Mormor&Morfar - mina änglar.

1kommentarer

De senaste dagarna har jag levt i ödmjukhet. Jag bestämde mig för att släppa tyngden jag kände på axlarna, orsakad av all stress som ligger i de skoluppgifter som jag hela tiden lägger på hyllan och hur dumt det än är att skjuta på det, så behövs det för att man inte ska gå i sönder.

Så jag började i onsdags genom att packa väskan med det jag har mest behov av för och sova hos mormor och morfar. När jag väl kom dit efter en runda på stan med Lukas, landade jag snabbt på golvet bredvid min kusin Hugo som ritade över allt det jag ritat.. Busiga lilla rackarn.. Men den sötaste lilla rackarn.. Och efter så mycket spring och efter en hel del lek satte jag mig helt färdig i soffan medan Hugo fortfarande skuttade omkring framför tvn.. Haahah.. När the Bachellor sedan var slut satte jag på Tarzan och fick honom klistrad i soffan.. och efter ett par minuter hade hans ögon nästan slockat.. men precis när mörkret lade sig utanför fönstret knackad moster Lotta knackade på dörren för och hämta Hugo.

Kvällen fortsatte och vi mös som vanligt i deras mysiga vardagsrum. Morfar var så sliten så han somnade på soffan medan jag och mormor skrattade åt hans snarkningar. När han sovit ett tag och vi bäddat ut den efterlängtade bäddsoffan i extra rummet vaknade han till och fick ett sug efter kex och ost. Jag log retsamt åt min mormor men sprang fnittrande ut till min morfar i köket och hjälpte honom göra kex med mögelost och tre andra osta. Vi bröt smaken med fikonmarmelad, mmm.. Så supergott sådär på kvällskvisten..

Jag älskar och va hos min mormor och morfar. Antingen myser vi i deras vardagsrum eller så myser jag med en disneyfilm i extra rummet i min favorit bäddsoffa.. Den bäddsoffan är den skönaste säng jag någonsin sovit i, det kan jag lova.. och hemma hos dem, sover jag alltid som en gud..

När vi sedan myst under kvällen överraskade de mig rejält.. Morfar gav mig med ödmjukhet en peng, som han alltid gör medan mormor rundade hörnet med en av tröjorna jag lagt upp på bloggen häromdagen.. Jag tappade hakan och fick nog ut ett glädjeskrik eller två.. Hihi. Jag var ju så superglad! Det var ett av de plaggen jag ville ha som mest.. och som vanligt hade min älskade mormor gjort mig den enorma "tjänsten" (om man kan kalla det för det?) och köpt den.. Jag provade genast och älskade den direkt.. efter jag gått ned ett eller två kilo till sitter den perfekt.


Det är när jag är som mest tacksam som jag önskar att jag hade kunnat visa dem min tacksamhet. Jag önskar att jag hade kunnat ge tillbaka minst lika mycket som de ger oss, framför allt mig. De har alltid ställt upp - aldrig sagt nej och alltid gett oss saker och ting vi behöver. Varenda gång jag ber om någonting så vet jag att de utan tvekan säger ja.. och trots att jag älskar dem för det av hela mitt hjärta, så skäms man över hur lite man ger tillbaka.

Man ser ständigt dessa änglarna på tv.. De som är med i Extreme home makeover.. eller "sofias änglar" och "Den hemliga miljonären".... Dessa "normala" människor som lever sina liv genom att hjälpa andra.. De som aldrig tar emot något själva när de ändå bara ger och ger..
Och jag vet inte hur många gånger.. Jag önskat.. att jag kunnat få med min mormor och morfar i ett sådant program och jag vet inte hur många gånger jag har bett om en vinst på hästar eller hur många gånger jag bett om extra tur.. Just för att få ge någonting till dem. Och en dag ska jag det. Ge tillbaka till mina änglar.

För ärligt talat mormor&morfar.. Så vet jag inte hur vi skulle ha klarat oss utan er. Ni är de bästa som finns. Och jag älskar er mer än ni förstår. Tack för allt ni ger, för att ni alltid ställer upp & för all kärlek ni förmedlar. Hoppas ni vet att jag har lika mycket i mitt hjärta för er, som ni har till mig. Jag älskar er!!

(Det vackra halsbandet jag fick av mormor.. Tack igen mormor)


(Och den fina tröjan mormor&morfar gav mig.. Tack igen!!!)


Och trots att det är en suddig bild.. såhär satt den..


Ah, vad jag har saknat fotograferingen.. Var ett tag sedan jag fotograferade på riktigt.. Får börja igen!


Hoppas ni får en bra dag.
L.

1 kommentarer

MORMOR O MORFAR

26 Mar 2011 11:32

TACK MITT ÄLSKADE HJÄRTA FÖR DOM FINA ORDEN!!!DU VET ATT DE VI GÖR FÖR DIG GÖR VI AV HJÄRTAT O FÖR A

ATT DU E VÄRLDENS GOASTE UNGE MED ETT HJÄRTA AV GULD.VI ÄLSKAR DIG SNUTTAN,PUSS PUSS

Kommentera

Publiceras ej