Beslutsångest

0kommentarer

Jag har både "mina dokument" uppe tillsammans med ett word-dokument som innehåller över 200 osorterade texter. Samtidigt är bloggen på i bakgrunden, med både gamla inlägg och med den här rutan, ja, den jag skriver i nu alltså.. Jag tänkte ta mig tiden till att rensa alla dessa osorterade texterna, så att jag kan få struktur på allt. Så att jag kan skicka  dem vidare om de behövs. Jag tänkte spara alla de senaste hundra texterna från bloggen, just för att jag ska minnas dem när jag är äldre. Jag tänkte rensa alla mina bilder.. och lägga in vissa på facebook. Jag tänkte en massa jag. Jag tänkte att jag hade tiden. Men ögonlockarna är tunna och kroppen är helt färdig. Jag längtar efter den lilla godispåsen som gör mig sällskap inatt tillsammans med one tree hill. Jag längtar efter att inte behöva. Och jag som har behövt så mycket den senaste tiden va? Varit ett jäkla vrak? Plötsligt behövs det inte längre.

Och egentligen, varför intresserar det här er? Om ni frågar er själva, så gör det inte det. Jag tror vi följer andras öden för att slippa se på våra egna.

Madrassen ska tas fram och one tree hill väntar. Sömnen behöver jag också, så jag säger godnatt och hoppas resten av er har en morgondag ni allt mer kan längta till..

L.

Kommentera

Publiceras ej