Music that completes.

1kommentarer

Vad kan jag säga om de senaste dagarna?
Jag har spenderat dem hemma hos familjen Sunshine Forsén. Och vi vet alla hur det är när man kommer dit. Man känner sig fulländad, trygg, lycklig.. Det är som att det är där man hör hemma. Och det har bara blivit bättre av att två nya människor har funnit en plats i ens liv. Otto och Christopher. Christopher har jag inte träffat på många år, men det visar sig att allting händer för en anledning och det finns en anledning till att han kom till mitt liv återigen.. Och det som känns så bra är att vi alla passar ihop.. Både jag och Michelle känner det, att vi funnit folk som verkligen passar ihop med oss.. och vårt liv. Bäst av allt är att vi alltid hör ihop. Hon och jag. Vi matchar som handen i en handske.. Vi kan vara helt olika ibland, men vi lyckades ändå komplettera varandra. Hitta saker i varandra som ingen annan gör. Jag tvivlar aldrig på att hon inte känner mig. Och jag tvivlar aldrig någonsin på att hon älskar mig mindre. Och det är det som gör att jag vet att jag hör ihop med henne. Hon och lille Mille.. Och Nisan.. och Texas.. Och Nicole och Tore. Med dem allihopa. De är som den extra familjen jag alltid kommer ha en plats hos. Det går inte riktigt att beskriva den där känslan.. När livet är tillräckligt rikt av att ha varandra. Kärleken är för stark, men ändå inte så pass stark att den gör ont, utan bara att den fulländar.

De stunderna som jag älskar mest hos Michelle.. Som vi alltid har - är de stunderna då vi låter musiken ta över. Då musiken fulländar och säger tillräckligt och vi bara ligger där och lyssnar och känner. Det ögonblicket hon tar min hand vet jag precis vad som strömmar igenom våra hjärtan. De känslorna som gör oss till oss. Och de stunderna har vi haft dessa senaste dagarna och varenda dag har varit lika vacker.. Tack vare Åvalds nya musik, tack vare Milians existens och tack vare Michelles musik som alltid talar till oss på vårt egna sätt. Tack vare att vi hör ihop.. Så igår, när Michelle låg och höll min hand och hon spelade "You raise me up".. fanns där en bit i texten som fick mig att tänka på Michelle och det är just den delen där de sjunger.. "You raise me up to more then I can be". För det är precis vad du gör min älskade Michelle, du lyfter upp mig högre än jag någonsin hade kunnat ta mig själv. Du lyfter upp mig till där jag hör hemma. Du gör mig till så mycket bättre. Och att du existerar i mitt liv kommer jag aldrig kunna vara tacksam nog över.. Du är något av det vackraste jag har i mitt liv. Och jag älskar dig så mycket. Så därför tillägnar jag denna underbara låt till Michellis.. Du vet att jag älskar dig min ängel. Och vår resa till London kommer bli AWESOOOOOMEEEEEEEEEEE! WADDUP!



Och för resten av er måste jag verkligen tipsa om Åvalds underbara musik.. Jag har under få stunder i mitt liv upplevt sådant lugn av musik som jag gjort av hans musik. So here you go.. enjoy and listen.







1 kommentarer

M

12 Jan 2011 10:22

Gåshud på flera av dem. Chloe!

Kommentera

Publiceras ej