My person

0kommentarer

Dagen gick förbi och jag har varit i min helt egna ensamhet. Skönt, tyst och oerhört viktigt. Mina ensamdagar är de bästa. Svårt för många att förstå. Vanligtvis då jag brukar vara mest kreativ, men denna gången skrev jag på någonting nytt istället. Jag kom inte särskilt långt men tyckte det var skönt att påbörja någonting nytt som distraherar en då och då. Jag längtar efter att vakna imorgon, då ska jag äntligen städa hela min lilla lya och fixa inför när tjejerna kommer. Det ska bli rätt skönt med en tjejkväll. De senaste gångerna med Amanda och Julia har varit så makalöst bra och på ett naturligt sätt har vi kommit till ämnen som är jobbiga men viktiga. En del av sorgen. Det känns mekaniskt, vilket är jobbigt, men så skönt när vi fått det gjort. Och ännu skönare när vi gör det ihop.

Lite bilder kommer när jag vaknar upp imorgonbitti. Bilder från dagarna. Får se hur pass mycket det blir av texten.. Känner att det blir kortare och kortare. Bilderna har varit ett lättare sätt att uttrycka sig med den senaste tiden. Märkligt va?

Men är man amatör så är man..

Som avslutan på kvällen bjuder jag på två videos.
Eftersom jag saknar min person, blir det meredith and christinas "I'm your person". Cause I miss my person. Och eftersom Lisa Kudrow är absolut klockren i P.S.I love you, då hon är sådan person som ingen är men som alla tjejer vill vara, måste jag lägga upp den också.

Bli glada när ni vaknar imorgon, då har åtminstone halva veckan gått..





Kommentera

Publiceras ej