Heartwarming

0kommentarer



Idag har varit en av de bättre dagarna. Jag spenderade flertal timmar med Beafis på vår gamla skola, där vi  pratade igenom den senaste tidens oklarheter. Jag ska inte säga att jag var förvånad över hur naturligt det kändes, men det kändes hjärtevärmande och veta hur normalt det kunde bli och hur äkta det kändes.  Jag kunde gå därifrån och känna att det värmde i hjärtat och det är fåtal gånger hjärtat känner sig värmt nu för tiden. Jag kunde åtminstone fortsätta dagen med ett leende. Så tack Beatrice. Du vet att jag har saknat dig..


De som verkligen är ens vänner visar det och det är verkligen det mest värme hjärtande där är.

Timmarna har därefter gått förbi. Jag spenderade några timmar med min far som jag aldrig ser och trots att vi inte var ensamma var det mysigt att få vara med. Vi såg battleship - igen, så satans bra film att jag blir på g varenda gång jag ser den! Tänk om livet vore så spännande..

Annars är dagarna som de är. Fyllda av ansvar, läxor och allt som kommer med. Det är slutet på tiden och det gäller att hänga med och hur trött jag än är.. får jag inte lägga ned. Bah.

Nu ska jag inte klaga. Sommaren kommer snart till Höllviken, vintertiden är förbi och trots att det regnat ett par droppar idag har solen varit färgfylld tills den gick ned.

Jag har dessutom unnat mig lite mer. Inte bara med middag och bio, utan jag har beställt hem skor och klänningar! Hah, det satt inte fel!


Ibland behöver ni inte bara läsa om mitt livs dysterhet, utan jag ska självklart dela med mig av ljusa och normala stunder - som första gången jag försökte gå i dessa nya skorna, med 14 cm klack.. Jag knäade hela vägen. Hahah! Jag är så kass på att gå i höga skor, vilket är skitjobbigt då jag är så kort och så gärna vill va lite långt..   Men fan.. Det är inte lätt att gå i om man inte är modell. Så jag undrar, har ni några tips gällande det? Jag övar såklart - det blir bättre och det ska vara komplett suveränt till pappas releseparty!

Jag håller på att klicka hem lite mer, för första gången någonsin.. har någon fått mig intresserad av kläder och shopping.
Så tack, Style By Tyra! Hos dig kommer jag beställa mer!

Jag är inte alls vettig mer, inte idag. Så istället bjuder jag på lite härliga klipp jag njutit av!

Den här videon har fått mig att skratta varje dag den här veckan! Den är inte mindre rolig vid något tillfälle!
&detta klippet, är så värt sin tid. Wow!

&detta klippet, har jag sett om och om igen.. sedan det ögonblicket jag såg det i filmen. Dermut Mulroy har
komplett fått mig att falla & jag klarar knappt av att höra honom tala. Och i just detta klippet
säger han så mycket med så lite. Detta är så många personers livshistoria.
Ställ dig själv frågan; Hur många gånger låter du ögonblicket passera?

Kommentera

Publiceras ej