En jul som gör någon annan glad

0kommentarer

För några veckor sedan lade jag in en länk till er om en blogg till "skitungarna". En blogg som handlar om två kvinnor från Lund som tar hand om 13 hemlösa pojkar,som nu får tak över huvudet,mat,leksaker och kärlek. För mig spelar sådant en oerhörd roll och jag vill alltid göra vad som helst för att få göra skillnad. . Jag har sett hur glada de blir för en liten sak som en ny fotboll eller julpyntning. Så igår fick jag en julklapp av min helt fantastiska mor som hade skänkt ett leksakspaket i mitt namn. Ett leksakspaket innebär att det skänks ett paket med en fotboll och en nallebjörn till en pojke eller flicka i Kambodja. Och det var med tårar i ögonen jag läste det fina kortet där min mamma slutligen skrivit en personlig hälsning som syftar på att någon nu sparkar boll tack vare mig och att någon lägger sig med en nalle intill sig. Det tog många glädjetårar innan jag kunde ta mig vidare till nästa paket. Det krävs så oerhört lite för att göra så mycket. Och Julen handlar väl om just det..Att ge för att göra någon annan glad. Nu har jag .. tack vare min mor.. och ja, antagligen mig själv.. lyckats göra någon annan glad samtidigt som min mamma gjort mig glad. Och igårkväll lade jag mig med vetskapen om att jag gjort lille Bopha, 8 år .. lite gladare.

Tack mamma,du gav något som värmde hjärtat.

Resten av paketerna var precis lika fina. Min pappa gav mig otroligt nog en iPhone 4s så äntligen kan jag lyssna på musik och samtidigt göra annat samtidigt. Mutlitasking var inte möjligt på min andra telefon.

En jättefin kofta fick jag från Maggan som var nere från Spanien och pengar från mormor och morfar och Håkan så att jag äntligen har möjlighet att både spara och leva. Jag funderar på om jag ska hålla inne på pengarna eller om jag ska åka med lite vänner till Göteborg eller om jag ska ta den dära spa-resan till Polen.. Vi får väl se.

Julen har verkligen varit bra. Jag hade mer tur i spel än någonsin igår och har fått så många fina julklappar och samtidigt fått tillfälle att ge så lite men ändå tillräckligt. Julmaten har varit svensk men så mysig. Det har känts så bra. Och det är med tacksamhet jag njuter av de sista juldagarna innan nyår kommer.

Idag ska jag njuta av ännu en mysig juldag på bio med världens bästa Lukas(som har min sista julklapp!hoho) och sedan ska vi avnjuta en middag innan han åker vidare för sina sista jobbdagar

Kvällen spenderar jag för mig själv,med gottigheter och Harry Potter maraton.

Julen är nästan fulländad. Det är bara en liten sak till som fattas. En liten sak som lämnat stort tomrum.

Hoppas er jul varit fin.
Merry Christmas to you all

 

Kommentera

Publiceras ej