Interesting and new

0kommentarer

Det har varit en väldigt intressant,glad och bra dag. Efter att jag och en gammal,gammal bästa vän serverat på en 40 årsfest där vi fick både komplimanger,nummer och applåder gick vi vidare för att ta igen allt vi missat. Mina vellingefavoriter var på plats och lyckligtvis också Veronicas vänner - nya människor från Malmö som fick hela kvällens uppmärksamhet. Ibland känns det fantastiskt roligt och byta umgängen,prova lite nytt och att ha roligt på ett Annat sätt. Att umgås med varierande umgängen och människor. Skillnaden dock,är att vänskapen mellan mig och Veronica.. Den har inte förändrats ett dugg..  - vissa saker har inte förändrats,inte ens påverkats ett dugg,medan vissa grejer är komplett växande. Vi har haft en fantastiskt rolig kväll och trots att det var år sedan vi umgicks sist.. Så var det precis som det alltid varit. Vi fungerar på exakt samma sätt. Det är så intressant och se hur vi har växt och om vi kan växa mer. Det kändes även varmt om hjärtat,när vi kunde skratta åt interna grejer som bara vi vet om och förstår - det är nämligen en sådan vänskap jag saknar.

Just idag känner jag att livet har mycket att erbjuda,trots alla olikheter. Man går i svackor.. Och just nu är jag påväg uppåt. Påväg att göra vad jag vet att jag kan.

Jag ler inte bara,utan jag skrattar så att jag kiknar. Jag lägger mig sent och känner att fötterna är trötta efter en dag med nya sorters äventyr och med precis samma gnista som alltid skapas med bra människor - så börjar man hoppas - på mer tid,mer äventyr och nya vänner.

Kommentera

Publiceras ej