en lång, jobbig kväll - så har jag valt att ha på mig dem en gång till.. Så kanske.. Bara kanske.. Är det helt okej att ha ont ett tag, för att man vet att det går över. För att man vet att det är värt det. Den där kvällen då man är snygg i sina höga skor. Den där kvällen man har en extra snygg hållning. Den där kvällen folk frågar hur man orkar gå i dem sky höga skorna. Den kvällen man står ensam, med två fötter på jorden och tvingar sig själv att hålla fötterna kvar trots att du har så stora skoskav.
 
Kanske, bara kanske, tvingar man sig själv att vara starkare när det är som svårast. Kanske, man låter sig själv lida för att man vet att det ommer att passera.
 
Och kanske klarar jag av att ta mig igenom allt det där.. som egentligen gör ont.
För att .. det är värt det.
För att jag kan...
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej