Running from the everyday rutine

2kommentarer

Jag vet att jag har gömt mig lite från bloggandet. Använt mig av ursäkter och trötthet för att inte blogga. Trots att jag själv inser att jag har så mycket att berätta om.. Jag har fortfarande Turkiet att berätta om, och ändå har jag en ny resa liggandes runt hörnet som jag kommer vilja detaljera.. Samtidigt som jag har två otroligt roliga rundor i Köpenhamn med fina bilder och samtidigt en massa fina stunder från mina senaste dagar. Det låter egoistiskt att säga, att jag vill dela med mig av mina bilder och saker om mig själv och just mitt vardagliga liv. Men jag har funnit en oerhört vacker inspiration i mycket småsaker som jag tidigare inte tänkt på och jag tänkte på, att om jag delar med mig av det.. Kanske det är någonting ni också börjar lägga märke till.

Ansvaret är större nu för tiden. Jag märker att jag börjar bete mig med lite vuxnare tankar, mer realistiska tankar inför framtiden och söker ständig information på internet kring olika saker samtidigt som jag utför viktiga ärenden.

Fina vänner har gett mig uppskattning, glädje och kärlek, vilket har varit något jag behöver.. och plötsligt har jag hamnat på samma gamla ställe. Jag börjar känna. Börjar våga ta åt och ge. Och det känns jättebra.

London ligger runt hörnet, samma dag som skolan börjar. Jag tror inte ni anar vad det betyder för mig. Adrenalinet är högt.. Jag vill bara ta flyget och landa i London .. Jag vill bara känna hur det känns att känna på marken i det artistiska landet.

Verkligheten är faktiskt återkommen och jag välkomnar den, men jag har nu bestämt mig för vad jag kommer fokusera på och innefatta mig med. Killar och kärlek kommer inte vara någonting som ligger i fokus. Det gör inte längre ont för mig, men jag är för rädd och osäker för att kunna finna någon som ska få nå mitt hjärta. Så det är något som jag lägger på hyllan, i hopp om att det kommer när jag söker det som minst. Samtidigt blir ansvaret för drömmar, jobb och studierna större. Så jag har fokus. Vi får se hur detta året blir. Jag har mycket att tänka på men mycket tid att ta vara på för det. Det jag tänker på mest.. är hur London kommer bli. Jag ve att det kommer göra mig lycklig.. och det andra, är att jag har en underbar och spännande höst att se fram emot.. tillsammans med min träning och med GI-metoden kommer det bli extra intressant också.. I hopp om bra resultat.. Men jag kan säga att jag igenom jobbiga och gnälliga stunder känner att detta kan bli ett bra år.. Och oavsett hur det går.. kommer ni självklart få hjälpa mig igenom det.

Vi hörs imorgon... (Jag kan avslöja att jag redigerat massa bilder som läggs upp med några härliga inlägg.. so.. Don't be a stranger.. så ska ni få någonting att se fram emot snart)

Sov gott. Bästa hälsningar

Louise

2 kommentarer

joanna- att leva med Aspergers syndrom!

18 Aug 2011 20:06

svar: tack så mycket!

Gå gärna med i bloggens fb sida och bjud in alla dina vänner och hjälp mig sprida budskapet

http://www.facebook.com/pages/Jag-%C3%A4r-inte-dum-i-huvudet-Jag-har-aspergers-syndrom/194236057277200?ref=ts

joanna- att leva med Aspergers syndrom!

18 Aug 2011 21:55

Svar: kul att du ville vara med i dagens blogg! en vinnare är nu utsedd så går in och se om de var du annars kan du passa på att anmäla dig till morgondagens tävling!

Ett tips är att följa mig på bloglovin så ser du direkt när det kommer upp nya tävlingar, säg till när du lagt till mej så kan jag lägga till dej med:)



Kommentera

Publiceras ej