Otur eller är livet bara sämre?

0kommentarer

Runtomkring mig har varenda sate klagat på livet. Jag tillsammans med dem. Jag kan inte riktigt svara på varför, men just nu verkar det som att alla är matta, trötta och bara inte trivs med livet. Jag vet inte om det är så att det ligger en oturs-förbannelse över livet för inte bara mig, utan alla.. eller om det är så att hösten för med sig lite mörkare tider. Nu ska jag vara riktigt taskig och säga att det känns skönt att inte vara ensam i detta. Det känns bra för att folk för en gångs skull kan förstå och de behöver inte längre tycka man är negativ. Dock känns det så jävla mycket sämre när konsekvenserna av det dåliga väntar.

Pratade med mamma om att jag tar medicin, sömnpiller.. Att jag pratar med folk som ska få mig att må bättre.. Och allt det hära.. Och att jag själv måste lägga ned ansvar.. och jag förstår henne. Jag tycker som henne, men helt ärligt.. Jag vill sååååå gärna lägga ned ansvar för det som är bra för mig - och det jag lägger ned energi på är det som inte är bra för mig. Det är bara trams och piss alltihopa. Haha, så onödigt skit. Jag vet inte ens vad det är jag vill förbättra. Vart jag vill komma. - Och nej mamsi, jag tycker inte du har fel och jag menar inte att lägga någonting på dig. Förlåt för att jag får dig att må sämre. Men jag behöver bara få kräka av mig. Jag har levt i 18 år med samma piss varje dag. Och de senaste 8 åren har jag ju levt med ännu mer piss. Jag kräker av mig bara för att det är skönt att bli av med det.

Idag har min ipod varit fylld med aggressiv musik, skitskönt att gå omkring i affären med boots, rockig musik i öronen, stora brillor i ansiktet och en skinnjacka och gå med en kaxigare attityd än någonsin. Tack gode gud att jag har kvar ipoden .. Utan musik hade jag aldrig klarat mig.

Nu väntar en lång morgondag med tvätt, anmälningar och en massa annat trams.

Sleep tight.

L


Bjuder på en riktigt sexig K-Stew då hennes attityd alltid är en bra inspiration!





Haha, bara för att hon är sååå braa!

Kommentera

Publiceras ej